Friluftland, vestergade, Odense. Virkelig dårlig kundeservice. Et par støvler til 2000kr har ikke holdt 1 år. Både læder og sål er helt ødelagt trods vedligeholdelse. Ekspedient ville ikke... Se mere
Vil advare mod at handle hos Friluftsland, da support ved reklamation er under al kritik!! Helt nye Arteryx skalbukser til 3500 kr er utætte og indleveret som reklamation for 4 uger siden. Kundeservic... Se mere
Egentlig udemærket butik, ok service og fin funktionel webshop. Deres “tilbud” er dog grænsende til regulær fusk. Når de har 25% på et eller andet er der udgangspunkt den højeste pris du overh... Se mere
Har handlet hos Friluftsland i Randers flere gange og senest i dag købt nye vandrestøvler i butikken i Brødregade. Oplever en service og hjælpsomhed fra personalet langt ud over det sædvanlige. Gå try... Se mere
Fri fragt over 799,- Hurtig levering Landsdækkende butikskæde Friluftsland startede i 1980 og er en landsdækkende kæde der sælger outdoor udstyr og beklædning. Godt produktkendskab og medarbejdernes egne friluftserfaringer, giver kunderne tryghed og kompetent vejledning ved valg og køb af nyt tøj og udstyr. Vores butikker byder på udstyr, grej og beklædning til det aktive liv i naturen – og på rejser. Vi udvælger kun produkter af høj kvalitet, som vi selv importerer fra de bedste producenter. Du finder alt fra jakker og vandrestøvler til soveposer og Trangia-sæt. Køb tøj og udstyr Liggeunderlag Sovepose Vandrestøver Rygsække Populære mærker Fjällräven Patagonia The North Face Trangia
Frederiksborggade 52, 1360, København K, Danmark
- kundeservice@friluftsland.dk
- www.friluftsland.dk
Svarer typisk inden for 1 måned
Ingen opfølgning på anerkendt reklamation
Når man laver en reklamation på en købt vare og Friluftsland anerkender reklamationen skal man ikke nøjes med at spørge om man vil have ny vare eller penge tilbage.
Når kunden beder om ny vare som erstatning skal man fremsende varen og meddele kunden at det har man gjort.
Som kunde skal man ikke rykke for svar et par gange for til sidst selv at hente ny vare fordi tålmodigheden er sluppet op omgang skal bruge varen!

Besvarelse fra Friluftsland
Lækre varer og god service
Har både handlet online og et par gange i butikken i Odense. Altid fantastisk service, rådgivning og hyggesnak undervejs. Er rigtig søde til ikke at skubbe en mod et køb, men rådgive og gøre opmærksom på, at det nogle gange kan betale sig at holde øje med tilbud.
Købte et par vandresko
Købte et par vandresko, som desværre gik i stykker. Fik byttet dem til en bedre model uden beregning 👍.
Købte en dejlig rygsæk
Købte en dejlig rygsæk beregnet for kvinder. "Pasformen" er rigtig god så den beslutning er jeg glad for. Webshopen fungerede godt.
Suveræn betjening i Roskilde
Kort før påske havde jeg akut behov for vandrestøvler og lagde vejen forbi Friluftsland i Roskilde. Jeg er nybegynder i vandring og blev, lige da jeg kom ind i butikken, kontaktet af Niels Emil, der tilbød sin hjælp. Han lyttede til mit behov, hjalp mig prøve adskillige par støvler, teste dem på broen for højdemeter, og han skabte i øvrigt en superbehagelig stemning imens. Jeg var ganske længe i butikken og oplevede, at han havde al den tid, jeg måtte behøve, idet det vigtigste for ham var at jeg fandt den helt rigtige løsning. Vel hjemme fra en uges vandring på Mallorca i helt nye støvler har jeg ikke haft antydningen af hverken vabler eller trætte fødder. En helt igennem suveræn betjening fik jeg, foruden de helt rigtige støvler for mig. Tak for det, Niels Emil!
Umiddelbart der Friluftslands online…
Umiddelbart der Friluftslands online shopløsning fin. Nem, overskuelig og lige til. Bortset fra deres tilbudsvarer. Jeg er blevet forelsket i et par blå sko af mærket Scarpa. Prisen hedder 589 kr, efter en bespar else på 46%. Billedet er de blå sko, alt ser rigtigt ud så jeg tænker shaps, haps, haps. Men når jeg forsøger at vælge min størrelse, så ændres prisen til 1099 kr. Og Selvfølgelig er det fordi, at det ikke er den farve der er på tilbud, men den røde. Det er misvisende, når nu billedet på varen er de blå, og ikke de røde sko. Det er et kæmpe irritationsmoment, fordi min hjerne er i købsfasen - den havde netop besluttet sig for at købe de pæne blå sko. Det ødelægger oplevelsen, og giver nul køb herfra

Gavekort
Ville købe online med mit gavekort, men der kan det åbenbart ikke bruges, så jeg kontaktede kundeservice for at høre om muligheden for at sende et billede af gavekortet, så det kunne scannes. Det kunne heller ikke lade sig gøre, på trods af jeg sendte et billede med af gavekortet så bare kunne scannes.
Så for dem der bor langt fra et friluftland, skal fysisk i butikken for at bruge et gavekort. Det er jeg desværre meget ærgelig over, da jeg sjældent har mulighed for at komme fysisk i butikkerne og synes faktisk det er for dårligt at det ikke kan bruges online.
Dog var der hurtigt svar fra kundeservice.

Super hurtig ekspedition
Super hurtig ekspedition - alt godt. Anbefales herfra 👍
Var meget tilfreds med mine varer samt…
Var meget tilfreds med mine varer samt pris. Hurtig forsendelse.
Super sko, super betjening
Har købt et par Scarpa Mojito Fresh, og gik 162 km. På en uge, på Gran Canaria. Da jeg kom hjem købte jeg et ekstra par Scarpa Mojito, fantastisk sko. Kan kun anbefales. Tak for hjælpen, Friluftsland, Aalborg.

Besvarelse fra Friluftsland
Friluftsland i Odense har bare ekstremt…
Friluftsland i Odense har bare ekstremt dårlig kundeservice. Har været der 3 gange og alle gangene med samme behandling: konstant ventende og konstant blive ignoreret af personalet. Jeg fortryder at have brugt penge derinde.
lykkes endelig bytte, men bruger ikke penge der igen
Købte en jakke i butikken for over 2 år siden.
Skrev under corona, den var gået i stykker. Intet svar meget længe, pga. de hjemsendt.
Da jeg skriver igen får jeg svar. Men da jeg bor mindst 200 km. fra butikken. Er det svært med at komme igennem, med min jakke er stykker ved låsen.
Jeg misforstår en besked, omkring de vil sende en forsendelse seddel. Hører ikke mere. Da jeg skriver igen, skal jeg møllen forfra. Og mine 2 års garanti, er overskredet med 8 dage ca. og det jo klart min fejl.
Mellem jul og nytår, er så ind og aflever min jakke. Da de alligvel giver lov til dette.
Da min jakke så er klar. Skriver jeg en besked, om de ikke kan sende den hjem. Da jeg som sagt bor 200km væk. Det var ikke noget de normalt gjorde. Men de kunne da godt lige.
Alt i alt, følte jeg mig meget til besvær, ved at have købt den i fysik butik, også der var fejl ved den. Også bo langt væk, den skulle retur til butikken. Mellem tiden var der corona der ikke gjort det bedre med de hjemsendt. Uden at tjekke mail.
Jeg er trods alt glad for det lykkes, med min jakke. Men jeg komme ikke til ligge 4000kr igen, i butikken. Hvis der skulle ske noget med min varer. Tilgengæld havde jeg boede tæt på, havde jeg måske gjort. Da så kunne gå ned med varen. De mere flikke i butikken, end på kundeservice
Lynhurtig og fleksibel kundeservie.
Jeg bestilte nogle varer fra deres webshop. Der var en uheldigt problem med en af varerne, så jeg ringede til kundeservice.
Jeg kom direkte igennem og fik flere valgmuligheder for hvordan vi kunne løses problemet. Meget behagelig og lynhurtig behandling.
Som altid hurtigt og I orden
Som altid hurtigt og I orden, dejligt
Super hurtig ekspedition.
9000 kr Jakke lige ud af vinduet
Jeg har købt en jakke hos friluftland (Arcteryx Firebee AR Parka) for 9000 kr som har livstidsgaranti (netop en af grundene til at jeg købte den) efter havde haft denne jakke i en vinter periode begynder lynlåsen på jakken gå op, jeg for sendt den til reparation og må vente 6 uger på den komme retur.
Jeg afhenter jakken i butikken og prøver den med det samme for at se om lynlåsen virker korrekt, allerede i butikken kigger jeg på ekspedienten og siger at jeg kan se at denne lynlåse ikke komme til at holde,
foruden at beskrive hvor dårlig kvalitet den nye lynlåse har.
Ekspedienten fortæller jeg at bare skal prøve at bruge den og hvis der skulle ske yderligere skulle jeg bare komme retur.
Der går præcis 6 måneder da vi er på daværende tidspunkt er i sommerperioden og jeg når at bruge min jakke 2 gange før den nye lynlås sætter sig fast i jakken og laver en flænge i den, og begynder at gå op i bunden igen. Jeg kommer retur til friluftland og forklare hvad der er sket med jakken og kan ikke forstår at en jakke som koster så mange penge, har fået sådan en ubrugelig lynlåse modtoget på, ekspedienten kan godt forstå at jeg er fustruet og fortæller at den ville blive sendt ind og repareret og efter maks 6 uger ville jeg for den retur.
Jeg vender hjem uden jakke i den kolde vinter periode, præcis 6 uger efter dette modtager jeg en SMS hvor jeg kan afhente min jakke. Da jeg komme ned for at afhente jakken, kan jeg se de endnu en gang har monteret endnu en ubrugelig lynlås på jakken, selv ekspedienten havde problemer med at lyne jakken foruden dette har det selvfølgelig heller ikke lavet flængen i jakken.
Jeg bliver meget frustreret da jeg nu står med en jakke i vinterperiosen som jeg ikke kan benytte mig af.
Ekspedienten fortæller mig at den ville sende jakken retur og få fiksede jakken med det samme og beklager rigtig mange gange, der går ydereligere 12 uger før jeg selv skal ringe ind og få en status på min jakke.
Her taler jeg med en meget ubehagelig medarbejder (Ulrikke) som ikke rigtig gider hjælpe mig med min sag, men fortæller at jeg skal ringe igen i morgen og snakke med Jacob som er deres overordnet.
Dagen efter ringer jeg til Jacob og fortæller ham om situationen. Jacob påstår at flængen i jakken er selvforskyldt og at dette ikke er lynlåse som har lavet flængen, jeg prøver igen at bevare roen og snakker hele vejen igen med normal tone, foruden at Jacob lige har kaldt mig for en løgner i telefonen og to medarbejder nu har løget mig oppe i ansigtet i butikken.
Jeg spørg så Jacob hvordan det kan være at de har en jakke liggende mere end 12 uger og ikke følgere op på den, jeg har jo bare fået besked i butikken at jeg ville modtaget en sms eller mail når jeg kunne afhente den. Her fortæller Jacob mig at han har prøvet at ringe til mig og en da lagt en telefonsvare.
Jeg har hverken fået et opkald eller modtaget en telefonsvare fra friluftland.
Jeg prøver at komme til en konklusion, men bliver bare mødt med negative og ekstrem dårlig kundeservice.
Jeg er målløs overfor den behandling jeg har modtaget, og kan inderligt ikke forstår at en jakke som koster så mange penge, skal skabe så mange problemer.
Jeg ville advare om at benytte friluftland hvis du skal købe en dyr jakke for at holde dig varm i vinteren, du vil modtage ekstrem dårlig kvalitet af produkter samt ekstrem dårlig kundeservice oplevelser, og meget lang ventetid for reparationer af jakker etc.
Denne sag er nu lagt videre til forbrugerrådet hvor jeg skal i retten med friluftland, så kan en domme vurdere denne sag om

ALY perfekt !!!!
Butikken I Roskilde - Nye vandrestøvler
Butikken I Roskilde. - Ny vandrestøvler.
Super god service, den stakkels ekspedient rendte flere gange og havde ikke travlt i sin iver for at finde den helt rigtige støvle til mig. Hun Ydede en fantastisk service og vejledning.
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering. Helt perfekt og med en overraskende bonus på to Oplev Verden blade :)
Flot, nem hjemmeside og rigtig god service
Har fået rigtig god og nem service på hjemmesiden, hurtige svar på spørgsmål og hurtig levering. Kunne desværre ikke passe et par bukser, men nemt fik jeg købt en returlabel og sendt dem retur, også her er returneringen behandlet meget hurtigt efter modtagelsen og jeg fik penge retur på min konto med det samme.