Jeg har modtaget en magnet med min datters portræt på. Ærgerlig kvalitet, der skulle ingenting til, før der kom ridser på. Børnenes klassebillede er ikke den bedste kvalitet, lidt grumset hvis man vi... Se mere
Vi bestilte skolefotomapper hos Gauss. Mapperne indeholdt bl.a. tre 13x18 portrætfotos. Der var to forskellige, hvoraf det ene var godt, mens det andet var så dårligt at vi ønskede at benytte os af r... Se mere
Når man tænker på hvor ekstremt dyre fotos af ens børn er, så synes jeg det er utroligt flabet at ens børns foto også skal fungere som reklame søjle for Gaussfoto. De printer simpelthen deres navn hen... Se mere
Firmaets logo på billederne!!! Vi troede at julegaverne var i hus, men måtte tro om igen. "Gauss Foto" står skrevet MEGET tydeligt på fotografierne, så de stjæler AL opmærksomhed. Jeg talte med en me... Se mere
Brydegårdsvej 9, 5700, Svendborg, Danmark
- steen@gaussfoto.dk
- www.gaussfoto.dk
Uacceptabel service - og det endda sort på hvidt !
NEDENSTÅENDE FORTÆLLER VEL ALT:
Kunde (kommentar ved online bestilling):
Jeg har ændret navn og adresse; det er ikke muligt at ændre dette online. Desuden syndes jeg at det er dyrt for gruppebillede, og ekspeditionsgebyr, når der er ca. 35 børn i børnehaven.
Gauss:
Hvad er det for noget vrøvl du skriver med 35 børn…..det er da ikke alle som køber online og skal betale 30 kr.
Prøv du at gå ned på posthuset og send et brev…så finder du nok ud af hvad porto det koster..!..især når det vejer over 100 gram.
Vi har ikke noget der hedder X skole, så ved ikke hvilket klassefoto du ønsker……
Kunde:
Tak for kundevenligt svar.
Jeg går ud fra jeg har bestilt gruppebilledet fra privat børnehaven Lindetræet i Grindsted? Det er ikke muligt at se det ved bestilling online.
Gauss:
Ja tidsrøvere og brokhoveder er ikke populære på denne årstid.
Gauss:
Skal jeg også gætte hvilken stue det er….eller skal jeg bare selv vælge en.
Kunde:
Ja sådan er det jo med også en kundevenlig hjemmeside... man kan ikke se og vælge korrekt. Så den røde tråd med go service følger hele vejen :-)
Gruppebilledet XXX.
Tak.
Og Fortsat god weekend.
Du kan ikke….!
Vi får 2-300 hver dag…der kan finde ud af det
Dårlig kommunikation
Jeg er træt af Gauss Foto. Den årlige skolefotografering af ens børn kan være nyttig, men bliver træls når det især er Gauss Foto der står for begivenheden. Det er jo altid rart at kunne give bedsteforældrene et nylig opdateret billede af ungerne - og få et billede selv, men jeg synes godt nok det er en dyr tilbagevendende begivenhed. I år skete der så det, at min datters lærer mistede bestillingssedlen - fred være med det, min datter fik taget billeder alligevel, men fik ikke udleveret en ny slip af fotografen. Resultat - vi kunne ikke se billederne på hjemmesiden. Jeg ringede i ugevis til Gauss Foto, men hver gang lød beskeden: "Pga. travlhed har vi lukket telefonen". Jeg tror de er for få ansat, men efter et par uger lykkedes det at komme igennem til en meget flink medarbejder, der fandt 19 billeder frem af min datter, som hun straks lagde på hjemmesiden, for som hun sagde: "Det tager ingen tid lige at overføre dem". Jeg tror dog de skal ansætte en ny fotograf, for hold op hvor er de billeder dårlige. Min datter har briller, og på halvdelen af billederne skærer brillernes overkant lige igennem øjnene, og derudover har fotografen været rigtig dygtig til at fange min datter, når hun var ved at sige noget eller et andet mærkeligt ansigtsudtryk. Det kan være det er derfor det krævede 19 billeder at finde det ene billede vi rent faktisk kan bruge. Og så er det fornuften forsvinder. Jeg bestilte jo samme pakke af mine 2 børn - 1 klassebillede og et ark med 1 stort, 2 mindre og 3 små billeder. For min søn skal jeg betale 250 kr, for min datter 320 kr. Da jeg skriver og spørger (man kan jo ikke komme i telefonisk kontakt med dem), hvorfor jeg skal betale 70 kr. mere for at bestille via deres hjemmeside, får jeg det svar: "Det er dyrere at bestille online fordi, du her vælger den service det er, selv at kunne bestemme udtryk på foto. Det er et større arbejde for os, at behandle ordrene individuelt end samlet for en hel skole". Jeg må indrømme, jeg kan ikke forstå deres svar. For det første har jeg ikke valgt at læreren skulle miste slippen, og at fotografen ikke kan give min datter en ny seddel. For det andet, har jeg svært ved at forstå, hvordan det kan være et større arbejde for Gauss Foto, at jeg taster alle informationer ind selv og bestiller, fremfor at de selv skal taste informationerne ind for hver enkelt elev på en hel skole. I det her tilfælde er jeg glad for, at jeg selv kan bestemme udtryk, for hold op hvor er min datters billeder dårlige. Men virkelig dårlig service - eller mangel på samme. Ikke et firma jeg vil anbefale. Og det er ikke første gang jeg synes deres service er dårlig.
Billederne kommer aldrig
Jeg har mu ventet siden september med at få billederne af min datter. Jeg har skrevet adskillige gange uden at få respons. Da jeg endelig kommer igennem til deres kundeservice på telefonen, lover de at sende billederne med det samme. Det er nu over en uge siden og jeg venter stadig på at få billederne.
Jeg synes ikke det er god service. Der bliver ikke svaret og varen bliver ikke leveret.
Jeg har i dag sendt endnu en mail, håber at der kommer en mappe med billeder frem inden jul.
Skolefoto
Igennem nu 6 år har jeg fået skolefoto af mine 3 sønner fra Gauss Foto. ALTID, hver gang er billederne super gode. Ja, det er næsten en gåde for min kone og jeg hvordan I kan gøre det. Optur!!! Mange tak, og tak indirekte tak fra mine sønners bedsteforældre, der har billederne i glas og ramme....
Mvh Martin (glad far)
Dårlig forretningsstil
I år er det uigenkaldeligt sidste gang vi køber billeder hos Gauss. Vi har netop fået klassebillede med regning. Der er 2 priser, 105kr for betaling inden d. 24/10, 180kr ved betaling efter d. 24/10. Problemet er, at vi først har fået billederne d. 24.......
Dårligt portræt
Først modtager jeg et billede med en blitz skær på min søns tunge. Når vi langt om længe fik den skiftet ud, og de sendte et nyt, lagde vi mærke til, at hans hår var meget sløret på billedet. De sagde, at de ikke kunne gøre noget ved det, og det ville også have været fair nok, men håret ser altså voldsomt uacceptabelt ud. Det er decideret pixels rundt om hele hovedet, og noget af håret er der huller imellem, så man ikke kan se håret. Jeg ved egentlig heller ikke hvad fotografen har tænkt da han tog billedet, men over hans venstre øre, stritter der hår op, som danner en decideret trekant.
Dybt utilfreds, bestemt ikke pengene værd, og spild af tid.
Meget fin service og enormt flotte billeder
Vi har igennem et år fået taget et billede af vores baby hver måned, og det har været en fornøjelse. Billederne er vellykkede hver gang, og vi kan få det, som vi vil have det. Og så er det ikke engang dyrt.
Under al kritik!
Vi var længe om at få vores log in, da det så endelig er iorden, er vores log in til en anden elev fra klassen... Langt om længe lykkedes det så endelig, efter mange mails, at få de rigtige billeder.. De er simpelthen så dårlige de billeder af mit barn! Fotografen har fået hans hår til at se coverfarvet ud + hans øre er i fokus og derfor det første man lægger mærke til på billedet... Selv min søn var/er ked af billederne, der er taget af ham. Når man så vil nøjes med at købe klasse billedet, er dette ikke muligt på hjemmesiden da man skal vælge minimum ét billede.. Hmm jeg/vi er ikke tilfredse med Gaussfoto!
Professionel. Kan klart anbefales.
Imponerende gode billeder - hver gang! De formår virkelig at få det bedste udtryk frem. Har benyttet både i skole og børnehave. En stor fornøjelse at have deres billeder hængende. Til og med virkelig god service, når man kontakter dem. Kan helt sikkert kun anbefales.
GOD kundservice :)
Har for nylig gen-bestilt nogle billeder, efter min datter er blevet fotograferet i sin børnehave. Super lyn hurtig service.. og thumbs up for at sende mig et "fælles-billede" i en mindre størrelse!
Og så skal der også roses at trods min datter var syg med feber og pylret - så har i formået og tage et godt billede af hende! TAK fra en meget glad mor.
Super god service
Kan kun på det varmeste anbefale denne virksomhed som lige fra billederne blev taget til de blev leveret yder den bedste service. Er der noget galt med billederne eller regning bliver man behandlet yderst professionelt. Billederne af mine børn er fantastiske.
laaaaaaaang ventetid
Sys de er meget langsom om at aflevere billeder. De er svære at ringe op.
Fotografen er tit stressede.
Gauss Foto
Vi har haft gauss foto siden 1991 og bruger stadig Gauss foto, fordi vi er super tilfredse med kvalitet og den måde fotografen ( Conni ) får børnene til at være sig selv på. Vi har altid fået gode og lækre billeder fra jer. Så vi kan kun anbefale jer til alle og gør det også.
Jeres fotograf gør et kæmpe stykke arbejde for at børnene skal føle sig trygge og have det sjovt. Godt gået Gauss foto ( Conni)
Hilsen
Fam. Drachmann
Ikke tilfredsstillende.
Det virker til at virksomheden har rod i deres betalingssystem, jeg modtog en rykker som jeg betalte, modtog endnu een, som jeg gjorde opmærksom på var betalt, først fik jeg besked om at jeg skulle komme med nogle oplysninger, dernæst fandt de fejlen - som de aldrig havde set før - dernæst spurgte jeg så om de var sikre på jeg ikke havde betalt allerede ved første rykker så (skiftede bank i perioden så havde svært ved selv at tjekke det) men det mente de ikke. Fint nok, men som kunde kommer man da i tvivl. Nogle dage efter modtog jeg så en ny rykker. Jeg skrev til virksomheden igen, fik dog intet svar.
Har på baggrund af denne oplevelse besluttet at fremover tager vi kun gruppebillede, og portræt bliver taget hos den lokale fotograf i byen, det er faktisk billigere, og fotografen har mere tid og overskud til barnet end når det foregår i institution.
Dårlig service, dobbelt regning på trods af den første er betalt.
Mapper skal bestilles først før man kan få enkelte ekstra billeder. Det er spild af tid, papir og ikke mindst penge.
Bestilte en pakke efter anvisning af personalet. Mappen viste sig at være forkert og måtte sendes retur. Regninger ikke letforståelig, man kan ikke se hvad man betaler for ud over en mappe.
Et meget misforstået produkt efter min mening. Jeg vil ikke anbefale dette firma til nogle.
Billederne er gode. Når det lykkes dem af få de rigtige frem!
Steffen Thomsen
Fine billeder og hurtig service.
Endnu engang fine billeder af sønnen, og endda et sjovt ekstra klassebillede med. Her et par måneder efter tæt mod jul, bestiller vi 2 ekstra billeder. De kommer i løbet af blot 2 dage.. Super service.
Så blev der til lidt flere julegaver..
Sød fotograf og meget hurtig levering af genbestilling
I vores børnehave har vi brugt Gauss længe og billederne har altid været gode. Mine børn er tit meget generte, når der skal tages billeder, men fotografen får dem altid til at smile alligevel. Ved genbestilling bestilte jeg torsdag aften på deres hjemmeside og fik billederne allerede lørdag. Det er hurtig service! :o)
Skolefoto? Ellers tak
Virkelig ikke nogle pæne skolebilleder man får her, anbefales IKKE. Barnlig opførsel af fotografen, følte at vi var tilbage til 4. klasse. Heller ingen klassebillede til at se online, desuden er nogle klassebilleder sendt forkert.
Super gode billeder, god service, venlige folk :-)
I vores børnehave har vi arbejdet med Gauss i flere år. De er dygtige, professionelle, tager sig tid, og vi får fantastiske billeder af næsten alle børn og voksne.
Vi bestiller dem år efter år, og er lige tilfredse hver gang. Klar anbefaling til andre.
God kundeservice
Alle billede størrelser var ikke med i pakken til os. Vi tog de billeder vi ønskede og sendte resten retur - og betalte. Vi fik så en rykker - ÆV. Men mødte herefter pr. telefon en meget venlig dame, som uden pjank annulerede rykkeren. TAK for det.