Vi fik levering i dag, og alt er fint, tørt og godt brænde og selve afsætning skete efter vores ønske, så alt var perfekt. Leveringen var lidt forsinket, og den løbende info om leveringen kunne godt... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Fyr selv.dk kan du købe brændetårne, briketter og træpiller til skarpe priser inklusive levering til døren. Besøg os på: https://www.fyr-selv.dk/
Sønderbyvej 33, 6731, Tjæreborg, Danmark
- salg@fyr-selv.dk
- www.fyr-selv.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Alle stykker brænde er lige til at…
Alle stykker brænde er lige til at lægge i brændeovnen. Der er ingen der er for store og heller ikke små optændingsstykker
Hurtig levering af træbriketter
Hurtig levering af træbriketter. Bestilt om tirsdagen og leveret med fragtbil onsdag formiddag
Fyr-selv skal sørge for track and trace
Fyr-selv bliver nødt til at have track and trace, da Danske fragtmænd åbenbart glemmer at sende track and trace til kunden.
Vi blev nødt til at ringe til Fyr-selv for at få af vide leveringstidspunkt, men vi vidste ikke om Danske fragtmænd imødekom tidspunktet.
Der er ingen problemer
Der er ingen problemer.
Hverken pris, levering og produktet
Hurtig levering og rigtig god kvalitet
Hurtig levering og fin pris.
Køb ikke ved dette firma
Køb ikke ved dette firma, træbriketterne er ikke emballeret ordentligt-da strammerne omkring lasten på pallen har beskadiget plastic omkring det øverste lag briketter og nogle i siderne også- så briketterne har taget fugt. Hele øverste lag og enkelte i siderne kan ikke anvendes.

Besvarelse fra fyr-selv.dk
Levering af brændetårn
Endnu engang hurtig levering af super fint bøgetræ.
Jeg har intet fået leveret endnu
Jeg har intet fået leveret endnu, men både besked fra fragtmænd og postnord :-(

Besvarelse fra fyr-selv.dk
Hurtig levering super brænde
Hurtig levering. Super brænde og i passende størrelse. Bedre end andre brænde leverandører. Ikke sidste gang jeg bestiller der
Absolute fremragende
Absolute fremragende. Her handler jeg igen næste gang.
Har tidligere købt brænde hos andre steder, men her var kvaliteten endnu bedre. Træet var knastørt, det var kløvet i pæne stykker, og selv pallerne var mere solide end jeg var vant til.
Eneste ønske var at man kunne have lidt mere indflydelse på leveringsdag. Fx. sige nogle dage det ikke kunne være, eller nogle datoer det gerne måtte.
Hurtigt levering
Hurtigt levering, pladen med træet blev placeret et godt sted, og træet ser godt ud.
Mvh. Rolf
Bestilte og fik lev
Bestilte og fik lev. Ovntørret avnbøg i tårn. Rigtig flot brænde. God kvalitet til en god pris lev. Lige til døren / brændeskuret
Thorben Rasmussen
hej ivan her fik mine 1 palle +3PALLER OG DET VAR SUPER
hej ivan her fik mine 1 palle +
Meget tilfreds både handel og levering
God oplevelse, chaufføren satte brænde bag anneks, som aftalt