Jeg har købt flere gange hos Frkskrump og jeg er yderst tilfreds, både med varerne og hver eneste gang jeg har bestilt varer, er ordren altid bekræftet pr. mail med det samme og ydermere afsendt selvs... Se mere
Jeg køber ofte varer i netbutikken, og det er rigtig dejligt, at produkterne er beskrevet så godt, både hvad anvendelse, sammensætning og kalorier angår. Bøgerne om flad mave m.fl. Giver en grundig in... Se mere
Når man ønsker at spise sundt, synes jeg udbuddet i butikerne er en jungle at finde rundt i. Mange fødevarer markedsføres som sundt/lav fedt indhold, men hvor sukker indholdet er ekstremt højt. På d... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Egen butik og netbutik med sukkerfri slik og sukkerfri chokolade. Online diæt behandling. Speciale i PCO.
top karakter herfra
Jeg har købt i netbutik 2 gange og det er ikke sidste, det er dejligt nemt og handle kun et sted og så få varerne sendt gratis.
Birgit
fantastisk koncept!
Så skønt at kunne handle alle varer samlet til min flad-mave kost - virkelig godt koncept! og fedt at kunne hente det gratis i den lokale boghandel tre dage efter bestilling! Frk. Skrump kan virkelig anbefales til alle der gerne vil leve sundt og nemt :-)
Netbutik.
Jeg har bestilt vare på jeres netbutik, og er meget tilfreds med varene og vil frem over handle i jeres netbutik. jerse ekspeditions tid er bare super, når jeg bestiller har jeg som regl varene næste dag
Lige til at gå til.
netbutik@frk. skrump hvor jeg købte forskellige produkter som jeg ikke kan finde i andre butikker når jeg vil spise maven flad:-). Nemt at finde rundt på netsiden og skønne varer som holder alt hvad de lover. Har før købt hos dem og varene kommer lynhurtigt og jeg kan hente dem uden fragtgebyr i centeret hvor jeg alligevel kommer ofte, så nemt og bekvemt, det er det.
Super fantastisk butik
SÅ GLAD
jeg er simpelhen så glad for at have fundet denne fantastiske butik, med et stort udvalg af lækker mad, som ikke sætter sig på sidebenene :)
jeg er vild med deres ISIS produkter, og kan især anbefale deres bolcher. Varerne forhandles selvfølgelig til en lidt krydret pris, men det er ikke dyrere end i alle andre supermarkeder som forhandler samme produkt.
Mere af det!
Super hurtig betjening
Det funkede bare som en webshop skal - nem at bestille i, betaling uden problemer og hurtig levering!
Fin og overskuelig netbutik
Hurtig betjening, glæder mig til at modtage alle de lækre ting jeg har købt. Elsker at udvalget er så stor og det er fair priser.
Super hurtig og effektiv
Ekspedition og afsendelse dagen efter bestillingen (bestilt en søndag)
alt fint fint
Hilsen
Inge
Kvalitet og tillid er nøgleord
Alle varer lever helt op til mine forventninger og jeg er også meget tilfreds med den hurtige levering.
En anden ting der betyder meget for mig er, at det er muligt at få varer leveret til min arbejdsadresse, det sparer mig for en tur til posthuset.
Alt i alt en service i topklasse.
Endnu en gang en dejlig oplevelse - godt frkskrump.dk findes
Foreslog en lille ting og vips fik jeg svar, se det er klasse
super hrutig levering
Hver gang jeg bestilelr varer hos Frk. Skrump kommer de dagen efter. Det er nemt og bekvemt og super lækre varer
super hurtig levering
frkskrump er meget overskuelig og nem at bestille fra
Super hurtig levering, top produkter fra Frk. Skrump
Jeg er meget glad for søde sager (vejer dog absolut ikke for meget) men bliver træt og uoplagt af at indtage lidt for meget sukker.
Er positivt overrasket over smags kvaliteten på deres slik, smager meget bedre end slik med sukker.
Kan klart anbefales varmt.
Kan ikke leve uden denne netbutik
Frk. skrumps netbutik gør det meget nemmere at leve med PCO, og prøve at tabe sig. De har et godt udvalg af varer til PCO-piger, og endnu flere lækre varer til dem der bare skal passe på kalorierne.
Jeg køber altid to pakker chokolækker-bar, og tit også andre slik-varer, der gør det lidt nemmere at få hverdagen til at hænge sammen når man har travlt.
Varerne bliver altid sendt hurtigt efter man har bestilt!
Rigtig godt sted
Her er et rigtig godt sted hvis man vil have slik uden for mange Kcal. og sukker, mange af de ting de sælger er svære at opdrive i forretningerne, der er også god holdbarhedsdato på deres varer, hvilket også tit er et problem i de få butikker der sælger disse varer, derudover hurtig levering og rimelig priser, ,,, så her er jeg nød til at forsøde min tilværelse en anden gang :-) .
Super brugervenligt og hurtigt
Har købte en masse forskellige ting, ca 15 forskellige genstande og på trods af dette, blev pakken afsendt i løbet af et par timer!
Fantastisk service!
billigere end i andre
jeg er super tilfreds med min handel Jeg har købt en bog, om viser sig endog at være billigere end andre steder og med en hurtig og let levering.
Hurtig levering, fine varer
Hej. Har købt der flere gange og hver gang har jeg haft varerne dagen efter og i perfekt stand.
super netbutik
hos frk skrump købte jeg diverse nødder, olie og brød. Siden var overskuelig og nem at finde rundt på. jeg bestilte en fredag og varerne var der tirsdag. super levering.
Fejlfrit
Jeg har bestilt fra frk. skrump et par gange og hver gang har oplevelsen været helt i top. Godt udvalg, varerne er perfekt og sikkert emballeret, der er ingen mangler eller fejlleverancer og man bliver holdt informeret igennem hele processen. jeg vil uden forbehold anbefale denne butik til andre.