Jeg returnerede en nederdel, købt gennem Miinto, men af Gentlemenns Affari d. 010616 - der har være flere henvendelser til Gentlemenns Affair, men de affærdiger med, at andre firmaer også tager sig g... Se mere

Urimelig dårlig oplevelse ved returnering. Jeg returnerede min vare, men hørte ikke noget. Henvendte mig pr mail og fik intet svar. Henvendte mig pr WhatsApp og blev lovet, at pengene blev overført. D... Se mere

1. Beklædningshåndværker

Designer Lise Nyborg Pedersen created the brand in 2002, Gentmens Affair is famous for sexy curved and sublime fit, 20% of the customers are men buying clothes for their women. Diva style meet working girl - hot dresses, wellfitted office skirts, and jumpsuits. There is nothing uniform about a uniform;) - Lise answers herself on all emails.

2,2

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Massivt dårlig kundeservice- ærgerligt for tøjet er fedt og god kvalitet

Jeg er virkelig ked af at skrive denne anmeldelse, da jeg egentlig gennem mange år har været glad for brandet. Jeg oplever, at kvaliteten af tøjet er i top, men at det halter alvorligt på kundeservice. For mere end to måneder siden bestilte jeg en dragt i preorder. Jeg fik at vide, at den ville komme i løbet af april. Nu skriver vi 16. Maj og jeg har intet set til min dragt. Hvad værre er, har jeg ikke fået nogen respons på de to mails, jeg har skrevet, ned forespørgsler på dragten. De fester, jeg skulle bruge den til er for længst forbi. Jeg ville ikke skrive her normalt, men føler mig presset til det, da jeg ikke får svar på mine mails. Jeg ville ønske, jeg kunne sige, det aldrig var sket før, men jeg har desværre oplevet det samme tidligere med en preorder. Kan på ingen måde anbefale preorder her. Det er som at sende penge ind i et sort hul i rummet…

16. maj 2026

Geniale Gentlemens Affair

I Gentlemens Affairs fine butik på Vesterbro bliver man hjulpet af selveste designeren - hvor oplever man ellers det? Der er fuldt overblik over kollektionen og over hvilken størrelse, der er den rigtige. Jeg har stadig pieces jeg købte for ti år siden, for tøjet holder, både stoffet og stilen. Supergod online shop og smidig og effektiv retur-service.

3. juni 2025

Besvarelse fra Gentlemensaffair

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det var en fornøjelse at have dig i butikken.

Jeg føler mig snydt

Jeg er faktisk lidt ked af at skrive denne anmeldelse, for jeg har været tilfreds med de varer, jeg har købt hos Gentlemen’s Affair, men … Det er bare ikke okay, at man bliver mødt med tavshed, efter at man har returneret en vare til 1.350 kroner. Det er mange penge, og på hjemmesiden står der, at man bliver kontaktet efter syv dage. Jeg har returneret en vare, som jeg kan se er modtaget den 11.9.24, og jeg har stadig intet hørt, på trods af at jeg både har sendt mail og ringet (telefonen blev ikke taget, men jeg lagde besked). Jeg stiller mig op i køen med de andre, der har haft denne kedelige oplevelse. Øv, Lise fra Gentlemen’s Affair! Det er en ommer, og jeg føler mig snydt.

11. september 2024

Besvarelse fra Gentlemensaffair

Hej Sussie. Jeg beklager sen behandling af din retur vare, 19 dage i stedet for de 7, er ikke ok, men den er faktisk krediteret inden du har lavet denne anmeldelse, hvis du ser min email.
Du har fået et gavekort til shoppen på 200 Dkk som plaster på såret.
MVH Lise Pedersen, designer og indehaver, gentlemens affair.

Pas på

Vil aldrig anbefale at handle her. Du kan ikke få kontakt med dem hvis du refunderer. Så tænk en ekstra gang før du handler her!

24. maj 2024

Virkelig god kundeservice

Jeg købte en meget fin kjole, men desværre manglede bæltet. Lise sørgede hurtigt for, at jeg fik tilsendt et nyt bælte og en god service i forbindelse med et tilkøb af en anden kjole.
Ud over de virkelig flotte designs og god kvalitet er det en fornøjelse at handle et sted med god kundeservice som her.

14. marts 2023

Besvarelse fra Gentlemensaffair

Hej Birgitte. Det var en fornøjelse at hjælpe med at finde det helt rigtige bælte til din kjole. Fin løsning du fandt frem til :)

De nye designs er super fine

tusind tak for den hurtige levering!...har handlet med Lise i et par år nu.har aldrig mødes eller været i din fysiske shop..kun via din web shop.. fedt du har hjemme side.glæder mig til at se det nye!

24. juni 2018

Besvarelse fra Gentlemensaffair

Tusind tak Esther, dejligt at du er glad for de ting du har købt og servicen :)

Er vild med designet

Er vild med designet, bruger ofte dette i gave øjemed, god service, i det hele taget en god oplevelse.

6. maj 2018

Besvarelse fra Gentlemensaffair

Hej Kasper! Det er jeg glad for at du synes, tak for den gode anmeldelse.

Fik god hjælp til størrelserne. Hurtig levering.

4. november 2017

Besvarelse fra Gentlemensaffair

Hej Marie! Tusind tak for at tage dig tid til at skrive herinde, jeg hjælper gerne en anden gang

Super shop og bedste designer!

Fantastisk shop og super sød indehaver!
Lise designer tøj i særklasse, og jeg vil varmt anbefale shoppen, hvis man søger tøj i god kvalitet og i et feminint snit, man ikke ser andre steder.
Altid hurtigt svar på eventuelle spørgsmål og hurtig levering.
Top karakter herfra!

3. november 2017

Besvarelse fra Gentlemensaffair

Hej Hanne Tusind tak for den flotte anmeldelse :)

Opfølgning på tidligere anmeldelse

Opfølgning på tidligere anmeldelse

Efter at have været i kontakt med Lise fra.gentlemensaffair er diverse misforståelser blevet
Opklaret har hun virkelig været behjælpelig med både ombytning af varer samt fragt
Super comeback Lise

Det er ikke sidste gang vi handler der

Mvh
Ib Kirkeby

1. november 2017

Besvarelse fra Gentlemensaffair

Hej Ib. Jeg er rigtig glad for at høre at I nu er tilfredse! Håber at se dig og din kone i min pop up shop i december. Mange hlsner Lise

Super godt

Jeg har modtaget to skjorter og en nederdel, hvor bestilling, størrelser og levering var upåklageligt. Tøjet kom inden for ganske få dage, skjorterne er simpelthen så fine og nederdelen er til den lille side - det er vist min egen skyld, at min numse ikke er så lille som jeg gerne så den var.

Jeg havde en kort korrespondance med netbutikken omkring en forespørgelse, hvilket blev svaret på meget hurtigt.

31. oktober 2017

Besvarelse fra Gentlemensaffair

Hej Ea. Mange tak for den fine anmeldelse herinde, håber at se dig i pop up shoppen eller webshoppen snart igen.
Mange hilsner Lise

Ærgerlig service

Øv - jeg bestilte en kjole for 10 dage siden. På hjemmesiden står der, at man kan forvente levering indenfor 1-4 hverdage. Jeg har betalt for min vare - men har fået oplyst via track and trace at der er trykt pakkelabel i torsdags (en uge efter bestilling) - men pakken er ikke indleveret til GLS endnu. Jeg har skrevet til firmaet og bedt om svar på hvornår kjolen bliver afsendt. Jeg synes det er rigtig ærgerligt - fordi jeg faktisk er vild med designet og kvaliteten. Men servicen er et problem - og med mindre jeg får en god forklaring, så har jeg ikke lyst til at handle med Gentlemen,s Affair igen. Håber at få et svar jeg kan bruge til noget - eller få mine penge retur. Allerhelst vil jeg gerne have den kjole jeg havde bestilt :) (og betalt for)

19. august 2017

Kære Anne Grete

Jeg har forlængst ført dem tilbage på det kort du købte med da du bestilte Doris kjolen
Beklager meget de problemer du har haft med bestillingen, og at Doris kjolen ikke nåede frem til brylluppet.
At Doris ikke er nået frem er GLS skyld, og pakken er stadig forsvundet i GLS system. GLS laver fejl, og der er intet jeg kan stille op. Havde det ikke været den allersidste kjole i den model, havde jeg sendt en ny omgående.

Du valgte så en nederdel i stedet, og ville tilføje en bluse også. At blusen manglede sidst var min fejl, da jeg opdagede at du også skulle have blusen efter jeg havde lagt ordren ind, men troede at jeg kunne nå at opdatere den med Tuam blusen også. De var desværre for hurtige

Du har her en rabatkode som plaster på såret med 150 DKK af enhver ordre, du er også velkommen til at besøge mig i min pop up shop i København til december

Koden er sendt til dig på email.

MVH Lise

Kan kun anbefale tøjet!

Det er fantastisk design og uldkvaliteten er helt i top! Designet er helt unik. Kan anbefale at besøge firmaets pop up shop i
København, når det er der. Der kan prøves størrelser og senere købes ind via hjemmesiden. Tøjet roses altid, når jeg har det på. Det er simpelthen så smart. Indehaveren Lise svarer altid hurtig ( via mail), når man har spørgsmål til design eller størrelser.

17. september 2016

Besvarelse fra Gentlemensaffair

Mange tak for at tage dig tiden til at anmelde gentlemens affair :)

Super feminint

Jeg er vild med det på en gang feminine og chique design, Ælsker mine Goldie smækbukser!

13. juli 2016

Besvarelse fra Gentlemensaffair

Tak for den fine anmeldelse, og ja Goldie still going strong

FANTASTISK OPLEVELSE

Tusinde tak for super god service og verdensbedste produkter, jeg har lige modtaget min pakke efter mindre end 48 timer efter bestilling, det er godt nok god service og mit nye tøj er helt fantastisk flot og den bedste finish og kvalitet man kan forestille sig :-)

11. juli 2016

Besvarelse fra Gentlemensaffair

Hej Sofia! Mange tak for den fine anmeldelse, håber at se dig i gentlemens affair pop up til oktober.

God service - Kan hel klart anbefales.

Super lækre kvalitets varer, især nederdelene!! Har shoppet hos GentlemensAffair i flere år og har været super tilfreds! God service, god kommunikation - Meget troværdig - hurtig levering - ingen problemer med returnering. Bliver altid sendt i forsvarlig indpakning.

4. juli 2016

Besvarelse fra Gentlemensaffair

Kære Shanz. Tak for den gode anmeldelse, der kommer snart nye nederdele på shoppen.

God service, meget lækkert tøj

Har købt Gentlemens Affair igennem mange år og elsker deres holdbare, feminine tøj. Altid god og venlig service.

4. juli 2016

Besvarelse fra Gentlemensaffair

Mange tak for den fine anmeldelse, håber at se dig i pop up shoppen til oktober