Super nem og tryg løsning til gæstebilleder – kan varmt anbefales
Vi har netop brugt Sharify.dk i forbindelse med en konfirmation og er virkelig glade for oplevelsen.
I forbindelse med Sharifys gratis demo oprettede vi to forskellige begivenheder med hvert sit formål:
• En fotojagt, hvor gæsterne via QR‑koder fik opgaver og kunne uploade billeder
• En almindelig “gæstebilleder”-begivenhed, hvor gæsterne nemt kunne uploade billeder og video via QR‑koder på bordene
Allerede fra oprettelse af konto til tiden efter begivenheden var platformen utrolig nem og intuitiv at bruge. Det gælder både for os som arrangører og for gæsterne – alle, der gav feedback, syntes upload af billeder og video var let og ligetil.
Dashboardet giver et klart overblik over antal billeder, videoer, delere og pladsforbrug, og det er et stort plus, at man både kan downloade færdige QR‑kort eller selv hente QR‑koden og integrere den i sit eget design (vi brugte f.eks. Word).
Vi var også meget positivt overraskede over e-mailnotifikationerne efter begivenheden, bl.a. en påmindelse om at downloade indholdet samt besked hvis der senere bliver uploadet nye billeder. Det giver en ekstra tryghed og føles gennemtænkt.
Vi undersøgte flere konkurrerende løsninger, men Sharify skiller sig ud ved at være enkel, overskuelig og uden unødvendig kompleksitet. Prisen spiller naturligvis en rolle, men vi havde uden problemer været villige til at betale for den funktionalitet og brugervenlighed, Sharify tilbyder.
Med baggrund i den digitale verden (AI, cybersikkerhed og data) er datasikkerhed også noget, jeg vægter højt. Ud fra Sharifys beskrivelser følte jeg mig tryg ved, at vores data og billeder ikke bliver brugt til andre formål.
Vi testede ikke live‑funktionen denne gang, da vi havde andet indhold på storskærm, men det er et klart plus, at funktionen er beskrevet tydeligt, og den kunne sagtens være en oplagt “plus‑feature” eller et tilvalg.
Alt i alt har Sharify fungeret rigtig godt til vores arrangement. Vi kunne nok selv have gjort mere for at minde gæsterne om at uploade billeder, men det er helt klart en erfaring til næste gang – ikke et problem med platformen.
Stor anbefaling herfra 💫
19. april 2026