fyr-selv.dk Anmeldelser

1.844

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 93 anmeldelser, havde anmelderne en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver i høj grad, at produkterne er af rigtig god kvalitet, og de er meget tilfredse med de hurtige leveringstider. Mange forbrugere nævner desuden, at brændet er dejligt tørt, nemt at lægge på plads og fungerer perfekt i brændeovnen. Dog bemærkede nogle kunder også visse udfordringer med forsinkede leveringer og oplevede problemer i forbindelse med selve fragten. Desuden nævnede enkelte anmeldere, at varerne til tider kunne være for fugtige eller at pallerne desværre var beskadigede ved modtagelsen. Flere personer oplevede også, at store stykker eller manglende information gjorde oplevelsen mindre tilfredsstillende i disse specifikke tilfælde.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med leveringsservice. Mens mange kunder oplever hurtig levering,... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produkt, idet forbrugere udtrykker stor tilfredshed med kvaliteten... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kvalitet, hvor mange fremhæver det knastørre, velflækkede... Se mere

Order

Forbrugere finder oplevelser med ordre delte og udtrykker stor uenighed. Nogle anmeldere oplevede lynhurtig... Se mere

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service. Nogle anmeldere roser den hurtige levering og den... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi fik levering i dag, og alt er fint, tørt og godt brænde og selve afsætning skete efter vores ønske, så alt var perfekt. Leveringen var lidt forsinket, og den løbende info om leveringen kunne godt... Se mere

Fint brænde som er knastørt. Levering med danske fragtmænd er “skod”! Chaufføren kørte tårnet ud over rampen, og smed det i indkørslen, så det hele smadrede. Fan’me flot levering. Ordre 5-120366.

Jeg undrer mig over at der manglede en hel del stykker brænde i toppen af brændetårnet da det blev leveret. Det skrev jeg til firmaet og jeg undrer mig også over at firmaet ikke har svaret mig. Fi... Se mere

Meget tilfreds. 4 stjerner da vi ikke har brugt af brændet endnu. Købte Bøge brande, pallen var godt pakket og kvaliteten ser fin ud. Hurtig levering. Pallen blev stillet der hvor jeg ønskede den.

1. Leverandør af optændingsbrænde
  2. Leverandør af grøn energi
  3. Brændeleverandør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Fyr selv.dk kan du købe brændetårne, briketter og træpiller til skarpe priser inklusive levering til døren. Besøg os på: https://www.fyr-selv.dk/

God

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.844)

77 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Når man køber ovntørret brænde skal det…

Når man køber ovntørret brænde skal det forsynes med en plasthætte, så regnen ikke siler ned gennem brændet.

2. oktober 2025

Hej

Tak for din kommentar. Ved bestilling har du mulighed for at tilvælge en plasthætte, hvis du ønsker, at dit brænde skal være overdækket efter levering. Det fremgår tydeligt i bestillingsprocessen som et tilvalg.

Vores ovntørrede brænde leveres uden hætte som standard, da det ikke er en del af den almindelige leverance. Det er kundens eget valg og ansvar at tilføje afdækning, hvis man ønsker det – præcis som beskrevet på hjemmesiden.

Frygtelig oplevelse – falske undskyldninger og urimeligt returkrav

Jeg har nu set Fyr-selv.dk’s svar på min anmeldelse, og det ændrer desværre ikke på, at virksomheden forsøger at skyde ansvaret fra sig med direkte forkerte oplysninger.

Deres påstand om, at adgangsforholdene ikke er egnede til levering, er usand. På præcis samme vej bliver der regelmæssigt leveret brænde, byggematerialer og tunge varer – uden problemer. Den 26/09/2025 modtog min nabo en levering med en sættevognstrækker, og samme fragtfirma leverede til adressen dagen før min bestilling. Hvis vejen pludselig var “for smal”, er det underligt, at den kunne bruges både før og efter.

De nævner lavt hængende grene og ujævnt underlag. Der er hverken det ene eller det andet. Der er fast, plan belægning hele vejen frem til indkørslen. Vejarbejdet, som de og fragtfirmaet henviser til, ligger over 2 km væk og har aldrig påvirket den konkrete vej. Det tager fem sekunder at se på Google Maps, at der findes mindst seks alternative ruter, hvor ingen forhindringer eksisterer.

Virksomheden skriver, at chaufføren vurderer fremkommeligheden på stedet. Det passer heller ikke, for ingen chauffør var nogensinde fremme på adressen. Fragtfirmaets egen tracking viser tydeligt, at de blot markerede ordren som “levering mislykkedes” – og planlagde at prøve igen, indtil Fyr-selv.dk selv annullerede ordren.

At andre fragtfirmaer har forskellige retningslinjer er ikke et argument for at nægte levering på falske præmisser. Hvis man vælger at sælge varer, der kræver lastbiltransport, har man også et ansvar for at samarbejde med leverandører, der reelt kan udføre leveringen. Det er ikke kundens opgave at gætte, hvilken type bil virksomheden sender.

Fyr-selv.dk skriver, at returgebyret videreføres til kunden, fordi fragtfirmaet opkræver det af dem. Men det ændrer ikke på, at årsagen til afvisningen var baseret på forkerte oplysninger. Når en virksomhed vælger en transportør, der ikke engang forsøger at levere, er det virksomhedens ansvar – ikke kundens.

Jeg kontaktede Fyr-selv.dk flere gange, men de svarede aldrig. Først da jeg skrev her på Trustpilot, reagerede de – og deres svar indeholder fortsat misvisende oplysninger.

Resultatet for mig var spildt tid, ingen brænde, og et krav om at betale ekstra oveni. Det er uacceptabelt. Fyr-selv.dk fralægger sig ethvert ansvar, fremsætter forkerte forklaringer og forsøger at få kunden til at betale for deres egne fejl.

Sagen er anmeldt til Forbrugerstyrelsen. Efter hele forløbet må jeg desværre konkludere, at Fyr-selv.dk handler uprofessionelt og uærligt – og jeg fraråder på det kraftigste at handle hos dem.

29. september 2025

Hej Anders

Vi er kede af at høre, at du er utilfreds med forløbet, men vil gerne præcisere nogle forhold i sagen.

Vores fragtpartner vurderede, at adgangsforholdene til adressen ikke var egnede til levering med lastbil med lift. Det er chaufførens ansvar at vurdere dette ud fra sikkerhed og fremkommelighed, og beslutningen træffes på stedet – ikke af os som forhandler.

Det kræver et fast og jævnt underlag for at kunne sætte et brændetårn på omkring 800 kg sikkert af. Vi beskriver tydeligt på vores hjemmeside, hvilke forhold der skal være opfyldt for levering. Er man i tvivl om adgangsforholdene, anbefaler vi altid at vælge levering med mobiltruck, som kan håndtere vanskeligt terræn langt bedre.

Derudover kan lavt hængende træer eller grene ind over vejen gøre det umuligt for lastbilen at komme frem uden risiko for at beskadige bilen – og i sådanne tilfælde kan chaufføren være nødt til at afvise leveringen af sikkerhedsmæssige årsager.

At andre leverandører tidligere har kunnet levere på samme vej, betyder ikke nødvendigvis, at alle fragtfirmaer kan gøre det under de samme betingelser – der benyttes forskelligt udstyr og forskellige sikkerhedsprocedurer.

Når en levering afvises på grund af adgangsforhold, returneres ordren til os, og fragtfirmaet opkræver et returgebyr. I henhold til vores handelsbetingelser videreføres dette gebyr udelukkende til kunden, da det er en reel omkostning, vi selv bliver pålagt.

Varen efterladt på vejbanen

Varen var god og chauføren venlig, men levering var meget forsinket pga forsinkelse fra fyr-selv (ikke transporten).
Derudover placeres varen ude på vejen, og ikke ved indkørslen, som normalt forstås ved kantstenslevering!

23. september 2025

der handler jeg aldrig mere !

en palle med træ leveret
ude på vejen
1,5 m. fra min indkørsel !!!
leveret med danske fragtmænd - der handler jeg ALDRIG igen !
det er selvfølgelig mig der er dum jeg havde forventet at man selv kunne finde ud at at sætte brændet IND i min indkørsel istedet for ude på vejen til fare for alle !

23. september 2025

Hej Jan

Du har bestilt følgende levering som også står på din ordrebekræftelse samt da du bestiller varen :

Levering til kantsten (gratis):
Danske fragtmænd leverer dine produkter med en pallevogn, hvor de stilles ved kantsten eller på fortovet såfremt der er fast underlag (asfalt eller fliser). Græs, grus, jord, granitskærver og lign. kan ikke tilgås med pallevogn, da hjulene sætter sig fast.

De 1,5 meter du beskriver består af græs/jord/grus, så det er desværre ikke muligt at placere som ønsket.

HÅBLØSE LEVERING/TRANSPORTØR

bestilt et brændetårn 26.08, betalt Mobilpay.
ingen leverancer, "forsinkelse", "adresse ukendt", "vejarbejde" - ville ikke levere pga dårlige underlag.
har netop fået leveret 1000kg sten i en big bag, slamsugeren har været der, XL byg leveret 50m2 terrasse, tidligere leveret brændetårne fra SJÆLLANDSKE firmaer, men FYR SELV ville ikke levere.Håbløs kundeservice.
efter 21 dage fik jeg pengene retur, MINUS 400kr.??
benyt ikke dette firma, vælg en leverandør fra Sjælland.

26. august 2025

Kære Henrik

Vi er kede af, at du er utilfreds med forløbet – men vi må fastholde, at leveringsforholdene på din adresse ikke lever op til de krav, vi beskriver tydeligt i vores leveringsbetingelser på www.fyr-selv.dk

Chaufføren vurderede, at underlaget og adgangsforholdene på adressen ikke gjorde det muligt at gennemføre aflæsningen med palleløfter. Denne vurdering er baseret på de forhold, der konkret møder chaufføren ved levering, og som skal være i orden for at en standardlevering kan lade sig gøre.

Du havde mulighed for at tilvælge levering med mobiltruck, netop til adresser med vanskelige adgangsforhold, hvilket ikke blev gjort ved bestilling. Vi gjorde desuden en ekstra indsats og tilbød at dække over halvdelen af meromkostningerne ved omlevering, hvilket blev afslået.

Da levering ikke kunne gennemføres på betryggende vis, blev ordren til sidst annulleret og beløbet refunderet fratrukket fragt- og håndteringsomkostninger, som angivet i vores betingelser.

Vi forstår, at situationen er frustrerende, men vi har fulgt vores retningslinjer hele vejen igennem.

Fyr Selv Kundeservice

Bedre sidste år

Vi fik også leveret sidste år, og synes at det var bedre kvalitet. Færre knaster i træet, mere lækker brændestativ til brænde. Vi synes også at huske, at vi fik nogle tændblokke med.

18. september 2025

Godt råd

Godt råd ! Find en anden leverandør

19. september 2024

Hej John

Så prøver vi endnu en gang - du er velkommen til at læse vores handelsbetingelser igen igen.

Ang. levering så var der ikke ryddet for sne på nogen måde da vi skulle levere, det gælder både når man skal frem til adressen, og når pallen skal placeres på jorden
Derfor en returomkostning pga. en forgæves levering

Mvh
Fyr-selv.dk

Desværre er leveringen ikke forløbet…

Desværre er leveringen ikke forløbet godt, da den første palle leveret af Danske Fragtmænd var beskadiget og næsten væltede under leveringen.

Dette er et problem, da jeg har brug for at flytte pallen til en anden placering, hvilket ikke er muligt på grund af pallens tilstand. Jeg anmodede chaufføren om at returnere pallen til Fyr-selv.dk, hvilket han nægtede at gøre.

Som vi siden har drøftet, forventer jeg, at pallen bliver afhentet og returneret til jeres virksomhed, samt at jeg får refunderet mit køb.

Derefter kan vi afslutte denne situation mellem os på en gensidigt acceptabel måde, i overensstemmelse med dansk lovgivning om onlinekøb.

17. september 2025