Frkskrump Anmeldelser

4,9

Jeg har købt flere gange hos Frkskrump og jeg er yderst tilfreds, både med varerne og hver eneste gang jeg har bestilt varer, er ordren altid bekræftet pr. mail med det samme og ydermere afsendt selvs... Se mere

Jeg køber ofte varer i netbutikken, og det er rigtig dejligt, at produkterne er beskrevet så godt, både hvad anvendelse, sammensætning og kalorier angår. Bøgerne om flad mave m.fl. Giver en grundig in... Se mere

Jeg har bestilt fra frk. skrump et par gange og hver gang har oplevelsen været helt i top. Godt udvalg, varerne er perfekt og sikkert emballeret, der er ingen mangler eller fejlleverancer og man blive... Se mere

Når man ønsker at spise sundt, synes jeg udbuddet i butikerne er en jungle at finde rundt i. Mange fødevarer markedsføres som sundt/lav fedt indhold, men hvor sukker indholdet er ekstremt højt. På d... Se mere

1. Mad, drikkevarer og tobak

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Egen butik og netbutik med sukkerfri slik og sukkerfri chokolade. Online diæt behandling. Speciale i PCO.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Frk. Skrump fortjener de bedste anbefalinger...

Har nu handlet hos Frk. Skrump to gange, og har fået en uovertruffen god behandling. Ikke alene kommer varerne meget hurtigt, men den service man får på mailen er utrolig venlig og god.
Kan kun give de bedste anbefalinger til alle der ønsker en sundere livsstil, også selv om man har en sød tand.
Karen fra Ringkøbing.

16. september 2010

Hurtig ekspedition

Jeg har købt varer hos frkskrump.dk og kort tid efter jeg bestilte, fik jeg en mail om at varerne blev sendt afsted. Det er super god kundebetjening.

7. september 2010

Hurtig ekspedition - godt tilfreds

Det er blevet lettere at skulle leve med PCO og dets følger. Synes at der er et fint udvalg af varer, særligt til den djævelsk søde tand :-).
Nogle varer kan være meget svære at støve op, når man er bosat i provinsen og så er Frkskrump et fint alternativ.
Rigtig godt at I mærker op ved de PCO venlige produkter, det lettere bestillingen når man er "ny" indenfor emnet

6. september 2010

Hurtig og fleksibel handel

Skønt at kunne handle her, når man ikke har så meget tid til at rende rundt og lede efter ting til min nye livsstil. Jeg har primært købt kager, slik og sukkeralternativer. Meget hurtig levering.

23. august 2010

Vanedannende!

Jeg har været fuldt ud tilfreds med deres hurtige levering samt enkle og overskuelige netbutik.
Jeg har bestilt varer fra Frk. Skrump til en sådan grad, at der nemt kunne argumenteres for at jeg skal i afvænning, men det er jo en helt anden sag. :)
Og thumbs up for deres PCO produkter, som gør det lettere at få noget lækkert uden at gå på kompromi med helbredet.
På minussiden: Man kunne godt udvide mulighederne for betaling på hjemmesiden.
Men alt i alt en meget anbefalelsesværdig "slikbutik" på nettet.

20. august 2010

frk. skrump

det har været hurtig ekspedition, en af poserne var revnet ved ankomsten - lidt surt !!

10. august 2010
Frkskrump-logo

Besvarelse fra Frkskrump

Revnet pose er ikke i orden. Derfor er man altid velkommen til at kontakte hos på netbutik@frkskrump.dk og så følger vi op med en ny 'hel' vare.
Mange hilsner
Frk. Skrump

Super Service

Jeg har købt lidt blandet fra frk. Skrump, og pakken kommer hurtigt, tingene er pakket godt ned, og der var en lille gave med (en ekstra pakke klidbrød i en anden variant end dem jeg havde bestilt, samt nogle sukkerfri bolscher). Det er meget begrænset hvad man kan finde af sukkerfri varer i butikkerne, og efter jeg er flyttet fra hvidovre til amager er der visse essentielle ting jeg ikke kan opdrive noget sted i nærheden af min bopæl. Det er derfor en glæde at bestille en stor pakke ting og sager fra frk. Skrump et par gange om året.

5. august 2010

SKØN butik for alle der ønsker at holde figuren!

20.7.2010: Endnu en fantastisk købsoplevelse med hurtig service! Har desuden haft lejlighed til at anvende bogen "På skrump for en slik", som var så god, at jeg nu har bestilt efterfølgeren "På skrump for en slik 2" :)

Første køb:
Har købt produkter fra Nupo og Isis på frkskrump.dk.
Dejligt at have så bredt et sortiment af kaloriefattige produkter samlet på samme side.
Dog er prisen i overkanten i forhold til såvel andre netbutikker som fysiske butikker ...
Hurtig ekspedition og gratis fragt er super!
Glæder mig til at se bogen "På skrump for en slik", som jeg også købte for den nette sum af en flad 50'er :)

13. juli 2010

Fremragende og imponerende

Lørdag bestilte jeg et udvalg af PCO-venlige varer (slik, mandelsmør mv) samt kogebøger. Varerne ankom i dag, tirsdag, fint og omhyggeligt emballeret. Jeg er imponeret og vil helt sikkert handle med Frk. Skrump igen.
Eva

22. juni 2010

Fantastisk!!!

Jeg har købt flere gange på Frk. skrump, og jeg synes de har nogle gode varer der matcher min diæt. Priserne er gode, ekspeditionen hurtig og servicen er i top!!! Det ville dog være rart hvis man kunne afhente varerne hos dem. Men Frk. Skrump er fantastisk :)

21. juni 2010

En fantastisk netbutik med et utroligt spændende udvalg af sunde godter!

Frk. Skrump har et fantastisk koncept, som passer lige til mine ønsker, interesser og behov. De har et spændende udvalg, gode priser (som i normale butikker), gode informationer omkring produkterne og så sidst men bestemt ikke mindst - en fremragende service!! Meget hurtig ekspedition, hvilket virkelig har imponeret! Jeg vil give netbutikken 5 stjerner, altså mine bedste anbefalinger. Den eneste lille negative kommentar, jeg vil give med, er irritationen, der nemt bliver vakt når butikken har udsolgte varer. Hvis man nu kunne bestille - også af de udsolgte varer - og så bede om at få det sendt, når hele pakken er samlet og klar, ville det være rigtig godt (i hvert fald for mig).

5. juni 2010