Friluftsland Anmeldelser

4.159

3,1

Friluftland, vestergade, Odense. Virkelig dårlig kundeservice. Et par støvler til 2000kr har ikke holdt 1 år. Både læder og sål er helt ødelagt trods vedligeholdelse. Ekspedient ville ikke... Se mere

Vil advare mod at handle hos Friluftsland, da support ved reklamation er under al kritik!! Helt nye Arteryx skalbukser til 3500 kr er utætte og indleveret som reklamation for 4 uger siden. Kundeservic... Se mere

Egentlig udemærket butik, ok service og fin funktionel webshop. Deres “tilbud” er dog grænsende til regulær fusk. Når de har 25% på et eller andet er der udgangspunkt den højeste pris du overh... Se mere

Har handlet hos Friluftsland i Randers flere gange og senest i dag købt nye vandrestøvler i butikken i Brødregade. Oplever en service og hjælpsomhed fra personalet langt ud over det sædvanlige. Gå try... Se mere

1. Butik med udendørstøj og -udstyr
  2. Adventuresport
  3. Sportsbutik

Fri fragt over 799,- Hurtig levering Landsdækkende butikskæde Friluftsland startede i 1980 og er en landsdækkende kæde der sælger outdoor udstyr og beklædning. Godt produktkendskab og medarbejdernes egne friluftserfaringer, giver kunderne tryghed og kompetent vejledning ved valg og køb af nyt tøj og udstyr. Vores butikker byder på udstyr, grej og beklædning til det aktive liv i naturen – og på rejser. Vi udvælger kun produkter af høj kvalitet, som vi selv importerer fra de bedste producenter. Du finder alt fra jakker og vandrestøvler til soveposer og Trangia-sæt. Køb tøj og udstyr Liggeunderlag Sovepose Vandrestøver Rygsække Populære mærker Fjällräven Patagonia The North Face Trangia

Middel

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

(4.159)

23 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Creepy oplevelse

Creepy oplevelse. Jeg var i Friluftsland i Lyngby. Det gøs i mig da jeg i prøve rummet opdagede at der sidder et overvågningskamera i loftet lige over prøverummet. Er det overhovedet lovligt? Jeg opdagede det først efter jeg havde prøvet noget tøj - uf. Det er jo ikke til at vide hvem der kigger med.

29. maj 2024

Hej Dorthe
Det er korrekt at der sidder et kamera ved vores prøverum. Dette kamera filmer IKKE ned i prøverummet men ud over Fjällräven afdelingen og butikken. Alle vores kamera bliver manuelt indstillet så de ikke filmer steder de ikke må.
Havde du henvendt dig til vores personale i butikken så ville du også have fået denne besked og ved selvsyn have mulighed for at se hvor den filmer hen.
Så på baggrund af det er det ærgeligt at du giver os 1 stjerne her på trustpilot.
Mvh
Jakob
Friluftsland

Dårlig købsoplevelse og elendig…

Dårlig købsoplevelse og elendig håndtering af reklamation.

Købte liggeunderlag til en uges trek og det gik i stykker den første dag (over 10 huller på oversiden hvor fødderne havde ligget…). Friluftsland mente ikke det berettigede en reklamation 🙄

24. maj 2024

Hej Sune
Igen beklager du har haft en dårlig oplevelse med et produkt købt hos os.
Vi har ikke sagt at sagen ikke er berettigede som en reklamation, men har bedt om at få produktet ind til vurdering, så vi bedre kan vurderer fejlen på produktet i forhold til de billeder som du har mailet til os.
Så du er altid velkommen til at komme ind med underlaget, så vi kan vurderer fejlen.
Mvh
Jakob

Ingen forståelse for reklamation

Ingen forståelse for reklamation ifm. omforsåling af klatresko. Har tidligere fået lavet tilsvarende med godt resultat, men alt for ringe kvalitet denne gang. FL er helt afvisende, og forholder sig ikke til det specifikke problem. Reforsåling ved FL er nok landets dyreste (550,-), og man burde dermed forvente en ordentlig service når deres produkt ikke er i orden.
Kommer ikke til at bruge FL igen.

12. april 2024

Gad vide om jeg nogensinde får mine sko?

Jeg bestilte d. 23/02 et par Scarpa Instinct VS sko i århus butikken, her får jeg at vide at skoene vil ankomme 6-8 dage senere. Der går 14 dage ca. før jeg ringer første gang, hvor jeg får at vide at skoene stadig er på vej og jeg bare må vente.
Der går ydeligere ca. 1 uge før jeg ringer igen og igen får at vide at skoene er på vej og at jeg bare må vente. Men den efterfølgende dag får jeg et opkald tilbage at der er sket en fejl og skoene aldrig er blevet sendt så de må bestille dem forfra.
Der går herefter ca. 2 uger før jeg ringer og får at vide at skoene er på vej og at jeg bare må vente.
I dag ringer jeg igen igen, men får den her gang afvide at skoene har været ankommet, de har bare ikke fået sent en sms til mig og jeg derfor ikke har afhentet skoene så de er sendt retur igen. Så de må IGEN bestille dem forfra??
Undskyld men hvad f***** foregår der? På intet tidspunkt i løbet af 1,5 måned har nogen tilbudt nogen form for erstatning sko eller forsøgt at finde en løsning så vi begge kunne komme videre.
Jeg er mildest talt målløs over hvor ringe Friluftsland Århus fungerer.

Opdatering: får ikke mine sko da de nu oplyser mig at de er udgået.
De vil dog tilbyde mig 35%, selvom den oprindelig sko havde 50%.

23. februar 2024

Besøg Cornelia på Frederiksborggade 52 :-)!

Kommer tit i butikken Frederiksborggade 52 og køber ting til mine klatreeventyr. Det er skønt at møde Cornelia derinde og få en professionel, dedikeret og fantastisk betjening. Hun er god til at finde ting der passer præcis til mine behov og vejlede med sin enorme viden om alt muligt forskelligt grej.

Super oplevelse!

12. marts 2024

I Vestergade/Odense køber jeg en en…

I Vestergade/Odense køber jeg en en Skaljakke fra Patagonia til datteren. Hun har den på maks. 10 gange. Derefter er der hul i jakken. Hun går ind for at klage over kvaliteten. Personalet kommer med en forklaring om, at den er skrøbelig og ikke tåler slid. Det er helt til grin.
Kommer også med irrelevant forklaring om at den burde vaskes.
De afviser at bytte jakken og påstår, at hun må have siddet op ad et hårdt underlag. Deres service er simpelthen for ringe.

30. marts 2024

Fantastisk betjening

Har idag været inde i butikken Frederiksborggade 52 og købt en par vandrestøvler.
Betjeningen var helt fantastisk, dedikeret, og professionel.
Med stor tålmodighed fik jeg hjælp til alle de parametre man skal tage højde for ved sådan et køb. Må bare sige at det kræver professionel viden at få købt de rette støvler og det får du her.
Mange tak 🙏

5. marts 2024

Manglende fleksibilitet

Jeg køber et par bukser i butikken på Frederiksborggade 28. Bukserne er ikke nedsat, men varen går alligevel ind til en højere pris, hvilket jeg ikke bemærker ved betaling. Efterfølgende tager jeg fat i kundeservice, som kun kan tilbyde at jeg tager forbi en af deres butikker indenfor en måned for at få differencen tilbage. Jeg bor ikke tæt på en af deres butikker og kommer ikke foreløbig forbi en, hvorfor disse penge er mistet. Jeg forstår godt, at man skal have et købsbevis tilbage, men det er ufatteligt at der ikke kan findes en løsning, der ikke omfatter en fysisk overdragelse af dette.

2. marts 2024

Returnering koster 39 kr

Har købt et par keen sandaler online til min mand. Det kan altid være en udfordring at købe sko over nettet, men da min mand har et par sandaler i samme model, var jeg ikke usikker på størrelsen. Men min mand kan ikke passe sandalen, og da jeg sammenligner med den gamle sandal, kan jeg se, at der mindst er et nummer til forskel trods der står samme størrelse i.
Jeg synes, det er frækt, at man skal betale 39 kr for at returnere hos Friluftsland, når det er tydeligt, at det er en fabriksfejl.
Jeg giver dog 3 stjerner, for I har hurtig levering og de gange jeg har været i butikken i Odense, har der været god service.
Tanja Bendtsen

14. februar 2024

Randers fysisk butik

Modtager i butik god vejledning og finder frem til mærke, model og størrelse der passer mit behov for en ny vinterstøvle. Ekspedienten vil bestille den hjem og jeg kan forvente den i butikken i løbet af en par dage.
5 dage senere ringer jeg til butikken for at følge op, de kunne jo have skrevet mit nummer forkert. Men de kan hverken finde papiret med mine oplysninger eller bestillingen i systemet. De kontakter ekspedienten der betjente mig og finder ud af at ordren er blevet glemt og smidt væk. I mellemtiden er varen blevet udsolgt og meldingen er, at det kan de jo ikke gøre noget ved nu…

Der er heldigvis masser af andre butikker at vælge og der vil jeg klart anbefale at gå hen i stedet

9. februar 2024

Hej Rasmus

Det er en ærgerlig historie og du må virkeligt undskylde at vi faldt igennem på den måde.

Som du også har hørt fra folkene i Randers butikken, var der desværre tale om en simpel, menneskelig fejl, hvor medarbejderen ikke fik udført bestillingen korrekt i vores system. Det er så dobbelt uheldigt at støvlerne i mellemtiden var blev udsolgt, og at der ikke kunne skaffes flere. Vi tilbød dig en stor rabat på resten af vores sortiment, som et plaster på såret, men det passede dig desværre ikke. Fair nok.

Jeg håber du vil give os en chance en anden gang, da den slags fejl trods alt hører til sjældenhederne.

Mvh, Frank

Friluftsland Næstved

Friluftsland Næstved
Tak for en vitterlig god vejledning og ekspertise. Deres fagpersonale er uden tvivl med til at gøre min tur bedre, og minimere fejl og mangler.
Jeg kan og vil til enhver tid anbefale deres forretning og personale.
Ps. Så kan de også nogle spændende historier :)

5. februar 2024

Fejl blev rettet meget hurtigt...

Det er uundgåeligt at der vil ske fejl når der er mennesker involveret - jeg modtog en forkert vare.
Men skønt når fejlen bliver rettet straks og den rigtige vare modtages meget hurtigt.
Stor ros for det :-)

18. januar 2024

Hej Eva

Tak for forståelsen mht. at der sker menneskelige fejl nu og da :-) Er glad for at høre, at vores kundeservice fik fikset fejlen hurtigt.

Mvh, F

Når produktet ikke er i orden!!

Endnu engang har jeg købt godt udstyr hos Friluftsland, denne gang i Næstved, en vandrestøvle fra Hanwag. Desværre oplevede jeg at gummi på snuden ikke vedhæftede ordentligt, og jeg reklamerede over det.
Reklamationen blev taget alvorligt.

Jeg er muligvis en kunde som ikke nemt stilles tilfreds, og derfor kommer jeg hos jer og køber udstyr, igen og igen.
Jeg er yderst tilfreds med jeres service og håndtering af sagen.

19. januar 2024

Købte en støvle Salomon Womens Toundra…

Købte en støvle Salomon Womens Toundra Pro CSWP (Grå (PHANTOM) 41 1/3) fra der online butik. Fik støvlen den næste dag. det var flot. Prøvede støvlen indendørs og den sad perfekt og virkede til at være perfekt. Men da jeg gik i terrænet med den, så gnaver den min højre fod ved skaftet og det er brandærgerligt at have købt en støvle, som har et hårdt punkt, det generer lige i vristen. og den kan jo desværre ikke byttes, da jeg har taget den i brug. jeg vil blot anbefale alle der køber denne støvle, at være obs på dette.

5. januar 2024

Købte en lækker dun jakke fra arteryx

Købte en lækker dun jakke fra arteryx. Den blev hurtigt flad og jeg var i dialog med kundeservice. Fik tips til at fixe jakken selv, men endte med at indlevere den til kundeservice. Arteryx kiggede på jakken og sagde den ikke fejler noget. Men jakken er flad. Der er ingen dun i den ene side af lænderyggen og jeg mærker tydeligt at jakken ikke varmer. Køber ikke Arteryx igen.

13. november 2023

Super rådgivning

Var i butikken i Kolding i dag. Vi talte med en ekspedient om vores bøvl med uld som vi begge synes kan klø. Han gav os den mest udførlige rådgivning om uldtyper, vask og pleje og vi følte virkeligt at her var der interesse for vores oplevelse. Fantastisk service fra folk der kender deres produkter…

25. november 2023

Hej Louise.

Tak for de rosende ord om vores personale i Kolding butikken. Jeg skal sørge for, at de får din anmeldelse at se :-)

Mvh, Frank