Jeg har modtaget en magnet med min datters portræt på. Ærgerlig kvalitet, der skulle ingenting til, før der kom ridser på. Børnenes klassebillede er ikke den bedste kvalitet, lidt grumset hvis man vi... Se mere
Vi bestilte skolefotomapper hos Gauss. Mapperne indeholdt bl.a. tre 13x18 portrætfotos. Der var to forskellige, hvoraf det ene var godt, mens det andet var så dårligt at vi ønskede at benytte os af r... Se mere
Firmaets logo på billederne!!! Vi troede at julegaverne var i hus, men måtte tro om igen. "Gauss Foto" står skrevet MEGET tydeligt på fotografierne, så de stjæler AL opmærksomhed. Jeg talte med en me... Se mere
Brydegårdsvej 9, 5700, Svendborg, Danmark
- steen@gaussfoto.dk
- www.gaussfoto.dk
Gode billeder, gode priser, og søde mennesker
Gode billeder, både privat og børnehave.
Private fotos har altid været klar indenfor 5 hverdage, ekstra bestillingen var klar samme dag, og nemt at komme i kontakt med dem pr. telefon, og priserne er overkommelige.
Det er behagelige, og hjælpsomme personer ved gauss.
Havde mistet en billede kode til ekstra fremkaldelse, med dato, tidspukt og fotograf navn, gik damen ved gauss igang med at søge, og hun havde ringet tilbage indenfor 10 min med min kode :)
Har brugt Gauss til alle billeder siden 2017, og det vil jeg stadig!
Dårlig kvalitet
Dårlig kvalitet
Ingen skarphed
Ingen kontrast
Ingen hensyntagen til det gyldne snit
Dårlig service
Hvor er jeres faglige stolthed.
Elendig service
Elendig service ! De sender regning for klassefoto, som jeg ikke har bestilt. På trods af gentagne henvendelser bliver de ved med at sende rykkere og de svarer hverken på mails eller på telefonen.
Jeg har kæmpet med dem i 4 måneder, men har nu givet op !
Jeg har aldrig i mit liv oplevet så dårlig service. Jeg vil advare alle mod at benytte Gauss Foto.
Upersonlig kundeservice og manglende Levering til tiden :(
Hmm - min dreng bleve fotograferet i børnehaven 28. November 2018. Jeg bestilte online bestilling da jeg kun skulle bruge portrætbilleder og ikke ønskede gruppebillede i 20x30cm
For det første gik der en hel uge inden man kunne se billederne online, så var billederne lagt under et forkert mobilnummer. Og jeg bestilte den 6/12 og håber derfor at modtage billedet til julegave inden d 14/12 hvor vi skulle bytte julegaver. Jeg tog kontakt med kontoret igen d 6 og for at høre hvorlang tids ekspeditions tid der var. Og de sagde de havde sendt billedet dagen efter bestilling - altså den 7. Dd 15/12 har vi endnu ikke modtaget billedet og oven det kom vi til at betale 180kr for et 13x18 billede da der også var ilagt et ekspgebyr på bestilling på nettet på 40kr. Jeg mener den lille pakke kostede 50kr mere og de fik billederne i børnehaven d 13/12.
Fik at vide de sendte med postnord der har leveringstid på 5-7 hverdage 🙈🙈🙈
ANBEFALER DERFOR IKKE ONLINE BESTILLING
SÅ KØB PAKKE PÅ BLANKET ELLER INGENTING
Gode billeder, men psykotiske priser
Gauss tager fine billeder, men det er en sindssyg pengemaskine når man skal efterbestille, bla. kan man kun bestille mindst 3 styk i en bestemt størrelse, og generelt er skemaet til efterbestilling fuldkommen tåbeligt og mangelfuldt. Både min veninde, mor og svigermor glæder sig til at få billeder hjem af min guldklump, men nu må jeg skuffe dem, for jeg nægter sgu da at betale over 1100 kr for 4-5 billeder. Havde I nu bare gjort det mere overskueligt og mindre pengegriskt, så havde I tjent penge og jeg kunne bestille mine billeder og alle var glade.
Dårlig service & nu med logo
Jeg har endnu aldrig oplevet at modtage det jeg har bestilt. Igen i år er der fejl i min bestilling af billeder. Havde bestilt et billede i str 30x40 & en luxmappe. Der havde de valgt at bytte om på det store billede & billedet i str 18x24. Hvordan de kan bære sig ad med det forstår jeg ikke, da de har en seddel på hvad man bestiller & hvilke billeder man vil have. Derudover er jeg meget skuffet over at de i år, har valgt at sætte deres logo på billedet. Det ødelægger billedet, da man ikke kan undgå at se det. Jeg synes det er noget svineri, For man betaler alligevel en del penge, for at få billeder fra dem. Hos andre fotografer kommer de ikke deres logo på selve billeder, da det ødelægger selve billedet.
Når man tænker på hvor ekstremt dyre…
Når man tænker på hvor ekstremt dyre fotos af ens børn er, så synes jeg det er utroligt flabet at ens børns foto også skal fungere som reklame søjle for Gaussfoto. De printer simpelthen deres navn hen over ens børn, det er det frækkeste jeg længde har oplevet, vi betaler fuld pris for allerede dyre billeder, og samtidig tillader de sig at påsætte deres logo på vores børns billeder. Super flabet!
Suk suk suk...
Suk suk suk...
Hvis dit barn skal bruge billedet til et pas, så køb IKKE hos Gauss.
Gauss' størrelse på pasbillede matcher ikke de mål, der skal bruges til passet.
Overvejer du at give bedsteforældrene en julegave? Så tænk over følgende:
1. Har du den tid og energi, det kræver, når billederne viser sig at være meget ringere end forventet, til at klage (maile, ringe, vente på svar) og ende med at skulle have fat i en prof fotograf, inden julegaven skal gives?
2. Tag evt. et billede af din bestillingsseddel, så Gauss ikke senere kan komme og sige, at de har valgt den baggrund, du bestilte. Du får ikke nødvendigvis noget ud af det hos Gauss - udover at du kan vise andre, at du havde ret, og at de aldrig bør vælge Gauss, fordi de ikke er til at stole på.
3. Er det virkelig det værd?
Som Gauss selv skrev til mig i en mail i december sidste år:
"Er du ikke tilfreds, så har du 14 dages returret.
Det er en af betingelserne for at få fotografering på denne billige måde…alternativet er den lokale portrætfotograf".
Gauss bruger den undskyldning, at de er billige, og derfor kan man ikke forvente god kvalitet.
Gauss er billige, fordi de desværre ikke kunne holde sig i Svendborg, men har været så ubegribeligt heldige også at kunne tage imod bestillinger fra mange skoler og daginstitutioner på Fyn og i Jylland, så deres ordrer er store, og derfor behandler de deres kunder nøjagtigt som det passer dem.
Jeg håber dog, der er mange forældre, der tjekker anmeldelserne af dem og vælger dem fra.
Saml dit barns klasse ude foran skolen en dag og tag et godt billede og del det med de øvrige forældre og så lad de professionelle fotografer om at tage portrætterne, hvis du virkelig skal flotte dig - og ellers gør det selv.
Kan næppe blive ringere end hos Gauss.
Elendige billeder.
Min søns skole benytter Gauss Foto til deres årlige fotografering, og hvert år er jeg i chok. Klassebilledet tager de altid udendørs så børnene sidder med solen lige i øjnene, hvilket resulterer i at alle børn sidder med knibende øjne og intet smil. Elendigt! Er de overhovedet fotografer?
MEGET DÅRLIG OPLEVELSE OG ARROGANT…
MEGET DÅRLIG OPLEVELSE OG ARROGANT BETJENING !
Vi har netop henvendt os til Gauss foto, hvor vi gør opmærksom på at kvaliteten af fremsendte billeder simpelthen er så dårlig, at vi ikke ønsker at betale fuld pris eller faktisk slet ikke betale for billederne.
Vi får blot svar om at den del må vi afklare hos fogedretten samtidig vil hans registrere os hos Experian hvis ikke vi betalte fremsendte faktura.
Vi forsøger virkelig at nå indtil Gauss Foto for at få dem til at forstå at vi ikke vil acceptere den meget dårlige kvalitet af både billede og opstilling. Men desværre modtager vi kun mails retur med trussel om fogedret og en besked om vi kun er et nr. hos hans advokat.
Come on tag nu en dialog med os !
Sjældent har vi oplevet så arrogant og dårlig kundeservice.
/Simon Løvstrøm
+45 23103313
Møg service
Møg service vi valgte ikke at få fotos de havde taget af børnehaven de sender os dem så afligevel og så mener de vi skal betale selvom vi har sendt dem tilbage igen. Og vi har aldrig bedt om de billeder men for rykkere for dem . Og så er kvaliteten at de billeder så elendig at de ikke er pengene vær.
Er så dybt skuffet !
Er så dybt skuffet !
Min datter er blevet fotograferet i hendes vuggestue d. 7 OKTOBER!!
alle andre modtog deres billeder efter de lovede 3 uger.
Herhjemme fik vi intet.
Da jeg ringede der ind, fik jeg af vide at de simpelthen havde glemt mig og at jeg sagtens ville kunne nå at få billederne inden jul.
Da der er gået yderligere 2 uger uden nogen form for e-mail, ringer jeg igen.
Jeg er selvfølgelig irriteret over situationen og en ting der ikke hjælper er at snakke med en halv provokerende medarbejder, hvor jeg igen får af vide at de har "glemt" mig og at jeg ville få en sms inden for et par dage
Har stadig intet modtaget- selv om de begge gange både fik mobil nr og e-mail.
Så ingen billeder af min datters første år i vuggestue.. og ingen julegaver.
Aldrig i mit liv om jeg kaster penge efter jeres firma og vil ALDRIG henvise jer til nogen.
elendig belysning
Sikke en elendig belysning der er på klassebilledet. I har tidligere været gode men det er da kun gået tilbage for jer
Elendig service
Dårlige billeder for andet år i træk. Sidste år måtte børnehaven sågar sende fotografen hjem midt under fotografering grundet hendes opførsel! Sidste år modtog jeg billeder, hvor min datter har lukkede øjne. Og jeg undrer mig over, at de overhovedet vil præsentere de billeder til mig. De burde smides ud! Hvem køber billeder med lukkede øjne?
Og da jeg igen i år får dårlige billeder, vælger jeg at skrive til gauss. Som i sin mail tilbage til mig truer mig.
Har aldrig oplevet så dårlig kundepleje.
Ikke nok med at gruppebilledet er urimelig dyrt, så er der ud af 38 børn og 8 pædagoger kun ÉN som smiler. Resten enten græder eller ligner de har set et spøgelse.
Kan på ingen made anbefale gauss og deres elendige service!
Jeg syntes simpelthen det er for …
Jeg syntes simpelthen det er for dårligt at jeg efter en måneds ventetid først finder ud af at deres fotograf slet ikke har taget billeder af min søn i hans børnehave på trods af at deres egen medarbejder kan se på min bestillingsseddel at der skulle tages billeder af ham. Ikke nok med Det, men de foreslår ikke engang en løsning. Nej kun at jeg kan vælge at få hans gruppefoto. Men da vi skulle bruge billederne til julegaver til hans bedsteforældre så er det jo bare ødelagt. Syntes i det mindste man kunne have foreslået at fotografen kunne komme og så fået taget nogen billeder af ham.
Voldsomt høje priser på fotos af ringe kvalitet!
Voldsomt høje priser på skolefotos!!!!
Når man vælger den dyre løsning (mulighed for at se og udvælge fotos online før bestilling) synes jeg at det er urimeligt, at flere af "valgmulighederne" viser et barn med lukkede øjne!!!
Forstår ikke at man som professionel fotograf vil præsentere noget som enhver kan se er "fejlskud"
Der skal arbejdes lidt med "processerne" hos Gauss foto
Det er umuligt at komme igennem på telefon. Deres styring og struktur er mangelfuld. Vi købte - glimrende billeder af vores 14 årige søn i efteråret 2016. Vi sendte de billeder vi ikke ønskede den 21/12-16. Nu kommer der så en 1. rykker med posten med diverse gebyrer her ultimo marts samt en information omkring manglende betaling for returnerede billeder.
Noget rod.
I øvrigt glimrende billeder. Bare "træls" at skulle bruge tiden på dette.
Dygtige fotografer og god service
Jeg fik igen begge mine børn fotograferet i børnehaven og fik leveret nogle dejlige portrætter i en flot kvalitet. I år havde jeg valgt sort/hvid med udtoning og det ser flot ud.
Lidt sent mandag før jul bestilte jeg 6 ekstra forstørrelser til julegaver og de lå i postkassen torsdag. Så jeg var glad....god service.
Elendig service
Billederne er endnu ikke modtager, altså i hvert fald ikke dem alle sammen eller af det billede nr. vi har bestilt.
De første billeder blev modtaget, hvor halvdelen manglede. Og af de modtagene billeder var kun et af det valgte billede nr.
I anden runde var det igen kun halvdelen der blev medsendt, hvoraf 2 ud af 4 billeder var af korrekt billede motiv(nr.).
Måske man burde overveje og det er det erhverv man ønsker at være i ellers overlade det til mere kompetente folk.
Håber virkeligt at vores børnhave, snart finder en anden fotograf.