GetYourGuide Anmeldelser 53.170

3,9

Nemt at se diverse udflugter, bestille dem og fik info og reminder om turen inden. Vi havde booket en heldagstur til hhv. Vesuv og Pompeji incl. frokost. Der var gode kompetente guider med. God fr... Se mere

Vi havde en fantastisk tur, god tid på de enkelte stop og den mest fantastiske, humoristiske og dygtige guide Nicole. Alt i alt en dag med fuld valuta for pengene.

Nem og overskueligt at booke ture på App’ - dog er priserne væsentligt højere end hvis du køber dem på stedet. I Rom havde vi på forhånd booket indgang til Forum Romanum + Paletiner Højen, vi ko... Se mere

Vi havde købt en heldags tur til Pompei. Det var en skøn oplevelse fra start til slut. Blev hentet i 2 luksus minibusser, med skønne chauffører. Morgenmaden og frokosten var skøn og den guidede tur i... Se mere

1. Rejseselskab

Unlock the world’s most unforgettable travel experiences with GetYourGuide - The travel platform to book tours, attractions, excursions & activities for your next vacation.

3,9

God

53 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 48 timer

Elendig kundeservice

Tager dine penge, selv om der aflyses inden for perioden.
Har tidligere anmeldt dem herinde i februar, men den har de åbenbart slettet
Vi aflyste en tur til caminto del ray I uge 6 pga rengoog sygdom.
Få dage efter får vi refunderet de 2000 kr turen kostede for fire personeru, men efterfølgende de pengene igen.
Har forsøgt at komme igennem til deres kundeservice mange gange uden held. Skrev så en anmeldelse her som nu er væk .
Magen til useriøst firma og en stor gang svindel

7. februar 2026

Besvarelse fra GetYourGuide

Hi Christina, we’re sorry to hear about your experience. Please send us all the details and a reference to this review at social.support@getyourguide.com, from the email you used to register or to book the activity. We’ll get back to you as quickly as possible. Thanks!

Book ved alle andre end dem til Auschwitz!

Deres tur til Auschwitz er enormt dårlig planlagte og man får IKKE tid nok til at se det man gerne vil se, ikke engang halvdelen. De holdte sig ikke til den købte tur og grundet deres forsinkelser fik vi kun 25 minutter ved Birkenau og her skulle vi nå at stå i kø, scanne billetter og finde en shuttlebus.
Vi købte en tur til Polen til min far i 60 års fordi det var hans drøm, men fordi guiden organiserede turen så dårligt så nåede vi ikke at se 2/3 dele ordentligt.
Jeg kan ikke engang begynde at beskrive hvor skuffede vi er og han er…
Køb jeres ture til Auschwitz alle andre steder end gennem deres side, det var spild af penge og tid!!

14. marts 2026

Besvarelse fra GetYourGuide

Hi Julie, we’re sorry to hear about your experience. Please send us all the details and a reference to this review at social.support@getyourguide.com, from the email you used to register or to book the activity. We’ll get back to you as quickly as possible. Thanks!

Vi fik billetter på email

Vi fik billetter på email, men disse blev ikke accepteret ved colosseum.
Vi stod der i silende regn i en time for at løse problemet- uden held.
Vi tog hjem og kontaktede getyourguide, og fik at vide at vide at vi måtte købe nye biletter til 571 kr. Hvilken elendig of forvirrende service.

12. marts 2026

Besvarelse fra GetYourGuide

Hi Henrik, we’re sorry to hear about your experience. Please send us all the details and a reference to this review at social.support@getyourguide.com, from the email you used to register or to book the activity. We’ll get back to you as quickly as possible. Thanks!

De snyder og bedrager

Vi havde booket en bådtur for 10 personer og gennemgik selvfølgelig informationen inden booking. Under “ikke egnet til” stod der intet om gravide.

Da vi mødte op, blev vi alligevel afvist, fordi jeg er gravid. Vi bad derfor om refundering, da denne information ikke fremgik ved booking. Det nægtede de med henvisning til deres politik.

Efterfølgende har virksomheden ændret deres beskrivelse og tilføjet, at turen ikke er egnet for gravide, og forsøger nu at få det til at fremstå som om, at det altid har stået der. Vi har dog skærmbilleder fra bookingtidspunktet, som viser, at denne information ikke var oplyst.

Det er meget uacceptabelt både at blive afvist på stedet og samtidig nægtet refundering – især når virksomheden efterfølgende ændrer vilkårene. Det er snyd og bedrag på højt niveau og kan aldrig anbefale “Get Your Guide” igen.

21. februar 2026

Besvarelse fra GetYourGuide

Hi, we’re sorry to hear about your experience. Please send us all the details and a reference to this review at social.support@getyourguide.com, from the email you used to book the activity. We’ll get back to you as quickly as possible. Thanks!

Forventer mine penge tilbage

Har skrevet en mail for en uge siden og har intet hørt

Vi kom desværre for sent da vores bus var forsinket.
Guiden havde købt billetter og han sagde at de var udløbet. Han sagde at han havde ringet på wats app, men den app har jeg ikke. Han forsøgte ikke at ringe på mobil.
Jeg forsøgte flere gange at få mine billetter udleveret for at se om jeg kunne ombooke dem. Men han ville ikke udlevere dem. Jeg måtte købe 4 nye billetter. Da jeg stod i køen hørte jeg flere som godt kunne bruge billetter som var købt til tider - som jeg forudsage!

Jeg forventer at høre fra jer og få mine penge tilbage !!

22. februar 2026

Perfekt

Vi har brugt getyourguide jævnligt siden 2022, og det fungerer bare.
Masser af information om den pågældende oplevelse/tur. Mødested/varighed/krav/antal/beskrivelser.

Hurtig levering af billetter efter bestilling. Sikker betaling.

19. februar 2026

Manglende refundering

Aflyste vores bestilte og betalte tur inden for tidsfristen. Vi desværre blev ramt af sygdom på vores ferie, og ikke derfor kunne gennemføre den planlagte vandretur i det spanske regnvejr (ruten var faktisk lukket pga. vejret)
Få dage efter fik jeg refunderet beløbet, men senere samme dag, hævede de beløbet igen på min konto. Vi snakker om 2000 kr.
Har forsøgt at komme i kontakt med firmaet uden held, for at få min mine penge retur.

9. februar 2026

Besvarelse fra GetYourGuide

Hi Christina, we’re sorry to hear that this has happened. Please send us all the details and a reference to this review at social.support@getyourguide.com, from the email you used to register or to book the activity. We’ll get back to you as quickly as possible. Thanks!

Dagstur med fly Hurghada - Kairo Pyramider og museum

Vi var 2 voksne og en teenager på dagstur med fly fra Hurghada til Kairo for at se Pyramiderne og det nye Egyptiske museum (GEM).
Vores Guide Mr. Fahmy var FANTASTISK, ved alt om det gamle Egypten, var super sjov også og tog de sjoveste billeder af os alle, han var alle pengene værd.
Turen starter med en Bådtur på Nilen, det var fint, men kunne måske undværes eller der kunne med fordel tilføjes frokost/snacks på båden. Fahmy har sørget for falaffel pitabrød efter pyramiderne, men det er sent på eftermiddagen og man har været tidligt afsted. Pyramidebesøget og sfinx er fantastisk, man kommer helt tæt på og ned i en grav tunnel. Det store museum skuffer ikke, der er masser at se, her ville jeg gerne have haft mere tid selv, uden så meget guidet tur. Man har kun 2 timer på museet, og det er ALT for lidt, alt derinde er fantastisk og storslået. Til slut er der buffet på restaurant og retur til kairo lufthavn. Da vi ankommer til Hurghada er bussen ikke kommet, lidt dårligt, når man nu ved at flyet er on time.
Overall en fantastisk tur, som klart kan anbefales- og kæmpe shout-out til Mr. Fahmy

9. februar 2026

Bruger altid GetYourGuide.

Bruger altid GetYourGuide.
Jeg har booket utallige ture gennem GetYourGuide og kan kun give de varmeste anbefalinger. Man kan afbestille op til 24 timer før, hvilket er ideelt, hvis planer eller vejret ændrer sig. Det giver en kæmpe sikkerhed og derfor jeg altid bruger dem. Kundeservice er også enormt serviceminded. Er aldrig blevet skuffet med GetYourGuide.

12. februar 2026

Machu Picchu Peru

Machu Picchu Peru 1-dagstur fra Cusco.

Jeg bookede en tur til Machu Picchu fra Cusco by. Vi blev hentet tidligt om morgenen, kørt til Ollantaytambo. Her blev vi vist hen til toget, som tog os til Aguas Calientes. I byen fik vi muligheden for at blive kørt i bus til indgangen eller trekking. De resterende kunder holde en vand-pause på toppen kortvarigt, da busruten kun tog en lille smule kortere tid.
Vi havde god lang tid i ruinerne og kunne selv spadsere omkring lidt løst med guiden der fortalte tilpas (Ikke for meget og ikke for lidt). Vi blev kørt retur til Aguas Calientes hvor vi havde god tid til frokost og udforskning af byen, før turen gik tilbage til Cusco med tog og bus.

Rigtig god oplevelse og dejligt med en guide der ikke kun vidste noget om ruinerne, men også området og Cusco generelt.

Kan stærkt anbefale!

11. april 2025

Rigidt firma

Havde købt billetter til Burj Khalifa. Først forsøgte jeg at ombooke datoen, da vores flytid blev ændret - blank afvisning fra GetYourGuide .
På dagen havde vi lejet en bil så vi kunne køre derud. Desværre blev leveringen af bilen så forsinket at vi ikke kunne nå til Burj Khalifa til tiden. Jeg prøvede at ringe til GetYourGuide uden held. Skrev dem en mail og forklarede at vi var helt uden skyld i ikke at kunne nå frem og gerne ville ændre tidspunktet. Igen blank afvisning.
De er alt for rigide i forhold til at hjælpe når der sker ting helt udenfor kundens kontrol.

1. februar 2026

Besvarelse fra GetYourGuide

Hi, we're sorry to hear about your experience with our Customer Service. Please send us all the details and a reference to this review at social.support@getyourguide.com from the same email address you used to book the activity and we'll follow up with you as quickly as possible. Thanks!

Bestil ikke taxi gennem GetYourguide!

I korte ord: Aflysning i sidste øjeblik af den først bestilte, traumatisk oplevelse i den næste (stoppede på mørk motorvej og forlangte kys bla) og sidst umuligt at komme i kontakt med et menneske hos GetYourGuide, kun chatbots, som gentager sig selv og nægter at tilbagebetale for den aflyste tur og det simkort som jeg har betalt for, men aldrig fået.
I øvrigt er priserne markant højere, end hvis du finder en lokal taxi selv.

11. januar 2026

Besvarelse fra GetYourGuide

Hi Metta, we’re sorry to hear about your experience. Please send us all the details and a reference to this review at social.support@getyourguide.com, from the email you used to register or to book the activity. We’ll get back to you as quickly as possible. Thanks!

Fantastiske oplevelser

Nogle super gode guider
Gode til at vidre informationer deres viden.
God logistik mht mødested for ture og finde rundt
Jeg har lige været på 2 ture i Manaus og 3 ture i Rio de Janeiro fantastiske oplevelser. Afsluttende med en fodboldkamp og en super guide i Pedro. Tak Brasilien

15. januar 2026

Det var et meget turistet oplevelse

Det var et meget turistet oplevelse, ikke særlig autentisk. Meget ventetid. Turen varede 5-6 timer, men indholdet i programmet var ca. 2 timer. Det var indlagt et ligegyldigt stop i en argan-olie-shop, som ikke stod beskrevet.
Guiden Noureddin var virkelig sød og servicemindet, han er årsag til at anmeldelsen ikke er dårligere.

12. januar 2026

Event I cebu

Jeg været meget tilfreds med jeres event men ikke med sambejdet mellem nalu diver i cebu filipinerne det meldte sent ud det var forsinket i 40 min og det blev 9.40 vi ville blive hentet og vores event starter kl 9 er i irriterende det burde være lidt kompensation eller rabat af en form ellers udmærket hvad vi fik af event men problemet var noget med den ene bil ikke kunne starte og de havde to det holde ikke helt og vi måtte selv tag taxa hele vejen derud alligevel så det var jeg ikke tilfreds med håber i kasse problemet hilsen Thomas Jensen danmark

31. december 2025

Besvarelse fra GetYourGuide

Hi, we’re sorry to hear about your experience. Please send us all the details and a reference to this review at social.support@getyourguide.com, from the email you used to register or to book the activity. We’ll get back to you as quickly as possible. Thanks!

Vi bestilte tur til schindlers fabrik i…

Vi bestilte tur til schindlers fabrik i Krakow. Der står intet om , at vi skulle have fysiske papir med såsom, pas, kørekort eller andet billede ID. Dette kunne "Get your Guide" godt have informeret os om i bestillingen. Så vi måtte ikke komme ind selvom vi havde vores id pas på telefonen. Dette var ikke nok mente sercuiservice i døren. Der var sndre nationaliteter, der heller ikke gik rundt med et pas i lommen. Ærgerligt at Dette ikke var informeret fra GET YOUR GUIDE. Vi har også prøvet at ringe til GET YOUR GUIDE med uden held. Så måske vi kan få vores penge retur! Så kommer der måske en mere venlig skrivelse retur. Indtil da hold jer væk!

2. januar 2026

Besvarelse fra GetYourGuide

Hi Helene, we’re terribly sorry to hear about your experience. Please send us all the details and a reference to this review at social.support@getyourguide.com, from the email you used to register or to book the activity. We’ll get back to you as quickly as possible. Thanks!