Banner for Gents

Gents Anmeldelser

4,5

Hyggelig butikk. Godt utvalg. Trekkes ned en stjerne der, det jeg fikk i prøver "tester" lukter litt annerledes enn faktisk vare når man kjøper det fulle produktet. Merk, noen av de "mannlige" parfym... Se mere

Gents har som regel innfridd, ikke bare en gang, men hver gang. Rask tilbakemelding på innlagte ordrer, og rask forsendelse. De varene som er sendt er alltid godt emballert og kommer frem i utmerket s... Se mere

Alt er bra, service og produkter, men komplisert å hente pakker levert av DHL for meg her jeg bor uten bil. Langt til uthentingsted.

God opplevelse med kundeservice! Stod at det skulle ta 2-5 dager å få levert, men etter nesten 2 uker fant jeg ut at Posten hadde klart å rote bort pakken. Tok kontakt med Gents direkte og fikk umidde... Se mere

1. Skønhed og velvære

Gents er en svensk nettbutikk som spesialiserer seg på pleieprodukter for menn. Vi tilbyr et bredt utvalg av barberingsprodukter, skjeggpleie, hudpleie, hårpleie, dufter og tilbehør, både fra kjente internasjonale merkevarer og våre egne produkter. Vårt mål er å tilby kvalitetsprodukter og et nøye utvalgt sortiment for daglig pleie.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Alt er bra

16. september 2026

Besvarelse fra Gents

Vi beklager at du ikke ble fornøyd med leveringen. DHL skal egentlig levere ved døren. Vi kommer til å undersøke hva som har skjedd.

Jeg sendte en epost med informasjon og…

Jeg sendte en epost med informasjon og bilder av skadet produkt/lekkasje fra shower gel. Har ikke fått svar nå 5 dager senere.

11. august 2026

Besvarelse fra Gents

Hei Rune. Vi kan dessverre ikke se at vi har mottat denne henvendelsen men vi skal selvfølgelig gjøre vårt beste for å hjelpe deg med din reklamasjon. Vi har sendt en mail til deg nå som du kan svare på.

Godt utvalg, gode priser

Fann produktet som eg hadde leita etter her. Godt utvalg, og greier priser. Rask levering, anbefalast

7. august 2026

Besvarelse fra Gents

Vi er glade at vi kunne tilby det du letet etter! Vi håper at du fortsetter å handle hos oss!

Gents satser på kvalitet

Gents satser på kvalitet, det er en god, og ikke minst viktig grunn til å handle fra Gents.
Prisen på produktene er svært viktig for mange kunder som sliter økonomisk. Dog kan man handle smart, ergo spare penger ved å handle god kvalitet.
Et eksempel er å se prisen på Gillette flerbladshøvel med blad, som fort kan koste par Tusen Kroner i året.
En tradisjonell barberhøvel kan vare livet ut, og blader koster meg 16 kroner for 25-30 barberinger.
Jeg kan ikke gi mer enn 4 stjerner på grunn av mangel på hjemlevering, noe som kostet meg 100 Kroner ekstra. Samt prisen på noen varer er vesentlig høyere hos Gents, enn hos tilsvarende konkurrenter her i Norden.
Jeg trekker også for Kundeservice som bruker alt for lang tid å svare på henvendelser, samt de sliter med å komme med gode, og eller riktige anbefalinger.
I'll be back.
Veldig fornøyd med kvaliteten hos Gents.

4. august 2026

Besvarelse fra Gents

Vi takker for den fine tilbakemeldingen angående vårt sortiment og ta til oss kritikken. Vi håper at du likevel vil fortsette å være kunde hos oss.

Rask levering

Rask levering av favorittparfymen til min venn.

24. juli 2026

Besvarelse fra Gents

Takk for fin feedback, det setter vi pris på.

Stort utvalg

Stort utvalg, gode tilbud. Rask og trygg levering. Jeg er veldig godt fornøyd.

17. juli 2026

Besvarelse fra Gents

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det gleder oss at du er fornøyd og håper på å få se deg snart igjen.

Varen kom fort å var som beskrevet

Varen kom fort å var som beskrevet

14. juli 2026

Besvarelse fra Gents

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er godt å høre at varen kom raskt frem og at den svarte til forventningene dine. Vi setter stor pris på at du handlet hos oss, og håper å kunne ønske deg velkommen tilbake snart!

Bra 👍

Benjamin Barber produkter. Anbefales med alle som har eller fjerner skjegg 👍

3. juni 2026

Besvarelse fra Gents

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det var hyggelig å høre at du er så fornøyd med våre produkter!

Beste tjenesten online

Beste tjenesten online, utvilsomt en favoritt! 😃 Mange takk 🫡❤️👍

15. juni 2026

Besvarelse fra Gents

Tusen takk for fin tilbakemelding! Det setter vi stor pris på!

Fantastisk parfyme og rask levering

Fantastisk parfyme og rask levering, takk

6. juli 2026

Besvarelse fra Gents

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med både parfymen og den raske leveringen. Vi setter stor pris på at du handlet hos oss, og håper å se deg igjen snart!

Hyggelig butikk

Merk, noen av de "mannlige" parfymer lukter svert feminint. Så mye at flere av det andre kjønnet har spurt meg om hva det er så de kan kjøpe selv.

18. juni 2026

Besvarelse fra Gents

Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din!

Hei! Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med utvalget vårt. Når det gjelder prøvene, beklager vi at du opplevde at duften skilte seg fra fullstørrelsesproduktet. Det skal i utgangspunktet ikke være noen forskjell, men enkelte prøver kan være eldre eller påvirkes av oppbevaring og emballasje. Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette.

Når det gjelder duftene våre, er det nettopp noe av det spennende med parfyme – mange moderne herredufter har mykere eller mer unisex preg. Det viktigste er at du bruker en duft du trives med, uansett hvem som ellers liker den.