Banner for Gents

Gents Anmeldelser

4,5

Hyggelig butikk. Godt utvalg. Trekkes ned en stjerne der, det jeg fikk i prøver "tester" lukter litt annerledes enn faktisk vare når man kjøper det fulle produktet. Merk, noen av de "mannlige" parfym... Se mere

Gents har som regel innfridd, ikke bare en gang, men hver gang. Rask tilbakemelding på innlagte ordrer, og rask forsendelse. De varene som er sendt er alltid godt emballert og kommer frem i utmerket s... Se mere

Alt er bra, service og produkter, men komplisert å hente pakker levert av DHL for meg her jeg bor uten bil. Langt til uthentingsted.

1. Skønhed og velvære

Gents er en svensk nettbutikk som spesialiserer seg på pleieprodukter for menn. Vi tilbyr et bredt utvalg av barberingsprodukter, skjeggpleie, hudpleie, hårpleie, dufter og tilbehør, både fra kjente internasjonale merkevarer og våre egne produkter. Vårt mål er å tilby kvalitetsprodukter og et nøye utvalgt sortiment for daglig pleie.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Veldig rask levering

Veldig rask levering (ca. 3 arbeidsdager). Anbefales

22. oktober 2024
Gents-logo

Besvarelse fra Gents

Takk for din anmeldelse, Lara. Det er veldig hyggelig å høre at du var fornøyd med opplevelsen hos oss og at du anbefaler oss.

Ha en fin dag.
Hilsen,
Sofie fra Gents

Gents

Er veldig skuffet over Gents. Kommer meg ikke innpå siden deres lengre
Har skrevet til dem uten svar. Veldig useriøst nettside når man ikke svarer kundene sine. Ang nettsiden så vet jeg ikke hva som har skjedd.
Finner meg en annen nettside som er mer seriøse.

8. december 2023

bestilte 2 parfymer til verdi av 5000kr…

bestilte 2 parfymer til verdi av 5000kr til sammen, begge kom frem i perfekt tilstand og jeg hadde en generelt god opplevelse med denne forhandleren. det jeg savner er en paypal integrering og en metode å få lagt inn leilighetsnummer eller velge utlevering til et utleveringssted som post i butikk. ellers bra.

22. oktober 2023

Anbefales

Bestilt her i fra ofte. Greie priser og hurtig levering. Ikke hatt noen problemer med verken betaling eller levering.

18. juli 2023

Dårlig opplegg

Morsomt at Gents hadde uttalt seg i en artikkel om en av deres adventskalendere som jeg tror var deres nyhet.
Det stod bla at ingen kalendere ble utsendt før den 25.11, men at samtlige ble sendt ut denne datoen og ingen solgt etter denne datoen.
Det som er skuffende er at jeg bestilte 2 stk. og det før den 25.11 (ellers hadde jeg selvsagt ikke fått bestilt), men jeg mottar de først den 5.12, mao minst 5 dager "for sent", hva er hensikten med en adventskalender som kommer nesten en uke for sent?
Er ikke halve poenget borte da?
Regnet med at de hadde kalkulert at de ikke skulle bli forsinket levert, men der har de tatt feil.

Konklusjon:
Skulle aldri bestilt, dette var tullete.

4. december 2022

Bestilte en parfyme fra Gents.no

Bestilte en parfyme fra Gents.no. Bekreftelse kom fort og parfymen var hos meg bare 3 dager etterpå. Veldig raskt og bra!

Det jeg ikke syns var så bra var at det ikke fulgte med info om angrerett i bekreftelsen. Sen at det er uthevet med fet skrift at uavhentede pakker debiteres kr. 150,- gjør at opplevelsen ikke var særlig god.

Sen syns jeg at det kunde følge med et kort rller lapp der man takker for handelen. Det koster så lite og er veldig hyggelig å få.

5. november 2022

Hvor blir pakken av??

Bestillte div hos gents. Fikk mail om bestillingen var sendt. Noen dager senere var pakken fortsatt ikke mottatt av posten, så jeg etterlyser hos gents. Får da ny mail om at bestillingen er nå sendt. 3 dager senere har posten fortsatt ikke motatt pakken, kun melding om pakken er på vei til dem. Dårlig! Kommer såklart ikke til og handle der flere ganger

23. juni 2022

Har handlet hos gents.no flere ganger…

Har handlet hos gents.no flere ganger og dem har skuffet meg i det siste. Har bestilt flere pafyme samples fra dem å har fått feil parfyme. Bestilte en sample fra Widian og fikk feil og på samme ordre Bestile jeg flere samples fra merke Parfumum Roma og noenvar det ikke navn på og noen var merkert feil pga at jeg har luktet noen av dem fra før. Neroli parfymen var feil merkert og to av pafymene jeg fikk luktet indentisk og den ene var feil merkert da jeg vet hvordan den ene av dem skal lukte med tanke på at jeg har en sample fra den fra før. Det er dumt gjort, kanskje dem som jobber der tenker at kunden ikke skal merke noe....

30. juni 2021

God opplevelse med kundeservice

God opplevelse med kundeservice! Stod at det skulle ta 2-5 dager å få levert, men etter nesten 2 uker fant jeg ut at Posten hadde klart å rote bort pakken. Tok kontakt med Gents direkte og fikk umiddelbart svar. De sendte en ny pakke som dukket opp på postkontoret dagen etterpå. Det er bra jobba!

28. januar 2021

Moustaceholder

Kjøpte en såkalt barteholder, men navnet er fullstendig villedende!
Produktet var fullstendig ubrukelig så pengene var totalt bortkastet!
I min frustrasjon kastet jeg produktet. Og Gents sier at så lenge det ikke var feil på varen er det ikke grunnlag for reklamasjon!
Å lansere dette produktet som barteholder er fullstendig villedende for kunden men Gents tar ikke selvkritikk .
En skuffet kunde!

16. oktober 2020