Banner for Gents

Gents Anmeldelser

4,5

Hyggelig butikk. Godt utvalg. Trekkes ned en stjerne der, det jeg fikk i prøver "tester" lukter litt annerledes enn faktisk vare når man kjøper det fulle produktet. Merk, noen av de "mannlige" parfym... Se mere

Gents har som regel innfridd, ikke bare en gang, men hver gang. Rask tilbakemelding på innlagte ordrer, og rask forsendelse. De varene som er sendt er alltid godt emballert og kommer frem i utmerket s... Se mere

Alt er bra, service og produkter, men komplisert å hente pakker levert av DHL for meg her jeg bor uten bil. Langt til uthentingsted.

God opplevelse med kundeservice! Stod at det skulle ta 2-5 dager å få levert, men etter nesten 2 uker fant jeg ut at Posten hadde klart å rote bort pakken. Tok kontakt med Gents direkte og fikk umidde... Se mere

1. Skønhed og velvære

Gents er en svensk nettbutikk som spesialiserer seg på pleieprodukter for menn. Vi tilbyr et bredt utvalg av barberingsprodukter, skjeggpleie, hudpleie, hårpleie, dufter og tilbehør, både fra kjente internasjonale merkevarer og våre egne produkter. Vårt mål er å tilby kvalitetsprodukter og et nøye utvalgt sortiment for daglig pleie.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

4,5

super quick and easy buying process

super quick and easy buying process! i bought perfume around 3pm and got my package the next day around 4pm. the package was in perfect condition and so was its contents! all in all, it was an amazing and simple buying experience and i will be buying from gents.no again!

10. juni 2026

Besvarelse fra Gents

Thank you very much for your lovely feedback! We’re really pleased that you’re happy with your shopping experience.

Alltid smidig bestilling

Alltid smidig bestilling, alltd rask levering. Masse å velge mellom for meg som parfum maniak)

8. juni 2026

Besvarelse fra Gents

Hei! Takk for tilbakemeldingen din. Vårt mål er alltid å levere produkter av høyeste kvalitet. Selvfølgelig med rask leveringstid.

Bra nettbutikk

Hurtig ekspedering

8. juni 2026

Besvarelse fra Gents

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er virkelig glade for at du er fornøyd med den raske leveransen. Vi jobber hardt for at hver bestilling skal komme frem så smidig og raskt som mulig, så det betyr mye for oss å høre at det blir satt pris på.

Rask levering av bra produkter

Rask levering av bra produkter. Trygt innpakket og gave fulgte også med, når jeg handlet for et større beløp.

5. juni 2026

Besvarelse fra Gents

Hei! Takk for en fin tilbakemelding! Vi setter virkelig pris på din tillit og er glade for at de små bonusene blir verdsatt.

Kremen jeg mottok er helt ødelagt

Kremen jeg mottok er helt ødelagt. Den har skilt seg helt og ser ut som såpevann

29. maj 2026

Besvarelse fra Gents

Hei Marit! Vi beklager at du ikke ble fornøyd med kjøpet ditt. Vi ska selvfølgelig løse dette. Send en mail til vår kundeservice; support@gents.com så hjelper vi deg derfra.

Perfekte produkter

Perfekte produkter. Rask levering.

31. maj 2026

Besvarelse fra Gents

Hei! Så hyggelig å høre. Vi ønsker deg varmt velkommen igjen.

Rask levering

Rask levering, aldri opplevd noe feil og som regel en form for tester

5. maj 2026

Besvarelse fra Gents

Hei! Vi takker for hyggelig feedback. Det betyr mye for oss.

Rask levering og alt fungerer som det…

Rask levering og alt fungerer som det skal.

18. maj 2026

Rask levering

Rask levering, alltid bra.

18. maj 2026

Besvarelse fra Gents

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Et av våre mål er at hver bestilling skal komme frem så smidig og raskt som mulig, så vi setter pris på å høre dette.

Kjapp levering, godt utvalg og gaver med kjøpet!

Veldig hyggelig handel, det er alltid kjekt å kunne få teste parfymer før man investerer i en stor flaske. Enda kjekkere er det å få gaver med på kjøpet, det gjør at man returnerer til butikken fremfor andre med samme produkter i fremtiden garantert.

2. februar 2026

Besvarelse fra Gents

Hei! Så hyggelig å høre. Vi synes at det er viktig å tilby det der lille ekstra.

Helt som det skal være!

Har fått akkurat det jeg skal ha, sendt kjapt, til en ålreit pris - og godt pakka inn. Utvalget er også ganske rikt, så jeg kommer til å handle her igjen. Fornøyd.

2. oktober 2025

her bestiller man med hjemlevering via…

her bestiller man med hjemlevering via posten bring. hvor hvis pakke ikke får plass i postkassen kan man samtykke til at den blir lagt på døren. og dem har forhåndbestemt seg at pakken er for stor og sender med postnord til hentested utenfor byen. posten som har sendt forvarsel om pakken venter ennå innlevering til tross at pakken er levert et annet sted... styr unna denne butikken.

28. august 2025

Besvarelse fra Gents

Takk for at du deler – vi har full forståelse for frustrasjonen.

I dette tilfellet ble hjemlevering valgt som fraktalternativ, men ordren din ble sendt som pakke fordi den, slik du selv nevner, var for stor til å sendes som brev.
Det er ikke forhåndsbestemt om noe er for stort – det avdekkes først når vi pakker ordren. Når det skjer, må vi velge en annen fraktmetode, og da har vi dessverre ikke lenger mulighet til å styre hvilket utleveringssted som benyttes innenfor ditt postnummer – noe vi selvfølgelig også synes er uheldig.

Fra og med mandag går vi over til Bring i Norge i stedet for PostNord, med mål om å gi en bedre leveringsopplevelse fremover.

Ønsker du en mer detaljert forklaring, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på support@gents.com

Vennlig hilsen,
Gents