Har nu i 2 uger forsøgt at komme igennem deres telefon linje, kundeservice hotline telefon og deres e-mail uden held. Jeg blir opfordret til at kontakte butikken hvor jeg har lagt en preorder på et sp... Se mere
Ville afhente min preordered spil idag fra fields, da jeg troede den i fisketorvet lukkede tidligere. Han sagde det ville kræve han ringede til gamestop i fisketorvet. Og da han lukker om 8 min, n... Se mere
Vi havde bestilt nogle figurer til begge vores drenge. Da begge drenge er vild med Fortnite havde vi bestilt to ens figur. Vi modtager så en mail om at vores ordre er annulleret fordi vi hamstre f... Se mere
Ville benytte mig af reklamation, kontaktede den eneste "aktive" E-mail på deres hjemmeside, modtog aldrig svar. Har skrevet for 2. gang, stadig intet svar... Synes ikke man som virksomhed kan være... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vier verdens størst spilforhandler som sælger PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Nintendo DS, Xbox 360, PS3, loot, konsoller & tilbehør! Desuden køber, bytter og sælger vi brugte spil og konsoller med fuld garanti!
Øv med øv på..
Er træt af man ikke kan give mindre end 1 stjerne, for så meget har de ikke fortjent.. Jeg købte et spil til switch, til 549,- og får at vide vi bare kommer ind og bytter, hvis det er det forkerte... På intet tidspunkt bliver kvitteringen nævnt... Jeg har fået kvitteringen væk, og står nu med et ubrugeligt spil... Får at vide vi kan gå på nettet og finde det, men ham der lavede vores medlemskab, har skrevet forkert telefonnummer på... Så det er heller ikke en mulighed... Øv, en ringe kundeservice... Vil ikke engang have pengene tilbage, bare et andet spil... Det bliver ikke i gamestop fremover...
Har bestilt og betalt for en vare på…
Har bestilt og betalt for en vare på Gamestop.dk som skulle leveres i form af en kode.
Jeg har ikke modtage nogen kode og Gamstops kundeservice svare ikke når man ringer og der kommer heller ikke noget svar når man skriver mail eller via facebook siden.
Det var så sidste gang jeg handlede hos dem
politi anmeldt. handel fysisk ikke online!!!
Jeg købte en ny figur på gamestops hjemmeside, men denne viste sig at havde været åbnet
og havde en skade. Jeg har efterfølgende prøvet at kontakte gamestop både pr mail og
telefon, men jeg har kun modtaget et svar pr mail efter jeg havde ringet til deres europæiske
hovedkontor i irland, men det er et par uger siden nu, og problemet er stadigvæk ikke løst.
telefonisk er det ikke muligt at kontakte dem, jeg har prøvet i et halvt års tid at ringe til dem
mange gange pga et andet problem, men de har aldrig svaret telefonen. Så nu har jeg politi andmeldt dem for online svindel.
vil lige tilføje at min lokale gamestop er super nice med awesome personale de fortjæner 5 stjerner, men denne andmeldesle er om hjemmesiden og hovedkontoret som min lokale gamestop desvære har ligeså svært ved at få kontakt til.
Godt nok står der pris på varen, men tillykke du skal betale ekstra
Når man står i butikken og ser de har tilbud. Så finder man et spil man vil købe med en stor fed klistermærke hvor der står "nu 299 kr, før 349"
Men ved kassen siger ekspedienten at han har en dårlig nyhed, prisen er steget og nu skal de have fuld pris, men vi kunne slå halv skade så jeg kun skulle betale 334 kr. Selvom der var et meget fedt stort mærke på spillet med det kostede 299. Og ekspedienten forsvarer det med at de har glemt at få ændret priserne dagen før! Wow, for det har jo noget med mig som kunde at gøre? Da jeg siger jeg kun vil give de 299 som står på æsken siger han at det er ulovligt at sælge mig til det! Men helt ærligt det er jo det varen står til på hylden. Bravo game stop. Bravo.
Min mor og jeg bestilte onsdag d.3/7 en…
Min mor og jeg bestilte onsdag d.3/7 en Nintendo switch konsol der var tiltænkt som fødselsdags gave til min søn. Den er endnu ikke afsendt fra jer, men beløbet på 3000kr er trukket fra vores konto!!?? Dette er ulovligt ifølge PBS! Og jeg har både fredag samt Idag mandag forsøgt telefonisk henvendelse, uden at komme igennem - efter 5min tlf kø, bliver man smidt over på tlf svare...! Det er simpelthen under alt kritik! For et køb på 3000kr havde vi godt nok forventet en bedre service!! Fødselsdagen er nu forlængst slut, uden den store surprice.. ærgerligt..
Ingen kontakt til kundeservice
Umuligt at komme i kontakt med Gamestop.dk.
bestilte et spil den 25/5, til afhentning i Butikken i Holstebro, de trækker pengene den 3/6, men derefter sker der ikke mere.
jeg har forsøgt at få hjælp i butikken, men de henviser til at man ringer til supporten, det har jeg så prøvet nu, flere dage og flere tider om dagen, har vel ringet ca 15 gange, men får kune en telefonsvare.
det er bare ikke i orden
Ringer man på deres nummer indenfor åbningstiden, bliver man mødt af en telefonsvarer, der siger, hvad åbningstiderne er, og at man kan lægge en besked.
Jeg elsker at med arbejderne er så søde…
Jeg elsker at med arbejderne er så søde og hjælpsomme
Gamestop i Lyngby storcenter
Var i dag en tur i Gamestop i Lyngby storcenter med min søn, hvor vi blev hilst velkommen af en sød dame i butikken, så det var en god start, min søn købte flere ting og alt var godt indtil vi kiggede på nogen kurve med noget tøj, og vi fandt en defekt "Fallout 76" hue, hvor kvasten var revet af. Jeg spurgte om de havde den, det virkede som om at jeg afbrød den vigtige private samtale mellem tre mandlige medarbejdere, om de havde kvasten, den ene stod med den i hånden, uden at tilbyde og sige om det kunne være denne...vi spurgte hvad prisen var og her blev der sagt 179 Dkk, og jeg svarede at jeg vil tilbyde 50 dkk for en defekt varer som jeg selv skulle reparere. Ekspedienten spurgte sin kollega, der åbenbart havde prokura til at kunne give rabat sagde 30% ned. Jeg svarede at jeg ville tilbyde 50 for den defekte vare, manden med prokura svarede at så ville han hellere smide den ud.... Utrolig arrogant og uforskammet svar at komme med til et barn. Fuldstændig uacceptabelt. Vi bruger mange penge normalt på spil, men det kommer fremover ikke til at ske hos Gamestop.
Fantastisk service at Allan Gamestop Waves
I skal helt klart have flere medarbejder ligesom Allan i jeres Gamestop i Hundige Waves.
En mand som Allan med kærlighed for spil og stor viden gøre bare man har lyst til og gå ned i selve butikken og købe spil om og om igen. Han ved hvad han snakker om og bruger tid på at sætte sig ind i det nyeste.
Tusind tak Allan for en fantastisk service og en opdatering på kommende spil nede hos jer.
Giv ham en hive five og fortæl ham at han er den bedste medarbejder i har!
Dårlig og langsom hjælp
levingen er for langsom og deres support evner ikke at give et svar

Tag i butikken
Jeg ved ikke om jeg bare var uheldig, men blev lidt skuffet over at det tog gamestop.dk 2 dag om at sende min pakke. Færre nok pakken ikke var blevet hentet, men så går men selv ned med den.. Jeg fik men pakke 7 dag efter jeg havde bestilt den.
Jeg er så glad for jeres butikker, men det er sidste gang jeg bestiller på jeres hjemmeside.
Dårlig medarbejder service
Den første og sidste gang jeg kommer ind i GameStop Fisketorvet !
Ærgerligt da jeg rigtigt godt kan lide selve kæden.
Men at dem der arbejder her den. 7/5 3 fyre som pjatter rundt . Kaster med nøgler . Man skal høre på deres fritid og pjat . Ingen velkomst i butikken . Man roder lidt og høre en kommentar fra en a medarbejder “ der er da sprunget en bombe her “ ude af respekt og mangler for kundeservice ! Virkelig ked af hvem der er ansat på dagen !!!
Købte en xbox elite controller som gik…
Købte en xbox elite controller som gik i stykker efter en månede..
fik at vide jeg havede smadret den selv, virkelig tåbelig behandling.
Skrev til microsoft efter som gav mig en helt ny.
GameStop ur Suck! Fik aldrig noget hjælp og blev vist ud af vagten fordi jeg var utilfreds, som jeg i den grad stadig er!
Bondefangeri af værste skuffe... SNYDT SNYDT SNYDT
Bondefangeri af værste skuffe.
Sælger fik prakket mig et medlemskab på og købe 3 spil for 2’s pris. En virkelig god DEAL.
Køber de 3 spil - finder så ud af at jeg har sparet 50 kr...
herudover viser det sig at det ene af de brugte spil er 100 kr billigere i deres butik. SNYDT SNYDT SNYDT.
Da jeg konfronterer dem med det forsøger de bare at sælge mig end et spil. MEGA dårlig service.
Så SKUFFENDE service.
HANDLER DER ALDRIG MERE....
Vil ikke anbefale det til nogen. Køb dine spil andre steder.
ALDRIG KØB NOGET FRA DENNE…
ALDRIG KØB NOGET FRA DENNE LORTEVIRKSOMHED!
Vil fraråde alle at købe noget fra gamestop. Det er en virksomhed bestående at dybt inkompetente medarbejdere hele vejen rundt. Jeg har nu brugt en hel dag på at ringe frem og tilbage mellem gabestok og Sony angående en reklamationsret og min Playstation.
Det står faktisk så slemt til hos gamestop, at de hos playstation support kunne gætte hvilken detailbutik jeg havde købt min Playstation hos, inden jeg selvfølgelig havde nævnt det - Sony har nu endnu engang klaget over gamestop Kolding. Desuden overholder de ikke deres telefonaftaler og ringer aldrig tilbage som aftalt. Hold jer fra Gamestop under alle omstændigheder, jeg har aldrig oplevet dårligere kundeservice
*update* :
I øvrigt kan jeg nu informere om at de ikke tager telefonen når jeg ringer fra mit eget nummer. Forsøgte 5 gange at ringe til gamestop Kolding uden besvarede mit opkald, derefter brugte jeg en anden telefon, og wupti 10 sekunder efter besvares opkaldet - simpelthen grotesk! Forbered jer på sagen bliver kørt videre :)

Silkeborg Gamestop
Jeg har handlet en del gange hos Gamestop i Silkeborg hvor man får den dejligste service. Jeg ved intet om alt dette gaming noget, så han tager sig virkelig tid til at forklare, og finde forskellige spil der kunne ligne noget jeg ville kunne lide.
Alt i alt en dejlig oplevelse.
Det eneste minus er, jeg finder det underligt at gå i en butik der sælger brugte vare, til en højre pris, end hvad man kan købe det nye spil til andre steder hvis man laver en hurtig Google søgning. Jeg valgte dog at købe spillet alligevel og tænkte at den dyre pris var for den gode service.
Super ærgerligt forløb ift deres…
Super ærgerligt forløb ift deres support afdeling. Man kan ikke komme igennem til dem og ligeledes er de ikke gode til at svare tilbage på meddelelser og hjælpe videre i forløbet, hvis der er bøvl med ordre.
Deres hjemmeside er ikke super godt beskrevet og der er ingen information på deres hjemmeside omkring returnering og ombytning. Det eneste der står er at man skal kontakte deres support afdeling, hvilket gør det svært at returnere når man ikke kan komme ordentligt i kontakt til dem! Min kæreste og jeg er stamkunder i gamestop og køber RIGTIG mange spil og figurer i de fysiske bytikker, da min kæreste er storsamler. Vi køber ALDRIG mere fra deres hjemmeside! Den dag i dag afventer jeg stadig en mail fra dem ift returnering, da jeg havde brug for en retur label.
Til gengæld vil jeg give stor ros til Kolding gamestop i deres fysiske butik, hvor de hjalp mig med mine varer, nu hvor support afdelingen åbenbart ikke var kompetente nok til at kunne hjælpe mig! Vi har altid fået god service i de fysiske butikker, så derfor den lige ryger op på 2 stjerner. Super ærgerligt hjemmesiden ikke kan følge med den gode service som der er i butikkerne.
Snydt ved forudbestilling
Fik ikke det lovede da jeg købte et spil hos dem. Der skulle medfølge en forudbestillings bonus. Denne var ikke tilgængeligt da jeg afhentede produktet.
Jeg vil ikke anbefale at forudbestille hos Gamestop.
Altid god service i GameStop Rødovre :)
Elendig kundeservice!
Har skrevet over 10 mails angående en Marvel Legends figur jeg havde bestilt over deres hjemmeside. Det viser sig at jeg havde bestilt en figur, og derimod fik den forkerte med hjem!
Jeg havde på daværende tidspunkt skrevet med en fra deres kundeservice som hedder Carsten, viser sig jo at da jeg modtager figuren. Så henvender jeg mig da igen til ham, dog uden svar. Det er over en uge siden jeg skrev, det er så dårlig stil de ikke henvender sig tilbage!
Udover det så står der på deres hjemmeside man kan kontakte dem i er hvis tidsrum, jeg ringer så og ingen tager den. (En telefon svare siger de har åbent fra 9-17) Ringer klokken 13, så hvad sker der lige for det? Simpelthen alt for dårligt, I får sgu 1 stjerne!