Banner for Garant - Kolding

Garant - Kolding Anmeldelser

Lærkevej 7, 6000 Kolding, DK

Vi besøgte Garant Kolding en hverdag i uge 32. Vi bestilte nyt trægulv. Vi måtte selv ringe og høre om varerne var kommet selvom aftalen var, at vi ville blive kontaktet. Da vi ankommer til butikk... Se mere

5 stjerner skal Garant i Kolding have. Dette skyldes helt klart deres meget dygtige, professionelle og søde sælger Britt B Jensen, som bare har været så behjælpelig med besøg, opmåling, og endda ogs... Se mere

Garant Kolding Professionel behandling hele vejen. Projektleder Henrik Thomsen stod for opmåling og tilbudsgivning på hurtig og præcis måde. Tæppepålæggerne Casper og Mikkel kom til aftalt tid o... Se mere

Vi har haft en supergod kontakt med Britt , hun er en rigtig dejlig person og kom med mange gode idéer og løsninger , vi har handlet mange gange med jer og er rigtig godt tilfreds. Simon (tror jeg... Se mere

1. nr. 12 af de 20 bedste virksomheder i Gulvforretning
  2. nr. 7 af de 15 bedste virksomheder i Byggemarked
  3. nr. 9 af de 11 bedste virksomheder i Gulvlægger
  4. nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Tæppehandel

Om Garant - Kolding

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Promotion box for Garant - Kolding

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

4,5

Perfekt leveret tæppe efter specielt…

Perfekt leveret tæppe efter specielt mål.

30. august 2023

Hej Leif.

Tusind tak for de 5 stjerner, og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive købsoplevelse med Garant Kolding.

Vi ønsker dig en dejlig eftermiddag!

Bedste hilsner
Lise / Garant kundeservice

Vi har haft en supergod kontakt med…

Simon (tror jeg nok han hed) var at montere gardinerne var ligeledes meget behagelig, hurtig og effektiv, og havde også tid til en lille snak indimellem.
Pas rigtig godt på jeres gode medarbejdere , de er guld værd.
Hilsen fra Ole og Vibeke i Kolding

20. august 2023

Hej Vibeke & Ole

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi I har taget jer tid til at anmelde jeres positive oplevelse med Garant i Kolding og deres søde og dygtige medarbejdere.

Vi håber på at kunne hjælpe jer igen en anden gang.

Lise / Garant kundeservice

Garant Kolding - mangler ærlighed…

Min vurdering er udelukkende dedikeret til Kolding afdeling.
Vi var på udkig efter nye gardiner og henvendte os til en ældre mandlig medarbejder i butikken. Vores udgangspunkt var gardiner fra firmaet Faber, da det er dem vi kender bedst. Vi undrede os over at sælgeren sagde at Faber ikke længere eksisterede men at det nu hed: Luxaflex. Nuvel…. Så måtte vi jo nøjes med Luxaflex som formentlig er et godt produkt. Den venlige gardindame kom og målte op. Vi spurgte igen til Faber, og fik et henkastet svar om at Luxaflex blev lavet på Fabers fabrik og det var godt. Vores forespørgsel om Faber blev ikke rigtigt besvaret.
Vi modtog er udemærket tilbud på nye gardiner. Vi har dog afvist tilbuddet, da vi efterfølgende har fundet frem til en seriøs gardinsælger, som netop sælger Faber gardiner. Rigtige Faber… jeg finder det meget useriøst at et gammelt firma som Garant ikke er ærlige. Det havde sparet os og Jer for næsten to timers gardin opmåling, hvis de havde fortalt fra starten, at de ikke kunne levere Faber.
Vi kommer IKKE til at bruge Garant Kolding efter den her oplevelse.

16. august 2023

Hej Morten.

Tak for din anmeldelse, selvom vi naturligvis er yderst ærgerlige over at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.

Jeg har været i dialog med butikken omkring sagen og det er mit indtryk, at der har været en misforståelse i kommunikationen omkring sammenhængen mellem Luxaflex og Faber.

Luxaflex og Faber har fået samme ejere. Det har medført, at begge brands nu produceres på de samme fabrikker og har samme administration. Produkterne og kvaliteten er derfor også meget ens. Det er den information, som butikken har forsøgt at give til jer, men jeg beklager, hvis ikke vi har været tydelige nok heromkring.

Bedste hilsner

Fuld tilfredshed ..

Dygtig og kompetent gulvlægger.
Var omhyggelig med arbejdet og rar personlighed .

10. august 2023

Hej Svend.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse med Garant i Kolding.

Vi håber på at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Akkuratesse præcis venlig

Først fik vi en kompetent vejledning i butikken. Derefter en lige så kompetent behandling, da vores trappeområde skulle måles op. Da tæppet skulle lægges på var det eksperten man havde sendt.

25. juni 2023

Hej Bodil.

Mange tak for din positive anmeldelse af Garant Kolding.
Det sætter vi rigtig stor pris på :-)

Du ønskes en god sommer.

Nanna / Garant kundeservice

31. maj 2023

Hej Ulla.

Mange tak for din positive anmeldelse af Garant Kolding.
Det sætter vi stor pris på.

Du ønskes en god eftermiddag!

Hej Tage

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner! Vi sætter stor pris på, at du har haft tid og lyst til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Kolding.

God og hurtig service som sædvanlig

God og hurtig service som sædvanlig
I Kolding afdelingen

3. maj 2023

Hej Erik.

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner! Vi sætter stor pris på, at du har anmeldt din positive oplevelse hos Garant i Kolding.

/Lise, Garant kundeservice

Sød og venlig ung mand der kom os til…

Sød og venlig ung mand der kom os til hjælp. Vi skulle købe et nyt gulvtæppe. Virkelig god oplevelse

3. april 2023

Hej Ann.

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner! Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Kolding.

Ha' en rigtig god dag!

/Lise, Garant kundeservice

Super professionel betjening i…

Super professionel betjening i butikken, og tæpperne er lagt perfekt på. Kan varmt anbefale Garant i Kolding.

22. maj 2020

Hej Hanne
Mange tak for din varme anbefaling. Vi er super glade for at høre, at du er godt tilfreds med din handel med Garant Kolding. Jeg er sikker på, at de står klar til at hjælpe en anden god gang.
Hilsen Tidde

Vis anmeldelser på alle sprog. (75 anmeldelser)