Frkskrump Anmeldelser

4,9

Jeg har købt flere gange hos Frkskrump og jeg er yderst tilfreds, både med varerne og hver eneste gang jeg har bestilt varer, er ordren altid bekræftet pr. mail med det samme og ydermere afsendt selvs... Se mere

Jeg køber ofte varer i netbutikken, og det er rigtig dejligt, at produkterne er beskrevet så godt, både hvad anvendelse, sammensætning og kalorier angår. Bøgerne om flad mave m.fl. Giver en grundig in... Se mere

Jeg har bestilt fra frk. skrump et par gange og hver gang har oplevelsen været helt i top. Godt udvalg, varerne er perfekt og sikkert emballeret, der er ingen mangler eller fejlleverancer og man blive... Se mere

Når man ønsker at spise sundt, synes jeg udbuddet i butikerne er en jungle at finde rundt i. Mange fødevarer markedsføres som sundt/lav fedt indhold, men hvor sukker indholdet er ekstremt højt. På d... Se mere

1. Mad, drikkevarer og tobak

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Egen butik og netbutik med sukkerfri slik og sukkerfri chokolade. Online diæt behandling. Speciale i PCO.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super sted at handle

Super gode bøger og opskrifter. Jeg har købt yogi the, og klid samt olie og andet. Super gode bøger og opskrifter. Det er ikke sidste gang jeg handler over nettet hos frk. skrump. Nu hvor jeg har tabt 30 kg, og er ved at lave et rygestop, har jeg bestilt nogle bolcher som jeg tror kan hjælpe mig istedet for en cigaret. Tror selv det lykkes. Tak for en god service. Hilsen Løkke

1. juni 2010

frkskrump en fin netbutik

frk.skrump er en fin netbutik, overskuelig og nem at gå til. Eneste ulempe er at det veksler meget med hvad der er på lager. Det er nogle gange kun udsolgt en enkelt dag, så det ville være bedre bare at sende bestillingen en dag senere når alt var på lager.

18. maj 2010

fantastiske varer - super service!

Fantastisk vareudbud som passer lige til "Spis Maven flad". Har købt div. varer, som jeg ikke har kunet finde i mine lokale butikker, bl.a. sukkerfri nutella - den skal bare prøves. God og overskuelig netshop og super hurtig levering!
Tanja,Odense

11. maj 2010

Dejlig nemt!

Har bl. andet købt sukkerfrit til skrivebordsskuffen på arbejdet - OG fået varene tilsendt hertil. Nemmere kan det vist ikke gøres og ingen undskyldning for spise usundt fra den lokale købmand.
Kh Lotte

6. maj 2010

Fantastisk service! og stort udvalg

Handlede stort ind hos Frk.Skrump første gang. Varerne var ligesom jeg havde forventet og udvalget i butikken er stort. Desværre var en vare gået i stykker, og det havde taget en anden vare med i faldet, og jeg skrev til dem. De kvittterede med en super service; sendte to nye eksemplarer af varerne som erstatning, sammen med en ekstra bog og lidt godter :-) Perfekt service! Kan varmt anbefales.

3. maj 2010

PCO venligt hurra!

Da jeg har PCO, er det skønt, at det fremgår på jeres hjemmeside. Det er IKKE sidste gang jeg bruger jer. VH Mette

26. april 2010

Problemfri handel!

Meget hurtig og nem handel. Skulle have en del forskellige varer til at starte min sunde levestil op, men vidste at jeg ihvertfald skulle besøge tre forskellige supermarkeder for at finde hvad jeg havde brug for. Det fik jeg nemt og enkelt hos Frk. Skrump. Det tog næsten ingen tid, og samme dag fik jeg en mail om at det allerede var afsendt. Eneste anke var den lidt dyre porto, men jeg ville hellere betale den end at løbe fra supermarked til supermarked!

Jeg kommer helt sikkert igen hos Frk. Skrump.

12. april 2010

SUPER god og hurtig handel

Har købt en del sukkerfir produkter, og blot en blev jeg skuffet over (Sukkerfri choko-cashew nøddemix - der står så, de indeholder rørsukker.... Så sukkerfri kan man ikke kalde dem!!)
Afgav bestillingen 15.15 og 15.45 var der mail om, bestillingen var sendt - det kan altså ikke gøres hurtigere!!
Handler her helt klart igen - men skal lige have rettet op på de sukkerfrie cashew nødder ;-)

26. marts 2010

Super god førstegangs oplevelse

Det er første gang jeg prøver at handle hos frkskrump, og det har været en super positiv oplevelse.
Godt og varieret sortiment, og ekstremt hurtig levering.
At der var lidt ekstra godt i kassen, ja det gjorde jo kun oplevelsen bedre.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos frkskrump

5. marts 2010

Frk.skrump

Effektivt uden maven skriger og super imødekommende ansatte. Kan anbefales til alle. Netshop hurtig levering og god service. Håber på internat muligheder i fremtiden som boost, når man skal vedligeholde vægttab.

20. februar 2010

Fantastisk!

Intet mindre!!
Så skønt at der findes en netbutik hvor man kan shoppe sundt men også lækkert, i butikkerne skal man lede efter varene og udbuddet er ikke særligt stort.. flere af varene har jeg slet ikke kunne finde.
Nemt at bestille og hurtig levering .. :-)

4. december 2009