Vi bestilte skolefotomapper hos Gauss. Mapperne indeholdt bl.a. tre 13x18 portrætfotos. Der var to forskellige, hvoraf det ene var godt, mens det andet var så dårligt at vi ønskede at benytte os af r... Se mere
Når man tænker på hvor ekstremt dyre fotos af ens børn er, så synes jeg det er utroligt flabet at ens børns foto også skal fungere som reklame søjle for Gaussfoto. De printer simpelthen deres navn hen... Se mere
Firmaets logo på billederne!!! Vi troede at julegaverne var i hus, men måtte tro om igen. "Gauss Foto" står skrevet MEGET tydeligt på fotografierne, så de stjæler AL opmærksomhed. Jeg talte med en me... Se mere
Brydegårdsvej 9, 5700, Svendborg, Danmark
- steen@gaussfoto.dk
- www.gaussfoto.dk
Jeg har modtaget en magnet med min…
Jeg har modtaget en magnet med min datters portræt på. Ærgerlig kvalitet, der skulle ingenting til, før der kom ridser på. Børnenes klassebillede er ikke den bedste kvalitet, lidt grumset hvis man vil kigge nærmere på ansigterne.
Dog vil jeg nævne at vi kun havde bestilt klassebilledet da I besøgte hendes skole, men hun kom hjem og fortalte at I havde taget portrætbilleder af hende alligevel. Jeg skrev til jer for at høre om det var nogle jeg kunne se og evt købe, og det fandt I hurtig en god løsning på.
Firmaets logo på billederne!!!
Firmaets logo på billederne!!!
Vi troede at julegaverne var i hus, men måtte tro om igen. "Gauss Foto" står skrevet MEGET tydeligt på fotografierne, så de stjæler AL opmærksomhed. Jeg talte med en medarbejder i dag efter at jeg havde ladet telefonen ringe i flere minutter. Jeg forklarer ham, at jeg ikke har bestilt reklamemateriale fra deres firma og beder om et sæt billeder uden deres logo på. Men det koster EKSTRA! - Undskyld at hvad for noget?! Hvis jeg ikke vil have deres logo på MINE billeder, er jeg nødt til at betale ekstra for det??? Jeg har betalt 505 kr for en lille luksuspakke - og så vil de kræve ekstra for at fjerne deres logo?! Jeg har intet kunne finde om dette på hjemmesiden. Han mente, det stod der, men kunne ikke selv finde det!! Jeg kan sende billederne retur og få pengene igen, men nu kan jeg ikke nå at få julegaverne i hus, så det er en ringe trøst :(
Har i mange år købt
Har i mange år købt billeder fra vores børns skole og aldrig blevet skuffet . Denne gang var det sjusk og lang leveringstid . Vi kontaktede Gauss og fik forklaring på at de havde travlt og at der var sygdom . Det skal vi som kunder vel ikke bøde for , det må i hos Gauss foto da tage ansvar så vi igen kan få de flotte foto som vi plejer og indenfor en overskuelig tid.
Børnehave billeder med reklamer
Børnehave billeder
Der er reklame på ALLE deres billeder de sender ud. Det er mega overpriser og samtidigt er der stadig reklame på billeder.
Det er også tydeligt, at billederne ikke redigeret.
Mega dårligt produkt - og så er prisen bare alt for høj!
Edit efter svar fra Gauss Foto:
Mht. logo, så er det på ingen måde noget der forventes når vi bestiller billeder, så hvis det er normalt for jer, så vil jeg på det kraftigste opfordre jer til at ændre på normalen.
Vi modtager et billede, hvor der er tydeligt er madrester rundt om munden på vores ene barn. Måske det også er forventningsafstemning, men på ingen måde, hvad vi fra andre fotografer har oplevet som professionel behandling. Det er ikke på baggrund af online fotos.
Vi anførte også, at vi gerne have situationsbilleder af begge børn, men her har I kun taget billeder af det ene. Derfor bestilte vi ikke det, da vi kun kunne få af det ene barn.
Jeg sendte jer netop en mail 21.09.2022 og har intet hørt fra jer før svar på denne anmeldelse 01.11.2022.
Anmeldelsen står derfor ved sin magt.
Opfølgning efter endnu et svar fra Gauss foto:
I har stadig ikke svaret på den mail jeg sendte jer og I kunne nemt imødekomme hvad jeg søger ved at sende billederne uden logo som forespurgt i mailen og den største anke i min anmeldelse.
Svar på mailen, så er I da et godt stykke til at gøre det bedre end I har gjort nu! 👎
Dårlig oplevelse med skolefoto
Sender pludselig rykker på faktura som er betalt rettidigt for 3 mdr siden. Svarer ikke på henvendelser. Det er enormt besværligt at finde ud af bestillingsseddel hvis man ikke ønsker en af de store pakker. Selv om det er synd for børnene at de ikke længere får klassebilleder med deres kammerater på, er det sidste gang jeg har bestilt.
Ikke så heldige og dyrere fotos, meget forsinket fremsendt
Fik for dyre fotos, sløret i kanten, ikke min stil el valg, so lala af børnene og ventet 2 måneder på at få gruppebilledet, som de andre modtog 2 mdr tidligere. Sidstnævnt efter mange mails frem og tilbage (når jeg fik svar) og opkald. Aldrig igen!
Føj føj føj
Føj føj føj!
Har lige modtaget min datters billeder som hun har fået taget i børnehaven.
Ikke nok med at de koster mere end DOBBELT så meget som storebrors skolebilleder, så har de haft den frækhed at sætte DERES NAVN som REKLAME på billederne!!!! 😳
mine børn lige fotografere .
mine børn lige fotografere .. ugen efter kom de flotteste billeder af mine glade børn. Tusinde tak Gauss foto, glæder mig til at pakke billederne ind til bedste forældrene .-)
Meget dårlig oplevelse
Har netop handlet skolefotos hos Gauss Foto. Både kvaliteten af billederne samt brugeroplevelsen på hjemmesiden er utroligt ringe. Vi havde tilkøbt mulighed for at udvælge online, men mange af billederne var direkte ubrugelige, der var endda enkelte hvor vores døtre havde lukkede øjne. Jeg vil mene, man bør kunne forvente en smule kvalitetskontrol, men nej. Gauss Foto insisterer også på at gøre brug af USB stick til levering af digitale udgaver og det er bestemt ikke billigt. Det er desværre ikke muligt at modtage et link til download, hvilket ellers er meget normalt hos mange andre virksomheder.
Tak for hurtig levering af fine…
Tak for hurtig levering af fine billeder af vores yngste selvom der må være travlt op til Jul. Vi har fået både sort/hvid og farve som har en flot glød. Glæder os til at se mormors ansigt når pakken åbnes.
børnehavefotograf
De tager billeder i vores datters børnehave, så er ikke fordi det er en fotograf jeg selv har valgt, men jeg er simpelthen så skuffet. For det første kan kvaliteten af billederne diskuteres, men derudover så er bestillingssystemet meget gammeldags + plus det er umuligt at se gruppebilledet, fordi det er så småt, man har ingen ide om hvad man bestiller. Men det der chokere mig mest er priserne, de er jo fuldstændig latterligt høje. Jeg gav 370 ved en anden fotograf sidste år, for tilsvarende vil de have 600?? Det er meget tydeligt at de prøver at høste på forældre der ikke kan nænne, ikke at købe et billede af deres kære små, så de betaler uanset kvalitet og pris. Jeg håber virkelig vores børnehave vil overveje en anden fotograf.
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse. Startede fint, sluttede med slørede billeder og ringe service.
God service og bedre billeder
Gauss foto kan bestemt anbefales for alle som er interesseret i skole billeder. Man får gode produkter til en rimelig pris. Jeg har ÉN gang i de mange år jeg har fået skolebilleder af min søn fra dem været utilfreds. Men jeg ringede og fik tilsendt nye billeder uden problemer eller omkostninger.
Det går for stærkt.....
De virker enormt pressede og stressede, det går for hurtigt og fejl opstår, det må ramme deres faglige stolthed.
Elendig kundeservice
Elendig og arrogant kundeservice. Kommer der ALDRIG igen. Hold jer langt væk. Kan bestemt ikke anbefales.
Kan ikke anbefales
- dårlig kundeservice.
- betalte for 1 time studiofotografering. Vi fik 25 min.
- utilfredsstillende redigering og fototagning med fejl.
- De har for travlt
Enormt dygtig fotograf
Enormt dygtig fotograf, som fangede pletskud efter pletskud af min 2-årige datter til institutionsfotografering. Fuldstændig fantastiske billeder. Stor anbefaling herfra!
Fantastiske billeder og skøn fotograf
Var i Svendborg for 6 gang for at få taget billeder af min datter Silke. (de første 5 gange kom Gauss til henholdsvis dagpleje og børnehave i Faaborg 2011-2014) 2015-2016 kørte jeg selv fra Faaborg til Svendborg for at få taget billeder da jeg ikke synes skolefotos var gode.
I maj 2017 flyttede vi til Greve så da min datter skulle have taget billeder i starten af 2. klasse på hendes nye skole gav vi det en chance men igen ikke godt - så valgte igen at køre til Svendborg trods den lange afsted.
Har siden gjort det hvert efterår og nu fortsætter jeg for denne væg ser fantastisk ud. Susanne kan altså bare et eller andet. Så TAKKER MANGE GANGE for din altid fantastiske måde at være på overfor min datter. Kan kun anbefale dem.
Min søn fik taget billeder i sin…
Min søn fik taget billeder i sin børnehave SIDSTE ÅR. På trods af jeg havde betalt fik jeg flere rykke, Jeg harsendt kvittering på betaling, men stadig IKKE fået billederne på trods af jeg har sendt flere mails ! .
Mine børns skole bruger dem til…
Mine børns skole bruger dem til skolefoto. Og jeg må ærligt indrømme at det er noget værre l...!
Klasse billeder er SÅ dårlige ! Både med hvordan de sætter børnene og med lyset. Hvis ikke det var fordi at mine børn ville være kede af,ikke at få et klasse billede så havde jeg ikke købt dem. Synes også at det er en horribel pris på før nævnte.
Og portræt billederne? Føj siger jeg bare. De blev ikke bestilt, for de var mere ringe end ringe.
Næste år tror jeg bare at vi som forældrer selv kommer og tager et klasse billede