Jag/vi har nu försökt att komma i kontakt med detta företag sedan 5 juli och endast fått detta svar: Hej Fia, Din förfrågan (19728) har tagits emot och granskas inom kort av vår supportperso... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Köpte och betalade en kylfläkt och fick ett svarsmail att orden behandlas. Det är allt!!! Går inte att få kontakt med dom trots flera skickade mail. Verkar som att dom bara tar betalt och inte gör någ... Se mere
Mycket nöjd med mitt köp. Snabb leverans och bra produkter kom med hemleverans. Returnerade dock 1 av 3 varor utan några problem. Pratade med en Johanna på kundtjänst som bistod med snabba svar och åt... Se mere
Jag köpte ett skoställ , det gick bra i början, det kom snabbt, den avvek mycket från bilden. Utan att montera den så returnerade jag den, jag betalade frakten, jag har mailat 5 ggr efter en återbeta... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Boldliving! Tyvärr är denna butik stängd sedan en tid tillbaka!
Kontaktoplysninger
Stockholm, Sverige
- boldliving.se
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Skitirriterad kund!!
Köpte och betalade en kylfläkt och fick ett svarsmail att orden behandlas. Det är allt!!! Går inte att få kontakt med dom trots flera skickade mail. Verkar som att dom bara tar betalt och inte gör något mer.
Går ej att göra retur!!!
Hej Fia,
Din förfrågan (19728) har tagits emot och granskas inom kort av vår supportpersonal. 🚀
Har m.a.o. inte hört ett ljud sedan dess trots flertalet påminnelsemail etc.!
Finns företaget? Eller finns de endast vid köp men inte vid retur då vi efterlyser en retursedel som saknas!
Så var verkligen säker på köpet då det inte verkar gå att genomföra någon retur trots att det står 30 dagars returrätt?? Kommer att nu istället behöva kontakta Konsumentverket för rådgivning!
Item not delivered, despite withdrawn payment
I made a purchase on the website July 13th and received an order confirmation, in which it said that I would get a mail as soon as the item was shipped. A week later I still hadn't heard anything, despite the fact that they have withdrawn the money. I contact their customer support, but get no other reply than a confirmation that they've received my mail. Now it's been two weeks since I made the order and I still haven't heard anything, despite having paid for the object. I would avoid this website. They also lie on their site about their Trustpilot rating (I noticed this after).
Skickade tbx en Ac som inte fungerade
Skickade tbx en Ac som inte fungerade från Boldliving Har mailat men inte hört något. Det är 2mån sedan. Undrar vad som händer???
Är jag blåst på 2000kr eller????
Mvh Mia
Värdelöst
Värdelöst. Beställde och betalade för 2 st myggarmband 4 juli. Vilka skulle skickas med PostNord. De skulle finnas inne. Fick svarsmail direkt att ordern behandlades. That’s it. Skickade mail och frågade om ordern för ett par dagar sedan. Inget svar. Ser det som ren bluff. Ska vara noggrann att läsa omdömen innan jag beställer från liknande ”företag” i framtiden.

Besvarelse fra Boldloving
Företaget svarar inte på mail ang att…
Företaget svarar inte på mail ang att skicka tillbaka retur eller hur man ska gå tillväga. Hämtar inte upp retur som man skickat och svarar inte på mail. Riktigt Blufföretag, kommer aldrig handla där mer.
VARNING för detta företag. Funderar på att anmäla företaget!

Lurebedrägeri
Har beställt en klocka 8e mars av dessa. 10e mars ska de ha skickats och åostbord tagit emot en beställning om upphämtning. Men postnord har inte fått hämta något än och ni har inte skickat. Försökt kontakta eran kundservice men gått fler dagar. Det har gått 11 dagar sen de skulle "skickas" . Ska inte ta så lång tid för ett företag med lager i sverige
Sluta med era tråkiga ursäkter och bortförklaringar. Ta bort er som företag eller gör rätt för er

VARNING VARNING VARNING
VARNING VARNING VARNING
Ett blåsföretag! Köp aldrig något här!
Du får inga pengar tillbaka och dom hör inte av sig vid reklamation.
Jag har anmält skitföretaget till ARN.
Här är mitt ärendenummer:
2023-09107

Varning!
Varning för detta företag!
Går inte få tag i kundtjänst och har inte fått pengar tillbaka från retur. Dessutom stämde varorna inte överens med beskrivning.
Bara att kolla på returvillkoren så förstår man att det inte är ett seriöst företag, något jag önskar jag hade gjort innan jag beställde från Boldliving.
Har anmält till konsumentverket.
Tillägg: kundservice svarade 2 dagar efter påtryckningar från fakturaföretaget. Försöker då hävda att de inte fått retur, som andra recensioner också skriver om. Har nu fått pengarna tillbaka (1/3) efter jag bevisat att paketet har kommit fram.
Tillägg 2: Bara att se svar från kundtjänst för att se nivån av professionalism.
"Speciellt när den skickats på eget hand utan våra fraktsedlar" är rent skitsnack. Returinstruktionerna på hemsidan är krångliga, du får dessutom stå för frakten själv. Hade gått bättre om kundservice svarat på deras mail men det är tydligen för svårt..

Besvarelse fra Boldloving
Avoid! Bad customer service and bad quality products
Where to start...
I ordered 2 items from the webpage and they were supposed to arrive after a few days. They ended up arriving after 2 weeks and they came all the way from Spain for some reason, even if the company and I are located in Sweden!
The quality of the products was terrible so I decided to send them back. While sending them back I found out that the same products were sold on other websites for less than half the price!
I sent the product it's been 1.5 months (i had no tracking on it, unfortunately) but they claim that they didn't receive it so I never received my money back.
I tried to contact customer service multiple times and while I was texting them in English they respond in Swedish with some automated answers and don't have a phone to call...
Just avoid this scam!
Edited: Just look at the response I got from them... Still replying in Swedish with no sense answers...
p.s Thanks for confirming how bad customer service you have!
Edited v2: I bought it from boldliving.se not from another store, I don't know why you insist on that! Just the product was sent from Spain! I returned everything to the requested address in Sweden around half a year ago but I still didn't receive my money back. I already provided the orderId to your customer service and they said that they haven't received anything.

Besvarelse fra Boldloving
Min vara returnerades av misstag och…
Min vara returnerades av misstag och jag har mailat dem i tre månader för att få mina pengar tillbaka. Ingen svarar längre på deras kundmail.
Otroligt oseriöst företag!

Besvarelse fra Boldloving
Jag är nöjd med min upplevelse
Jag är nöjd med min upplevelse. Köpte fina julklappar som kom i tid innan jul. Snabb leverans på ca 3 dagar. Plus med hemleverans också! 👍
Snabb leverans och helt enligt…
Snabb leverans och helt enligt förväntan. Trevligt bemötande i kundtjänst ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Handla ALDRIG från detta företag.
Boldliving som bl.a säljer smartklockor är ett riktigt blufföretag.
Tyvärr går det inte att länka i Trustpilot. Det finns ett annat företag som heter boldlivingshop som säljer heminredning som jag inte vet något om.
Boldliving svarar aldrig så man kan inte returnera en felaktig vara. Har varit i kontakt med Svea och bestridit min faktura. Svea har köpt Boldlivings fakturor så Boldliving får in fräscha pengar hela tiden. Att sådana företag som Boldliving inte kan stängas av från nätet är skandal. Hur många ska bli lurade innan det tar stopp?
Som sagt detta strul började i november 2022 och nu är det 11 januari 2023 och har inte fått kontakt eller någon returfraktsedel än.
Jag har försökt att kontakta er kundservice men det går inte få tag i någon. På telefonnummer 08-551 064 43 är det alltid en telefonsvarare. Mailar jag Info
eller
kundtjanst ( fick inte lägga in mailadresser i Trystpilot, men ni kan gissa at och boldliving.se)
så är det en robot som svarar.

La en beställning 30/11-22
La en beställning 30/11-22. Fortfarande inte fått mina saker. Har skrivit till kundtjänst och dem svarar som snabbast varannan vecka och senaste mailet påstår dem att mitt ordernummer är felaktigt / inte finns? Hur j*vla fel kan det bli om det är exakt samma nummer som i orderbekräftelsen samt på kvittot på betalningen med swish via Klarna.
Uppmanar alla att inte handla här! Aldrig varit med om något så värdelöst.
Uppdatering 17/1-23.
Fortfarande inte fått något svar från kundtjänst eller någon leverans överhuvudtaget. BLUFFFÖRETAG.
Deras svar här är inget annat än något hittepå.

Besvarelse fra Boldloving
Trevlig liten butik med snabb service…
Trevlig liten butik med snabb service och leverans. Kommer komma tillbaka ❤️❤️❤️
Reklamation
En vara var defekt och det var inga problem alls att reklamera. De skickar ut en ny. All kommunikation gick snabbt och enkelt till.
Jag ångrade köpet och returnerade…
Jag ångrade köpet och returnerade varorna den 30 augusti och de har inte bekräftat returen än. De förnekar returen fast postnord påstår att de har lämnat ut paketet.
Har mejlat företaget flera gånger och inget tecken på svar. De har inte nåt telefonnummer som man kan ringa.
Jag rekommenderar att undvika dem så lång det går.

Besvarelse fra Boldloving
Bra butik med trevligt bemötande
Bra butik med trevligt bemötande, snabb leverans och bra vara. Allt gott ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Boldloving
Mycket fin leverans och bra kundtjänst
Mycket fin leverans och bra kundtjänst. Kommer bara handla från svenska företag och butiker 👍👍👍
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.