Frøtorvet ApS Anmeldelser

4,2

Super nemt og sikkert at handle der. Forudbestilte løg/frø d. 17 august 2017, fik en detaljeret email retur med oplysninger om betaling, forventet levering og afsendelse ALT passede & varen kom end... Se mere

Alt gik efter planen. Frøposernes tekst studeret og frøene sået i Potter. Alt står her i sommerhusets stue og spirer lysteligt. Nu venter jeg kun på varme i luften, så vil mine søjler på terrassen v... Se mere

Jeg købte blandt andet en parasol-lyskæde, som holdt op med at virke efter 10 dage. Skrev så til Frøtorvet ApS - returneringsreglerne er SÅ omstændige! Jeg modtog en lang smøre om hvordan jeg skulle p... Se mere

Jeg fik nogle frø leveret nogle frø, hvor der kun var to agurker som spirerede. Jeg sendte en email og blot få timer senere blev jeg ringet op. Grunden til at mine frø måske ikke var spiret, kunne sky... Se mere

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Varen som vist på siden, dog lidt sen levering.

Vare er som lovet. Dog vil jeg mene, at når man vil opkræve et håndterings gebyr, så kan man ikke tillade sig at smøle med leveringen.

28. april 2014
Frøtorvet ApS-logo

Besvarelse fra Frøtorvet ApS

Hej Finn,
Tak for din anmeldelse. Blot lige for at orientere dig. Du bestilte du dine varer mandag den 14 april op til påskeferien. Dine varer blev afsendt lørdag den 19 april. Vi overholder stadig leveringstiden, som er oplyst på alle produkter i en stor grøn kasse samt på din ordrebekræftelse. I påskedagene kunne der indleveres post lørdag den 19 april og tirsdag den 22 april.

Frøtorvet

hurtig service, men beskrivelsen på varen på siden kan være misvisende for nybegyndere

Jeg er helt ny haveejer og ved ikke meget om haven, frø osv. Derfor stoler jeg blindt på beskrivelsen af varen på siden når jeg køber noget. Jeg har et område der er delvis til helt skygge og skulle bruge noget dertil. På siden søgte jeg på blomster til netop delvis/skygge og fandt en del. Jeg købte dem og fik dem ret hurtigt, hvilket jeg er glad for. Men pakken anviser til gengæld at blomsterne kræver fuld sol. Nu har jeg frø tilovers, som jeg ikke umiddelbart kan bruge i år og ingen frø til mit skyggested :(

21. april 2014
Frøtorvet ApS-logo

Besvarelse fra Frøtorvet ApS

Hej Tabita,

Tak for din anmeldelse. Vi har set på din ordre, hvor du har bestilt 3 sorter. For 2 af sorterne fremgår det, af frøposerne at (Flittiglise hvid) kan placeres i fuld skygge, og (primula sorten) kan placeres i delvis skygge.
Den sidste sort du købte var flittiglise lilla. Der var på webshoppen fejlagtigt oplyst, at den kunne stå i delvis skygge og skygge. Det er helt korrekt, at der på frøposen kun er angivet til fuld sol. Dette er selvfølgelig en fejl, og det beklager vi. Vi tager i vores handelsvilkår forbehold for trykfejl, idet vi ligger inde med 1000 frøsorter, og der kan desværre ske fejl. Når det er sagt, har du købt denne sort under forudsætningen af, at den kan stå i fuld/delvis skygge. Vi tilbagefører derfor beløbet til din konto for denne sort.
Ved reklamation eller fejl/mangler havde vi gerne set, at du havde kontaktet os via mail eller telefon, således at vi havde mulighed for at rette fejlen – og at din evt. bedømmelse på trustpilot dækkede hele forløbet inklusiv fejlrettelsen.
Vi ønsker dig helt og lykke med frøsåningen.
Frøtorvet

Frøene er leveret og har travlt med at spire

Nu venter jeg kun på varme i luften, så vil mine søjler på terrassen være omklamret af smukke snerler. Ih, hvor jeg glæder mig.

16. april 2014

Fint

Stort udvalg til fornuftige priser + hurtig og billig levering

15. april 2014