Friluftland, vestergade, Odense. Virkelig dårlig kundeservice. Et par støvler til 2000kr har ikke holdt 1 år. Både læder og sål er helt ødelagt trods vedligeholdelse. Ekspedient ville ikke... Se mere
Vil advare mod at handle hos Friluftsland, da support ved reklamation er under al kritik!! Helt nye Arteryx skalbukser til 3500 kr er utætte og indleveret som reklamation for 4 uger siden. Kundeservic... Se mere
Egentlig udemærket butik, ok service og fin funktionel webshop. Deres “tilbud” er dog grænsende til regulær fusk. Når de har 25% på et eller andet er der udgangspunkt den højeste pris du overh... Se mere
Har handlet hos Friluftsland i Randers flere gange og senest i dag købt nye vandrestøvler i butikken i Brødregade. Oplever en service og hjælpsomhed fra personalet langt ud over det sædvanlige. Gå try... Se mere
Fri fragt over 799,- Hurtig levering Landsdækkende butikskæde Friluftsland startede i 1980 og er en landsdækkende kæde der sælger outdoor udstyr og beklædning. Godt produktkendskab og medarbejdernes egne friluftserfaringer, giver kunderne tryghed og kompetent vejledning ved valg og køb af nyt tøj og udstyr. Vores butikker byder på udstyr, grej og beklædning til det aktive liv i naturen – og på rejser. Vi udvælger kun produkter af høj kvalitet, som vi selv importerer fra de bedste producenter. Du finder alt fra jakker og vandrestøvler til soveposer og Trangia-sæt. Køb tøj og udstyr Liggeunderlag Sovepose Vandrestøver Rygsække Populære mærker Fjällräven Patagonia The North Face Trangia
Frederiksborggade 52, 1360, København K, Danmark
- kundeservice@friluftsland.dk
- www.friluftsland.dk
Svarer typisk inden for 1 måned
Alt for lang levering
Bestilte den 🥰 12.12 24 fik leveret 12.01
Det er virkelig for lang levering 🫣
Mega fedt
Jeg købte nogle vandrestøvler ved den butik der ligger ved Nørreport. Fik hjælp af den sødeste og dygtigste medarbejder der var god til at hjælpe og guide samtidig med at skabe en sjov og hyggelig oplevelse.
Fair behandling
Min mand havde købt en jakke. Den var for lille og blev returneret.
Vi ønskede pengene retur og allerede få dage senere modtog vi pengene.
Erik H.Jensen
Jeg købte en gave fra Friluftslands webshop i november . Købte den samme vare fra en anden shop for at kunne vælge . Modtager valgte den fra FL og jeg sendte så den anden tilbage til webshoppen , troede jeg ! Fik en besked fra Friluftsland om at de havde modtaget vare fra en anden shop og om de skulle sende den tilbage til mig igen . Jeg takkede ja og modtog i dag pakken uden omkostninger for mig . Det er super god service og jeg kan nu returnere varen det rigtige sted . Tak for virkelig god behandling og Glædelig Jul .
Jeg har flere gange været inde i jeres…
Jeg har flere gange været inde i jeres butik i Odense C og det var rigtig venligt og imødekommende personale. Der var lige præcis det jeg skulle bruge 💪🏻
Min (ret dyre) Arcteryx jakke var bare…
Min (ret dyre) Arcteryx jakke var bare krøllet sammen og lagt i en konvolut. Havde nok forventet den i det mindste var i en pose eller lignende inde i pakken så den var lidt beskyttet. Så 0 point for det, men leveringen var hurtig (tak til GLS) og webshopoplevelsen var fin.
Ved dog ikke om jeg vil anbefale Friluftsland.
Dårligste kundeservice jeg har oplevet i en butik
Jeg købte en fleece i Fields, og allerede efter få ugers brug går en syning. Ved indlevering af reklamation modtager jeg en mail, hvor der oplyses en ventetid på 4-5 uger, hvilket er ca samme antal uger, jeg selv har haft trøjen på daværende tidspunkt.
Efter 5 uger henvender jeg mig i butikken, men får intet svar, det samme er gældende da jeg ringer til kundeservice 2 dage senere... En uge herefter ringer jeg igen, og nu er trøjen på vej, og kan hentes ugen efter - ca. 7 uger efter indlevering...
Da jeg kommer for at hente fleecen, gør jeg ekspedienten opmærksom på at jeg mener at reparationen har taget for lang tid ift skaden, og hvor længe jeg selv havde haft fleecen inden jeg indleverede den.
Til det blev der svaret afvisende og flabet, ordret "den kan du bare tage med Patagonia". Her til svare jeg at jeg jo ikke har købt hos Patagonia, men har handlet med Friluftsland, så jeg stiller mig uforstående overfor hans bemærkning. Til det fik jeg kommentaren "du har jo selv valgt at købe den". Serviceniveauet i den her ordveksling efterlod mig mundlam, og jeg har aldrig oplevet at blive talt sådan til i en butik, heller ikke som kunde i Friluftsland igennem 15 år.
Fraværende betjening
Blev betjent af en modvillig og fraværende ung mand, dette gjorde at jeg droppede at købe noget.
Super flinke
Sted: Frederiksborggade 28
De absolut sødeste medarbejdere nogensinde. Jeg fik mødt Jakob og Oskar som var vild hjælpsomme og imødekommende. Jeg fik al den viden jeg havde brug for, og vender helt klart tilbage igen til bestemt til frifluftsland Frederiksborggade 28
Dårlig service!
Dårlig service!
Varen er ikke leveret, selvom jeg umiddelbart kan se, den er under transport hos GLS.
Sådan har den stået i 5 dage.
Havde I brugt et seriøst leveringsfirma, havde jeg fået varen til tiden.

Besvarelse fra Friluftsland
Reklamationstiderne er under al kritik
Reklamationstiderne er under al kritik.
Har afleveret to produkter til reklamation (begge med små simple fejl). Første produkt en North Face fleece, den kom efter 11 ugers ventetid (De reklamerer med 4 ugers reklamationstid).
Nu har jeg afleveret et par Artceryx bukser i uge 32, og har ikke modtaget dem endnu (vi har uge 44). Det vil sige minumum 12 ugers ventetid (De reklamerer med 6-8 ugers ventetid).
I begge tilfælde har jeg måtte rykke i Kundeservice og butikken flere gange.
Køber gerne gode mærker i danske butikker, men når servicen ikke er bedre - så vil jeg genoverveje det næste gang.... Hvilket er super ærgerligt...

Reklamation med mistro
Vi har lige været i Friluftsland Aarhus for at reklamere over et par Hanwag vandrestøvler. Da vi købte støvlerne for 3 år siden, var der ikke grænser for hvor megen garanti vi kunne regne med og at vi bare skulle henvende os hvis der var problemer med støvlen. Der er opstået en skarp kant inde i den venstre støvle, som gør den meget ubehagelig at have på. I butikken vil ekspedienten ikke sætte hånden i støvlen og mærke fejlen. Han betvivler modellen og mener ikke at han nogensinde har set denne model! Desuden spørger han hvad vi har brugt støvlen til? Samtidig antyder han at støvlerne ikke er behandlet med fedt, hvilket jeg kan afvise. Han mener ikke at butikken kan hjælpe i denne sag. Jeg har sjældent fået så flabet en betjening. Et er, at reklamationen er umulig, men antydningerne om at vi er uærlige, har brugt støvler til andet end det de er lavet til og at de er misligholdt fik mig til at gå fra butikken i vrede.

Besvarelse fra Friluftsland
Friluftsland yder service hvis man taler lidt med dem
Har købt en Fjällräven Kånken Laptop rygsæk midt i juli 2024 i Friluftsland, som efter halvanden måneds brug er gået op i syningen.
Friluftsland hævder ved reklamationen den 15.september i butikken, at Fjällräven skal have rygsækken til inspektion, og at det vil tage mindst 6 uger før den kommer retur til mig. Jeg har ikke bonen med.
Opringning til Kundeservice resulterer i, at jeg skal henvende mig i en af deres butikker, med rygsækken og bonen, så vil de tage stilling til sagen.
Da jeg ikke har bonen med ved reklamationen den 15.september 2024, går jeg til butikken den 18. september 2024, og fremviser bonen, og personalet holder stædigt fast i, at de skal sende rygsækken til Kundeservice, der så vil tage stilling til reklamationen, men at rygsækken skal sendes til Fjällräven, og at det vil tage mindst 6 uger.
I øvrigt kan den sys, får jeg at vide, og det kan gøres pænt.
Hvis jeg vil have det går hurtigere, har de kendskab til en dame, der kan sy den, men det bliver så for min regning.
Hvor er mine rettigheder i henhold til købeloven blevet af? Jeg spørger bare.
Da rygsækken er købt med henblik på at opbevare min laptop på rejse, og jeg skal afsted igen snart, er jo bare ærgerligt, synes jeg, men det synes Friluftsland ikke , for de holder stædigt fast i, at jeg skal indlevere rygsækken til dem, og acceptere den lange ventetid. Husker de mon så at forlænge garantien (som jo faktisk ikke er der) med den periode, hvor rygsækken ikke er i min besiddelse?
Efterskrift: Da jeg den 19 09 2024, igen talte med kundeservice hos Friluftsland, aftalte jeg med dem, at tage til Friluftsland i Lyngby, som byttede Fjällräven til en tilsvarende model uden fejl, og tak for det.

Friluftland Odense
Friluftland Odense
Super service!!
have et problem men det fik vi løst på bedste vis
Tak til Jer :)
Friluftsland Roskilde, adskillige dårlige oplevelser
Har efterhånden været i Friluftsland en del gange i Roskilde og hver gang er der dårlig stemning mellem lederen og de ansatte. Hver gang har lederen stået ved computer ved disken, og når man har bedt om hjælp/vejledning, har han været tydeligt irriteret, til tider decideret arrogant. Det almindelige personale på gulvet har været meget sky og fortravlet. Som andre har jeg også mødt priser som ikke harmonerer med netpriser. Og bliver mødt med en konfronterende attitude fra leder, og at man er til besvær. Ubehageligt at skulle gå forbi lederen og hans skulende, tydeligt irriteret blik for at komme ind i butikken.
Ville for nylig købe en Fjällräven Kajka 65. Fik ingen hjælp og vejledning selvom jeg spurgte adskillige gange. Blev bedt om at vente et øjeblik. Ingen andre kunder var i gang med at få hjælp. Efter lidt over en time gik jeg. Fik venlig og imødekommende vejledning, som var yderst kompetent, af en af deres konkurrenter.
Det er så til gengæld også tydeligt, ud fra “Frank, Friluftsland”, at det er kunden som er problemet og åbenbart har for høje forventninger.
Går uden om Friluftsland Roskilde i fremtiden. Datoen for denne oplevelse, er blot den seneste i en længere række.
Venter på varer
Købte to t-shirts d.28/6 - de er stadig ikke leveret. Og der er mangelfuld kommunikation undervejs. Senest fik jeg at vide de ville komme i dag.
Sidste gang jeg købte en vare online fandt Friluftsland ud af, at de alligevel ikke havde den.
Friluftsland har mange lækre varer og jeg har været kunde gennem mange år. Priser og kvalitet er høj - det bør servicen også være.
Magen til stram og ubehagelig ekspedient…
Jeg har købt et par vandrestøvler online. Henter dem i Lyngby og vil lige prøve dem med en fagekspert. Støvlerne er i forskellige størrelser og det kan hun ikke gøre noget ved da de ikke har andre. Men så vil hun sælge mig sidste års model til samme pris. Dem jeg købte var alligevel ikke sat ned og de bad mig betale fuld pris, hvis jeg skal have dem med hjem. Som kunde er det dem der har begået en fejl og den bør jeg ikke bøde for. Derudover var det en utrolig kedelig attitude fra den unge såkaldte leder. Hun bør trænes i at smile og arbejde med kundeservice. Nej tak til Friluftsland i Lyngby. Jeg køber mine sko et andet sted.
Hoved under armen
Jeg har aldrig modtaget sms, for hvornår jeg kunne hente min pakke.
Da jeg henvender mig får jeg udleveret en pakke med en anden kundes navn. Da jeg italesætter det, er svaret at det er den rigtige pakke til mig. Da jeg åbner pakken, viser det sig at den ikke indeholder det jeg har bestilt.
Jeg skal derfor igen bruge tid på at tage fordi Friluftsland.
Nu for jeg den besked, at de ikke har en pakke med mit navn og at det nok er mig som er i den forkerte butik! I det samme kommer hende som har udleveret mig den forkerte pakke dagen før. Herefter udlevere hun mig den pakke jeg lige er kommet tilbage med. Da jeg fortæller hende, at det ikke er min pakke gå hun hen og finder min pakke.
Hoved under armen, det er ikke god service.
SÅDAN …
Havde bestilt Osprey rygsæk online. Det var vist på hjemmeside og med tekst der medfølger regnovertræk. Hvilken er en fejl fortæller medarbejder i tlf samtale. Medarbejder sende andet originalt regneovertræk til undertegnede som jeg modtog efter en par dage. SÅDAN …
Friluftsland Roskilde super service
Har flere gange været i Friluftsland Roskilde.
Super service og dedikation.
Specielt da min søn og jeg for ca 1 mdr siden købte dyr vandre rygsæk til langtur. Vi prøvede den på en kort tur, men sønnike synes den ikke sad ordentligt og tog ham på lænden. Vi kørte i butikken og vi fik prøvet andre modeller og fandt en som er helt perfekt. Så nu kan den lange vandring bare komme an.
Ligeledes super vejledning til valg af telt, hvor Allan selv har erfaring med mange af dem og kunne give en grundig gennemgang af fordele og ulemper.
Tak.