Vi besøgte Garant Kolding en hverdag i uge 32. Vi bestilte nyt trægulv. Vi måtte selv ringe og høre om varerne var kommet selvom aftalen var, at vi ville blive kontaktet. Da vi ankommer til butikk... Se mere

5 stjerner skal Garant i Kolding have. Dette skyldes helt klart deres meget dygtige, professionelle og søde sælger Britt B Jensen, som bare har været så behjælpelig med besøg, opmåling, og endda ogs... Se mere
Garant Kolding Professionel behandling hele vejen. Projektleder Henrik Thomsen stod for opmåling og tilbudsgivning på hurtig og præcis måde. Tæppepålæggerne Casper og Mikkel kom til aftalt tid o... Se mere
Vi har haft en supergod kontakt med Britt , hun er en rigtig dejlig person og kom med mange gode idéer og løsninger , vi har handlet mange gange med jer og er rigtig godt tilfreds. Simon (tror jeg... Se mere
- nr. 12 af de 20 bedste virksomheder i Gulvforretning
- nr. 7 af de 15 bedste virksomheder i Byggemarked
- nr. 9 af de 11 bedste virksomheder i Gulvlægger
- nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Tæppehandel
Om Garant - Kolding
Om Garant
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Masser af muligheder
Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
Fokus på god kundeservice
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Lærkevej 7, 6000, Kolding, Danmark
- 70 20 54 99

Book gulv- eller gardinbussen
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
God service og punktlig levering!
Billigste pris, fantastisk service og hjælp fra Ulrik i Kolding, levering præcis som jeg ønskede det, så de 85 kvm gulv var klar til lægning 😊 tak for hjælpen!!!

Besvarelse fra Garant - Kolding
I butikken fik jeg god og kompetent…
I butikken fik jeg god og kompetent vejledning i hvad de forskellige typer linoleum/vinyl havde af fordele og ulemper.Gulvmontøren der efter valget af gulv, kom og lagde det på var en dygtig og omhyggelig montør.

Besvarelse fra Garant - Kolding
Man bør oplyse om at kunden skal…
Man bør oplyse om at kunden skal godkende en mail med aftale. Det fik jeg ikke at vide. De kom ikke den dag de havde lovet. Det var deres fejl

Besvarelse fra Garant - Kolding
Jeg har fået fået god service og god…
Jeg har fået fået god service og god betjening og god vejledning fra Garant Kolding. Jørgen.

Meget fin rådgivning
Var tidligere kunde ved Garant, og seneste oplevelse bekræfter, at de er gode vejledere og kvaliteten er helt i top! Super søde!

Total elendig service fra Garant Kolding
Total elendig service fra Garant Kolding
Sælger gulvtæppe - som de ikke har på lager - hvor vi får at vide at det kommer meget snart - nu efter et halvt år - og med mange undskyldninger undervejs - er det endeligt blevet leveret - total elendig servive fra Garant Kolding.
Hej Lise, Garant,
Dit svar er total blævr ift. det vi har oplevet fra jeres butik i Kolding.
Mindes tidligere for ca. 10 år siden - hvor vi tilsvarende handlede tæpper i Garant Kolding - husker vi tilsvarende inkompente medarbejdere i butikken - med en masse bøvl.
Undres hvorledes at I kan fortsætte med sådanne personer - der igen og igen lover roeven ud af buksernerne.
Heldigvis er der nu kommet andre tæppehandlere til Kolding.
Vh/Jens

Gardiner til hele huset.
Fik de sidste gardiner d.18 marts og er mega godt tilfreds med service og kvalitet.
Kan kun give de bedste anbefalinger.

Besvarelse fra Garant - Kolding
En god oplevelse at købe og få opsat…
En god oplevelse at købe og få opsat gardiner af Garant Kolding. Venlig og omhyggelig gennemgang i privaten af muligheder, det samme gjaldt opsætningen.

Garant Kolding: God behandling fra først til sidst
God behandling fra først til sidst: Rabatpris, inspirerende og engageret vejledning, dygtig opsætning af gardinerne og med beredvillighed også, hvor både ekstra besøg og ændringer viste sig ønskede. Vores allerbedste anbefaling af Garant Kolding.

Flink personale
Havde købt et tæppe, som viste sig at have en fabrikationsfejl....
fik et nyt uden problemer..
Stor TAK jeg er super glad....:-)

Professionel vejledning…
Vi har idag fået rettet en fabrikations fejl på vores gardiner - hurtig professionel og uden bøvl!
Tak Britt - Kolding afd. Super fine gardiner og meget personlig løsning❤️

Besvarelse fra Garant - Kolding
Virkelig fin og dygtig vejledning fra…
Virkelig fin og dygtig vejledning fra Garant Kolding. Glæder mig max til de fine gardiner, tak, hilsen Trine

Besvarelse fra Garant - Kolding
Vi er flyttet Bestilte Garant Kolding…
Vi er flyttet Bestilte Garant Kolding til at komme Det er det bedste vi har gjort Professionel og imødekommende hjælp både mht. gode råd som jeg aldrig har tænkt på og med valg af gardiner 1000 tak Britt Du er en super sælger og man kan stole på dig Du kom d. 5/9 og gardinerne blev hængt op d. 30/9 Det er virkelig service Endnu engang 1000 tak Britt 🙏🙏🥰

God og kundevenlig service
God og kundevenlig service
Overholder aftaler
Meget tilfreds med produktet

Super god service 😀
Den 10 april var Britt hjemme hos os og måle op til gardiner i hele hjemmet, hun gav sig god tid med råd og vejledning , hun er en fantastisk kvinde der er guld værd 😀 idag den 10 maj kom hun sammen med Niels der satte gardinerne op 😀 igen var det dejligt at se den smilende Britt , Niels viste os lige hvordan vi skulle gøre hvis lamel gardinet ikke lige sad som det skulle så også stor tak til ham 😀 vi er så glade for en super god service og selvfølge skal butikken på Lærkevej ikke glemmes for deres service....Hilsen en glad Lis & Jim.

Besvarelse fra Garant - Kolding
En forveksling af ordre blev sendt med…
En forveksling af ordre blev sendt med den forkerte fragtmand. En enkel skrivelse til kontoret og alt blev bragt iorden. Er meget tilfreds med handlen. Så har lige bestil et tæppe til spisebordet!

Gardinrådgivning af Britt Buhl Jensen
Har i dag haft besøg af gardinrådgiver Britt Buhl Jensen. Oplevede en meget behagelig, profesionel og kompetent person, som var i stand til at inddrage eksisterende farver på vægge, gulv og møbler i valg af farve til køb af gardiner.

Besvarelse fra Garant - Kolding
Hurtig og nem ekspedition af den opgave…
Hurtig og nem ekspedition af den opgave vi skulle have løst. Samt udførelsen af arbejdsopgave er udført med tilfredshed.