fyr-selv.dk Anmeldelser

1.844

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 93 anmeldelser, havde anmelderne en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver i høj grad, at produkterne er af rigtig god kvalitet, og de er meget tilfredse med de hurtige leveringstider. Mange forbrugere nævner desuden, at brændet er dejligt tørt, nemt at lægge på plads og fungerer perfekt i brændeovnen. Dog bemærkede nogle kunder også visse udfordringer med forsinkede leveringer og oplevede problemer i forbindelse med selve fragten. Desuden nævnede enkelte anmeldere, at varerne til tider kunne være for fugtige eller at pallerne desværre var beskadigede ved modtagelsen. Flere personer oplevede også, at store stykker eller manglende information gjorde oplevelsen mindre tilfredsstillende i disse specifikke tilfælde.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med leveringsservice. Mens mange kunder oplever hurtig levering,... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produkt, idet forbrugere udtrykker stor tilfredshed med kvaliteten... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kvalitet, hvor mange fremhæver det knastørre, velflækkede... Se mere

Order

Forbrugere finder oplevelser med ordre delte og udtrykker stor uenighed. Nogle anmeldere oplevede lynhurtig... Se mere

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service. Nogle anmeldere roser den hurtige levering og den... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi fik levering i dag, og alt er fint, tørt og godt brænde og selve afsætning skete efter vores ønske, så alt var perfekt. Leveringen var lidt forsinket, og den løbende info om leveringen kunne godt... Se mere

Fint brænde som er knastørt. Levering med danske fragtmænd er “skod”! Chaufføren kørte tårnet ud over rampen, og smed det i indkørslen, så det hele smadrede. Fan’me flot levering. Ordre 5-120366.

Jeg undrer mig over at der manglede en hel del stykker brænde i toppen af brændetårnet da det blev leveret. Det skrev jeg til firmaet og jeg undrer mig også over at firmaet ikke har svaret mig. Fi... Se mere

Meget tilfreds. 4 stjerner da vi ikke har brugt af brændet endnu. Købte Bøge brande, pallen var godt pakket og kvaliteten ser fin ud. Hurtig levering. Pallen blev stillet der hvor jeg ønskede den.

1. Leverandør af optændingsbrænde
  2. Leverandør af grøn energi
  3. Brændeleverandør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Fyr selv.dk kan du købe brændetårne, briketter og træpiller til skarpe priser inklusive levering til døren. Besøg os på: https://www.fyr-selv.dk/

God

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.844)

Indpakning er mangelfuld

Huller i indpakningen helt ind til briketterne. Meget tyndt plastik, ikke stærkt nok til at stå uden for, til man kan få briketterne inden døre. Har selv dækket dem til, fordi jeg heldigvis er hjemme til at gøre det.
Selve briketterne har jeg bestilt flere gange og været fuld ud tilfreds med.

2. december 2025

Hej Inger,

Beklager den tynde indpakning ved denne levering. Normalt er vi omhyggelige med at sikre at der ikke er huller eller andet i plastikken. De må være misset her, eller opstået under transporten til dig:(

Venligst

Brænde fra fyr-selv

De er godt nok hurtige. Bestilte et brændetårn mandag sen eftermiddag - det kom onsdag ved middagstid. Kompetente og venlige svar på diverse spørgsmål.
Firmaet anbefales varmt 🔥😉 herfra.
Stjerner? 5+

26. november 2025

Meget fint brænde

Meget fint brænde. Flere størrelse i stakken og godt tørt. Brændet var pakket godt. Eneste lille fejl er, at rammen ikke er plastdækket på toppen. Leveringen med truck var helt i top.

22. oktober 2025

Trods mine bemærkninger i.fm

Trods mine bemærkninger i.fm. ordren blev jeg ikke konaktet af fragtmanden. Pallen var stillet ude på vejen / fortovet. Aldrig mere handler med jer, når I ikke kan styre jeres fragtmænd og videregive oplysning givet fra kunden.
Neman Hoffmann

28. oktober 2025

Hej Neman,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at leveringen ikke levede op til dine forventninger.

Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at det fremgår tydeligt ved bestilling, at vi ikke kan garantere et opkald fra fragtmanden før levering. Chaufføren råder kun over en palleløfter og kan derfor ikke køre ind på grus eller ujævnt terræn. I sådanne tilfælde stilles pallen så tæt på leveringsadressen som muligt – typisk ved kantstenen eller på fortovet.

Leveringen er derfor foregået i overensstemmelse med de betingelser, der fremgår ved bestilling.

Kedelig oplevelse med levering

Kedelig oplevelse med levering! Bliver ringet op af min nabo som siger at der står en palle brænde, midt på fortovet og spærrer ved privat parkering. Det er jo super irriterende at få besked om når man er på ferie. Jeg har ringet og skrevet til firmaet, men de siger at det bestemmer vognmanden..( mærkelig forretningsmodel hvis der er få meter til placering på et kørefast underlag)
Jeg brugte fyr-selv.dk sidste år og fik placeret min palle i haveindgangen, hvilket var fint. Derfor bestiller jeg igen en ordre og skriver den skal sættes bag havelågen som sidste gang, men det var jo så ikke tilfældet denne gang. Jeg gider ikke selv tømme 900 kg brænde og bære det ind i haven, når fragtmanden kunne bruge 1 minut på at sætte det bag havelågen som tydeligt beskrevet ved bestilling. Jeg er ikke kunde mere hos fyr&spar, da jeg ikke kan regne med hvilken vognmand der sætter i haven eller på fortov/parkeringsplads. Jeg har selv betalt for at få kørt brændetårnet i haven, som kostede 500 for 1 minuts arbejde.. Godt råd herfra, find en anden leverandør af brænde, hvis du ønsker en specifik placering.

24. oktober 2025

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af, at du er utilfreds med leveringen – men vi vil gerne understrege, at det ved bestilling tydeligt fremgår, hvad vi kan og ikke kan garantere i forhold til placering af pallen.

Det er udelukkende chaufførens vurdering på leveringsstedet, der afgør, hvorvidt pallen kan placeres et bestemt sted. Dette afhænger af adgangsforhold, underlag og sikkerhed. Vi kan derfor ikke love levering bag havelåge eller på specifikke steder, hvis forholdene ikke tillader det – uanset tidligere leveringer.

Leveringen er i dette tilfælde udført i overensstemmelse med de betingelser, du har accepteret ved bestilling.

Alt perfekt, godt og tørt brænde

Leveringen var lidt forsinket, og den løbende info om leveringen kunne godt oplyse om forventet leveringstidspunkt, men ellers har alt været perfekt.

27. oktober 2025

Billigt ovntørret brænde der lever op til fugtkrav.

Billigt ovntørret brænde, der lever op til fugtkrav + hurtig levering.

Jeg udtager altid 4-6 stykker fra palletårn, afklimatiserer i 36 timer i stuen, flækker brænde og måler i kernen.
Alle stykker (uanset hvor store) holdt en kerne-fugtprocent på 16 efter test, så alt er som det skal være.

22. oktober 2025