Frøtorvet ApS Anmeldelser 450

4,2

Super nemt og sikkert at handle der. Forudbestilte løg/frø d. 17 august 2017, fik en detaljeret email retur med oplysninger om betaling, forventet levering og afsendelse ALT passede & varen kom end... Se mere

Alt gik efter planen. Frøposernes tekst studeret og frøene sået i Potter. Alt står her i sommerhusets stue og spirer lysteligt. Nu venter jeg kun på varme i luften, så vil mine søjler på terrassen v... Se mere

4,2

God

Omstændig returnering

Jeg købte blandt andet en parasol-lyskæde, som holdt op med at virke efter 10 dage. Skrev så til Frøtorvet ApS - returneringsreglerne er SÅ omstændige! Jeg modtog en lang smøre om hvordan jeg skulle pakke lyskæden og at de måske kun ville tilbagesende en del af beløbet, såfremt de kunne konstatere at lyskæden var beskadiget før returnering og så videre! Altså, det er en lavpris LYSKÆDE?! Frøene, jeg bestilte spirer fint, men det er jo heller ikke ligefrem raketvidenskab at sende nogle frø. Men pga af håndteringen af min reklamation, opgav jeg simpelthen alt det ståhej med at skulle pakke lyskæden KORREKT og vælger ikke at købe hos Frøtorvet ApS igen.

1. juni 2023

Glas køb

Jeg købte en glasstork på metal ben den havde en lang ridse , købte også en anden fugl på metal ben , men de sad ikke fast længere .Tilsidst en glaskat , troede det var den jeg på billedet på deres hjemmeside, men min havde slet ikke samme farve . Sur smiley herfra.

7. maj 2023

Rigtig dårlig behandling af kunder

Kan på ingen måde anbefale, at handle med Frøtorvet. Jeg modtog blomsterløg fra Frøtorvet, hvor der var hul i to af poserne og dermed manglede over halvdelen af indholdet. Det er hvad der sker, så det i sig selv er ikke problemet. Problemet er den efterfølgende korrespondance, hvor jeg bliver beskyldt for at lyve. Begrundelsen er at jeg modtager en indtakt kasse fra GLS. Desuden på vægten af pakken som GLS registrerer højere end den som Frøtorvet har registretet. Frøtorvets konklusion er at alle planteløg dermed må have været i pakken... det giver ingen mening. Så skulle der på magisk vis være hoppet flere løg ned i pakken under transporten - for så at hoppe ud igen, inden jeg modtager den.

Konklusionen bliver at jeg hverken får refunderet penge eller sendt nye løg. Men bliver efterladt med en rigtig dårlig smag i munden over den behandling jeg har fået. Er ærlig talt meget chokeret. Vil råde jer til at handle et sted, hvor kunden bliver taget alvorligt og talt ordentlig til.

2. oktober 2020

Super nemt og sikkert at handle der

Super nemt og sikkert at handle der.
Forudbestilte løg/frø d. 17 august 2017, fik en detaljeret email retur med oplysninger om betaling, forventet levering og afsendelse ALT passede & varen kom endda før forventet tid.
Nu må vi så ventet på foråret, for at se, de smukke løg/frø der forhåbentligt vil blomstre.

8. september 2017

Har ikke fået varen efter 12 dage

Har ikke fået varen efter 12 dage, men dog pengene retur. Det kan man vel ikke kalde en handel?
Blev forsikret om, at varen var afsendt, men den er dog aldrig modtaget, trods det at de tager et håndteringsgebyr.

3. maj 2017

God service og hurtig levering!

Jeg fik nogle frø leveret nogle frø, hvor der kun var to agurker som spirerede. Jeg sendte en email og blot få timer senere blev jeg ringet op. Grunden til at mine frø måske ikke var spiret, kunne skyldes min metode. Så selvom at det muligvis var min fejl, fik jeg tilbagebetalt mine omkostninger ved frøene. Virkelig god service! Jeg ville helt klart anbefalde stedet til andre.

3. april 2015

Både godt og skidt.

Selve købsoplevelsen var helt ok, men de frø, jeg modtog har ikke været nogen god oplevelse. Stort set intet af det er spiret, så jeg kan desværre ikke anbefale det til andre. Vil fortsætte med at købe mine frø i supermarkedet som alle de foregående år.

13. maj 2014

super

hurtig levering, nem og problems frit.
gode frø som spirede efter få dage

11. maj 2014

Den hurtigste måde at få den bedste vare

Første gang jeg køber en vare hos et, for mig ukendt internetfirma, som ikke er anbefalet af en eller anden jeg kender personligt, kan det godt give anledning til lidt utryghed og usikkerhed i maven. Derfor er det med en ekstra god fornemmelse, at kunne sige, at jeg modtog den rigtige vare, til den aftalte pris og i en upåklagelig kvalitet, - og det endda hurtigere end lovet på forhånd. Tusind tak !

6. maj 2014