Har nu i 2 uger forsøgt at komme igennem deres telefon linje, kundeservice hotline telefon og deres e-mail uden held. Jeg blir opfordret til at kontakte butikken hvor jeg har lagt en preorder på et sp... Se mere
Ville afhente min preordered spil idag fra fields, da jeg troede den i fisketorvet lukkede tidligere. Han sagde det ville kræve han ringede til gamestop i fisketorvet. Og da han lukker om 8 min, n... Se mere
Vi havde bestilt nogle figurer til begge vores drenge. Da begge drenge er vild med Fortnite havde vi bestilt to ens figur. Vi modtager så en mail om at vores ordre er annulleret fordi vi hamstre f... Se mere
Ville benytte mig af reklamation, kontaktede den eneste "aktive" E-mail på deres hjemmeside, modtog aldrig svar. Har skrevet for 2. gang, stadig intet svar... Synes ikke man som virksomhed kan være... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vier verdens størst spilforhandler som sælger PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Nintendo DS, Xbox 360, PS3, loot, konsoller & tilbehør! Desuden køber, bytter og sælger vi brugte spil og konsoller med fuld garanti!
Jeg bestilte adventsgaver og julegaver…
Jeg bestilte adventsgaver og julegaver hos dem den 23 novmember og har i skrivende stund kun modtaget en enkelt t-shirt ud af hele min ordre på omkring 10 ting. Alt var på lager ifølge deres online butik og alt er betalt for. Når man ringer er der bare sat telefon svarer til og når man skriver er man heldig hvis de gider at svarer... Elendig service, så deres medlems kort som man får når man har handlet der er ikke meget værd i mine øjne. Hvorfor skulle jeg interessere mig for at få bedre bonusser i en butik som er så ligeglad med deres kunder. Hold jer langt væk derfra er mit råd.

Inkompetente og irrelevante
Jeg forudbestilte Fallout 76 Power Armor Edition hos Gamestop på Ro's Torv i Roskilde om eftermiddagen efter at spillet blev annonceret natten før.
Jeg går at vide at de ikke får nogen pc versioner hjem og kun kan tilbyde forudbestilling til konsol. Jeg forudbestiller til xbox og får til gengæld skrevet på min ordre at jeg skal skiftes til pc version hvis muligt.
Et par uger senere er jeg derinde og får bekræftet at min bestilling stadig er god nok, men at der stadig ikke er info på nogen pc versioner.
Vi når launch og ikke nok med at man ikke gider holde midnatsåbent, så folk kan gå hjem og downloade i løbet af natten, men man skal istedet ned i butikken der åbner klokken 8 til "early open" som om det skulle være noget særligt eller specielt de gør for kunderne.
Hvad mere er, alle xbox versioner er omskiftet til pc til min store glæde, men vi finder så ud af at på en eller anden måde er min lavet om til ps4, så jeg kan ikke få pc versionen alligevel.
Hvis det ikke er højeste niveau af inkompetence så ved jeg ikke hvad er. Der var ikke engang en ekstra version hjemme for en sikkerheds skyld hvis nu der skulle være kommet en for lidt med i forsendelsen. Det "bedste" de kunne gøre var at give mig et xbox spil med uden kassette mod at vi åbnede det og tog cd'en med ps4 versionen ud, så de kunne smide den i en ny kasette og sælge den til fuld pris. Ingen kompensation andet end latterlige undskyldninger. I samme omgang fik jeg ikke engang det bobblehead med som de så flot reklamerede med hvis man forudbestilte.
Gamestop er irrelevant og inkompetent, fra nu af kommer jeg til at bestille ALT spil relateret på nettet. Jeg plejede at glæde mig til midnight open, men det har de nu også droppet.
I forhold til at man er en fysisk butik der prøver at få folk til at blive ved med at købe digitale ting fra dem så burde man:
1. Undlade at f-ucke bestillingerne op.
2. KOMPENSERE når man f-ucker op.
3. Holde midnight open hvis folk ikke bare skal købe produktet online istedet.
Fuldstændig hamrende inkompetent forretning og politik, jeg har aldrig oplevet mere sløset forretning i mit liv.
Medarbejderen i butikken og hans kollega som var forbi til da de slog dørene op var ikke dem jeg havde snakket med tidligere i forløbet og de ringede butikschefen ind for at se på en løsning.
Butikschefen var tydeligvis hamrende ligeglad og skulle bare have pengene i kassen. Jeg var nødt til at sige ja til hans latterlige "tilbud" hvis jeg overhovedet ville have fat i en Power Armor Edition overhovedet, men ikke om jeg kommer til at bruge en krone hos Gamestop igen.
Deres deltids ungarbejdere er dumme som snot og er ikke oplært i at bruge deres IT system, så styr uden om forudbestillinger hvis der står en gymnasieelev bag kassen.
De vender ikke tilbage på tlf
De vender ikke tilbage på tlf. eller mail hår man forsøger at komme i kontakt med vedr. ordre hvor der er mangler

Gamestop Kolding storecenter
Tirsdag d.11 december ved 11 tiden var jeg i Gamestop butikken i Kolding storcenter. Og overværende en kvindelig medarbejder yde fantastisk kundeservice for en ældre kunde, der skulle købe "noget wii til barnebarnet".. Og da kunden var meget usikker på om det var konsollen, eller spil der skulle købes. Hjalp medarbejderen med hurtigt at få skrevet en lille huskeliste, der kunne spørges ud fra til barnebarnet - for at sikre at barnebarnet HAR konsollen - før det købes spil.. Det var fantastisk at overvære medarbejderen give den ældre kunde fuldt fokus i 6-7 min- til trods for 2-3 andre kunder der i mellemtiden var klar ved kassen.. Så thumbs up til den pågældende medarbejder. Håber Gamestop giver rosen videre til butikken i Kolding 😉

Besvarelse fra GameStop
Forudbestilte Vare ankommer aldrig til tiden!
Det er nu 3. gange i Gamestop Randers jeg har forudbestilt nogen vare hvor tingene kommer på bestemte datoer.. og når dagen så kommer frem er varerne stadig ikke dukket op.
Jeg forudbestilte 2 POP figure helt tilbage i April måneden som skulle udkomme sidst på måneden.
Da jeg intet hørte da de vil ringe til mig gik jeg ned i butikken hvor jeg fik svar at de var forsinket en måned.. når så måtte jeg vente en måned mere.
efter dette hørte jeg stadig intet og gik derned endnu engang og fik præcis samme svar de var blevet endnu en måned forsinket.
efter næsten 3 månedernes ventetid kom de ENDELIG... MEN de var slet ikke dem jeg hade bestilt.. SERIØST??
Og nu er det så sket igen.
i Oktober bestilte jeg 3 POP Figure mere som skulle udkomme den 1. Nov og 13. Nov.. og jeg blev IGEN lovet når de vil ankomme.. og igen igen får jeg de samme svar.. At de er blevet forsinket igen.
Når jeg søger på andre danske sider ser jeg at DE har de POP figure jeg søger og får dem til tiden.. hvordan kan det være Gamestop reklamere med dem når de så slet ikke får dem til tiden og de bliver forsinket i flere måneder?? det da seriøst for Lamt!
Dårlig oplevelse på Gamestops webshop ifm. Black Friday
Update 10/12:
Lørdag fik jeg endelig svar på Facebook og Email, og allerede søndag fik jeg en besked om at der var en pakke til mig i min lokale pakkeshop.
Så endelig er alt i orden her.
Original besked fra 7/12:
Som det står nu bliver jeg desværre nødt til at give en dårlig anmeldelse til Gamestop, i særdeleshed til webshoppen.
Jeg har altid haft positive oplevelser med de fysiske butikker, men behandlingen efter et køb på webshoppen til Black Friday er ikke ok.
Jeg bestilte en PS4 Pro bundle med RDR2 natten til fredag, hvor jeg valgte at få den leveret. Det fortrød jeg imidlertid dagen efter, og da jeg så I stadig havde dem på lager i jeres butik i Aalborg, var jeg inde og købe èn der i stedet, for så fredag at sende en email til jer omkring jeg at ønskede at annullere min ordre på den jeg købte i jeres webshop.
Det har jeg ikke fået respons på.
Jeg fik søndag d. 25/11 en mail om at min ordre var afsendt, men tracking på PostNord har siden da sagt at:
"PostNord har modtaget elektronisk information om din forsendelse, som nu er hos afsenderen eller er på vej til PostNords pakkecenter. Prøv at søge igen senere".
Pengene blev trukket d. 27/11.
Som andre har jeg ikke kunnet få kontakt til Gamestop på hverken telefon, facebook eller email, og de flinke folk jeg har snakket med i Gamestop i Aalborg, kan ikke andet end at undskylde, og bede mig om at kontakte jer via email/facebook (hvilket der ikke er respons på). Jeg forstår der har været travlhed omkring Black Friday, men nu er der altså gået 2 uger siden da.
Så Gamestop:
Jeg vil meget gerne have en status på den PS4 Pro bundle jeg købte i jeres webshop, og hvis den ikke er afsendt vil jeg meget gerne have ordren annulleret. På forhånd tak.

Besvarelse fra GameStop
Penge trukket, men jeg har ikke modtaget min vare
Ligesom mange andre, kan jeg hverken få fat på Gamestops kundeservice, hverken på email, telefon, facebook, osv.
Jeg bestilte d. 5. december en Xbox One X Forza Horizon 4 Bundle på gamestops hjemmeside, til levering til min hjemmeadresse. I går opdager jeg at pengene er blevet trukket fra mit betalingskort, men jeg har endnu ikke modtaget en forsendelsesbekræftigelse på varen. Det gør mig meget utryg, og derfor skriver jeg i går d. 6. december 2018 en email til gamestops kundeservice, hvor jeg efterspørger hvornår min ordre bliver afsendt.
Da jeg dags dato ikke har hørt noget, går jeg ind her på trustpilot, hvor jeg kan se at jeg ikke er den eneste som har dette problem. Det gør at jeg fuldkommen vil annulere min ordre, hvilket jeg ikke har adgang til. Derfor ringer jeg til kundeservice, hvor jeg bare får en telefonsvarer i røret. Igen bliver jeg meget nervøs, og jeg ser ingen anden udvej en at skrive her.
Kære Gamestop Danmark. Stik imod e-mærkets anbefalinger, samt imod alle gængse normer for eshoppping, har i trukket penge fra et køb, som i endnu ikke har afsendt. Jeg har givet jer en god sum penge, som jeg ærlig talt ikke er sikker på jeg får min vare for. Jeg har ønsket at annullere ordren, uden at der er kommet nogen respons på det.
Jeg har forståelse for en extra travlhed på Black-friday, men det er ikke nogen undskyldning for at man ikke svarer på mine henvendelser.
Jeg er ked af at jeg må skrive om min oplevelse her på trustpilot, med en så dårlig rating, men jeg føler mig magtesløs, og jeg håber at min ordre vil blive annulleret snarest muligt

11 dage uden et svar men har trukket mine penge
Har modtaget min ordrebekræftelse fra gamestop den 25. nov. på de 4 småting jeg har bestilt til min lille bror i julegave, jeg har skrevet flere mails til dem uden et eneste svar pengene blev trukket dagen efter jeg bestilte men jeg endnu ikke har modtaget yderligere info fra dem om min pakke er på vej eller noget som helst :(

Besvarelse fra GameStop
Hold da op en utrolig dårlig kundeservice
Hold da op en utrolig dårlig kundeservice... min kæreste købte en advents game til min søn i game stop i Hundige. Ps4 plus i 12 mdr og så for 240kr LOL point. Hun fik kun en bon pakket ind og da min søn åbner pakken fortæller han der mangle en kode til LOL point. Jeg går så ned i butikken og fortæller jeg mangler at få den kode til de point. Medarbejderen fortæller man skal have udleveret en skrabe lod hvor koderne skulle så. Jeg fortæller ham at det har min kæreste ikke fået udleveret. Medarbejderen siger han vil undersøge sagen, da det var deres chef der havde betjent med kæreste i butikken på den dag.... 4 dage efter kontakter jeg butikken da jeg ikke har hørt noget, og medarbejderen fortæller de ikke har fået fat i chefen endnu, men de vil forsøge igen. 2 timer efter ringer han med en forklaring at de ikke kunne gøre noget, men jeg var velkommen til at klage over afgørelsen, jeg fortæller ham at det kan være kundens problem at game stop ikke har udleveret noget man har betalt for ... 240kr for noget jeg ikke kan bruge til noget.... det er den dårligste kundeservice man kan udføre, og vil aldrig sætte mine ben i en game stop butik. Jeg vil anmelde dem på trust pilot og skrive min dårlig oplevelse og fortælle det til venner og bekendte de ikke skal handle i den butik mere... svindler føj 🤬🤬🤬🤬🤬
Man bestiller noget på black friday og…
Man bestiller noget på black friday og de sender mail på at ens ordrer er annulleret og så prøver man at komme i kontakt med dem om hvorfor de barr annuller den. Der komme pludselige et par dage senere en shipment mail på at ordreren er på vej med postnord men de har kun fået en elektronisk registrering af pakken. Nu er det d. 5 dec 2018 og efter mange henvendelser på alle kommunikationsveje og medier er der intet hul igennem. Hvordan er det man driver dette fortagende!!!! Og skal siges at pengene for varen er jo selvfølgelig blevet trukket på kontoen.

Besvarelse fra GameStop
Trækker penge men modtager aldrig ordre
Bestiller et spil den 26/11 og modtager en bekræftelse på at jeg har bestilt. Den 28/11 trækkes pengene fra min konto men jeg høre intet.
Kontakter den 5/12 kundeservice uden held og vælger så at kontakte gamestop i Odense. En venlig medarbejder som undersøger sagen og må fortælle mig at den vare jeg har bestilt ikke er på lager...
1 stjerne for Jesper, og ellers under al kritik. Det er dårlig stil at trække penge før ordren er afsendt...
Det er sidste gang jeg forsøger at bestille noget på hjemmesiden..

Besvarelse fra GameStop
Jeg bestilte en vare midt i november
Jeg bestilte en vare midt i november, men fik en forkert vare, som var til en anden kunde. Jeg har siden prøvet at ringe, skrive e-mail og skrive til GameStop på facebook. Intet svar på noget af det.
Så jeg har ikke fået min vare, men har betalt for den. Jeg tror aldrig jeg har oplevet så dårlig service. Jeg vil fraråde alle at handle her.

Kan IKKE anbefales
Købt tre ting til black friday.
Modtog dagen efter en besked om, at min ordre er modtaget, og senere, at den er sendt.
Jeg modtog en pakke dagen efter.
I min pakke lå der kun 1 af de tre ting, jeg bestilte.
Dagen efter modtog jeg en besked om, at min ordre er blevet annulleret. Det var ærgerligt, men okay. Jeg ventede så på, at få pengene retur.
Efter 3 dage fik jeg pengene tilbage, men kun for 1 af tingene, jeg ikke fik. Siden da har jeg febrilsk prøvet, at komme i kontakt med Gamestop, uden succes. - Hverken på mail, eller telefon.

UPROFESSIONEL VIRKSOMHED!!!!!!!!
23/11 - Black Friday, og jeg leder rundt på nettet efter det bedste tilbud på PS4 Pro inkl. Red Dead Redemption. Vælger GS da de er en kende billigere end f.eks. Bilka og de andre elektronik-forretninger, hvilket jeg i den grad fortryder.
25/11 - Modtager mail om at pakken er afsendt, og modtager tracking nummer. Tjekker tracking nummer som fortæller at ordren er registreret hos Postnord (pakkelabel er købt)
27/11 - Beløbet trækkes fra min konto, ringer til Postnord for at høre om de har noget nyt om min pakke, de melder at pakken stadig står som "Registreret" - hvilket de forklarer betyder at pakkelabel er købt. Tjekker GS hjemmeside og ser at der står at man kan opleve et "slight delay" hvilket jeg i god tro, vil sige max. svarer til 4-5 dages forsinkelse. Prøver endvidere at ringe til GS for at høre status, dog kan man ikke komme til at tale med nogle hos GS, da man kun kan sende en mail, eller ligge en besked på en telefonsvarer, hvorefter man eftersigende skulle blive kontaktet af en Support medarbejder.
30/11 - Ingen respons på mit opkald fra 27/11, Sender en mail til deres support, og uddyber mine frustationer, ringer igen for at prøve at komme i kontakt, uden held, ligger endnu en besked på telefonsvarer.
2/12 - Ringer for 3 gang. til virksomheden og ligger en besked, stadig ingen svar fra telefonbeskeder eller sendt mail.
3/12 - Skriver en besked til GS via deres facebook side. Første respons fra GS, med følgende standard svar:
*************
Hej Christian,
Tak for din henvendelse til GameStop og beklager den lange responstid.
Jeg forstår udemærket din frustration omkring hele denne sag. Vi har siden black friday arbejdet hårdt på at få sendt alle ordre afsted, men desværre har vi haft udfordringer med afhentning, så der kan været opstået forsinkelse på en stor del ordre.
Vi gør vores absolut bedste for at få alle ordre sendt afsted så hurtigt det er muligt.
Du kan følge din ordre via det track & trace nummer der er blevet tilsendt din mail. Dette vil blive opdateret så snart PostNord har opdateringer omkring din levering.
Beklager forsinkelsen.
Jeg håber at du får en rigtig god :)
*******************
Jeg besvarer med det samme dette autosvar i håb om at få uddybelse, samt klager over dårlig kommunikation, at penge er trukket 27/11 uden varer er afsendt som beskrevet i tilsendt mail d. 25/11 - alt dette uden held. De peger blot fingre på Postnord, og siger at jeg kan følge min ordre på Track and Trace, hvilket jeg har prøvet siden jeg lagde min ordre - ingen forandring.
4/12 - Skriver endnu en mail og har nu besluttet mig for at dele mine frustationer med omverdenen.
GS - Jeg ved at i har haft travlt pga. Black Friday, hvilket siger sig selv (vil dog sige at vi er ude over “Slight Delay” som der så fint står på jeres hjemmeside). Men denne behandling vil jeg ikke finde mig i, især ikke når pengene er blevet trukket fra min konto, og jeg intet hører om forsinkelse eller lignende, selv efter multiple henvendelser. Havde det været i privat regi, havde i fået en politianmeldelse, men hermed deler jeg nu min elendige oplevelse med jeres virksomhed, og totalt inkompetente kundeservice system, og frækheden ved at besvare os, jeres kunder, som er uforstående og som er efterladt i uvished, med et latterligt standard svar.
Jeg forventer at høre fra jer snart, gerne på en af mine mange henvendelser, med andet end et standard svar, og tænker ikke at en kompensation i form af et gavekort eller måske et spil, ville være urimeligt, baseret på jeres manglende information til jeres kunder, samt at i allerede har trukket pengene uden at vi har et produkt i hænderne idag d. 4/12. Hvilket er 11 dage siden jeg lagde min ordre, og denne er stadig ikke på vej!

Besvarelse fra GameStop
Jeg kan kun tilslutte mig nedenstående…
Jeg kan kun tilslutte mig nedenstående anmeldelser. Jeg bestilte en vare til BF, hvorefter jeg fik både ordrebekræftelse og tracking tilsendt. GS har trukket penge fra kontoen, men der er ingen vare tilsendt, ingen svar fra kundeservice og tel. går på en svare; i butikken kan de heller ikke hjælpe.
Jeg vil ikke anbefale nogen at handle hos denne virksomhed.
Gamestop rettede op på nedenstående. Det tog lidt tid men det blev ordnet.
"De sender en ordrebekræftelse til mig på Black Friday som de så annullere om lørdagen. Dette gør at jeg ikke kan gøre brug af andre butikkers tilbud fra Black Friday. Og når man forsøger at komme i kontakt med dem på deres support tlf. så fortæller en stemme at der er åbent på telefonen ml. 9-17 men det har der ikke været indtil nu. De svarer heller ikke på mail.
Dumme mig skulle have læst på Trustpilot inden jeg brugte dem, så havde jeg valgt en lidt dyrere løsning, men havde så fået min vare."
Mage til elendig kundeservice skal man lede længe efter
Hej Gamestop
Mage til elendig service skal man lede længe efter, hvad ligner det at trække penge fra min konto, og oprette pakkelabel til pakke, og sende mig tracking nummer, og så aldrig sende pakken videre til Post Nord.
Jeg har bestilt vare d. 20/11 og modtaget tracking info den 21/11.
I dag er det d. 30/11 og pakken står stadig som registreret.
Har skrevet adskillige mails, skrevet kontaktformular fra jeres hjemmeside, og ringet, får blot standard svar på mails og telefonen bliver aldrig taget, heller ikke i "kontortiden"
Jeg vil gerne vide hvor min vare jeg har betalt penge for er blevet af.
Hvis i ikke kontakter mig i dag, går jeg videre med sagen til rette instans.

Usædvanlig ringe standard!!!
Som mange andre har jeg haft en usædvanlig dårlig oplevelse ved at FORSØGE at handle med Gamestop på Black Friday. Jeg bestilte en PS4 PRO og fik straks en bekræftelse. Jeg havde på BF mulighed for at købe varen andre steder til en fordelagtig pris, men da annuleringen kom dagen efter var dette for sent. Det er en standard vare så i det mindste kunne de tilbyde varen, når den igen er på lager eller et alternativ - det er den mindste service man kan forlange. De har kostet mig 800-1000 kr fordi jeg ikke fik bestilt varen et andet sted. Efterfølgende har jeg forsøgt at komme i kontakt med Gamestop indtil videre 3 gange på mail og tilsvarende på telefon. Man mødes af en telefonsvarer, og de hverken ringer eller skriver tilbage. Det er DYBT useriøst den måde de behandler deres kunder på. Man fornemmer de aldrig har haft de omtalte varer, men bare har brugt det som lokkemiddel for at man kom ind på siden og evt. købte noget andet. Jeg vil blive overrasket hvis jeg nogensinde hører fra dem. Øv hvor er det trist!
Update 1.12.: Gamestop har nu besvaret med en fællesmail til de mange der er ramt af deres dårlige behandling på BF. Dette uden overhovedet at adressere de henvendelser man har gjort. Dette gør kun oplevelsen endnu ringere!
GameSTOP - STOP Shopping !!
Bestilte varer under Black Friday.
Masser af problemer på hjemmesiden og kunne ikke få sendt til butikkerne.
Da en ordre endelig er gået igennem, har vi nu ventet på svar i 5 dage, og endelig får vi en mail at handlen er blevet annulleret. uden nogen begrundelse. Har prøvet at ringe til kundeservice, men det er jo bare en telefonsvarer der fortæller at kundeservice har åbent hver dag til kl. 17. Ligger besked. MEN DE RINGER ALDRIG TILBAGE......
4/12 - 2018
Har stadigvæk ikke hørt fra deres support.
Har i dag både skrevet til support pr. mail og via messenger. (Regner ikke med at høre fra dem - Desværre)
5/12 - 2018
Har ikke hørt fra Gamestop via mail, messenger eller telefon.
Er der mon andre her på Trustpilot der har lyst til at politianmelde denne virksomhed. De bedrager jo folk gang på gang?
HOLD JER LAAAAANGGGGGGGGTTTTTT VÆÆÆÆKKKKK !!!!

Besvarelse fra GameStop
Så dårlig en butik hold jer langt væk
Så dårlig en butik hold jer langt væk. Har bestilt flere ting fik så besked om ordren var anulleret, uden yderligere forklaring. De har trukket pengene. De har ikke åbent på deres kundeservice, der er bare telefonsvare på, der oplyser om at de har åbent fra kl 9-17. og man kan ligge en besked. Den ringer de så heller ikke tilbage på.