Rigtig god service og hurtig tilbagemeldning når man kontakter dem. Flotte skabeloner der ligger og fedt man selv kan designe og rette til . Fik lavet et personlig kort med QR koden på, meget... Se mere
Jeg brugte Guest Gallery til min 30-års fødselsdag, og det var en kæmpe succes! 🎉 Det er et digitalt fotoalbum med QR-kode upload – virkelig smart og supernemt at bruge. Jeg kunne selv design... Se mere
Super god løsning som vi brugte til konfirmation. Nem og overskuelig. Havde lidt udfordringer med download efter festen, men jeg skrev til Simon over Messenger og han svarede og fiksede problemet in... Se mere
Vores mission er at gøre det så nemt som overhovedet muligt for gæster at dele deres videoer og billeder med værter. Gæster skal bare besøge et link eller skanne en QR kode så kan de nemt uploade eller se alle de billeder der er uploaded til festen.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Virkelig smart og nemt at bruge
Virkelig smart og nemt at bruge. Virkelig en god oplevelse for alle.
Virkeligt smart og nemt
Virkeligt smart og nemt. Vi har lige brugt det til vores kobberbryllup og bestiller igen til datterens konfirmation
Ikke optimalt til vores bryllup 8/11
Selve løsningen er en kanon ide, og alle gæsterne var vilde med at de kunne dele alle deres billeder.
Desværre så har det ikke været helt uden problemer at modtage alle billederne fra gæsterne, da de havde problemer med at uploade, vi har cirka fået 330 billeder. men har via anden tjeneste modtaget knap 4000 billedet uden problemer fra vores 70 gæster
Jeg vil kun anbefale folk at bruge det, hvis det er få billeder som skal deles fra et lille arrangement, da det virkelig er frustrerende at skulle kontakte alle gæsterne efterfølgende, og oplyse om at de skal bruge anden tjeneste
Simon skal trods alt ha en tommel op, for at svare hurtig, dog desværre uden en løsning som har virket for vores gæster
Bryllup d 8/11
Vi har lige haft bryllup d. 8/11... Vi tænkte at det var genialt at alle gæster kunne dele deres billeder og videoer med os! MEN der er sindssygt mange problemer med at folk og os selv kan oploade indhold... Vi har fået at vide at de ikke kan se en fejl, andet sker ikke... Sådan noget skal altså bare spille, SPECIELT når vi betaler for det!
Det smarteste og nemmeste i verdenen
Det nemmeste i verdenen og så er det lige til at gå til for deltagerne også. Alle billeder og videoer samlet 1 sted og tilgang til det hele i 3 mdr. Har også fået hints til hvad vi gør efter vores event, hvilket er super opfølgning.
Vi brugte guest.gallery til vores…
Vi brugte guest.gallery til vores bryllup. Det har fungeret virkelig godt! Vi printede QR koderne og gæsterne har haft meget let ved at scanne og lægge billeder op. Vi har fået så mange fine billeder den vej! Kan kun anbefale det til andre!
Virkelig nemt at oprette og bruge for…
Virkelig nemt at oprette og bruge for alle gæsterne. Og selv var jeg i sidste øjeblik med at oprette og fik ikke printet qr koder ud så satte jeg en skærm op til festen med live visning så stod qr koden i hjørnet som gæsterne let kunne scanne på afstand 👍🏼
Nemt, nemt, nemt!
Vi brugte GuestGallery til vores bryllup, og havde printet QR koderne til gæsterne på små kort.
Det er SÅ smart - og ikke mindst VIRKELIG nemt at betjene!
Helt igennem fantastisk
Helt igennem fantastisk. Brugte det til vores bryllup og havde live billedvæg under hele middagen. Både vi og gæsterne så det som en stor underholdning.
Super nemt at gå til
Super nemt. Særligt med de printklare QR-koder. Vi brugte det til vores bryllup og vores gæster kunne sagtens finde ud af det. Vi valgte den her løsning, da der ikke var begrænsning på fx 25 billeder pr person, men i stedet en datanegræsning (som er ret høj i vores optik). Kan varmt anbefales.
Kæmpe anbefaling herfra!
Det er et digitalt fotoalbum med QR-kode upload – virkelig smart og supernemt at bruge. Jeg kunne selv designe en flot skabelon til QR-koden, printe den ud og så var det bare plug-and-play for gæsterne. Ingen app, ingen oprettelser – alle kunne nemt uploade billeder og videoer direkte fra dagen.
Resultatet blev et samlet album fyldt med minder, som alle gæsterne også har elsket at kigge tilbage på. Det gjorde det så meget lettere at samle ALLE billederne ét sted.
Jeg er ovenud tilfreds og kommer helt sikkert til at bruge Guest Gallery til fremtidige begivenheder.
Kan kun anbefale dem!
Super enkelt og genialt for…
Super enkelt og genialt for areangementer
Foreviget bryllupsfest <3
Mega fedt koncept! Vi benyttede os af guest.gallery til vores bryllup. Smart at man blot skal betale én pris, i stedet for pakkeløsninger som kun bliver dyrere og dyrere. Vores gæster fandt hurtigt ud af at bruge hjemmesiden og roste os for at finde en hurtig og nem løsning uden app og oprettelse. Billederne er hentet i flot kvalitet og gæsterne har været glade for at kunne se med også.
Mange anbefalinger herfra!
Fungerede præcist som beskrevet på…
Fungerede præcist som beskrevet på deres hjemmeside.
Kan klart anbefales! 👌
Perfekt måde at få samlet alles billeder fra en uforglemmelig aften!
Meget nem opsætning.
Virker bare og ubeklageligt.
5 store stjerner.
Super god løsning som vi brugte til…
Super god løsning som vi brugte til konfirmation.
Nem og overskuelig.
Havde lidt udfordringer med download efter festen, men jeg skrev til Simon over Messenger og han svarede og fiksede problemet inden for 30 min. Det er god service, jeg vil klart anbefale det til alle.

Besvarelse fra Guest.Gallery
Rigtig god service og hurtig…
Rigtig god service og hurtig tilbagemeldning når man kontakter dem.
Flotte skabeloner der ligger og fedt man selv kan designe og rette til .
Fik lavet et personlig kort med QR koden på, meget tilfreds . Havde nogle problemer da jeg skulle downloade det hele ned, men kontaktede firmaet og fik en guidning som hjalp, var min computer som drillede.
Var nemt for gæsterne unge som gamle at overføre billeder/videoer.
Nogle blev inspireret og ville selv bruge dette til deres fest.
Så mange tak for det hele .

Det virker super nemt
Det virker super nemt. Fedt at man kan sortere på ‘tidslinje’, så man kan opleve hele dagen i billeder og video!

Besvarelse fra Guest.Gallery
Mega smart ide så man får fra alle…
Mega smart ide så man får fra alle vinkler af en fest😍

Besvarelse fra Guest.Gallery
Fungerede virkelig godt til vores søns…
Fungerede virkelig godt til vores søns konfirmation. Let for gæsterne at uploade. Håber og tror på at det bliver lige så nemt at gemme billederne ned for os her efterfølgende. :-)