Jeg er virkelig ked af at skrive denne anmeldelse, da jeg egentlig gennem mange år har været glad for brandet. Jeg oplever, at kvaliteten af tøjet er i top, men at det halter alvorligt på kundeservice... Se mere
I Gentlemens Affairs fine butik på Vesterbro bliver man hjulpet af selveste designeren - hvor oplever man ellers det? Der er fuldt overblik over kollektionen og over hvilken størrelse, der er den rigt... Se mere
Designer Lise Nyborg Pedersen created the brand in 2002, Gentmens Affair is famous for sexy curved and sublime fit, 20% of the customers are men buying clothes for their women. Diva style meet working girl - hot dresses, wellfitted office skirts, and jumpsuits. There is nothing uniform about a uniform;) - Lise answers herself on all emails.
bybækpark 39, 3520, farum, Danmark
- lise@gentlemensaffair.com
- www.gentlemensaffair.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Handl IKKE med dette firma!!!
Jeg returnerede en nederdel, købt gennem Miinto, men af Gentlemenns Affari d. 010616 - der har være flere henvendelser til Gentlemenns Affair, men de affærdiger med, at andre firmaer også tager sig god tid - nu over en mdr. senere, har jeg fortsat ikke, fået de 600 kr. nederdelen kostede på udsalg, retur :(
Kan IKKE anbefale dette firma!!!

Besvarelse fra Gentlemensaffair
Urimeligt dårlig kundeservice ved returnering
Urimelig dårlig oplevelse ved returnering. Jeg returnerede min vare, men hørte ikke noget. Henvendte mig pr mail og fik intet svar. Henvendte mig pr WhatsApp og blev lovet, at pengene blev overført. Det blev de ikke. Henvendte mig igen både pr mail og WhatsApp, fik stadig ingen svar. Halvanden måned efter fik jeg min bank til at trække pengene tilbage. Meget ærgerlig oplevelse.

Besvarelse fra Gentlemensaffair
Ringe kundeservice og langsom levering.
Bestilte en kjole hos firmaet. Efter en uge var den ikke dukket op. Skrev til kunderservice og fik at vide at jeg kunne ringe til et nummer, og så ville hun se, hvor pakken var. Prøvede flere gange at ringe, men der blev enten lagt på, eller slet ikke svaret. Skrev igen pr. mail til dem, at de kunne oplyse mig om T&T nummeret, dette gjorde de også efter en tid. Og kunne på Track & Trace nummeret se, at de først havde sendt kjolen efter at jeg havde klaget pr. mail anden gang. Fik ingen undskyldning fra firmaet side, og kjolen dukkede først op efter 14 dage. Havde sandsynligvis aldrig modtaget den, hvis ikke jeg havde kontaktet dem. MEGET ringe kundeservice. Kjolen er fin, men vil ikke anbefale at bestille via deres hjemmeside, desto mindre man er meget tålmodig.