Super nemt og sikkert at handle der. Forudbestilte løg/frø d. 17 august 2017, fik en detaljeret email retur med oplysninger om betaling, forventet levering og afsendelse ALT passede & varen kom end... Se mere
Alt gik efter planen. Frøposernes tekst studeret og frøene sået i Potter. Alt står her i sommerhusets stue og spirer lysteligt. Nu venter jeg kun på varme i luften, så vil mine søjler på terrassen v... Se mere
Jeg købte blandt andet en parasol-lyskæde, som holdt op med at virke efter 10 dage. Skrev så til Frøtorvet ApS - returneringsreglerne er SÅ omstændige! Jeg modtog en lang smøre om hvordan jeg skulle p... Se mere
Jeg fik nogle frø leveret nogle frø, hvor der kun var to agurker som spirerede. Jeg sendte en email og blot få timer senere blev jeg ringet op. Grunden til at mine frø måske ikke var spiret, kunne sky... Se mere
Rønnebær Allé 40, 3000, Helsingør
- 39621912
- info@froetorvet.dk
- www.froetorvet.dk
Hurtig og effektiv
Hurtig og effektiv levering. Giver Frøtorvet min bedste anbefaling.
Emballage og håndtering er altfor dyrt ved køb af én frøpose
Alt i alt var det en god salgsoplevelse, men oplevelsen af at skulle betale 18 kr. for håndtering af én frøpose synes jeg er urimelig. Så de frø, der oprindelig kostede 14,40 kr. kom til at koste 41,40 kr. inden de nåede ud over bygrænsen i Helsingør.
Der må kunne findes mere fleksible (og billigere) løsninger, når det drejer sig om at putte en frøpose i en kuvert.
Godt basisudvalg, lave porto-udgifter.
Hjemmesiden er let at finde rundt i. Udvalget er OK, men mangler de mere specielle grønsager og krydderurter. Frøpriserne matcher andre netbutikker, men Frøtorvet har lavere distributionsomkostninger/porto. Jeg har været tilfreds med spiringsevnen på de frø, jeg ad flere omgange har købt.
Lang leveringstid
Dejligt stort udvalg af varer ! Men..
Jeg modtog en email med besked om, at min ordre blev afsendt onsdag. Jeg har dog først modtaget ordren idag mandag og kan se, at ordren er sendt som brev. Det vil sige, at jeg burde have modtaget brevet torsdag og alligevel er det først kommet frem til idag mandag. Det er lidt for længe.
Lidt for lang leveringstid...
Leveringstid var næsten en uge men ellers er det ikke noget at komme efter... Fik levet 15 pakker meget fine frø til urtehaven og lidt extra pga jeg købt for over 300kr
Blomsterorgie.....ser sommeren gå mig imøde,iklædt Frøtorvets blomsters fantastiske farver.
Nem og bekvem bestilling, fra overskueligt katalog på nettet. Alt var som lovet,så ser nu frem til alle de glæder en smuk have kan præsentere. Vh Susanne
meget spændende og inspirerende at se på
Jeg vil gerne så min have til med det hele, men da jeg ikke kan gå, så er der et problem. Min mor på 88 skal prøve at forkultivere en del frøene, så må vi se, hvad der kommer ud af det.
Perfekt, hurtig levering, perfekte vare andet er der ikke at sige.
Godt nok :)
Let og nemt kom efter 5 arbejds dage. Så alt som lovet :)
Forårsfornemmelser
Jeg er udmærket tilfreds med forløbet. Det er rart at finde et sted man kan købe frø
som er lidt specielle når man ikke er så tit hjemme i England. Leveringen levet
sandelig også op til forventninger. Tak
Fin og nem handel
Der var ingen problemer, jeg bestilte den vare, jeg ønskede, og den blev leveret efter nogle dage.
Lidt lang ekspedition, men stabil
Fra ordreafgivelse til Frøtorvet bekræftede at ordren var sendt afsted gik der lidt lang tid. Men frøene kom frem som forventet herefter.
Fine frø, hvor de tre såede frø alle spirede.
Flot- hurtig - og reel handel
Fiberdug og trådnet til Kålplanter.
Det var et alsidigt sårtiment og de havde lige netop det jeg havde brug for som jeg havde svært ved ar finde i god kvalitet andre steder.
Hurtig levering med god vejledning
Hurtig levering med vedlagt god vejledning. Løbende information om leverancen over nettet,kan ikke være bedre.
Helt ok firma
Man får de varer man bestiller og til den tid firmaet lover
Fantastisk kundeservice
Det har været super god oplevelse at handle hos Frøtorvet, man bliver mødt af meget imødekommende og hjælpsomme mennesker både på telefonen og via mailen. Det er absolut ikke sidste gang at jeg bestiller blomster m.m. Der. Varerne blev leveret pakket omhyggeligt og med gode og brugbare såvejledninger.