Lampan var fin, men i beskrivningen verkar den bättre än vad jag trodde. Bluetooth krånglar, ljudet är väl sådär. Ganska svår att hantera, jag hade velat kunna dämpa ljuset lite mer för att den ska... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Varning🚩 köp ingenting från galaxylampan. Ett oseriöst "företag". Jag beställde 25 oktober och nu är det 5 december och varor har jag inte sett skymten av. Har mejlat till två olika adresser men får... Se mere
SÄMSTA NÅGONSIN. Beställde två lampor för 2 veckor sedan. Ej fått något mer än ett Mail att de skickat varan, dock inget spårningsnummer. Försökt nå dem via Mail, Facebook, letat efter deras ”chatt” s... Se mere
FRUKTANSVÄRT DÅLIGT! Beställ ALDRIG härifrån!!! Dom tar pengarna och skickar aldrig varan. BLUFF!!!! Dom skriver att man ska kunna nå dom via livechatt men det finns ingen chatt att tillgå. Och mejl... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jättefint sken men..
Jättefint sken. Dock otroligt synd att den tjuter ett så ljust och högt pipande ljud så det svider i öronen när man har snurrfunktionen på (wave). Blir lite jobbigt att ha som nattlampa för dottern pga det.. tinnitus liksom.
Även mycket märkligt att när jag beställde den så stod det att den var nedsatt från 900 nånting kronor till 499. Dagen efter jag hade beställt stod det att den var nedsatt från 799:- till 399:-. Ganska oärligt skulle jag säga :)
Hade varit optimalt om den lampan kunde…
Hade varit optimalt om den lampan kunde snurra!
Annars nöjd!
Fjärrkontrollen fungerar inte
Fjärrkontrollen fungerar inte. Testat olika batterier, nära och långt ifrån från lampan, rikta kontrollen mot olika delar av lampan.
Det går inte att ändra ljusinställningar utan kontrollen.

Besvarelse fra Galaxylampan
Jag är nöjd även mina barn
Jag är nöjd även mina barn. Ett köp jag är väldigt glad över. Mina barn älskar att ha på den om kvällarna.
En lampa som kostar för mycket.
En lampa som kostar för mycket med tanke på dess kvalitet. Varje gång man startar den får man höra med kinesisk brytning något i stil med "blootooth onnuh" och efter cirka 2 timmar skrämmer den halvt ihjäl en genom att säga något som låter mer som att den suckar besviket över hur lurad man lyckats bli. Motorn som får galaxen att snurra har 3 hastigheter men bara 1 som man kan använda sig av då motorn tjuter i de 2 lägsta hastigheterna. Jag skulle inte rekommendera denna säljare. Cdon och Amazon har bättre deals.

Besvarelse fra Galaxylampan
Manualen saknar en del info
Manualen saknar en del info. Den behöver sitta i kontakt hela tiden vilket inte står med, och det följer bara med en kort sladd med enbart usb och inte själva stickkontakten. Fjärrkontrollen är av billigaste laget ibland funkar inte alla knapparna. En funktion la av redan efter första användningen. Överlag känns både lampa och fjärrkontroll väldigt B. Ångrar mitt köp.

Jag är tyvärr besviken
Jag är tyvärr besviken. Lampan fungerar ej som den ska. Det går inte att sätta på lasern på lampan. Jag mailade för ca 3 veckor sedan och har ännu inte fått något svar… så därav väldigt det dåliga betyget
Det var en födelsedagspresent till mitt…
Det var en födelsedagspresent till mitt barnbarn.
Han önskade sig denna lampan, och mormor köpte dem så klart och han blev överlycklig.

Magisk när mörkret föll.
Beställde onsdagen 1/9 klockan 13.00
Beställde onsdagen 1/9 klockan 13.00
Idag är det 6/9 och fortfarande ingen lampa
Bra och fin lampa som lyser upp rummet
Bra och fin lampa som lyser upp rummet, upplever dock att fjärrkontrollen reagerar segt när man vill ändra ljus? Bra högtalare också för de billiga priset, är nöjd! Leverans på 2 dagar från att den skickats från lagret
Den är jätte cool men jag tycker man…
Den är jätte cool men jag tycker man skall få instruktioner på svenska !
Lampan kom väldigt fort och den är…
Lampan kom väldigt fort och den är precis som på bilderna. Jag kan inte sova utan min lampa 🥰
Snabb leverans men lampan funkar inte…
Snabb leverans men lampan funkar inte som den ska. Kommer nu anmäla till reklamationsnämnden eftersom bemötandet från kundtjänst är kass. Tyvärr.
Väntat i 2 veckor nu på min…
Väntat i 2 veckor nu på min beställning, svarar inte ens på mail.

Besvarelse fra Galaxylampan
Den funkade kanon i 2 dagar sen slutade…
Den funkade kanon i 2 dagar sen slutade alla funktioner att fungera utom det blåa lyset, ingen annan färg eller funktion funkar. Och ja jag har bytat batterier.

Besvarelse fra Galaxylampan
beställning gick bra samt leverans
beställning gick bra, snabb leverans! knappen på kontrollen är dock lite seg, men annars är jag väldigt nöjd!
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.