Ville afhente min preordered spil idag fra fields, da jeg troede den i fisketorvet lukkede tidligere. Han sagde det ville kræve han ringede til gamestop i fisketorvet. Og da han lukker om 8 min, n... Se mere

Vi havde bestilt nogle figurer til begge vores drenge. Da begge drenge er vild med Fortnite havde vi bestilt to ens figur. Vi modtager så en mail om at vores ordre er annulleret fordi vi hamstre f... Se mere

Ville benytte mig af reklamation, kontaktede den eneste "aktive" E-mail på deres hjemmeside, modtog aldrig svar. Har skrevet for 2. gang, stadig intet svar... Synes ikke man som virksomhed kan være... Se mere

1. Spiltjeneste

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vier verdens størst spilforhandler som sælger PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Nintendo DS, Xbox 360, PS3, loot, konsoller & tilbehør! Desuden køber, bytter og sælger vi brugte spil og konsoller med fuld garanti!

2,7

Under middel

Don`t even think about it!!

Don`t even think about it!!
Bestilte et headsæt som ikke virkede. Sendte det så retur med vedlagte returlabel. Nu har de både mine penge og mit headsæt. Har kontaktet dem igen og igen og får altid det samme svar - at det er videregivet til "kundeservice". Sjovt nok kan jeg ikke kontakte kundeservice:-( Jeg formoder at jeg er blevet taget ved næsen og hverken ser penge eller headsæt igen. ØV ØV ØV

19. juni 2020

Jeg har for første gang bestilt online…

Jeg har for første gang bestilt online hos gamestop.. og jeg er virkelig tilfreds!👏🏼

Jeg fik svar på de spørgsmål jeg havde og allerede efter 2 dage havde jeg mine ting.. Det kalder jeg altså god service👍🏼🤩🤩

Synes det er så ærgerligt at de lukker.. har handlet i deres butik i mange år🌸

16. juni 2020

Langsomme!

Verdens langsomste firma!

Bestilte mandag middag, fik en besked et par dage efter om at de nu havde sendt min pakke og fik et tracking nummer.
Her 3 dage efter ligger pakken stadig på deres lager, og er ikke afsendt endnu.
Og nu er det weekend, så bliver den tidligst sendt mandag.
Det er for useriøst.

12. juni 2020

Bare luk ned

Jeg som mange andre har også købt ting der inde som også er blevet annulleret.. har så fået mine penge retur men der mangler 93 kr... det med at man ikke kan ringe til dem er fandtes for dårligt og jeg snakker snart med min advokat som meget gerne vil lægge sag an..

Så til alle andre, lad vær med at bestille fra dem for de har ikke en dyt selvom der står andet.

10. juni 2020

Annulleret ordre

Jeg købte en specialudgave af et spil, en fredag morgen. Jeg får en ordrebekræftelse, og kan samtidigt se, at spillet er udsolgt på deres hjemmeside - jeg tænker selvfølgelig, at jeg var heldig at få det sidste eksemplar. Mandagen efter, får jeg en mail, hvor at der står, at min ordre er blevet annulleret, fordi der muligvis er andre, der har bestil den samme vare som mig. Jeg bliver rimeligt irriteret over, at de ikke har opdateret deres lagerstatus, før at jeg bestiller. Og ikke nok med det, men der står lige pludseligt, at de har det på lager igen, i deres butik, i Lyngby. Et hurtigt opkald til butikken bekræfter dog, at det alligevel ikke er på lager der...okay. Men hvad der virkeligt tænder mig af, er at Gamestop har valgt at trække pengene fra min konto, da jeg bestilte spillet. Nu kan jeg se frem til at skulle vente op til flere dage, før at jeg kan få dem igen. Til sammenligning var jeg ude for noget lignende, hos Kelz0r. Men de havde til gengæld kun reserveret betalingen, så de førte den tilbage, med det samme. Det er lige præcis den her slags uprofessionelle tilgang til internethandel, der gør, at folk ikke gider at handle hos Gamestop længere - jeg skal i hvert fald ikke havde noget at gøre med dem længere.

25. maj 2020

Købte et spil til min søn

Købte et spil til min søn. Samme aften fik jeg en bekræftelse på mail, at varen var sendt til deres kurer til forsendelse, og beløbet blev reserveret på min konto. Idag kan jeg via PostNord Track and Trace se at pakken stadig ikke er leveret til PostNord, men nu er beløbet hævet. På telefonnummeret som de henviser til i får man en telefonsvarer der henviser til deres butikker??? og deres support svarer ikke på mail.

25. maj 2020

Elendigt!

Jeg havde tilbage i september forudbestilt et spil hos GameStop. Spillets udgivelsesdato blev derefter udskudt, hvilket GameStop jo selvfølgelig ikke kan gøre noget ved. I stedet for at informere mig om, at ordren bliver udskudt, vælger de så at fjerne spillet helt fra deres online butik, så min ordre er i princippet ikke-eksisterende, og jeg har ingen idé, om ordren stadig er bekræftet som værende bestilt.

Spillet får så en ny udgivelsesdato og kommer igen op på siden - fint! Men nu lukker GameStop til gengæld for forudbestillinger, fordi ALLE butikker lukker. Spillet udkommer efter lukningen, men informerer GameStop mig om lukningen eller statussen på min ordre? Næ! Jeg hører absolut ingen ting, så nu har jeg været nødt til at forudbestille spillet et andet sted.
Jeg er sgu glad for, at jeg kun skulle betale et forudbestillingsgebyr, for hold kæft det her er dårlig service! Der er sgu ikke noget at sige til, at de lukker alle butikker, når de er så pisse ligeglad med deres kunder.

24. maj 2020

Vi havde bestilt nogle figurer til…

Vi modtager så en mail om at vores ordre er annulleret fordi vi hamstre fordi vi bestiller to ens figurer. De to figurer skulle have været brugt til en fælles fødselsdag til vores drenge, fordi den fødselsdag er blevet udskudt pga covid-19.
Så nu må vi så ud og finde noget andet til vores drenge...
Virkelig dårlig stil.

19. maj 2020

Hvis jeg kunne give nul stjerne havde…

Hvis jeg kunne give nul stjerne havde jeg valgt dette.
Købte en X-boks på hjemmesiden, da jeg modtog havde den været åben, da jeg ville sende den tilbage kom den retur, da alle butikker var lukket.
Da butikkerne åbnede igen ville de ikke tage den retur trods jeg havde mail med Hvori de selv havde skrevet at jeg skulle levere den tilbage i en af deres butikker når de åbnede igen.
De ville ikke tage den retur da der var gået over 14 dage, og at de ikke tog noget retur det har været åbnet.
Og et sidste argument var at de ikke måtte tage noget retur i forhold til den nye ejer.
Jeg er glad for at Gamestop lukker ned i Norden, tak..👍😁

16. maj 2020

Køber to spil min søn skulle have i…

Køber to spil min søn skulle have i gave.
Jeg kommer så i tanke om det da er en sindssyg lang leveringstid.
Jeg kontakter Postnord som fortæller mig at pakken er sendt retur, fordi kiosken ikke har kunne registrere den og derfor ikke vidste hvem den var til.
Jeg beder dem så sende mig den igen, men postnord siger det er afsender der skal det.
Kontakter gamestop som siger de har lukket så de ikke kan modtage pakken retur.
Øh hvor ender min pakke så ?
Efter 2 måneder nu skriver jeg at jeg bare ønsker pengene retur, så kan jeg købe et andet sted.
Men nu kan de ikke hjælpe mig før de åbner op igen pga. corona. Omg ...
pakken kommer retur til dem men jeg må ikke få mine penge.
Det er SÅ dårlig service.
Og står nu med en søn der nok aldrig får sine spil fra dem og penge ud af vinduet.

30. april 2020

Ingen kontakt til kundeservice

Har nu i 2 uger forsøgt at komme igennem deres telefon linje, kundeservice hotline telefon og deres e-mail uden held. Jeg blir opfordret til at kontakte butikken hvor jeg har lagt en preorder på et spil som først udkommer efter butikken er lukket. Butikken er så også lukket grundet Corona sååå ja jeg ved snart ikke hvad jeg kan gøre. Virkelig dårlig service. Man skriver telefonerne er åbne men ligemeget hvornår man ringer får den på svare og siger linjen er lukket. Come on gamestop ta nu lige og slut forretningen med lidt værdighed

24. april 2020

få styr på jeres lager/butikker :(

Synes det er utroligt jeg ikke har fået en mail om at pakken er sendt til forsender efter 2 dage.
Det er ikke så svært at sende en pakke med posten især når man betaler 45 kr extra for at den skal afleveres

16. april 2020

Bestille en remote til min xbox one den…

Bestille en remote til min xbox one den kommer efter 3 dage så det er jo fint nok. Men da jeg så skal prøve den virker den ikke. Skriver til dem at jeg godt kunne tænke mig en ny, men det kan ikke lade sig gøre på grund af Corvid 19. og jeg skal komme op i en butik når de engang åbner igen. jamen det er da fedt når jeg bor 60 km fra den nærmest butik! Nå skrive så tilbage at jeg gerne vil have mine penge retur + porto. Den kan ikke lade sig gøre så jeg for den samme besked om at jeg skal henvende mig i butikken når den åbner. Hvad F.anden sker der lige for jer gamestop? Man kan købe på jeres hjemmeside men ikke levere det retur? F.ucking r.øvhuller at snyde folk på den måde...

8. april 2020

Havde købt et af deres produkter på…

Havde købt et af deres produkter på webshoppen. Der skrev de at de ville sende en mail når de havde sendt pakken. Efter over en uge har jeg stadig ikke modtaget denne email. Jeg har skrevet en mail til dem to gange og har stadig ikke fået svar om hvor min pakke er. Jeg prøvede at ringe til det nr. der står på deres hjemmeside. Har sagde de at deres tlf. havde lukket lige nu, men at man kunne sende en mail og til aller sidst "God sommer". Det er marts og det hjælper jo tydeligvis ikke at sende dem en mail, når de er så inkompetente at de ikke kan svare en skide mail. Man burde jo tro at det er 2-årige der sidder og arbejder i supportcenteret med den idiotik der løber rundt i firmaet.

11. marts 2020

man kan finde ting på wish der holder længere tid end jeres poop

Købte den første controller for knap 2 uger siden, den virkede så ikke, så den fik jeg byttet.. anden controller virkede så heller ikke.. så jeg vælger betale 300 ekstra og få en original ps4 controller, men den virker sjovt nok heller ikk.. så nu er spørgsmålet om man kan få pengene tilbage eller om jeg skal blive ved med samme cirkus hos jer og få byttet min controller, hver anden dag indtil i lukker..?

9. marts 2020

Bedrageri.

Bedrageri. Så simpelt kan GameStop beskrives. De vælger at refundere et lavere beløb for en returneret vare (afvist ved modtagelsen, fordi GameStop annullerede en del af ordren og sendte resten...).
Når man skriver til dem gider de ikke engang svare.

4. marts 2020

Var i Gamestop Rosengårdscenteret og…

Var i Gamestop Rosengårdscenteret og købe 2 Fortinne figur til vores 2 drenge - med til disse figurer var der 2 forskellige koder til spillet på deres ps4.
Den ene fik vi brugt selv samme dag, og da vi dagen efter skulle bruge den anden virkede den ikke - vi fik så på 3 dagen oplyst at koden udløb den dag hvor vi havde købt dem, hvilket vi ikke var blevet oplyst om-
Da vi ringede ind til butikken fik vi oplyst at vi bare kunne komme derind - så finder vi ud af det.
Da vi så kom der ind blev vi spidset af med at de ikke kunne give nogen form for kompensation for det, hvilket vi så gav utryg for var for dårligt når de nu havde en medarbejder der havde sagt noget andet? - Fik så af vide at vi kunne kommer ugen efter når deres butikschef Jesper var tilbage fra ferie.
Da vi så henvendte os til ham ugen efter var svaret bare : at det var da bare ærgerligt - og at det jo ikke var dem ser satte disse stopdatoer på koderne - men var det ikke jer der burde oplyse at der er tidsbegrænsninger på koderne?
Handler aldrig i Gamestop mere -----

26. februar 2020