1. Fotoservice
  3. Festbutik
  4. Fotoprinttjeneste
  5. Bryllupsfotograf
  6. Bryllupslokale

Nem billeddeling via QR-kode - Sharify.dk er den perfekte løsning til at samle gæsternes billeder fra festen helt uden teknisk besvær. Tjenesten er 100% baseret på en personlig QR-kode, som fjerner alle barrierer for deltagelse. For at sikre, at løsningen matcher din fest perfekt, kan både skrifttyper og farver tilpasses, så det visuelle udtryk flugter med dit tema eller dine invitationer. Det unikke er, at gæsterne hverken skal bruge app, login eller brugeroprettelse. De scanner blot koden og uploader billeder direkte i browseren på få sekunder. Det sikrer høj deltagelse og gør det muligt for alle at bidrage, så de spontane øjeblikke foreviges hurtigt og effektivt. Udover den nemme adgang giver Sharify værten fuld kontrol over det indsamlede materiale i et sikkert, privat galleri. En populær funktion er "Live-visning", hvor de uploadede billeder kan streames direkte til en storskærm under festen. Dette skaber øjeblikkelig interaktion og glæde blandt gæsterne i realtid. Da platformen ikke komprimerer filerne som typiske sociale medier, bevares den fulde billedkvalitet, hvilket er essentielt til efterfølgende fotobøger eller print. Med en fast pris for hele begivenheden slipper man for skjulte abonnementer, hvilket gør det til en gennemskuelig løsning for alle, der ønsker at samle minderne professionelt og enkelt.

4,1

God

En ærlig og intuitiv måde at dokumenter de festlige minder på

Vi har brugt Sharify ved flere festlige lejligheder. Det er en super let måde at dokumentere en mindeværdig dag på og samtidig få dagens minder fra gæsternes perspektiv. Samtidig kan det også være et festligt element hvis det køre på en skærm under selve festen, da man herved også kan have det lidt sjovt med at dele gamle billeder/minder. Jeg kan bestemt anbefale Sharify.

24. maj 2025

Kære Heidi

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Fedt at høre, at I fik glæde af live-skærmen også. 😄

Rigtigt god dag.

De bedste hilsner
Sharify.dk

Vi brugte Sharify.dk til min datters…

Vi brugte Sharify.dk til min datters konfirmation. Det fungerede upåklageligt og var nemt både for mig og gæsterne at bruge.
Kan varmt anbefales.

19. april 2026

Kære Katrine,

Tak for din anbefaling. Det glæder os, at vores løsning bidrog positivt til jeres fest, og at teknikken var let tilgængelig for alle deltagerne. 👍🎉

Venlig hilsen,
Sharify.dk

Super nem og tryg løsning til gæstebilleder – kan varmt anbefales

Vi har netop brugt Sharify.dk i forbindelse med en konfirmation og er virkelig glade for oplevelsen.
I forbindelse med Sharifys gratis demo oprettede vi to forskellige begivenheder med hvert sit formål:
• En fotojagt, hvor gæsterne via QR‑koder fik opgaver og kunne uploade billeder
• En almindelig “gæstebilleder”-begivenhed, hvor gæsterne nemt kunne uploade billeder og video via QR‑koder på bordene
Allerede fra oprettelse af konto til tiden efter begivenheden var platformen utrolig nem og intuitiv at bruge. Det gælder både for os som arrangører og for gæsterne – alle, der gav feedback, syntes upload af billeder og video var let og ligetil.
Dashboardet giver et klart overblik over antal billeder, videoer, delere og pladsforbrug, og det er et stort plus, at man både kan downloade færdige QR‑kort eller selv hente QR‑koden og integrere den i sit eget design (vi brugte f.eks. Word).
Vi var også meget positivt overraskede over e-mailnotifikationerne efter begivenheden, bl.a. en påmindelse om at downloade indholdet samt besked hvis der senere bliver uploadet nye billeder. Det giver en ekstra tryghed og føles gennemtænkt.
Vi undersøgte flere konkurrerende løsninger, men Sharify skiller sig ud ved at være enkel, overskuelig og uden unødvendig kompleksitet. Prisen spiller naturligvis en rolle, men vi havde uden problemer været villige til at betale for den funktionalitet og brugervenlighed, Sharify tilbyder.
Med baggrund i den digitale verden (AI, cybersikkerhed og data) er datasikkerhed også noget, jeg vægter højt. Ud fra Sharifys beskrivelser følte jeg mig tryg ved, at vores data og billeder ikke bliver brugt til andre formål.
Vi testede ikke live‑funktionen denne gang, da vi havde andet indhold på storskærm, men det er et klart plus, at funktionen er beskrevet tydeligt, og den kunne sagtens være en oplagt “plus‑feature” eller et tilvalg.
Alt i alt har Sharify fungeret rigtig godt til vores arrangement. Vi kunne nok selv have gjort mere for at minde gæsterne om at uploade billeder, men det er helt klart en erfaring til næste gang – ikke et problem med platformen.
Stor anbefaling herfra 💫

19. april 2026

Kære Michael,

Tusind tak for den flotte og detaljerede anmeldelse! Det glæder os utroligt meget, at både fotojagten og billedindsamlingen fungerede perfekt til jeres konfirmation.

Det er en stor anerkendelse, at en bruger med jeres faglige baggrund inden for datasikkerhed føler sig tryg ved vores platform – det er netop den gennemsigtighed og enkelhed, vi stræber efter. Vi er også glade for, at vores dashboard og notifikationssystem gav jer det nødvendige overblik og tryghed efter festen.

Tak for de gode anbefalinger. Vi glæder os til at hjælpe jer med at indfange minderne igen en anden gang!

De bedste hilsner,
Team Sharify.dk 💫

Super og simpel platform til deling af billeder ved store begivenheder - kan anbefales

Vi brugte sharify til vores bryllup, og det fungerede virkelig godt! Vi havde selv printet QR koden til fotodeling på bl.a. bordkort og goodiebags, og folk tog det virkelig til sig, især fordi de også selv kunne se billederne efterhånden som de blev tilføjet - også i dagene efter. Alle havde let ved det - der er intet login der skal huskes eller app der skal installeres. Vi endte med over 400 billeder og videoer. Meget gnidningsfrit og super produkt. Kan anbefales!

29. august 2025

Besvarelse fra Sharify.dk

Tusind tak for den flotte anbefaling! Det er fantastisk at høre, at I fik samlet over 400 billeder og videoer fra jeres bryllup.

Vi er glade for, at jeres gæster tog så godt imod QR-koden, og at den nemme adgang uden app eller login gjorde oplevelsen gnidningsfri for alle. Det er præcis det, vi stræber efter.

Stort tillykke med brylluppet og tak fordi I valgte Sharify!

De bedste hilsner,
Team Sharify.dk 💫

Vis anmeldelser på alle sprog (5 anmeldelser)