Jeg returnerede en nederdel, købt gennem Miinto, men af Gentlemenns Affari d. 010616 - der har være flere henvendelser til Gentlemenns Affair, men de affærdiger med, at andre firmaer også tager sig g... Se mere
Urimelig dårlig oplevelse ved returnering. Jeg returnerede min vare, men hørte ikke noget. Henvendte mig pr mail og fik intet svar. Henvendte mig pr WhatsApp og blev lovet, at pengene blev overført. D... Se mere
Designer Lise Nyborg Pedersen created the brand in 2002, Gentmens Affair is famous for sexy curved and sublime fit, 20% of the customers are men buying clothes for their women. Diva style meet working girl - hot dresses, wellfitted office skirts, and jumpsuits. There is nothing uniform about a uniform;) - Lise answers herself on all emails.
bybækpark 39, 3520, farum, Danmark
- lise@gentlemensaffair.com
- www.gentlemensaffair.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Massivt dårlig kundeservice- ærgerligt for tøjet er fedt og god kvalitet
Jeg er virkelig ked af at skrive denne anmeldelse, da jeg egentlig gennem mange år har været glad for brandet. Jeg oplever, at kvaliteten af tøjet er i top, men at det halter alvorligt på kundeservice. For mere end to måneder siden bestilte jeg en dragt i preorder. Jeg fik at vide, at den ville komme i løbet af april. Nu skriver vi 16. Maj og jeg har intet set til min dragt. Hvad værre er, har jeg ikke fået nogen respons på de to mails, jeg har skrevet, ned forespørgsler på dragten. De fester, jeg skulle bruge den til er for længst forbi. Jeg ville ikke skrive her normalt, men føler mig presset til det, da jeg ikke får svar på mine mails. Jeg ville ønske, jeg kunne sige, det aldrig var sket før, men jeg har desværre oplevet det samme tidligere med en preorder. Kan på ingen måde anbefale preorder her. Det er som at sende penge ind i et sort hul i rummet…
Geniale Gentlemens Affair
I Gentlemens Affairs fine butik på Vesterbro bliver man hjulpet af selveste designeren - hvor oplever man ellers det? Der er fuldt overblik over kollektionen og over hvilken størrelse, der er den rigtige. Jeg har stadig pieces jeg købte for ti år siden, for tøjet holder, både stoffet og stilen. Supergod online shop og smidig og effektiv retur-service.

Jeg føler mig snydt
Jeg er faktisk lidt ked af at skrive denne anmeldelse, for jeg har været tilfreds med de varer, jeg har købt hos Gentlemen’s Affair, men … Det er bare ikke okay, at man bliver mødt med tavshed, efter at man har returneret en vare til 1.350 kroner. Det er mange penge, og på hjemmesiden står der, at man bliver kontaktet efter syv dage. Jeg har returneret en vare, som jeg kan se er modtaget den 11.9.24, og jeg har stadig intet hørt, på trods af at jeg både har sendt mail og ringet (telefonen blev ikke taget, men jeg lagde besked). Jeg stiller mig op i køen med de andre, der har haft denne kedelige oplevelse. Øv, Lise fra Gentlemen’s Affair! Det er en ommer, og jeg føler mig snydt.

Pas på
Vil aldrig anbefale at handle her. Du kan ikke få kontakt med dem hvis du refunderer. Så tænk en ekstra gang før du handler her!
Virkelig god kundeservice
Jeg købte en meget fin kjole, men desværre manglede bæltet. Lise sørgede hurtigt for, at jeg fik tilsendt et nyt bælte og en god service i forbindelse med et tilkøb af en anden kjole.
Ud over de virkelig flotte designs og god kvalitet er det en fornøjelse at handle et sted med god kundeservice som her.

Besvarelse fra Gentlemensaffair
Smukke designs og virkelig god service!

Besvarelse fra Gentlemensaffair
Jeg er vild med de flotte kjoler
Jeg er vild med de flotte kjoler, jumpsuits mm fra Gentlemen´s affair. Har et par kjoler og vender helt sikkert tilbage :D

Besvarelse fra Gentlemensaffair
Flotte og anderledes design og god service
Gentlemen's Affair er flotte og anderledes design, og der er altid god og hurtig service.

Besvarelse fra Gentlemensaffair
De nye designs er super fine
tusind tak for den hurtige levering!...har handlet med Lise i et par år nu.har aldrig mødes eller været i din fysiske shop..kun via din web shop.. fedt du har hjemme side.glæder mig til at se det nye!

Er vild med designet
Er vild med designet, bruger ofte dette i gave øjemed, god service, i det hele taget en god oplevelse.

Besvarelse fra Gentlemensaffair
Super shop og bedste designer!
Fantastisk shop og super sød indehaver!
Lise designer tøj i særklasse, og jeg vil varmt anbefale shoppen, hvis man søger tøj i god kvalitet og i et feminint snit, man ikke ser andre steder.
Altid hurtigt svar på eventuelle spørgsmål og hurtig levering.
Top karakter herfra!

Opfølgning på tidligere anmeldelse
Opfølgning på tidligere anmeldelse
Efter at have været i kontakt med Lise fra.gentlemensaffair er diverse misforståelser blevet
Opklaret har hun virkelig været behjælpelig med både ombytning af varer samt fragt
Super comeback Lise
Det er ikke sidste gang vi handler der
Mvh
Ib Kirkeby

Super godt
Jeg har modtaget to skjorter og en nederdel, hvor bestilling, størrelser og levering var upåklageligt. Tøjet kom inden for ganske få dage, skjorterne er simpelthen så fine og nederdelen er til den lille side - det er vist min egen skyld, at min numse ikke er så lille som jeg gerne så den var.
Jeg havde en kort korrespondance med netbutikken omkring en forespørgelse, hvilket blev svaret på meget hurtigt.

Ærgerlig service
Øv - jeg bestilte en kjole for 10 dage siden. På hjemmesiden står der, at man kan forvente levering indenfor 1-4 hverdage. Jeg har betalt for min vare - men har fået oplyst via track and trace at der er trykt pakkelabel i torsdags (en uge efter bestilling) - men pakken er ikke indleveret til GLS endnu. Jeg har skrevet til firmaet og bedt om svar på hvornår kjolen bliver afsendt. Jeg synes det er rigtig ærgerligt - fordi jeg faktisk er vild med designet og kvaliteten. Men servicen er et problem - og med mindre jeg får en god forklaring, så har jeg ikke lyst til at handle med Gentlemen,s Affair igen. Håber at få et svar jeg kan bruge til noget - eller få mine penge retur. Allerhelst vil jeg gerne have den kjole jeg havde bestilt :) (og betalt for)

Kan kun anbefale tøjet!
Det er fantastisk design og uldkvaliteten er helt i top! Designet er helt unik. Kan anbefale at besøge firmaets pop up shop i
København, når det er der. Der kan prøves størrelser og senere købes ind via hjemmesiden. Tøjet roses altid, når jeg har det på. Det er simpelthen så smart. Indehaveren Lise svarer altid hurtig ( via mail), når man har spørgsmål til design eller størrelser.

Super feminint
Jeg er vild med det på en gang feminine og chique design, Ælsker mine Goldie smækbukser!

FANTASTISK OPLEVELSE
Tusinde tak for super god service og verdensbedste produkter, jeg har lige modtaget min pakke efter mindre end 48 timer efter bestilling, det er godt nok god service og mit nye tøj er helt fantastisk flot og den bedste finish og kvalitet man kan forestille sig :-)

Besvarelse fra Gentlemensaffair
God service - Kan hel klart anbefales.
Super lækre kvalitets varer, især nederdelene!! Har shoppet hos GentlemensAffair i flere år og har været super tilfreds! God service, god kommunikation - Meget troværdig - hurtig levering - ingen problemer med returnering. Bliver altid sendt i forsvarlig indpakning.

Besvarelse fra Gentlemensaffair
God service, meget lækkert tøj
Har købt Gentlemens Affair igennem mange år og elsker deres holdbare, feminine tøj. Altid god og venlig service.