Friluftsland Anmeldelser

4.159

3,1

Friluftland, vestergade, Odense. Virkelig dårlig kundeservice. Et par støvler til 2000kr har ikke holdt 1 år. Både læder og sål er helt ødelagt trods vedligeholdelse. Ekspedient ville ikke... Se mere

Vil advare mod at handle hos Friluftsland, da support ved reklamation er under al kritik!! Helt nye Arteryx skalbukser til 3500 kr er utætte og indleveret som reklamation for 4 uger siden. Kundeservic... Se mere

Egentlig udemærket butik, ok service og fin funktionel webshop. Deres “tilbud” er dog grænsende til regulær fusk. Når de har 25% på et eller andet er der udgangspunkt den højeste pris du overh... Se mere

Har handlet hos Friluftsland i Randers flere gange og senest i dag købt nye vandrestøvler i butikken i Brødregade. Oplever en service og hjælpsomhed fra personalet langt ud over det sædvanlige. Gå try... Se mere

1. Butik med udendørstøj og -udstyr
  2. Adventuresport
  3. Sportsbutik

Fri fragt over 799,- Hurtig levering Landsdækkende butikskæde Friluftsland startede i 1980 og er en landsdækkende kæde der sælger outdoor udstyr og beklædning. Godt produktkendskab og medarbejdernes egne friluftserfaringer, giver kunderne tryghed og kompetent vejledning ved valg og køb af nyt tøj og udstyr. Vores butikker byder på udstyr, grej og beklædning til det aktive liv i naturen – og på rejser. Vi udvælger kun produkter af høj kvalitet, som vi selv importerer fra de bedste producenter. Du finder alt fra jakker og vandrestøvler til soveposer og Trangia-sæt. Køb tøj og udstyr Liggeunderlag Sovepose Vandrestøver Rygsække Populære mærker Fjällräven Patagonia The North Face Trangia

Middel

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

(4.159)

23 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Top service og gode tilbud

Top service og gode tilbud, samt varer. Venlig, behagelig og kompetente samtaler over telefon og i butik, med henblik på råd og vejledning.
Dejligt at de ligger mange steder i landet og hjemmesiden viser hvor varer er på lager, samt at man både kan hente onlinebestillinger i butik og få tilsendt. Hurtig levering og info om dette undervejs.
Har nu handlet nogle gange med Friluftsland og været tilfreds hver gang.

2. september 2025

Var inde i butikken ved nørreport…

Var inde i butikken ved nørreport station og hjalp en mand fra holland. Den unge mand der skulle forstille at ekspedere var meget sur og ikke spor imødekommende.... det ved jeg ikke... den må du ikke tage.... etc aldrig har jeg oplevet en ringere assistance og tænker det her en turist så vi gik i nabo butikken spejdersport.... helt fantastisk hjælp smilende og imødekommende..... så måske I skal sende jeres unge mand med det blonde hår på et lille kursus 🙄🤷‍♀️

19. august 2025

Friluftland

Friluftland, vestergade, Odense.

Virkelig dårlig kundeservice.

Ekspedient ville ikke engang prøve, at sende dem til retur og kunne kun tilbyde os, at købe et par tilsvarende til samme pris. Selvom han sagde at det ikke er brugerens skyld at sålen smuldrer....

Kan absolut ikke anbefale denne butik!

16. august 2025

Jeg har købt en jakke i Friluftsland,og…

Jeg har købt en jakke i Friluftsland,og finder derefter ud af at jeg har mistet kvitteringen.
Jeg henvender mig i forretningen, hvor personalet straks begynder at lede i deres system efter kvitteringen. De finder den, og jeg får den - sikke en god service.

5. august 2025

Hej Janne
Tak for din dejlige besked, den sender jeg videre.
JAkob
KUndeservice

Netop fået ekspedition af Bo i…

Netop fået ekspedition af Bo i Friluftsland, Vestergade i Odense. Skade på rygsæk - byttet uden bemærkninger. Super flot kundeservice og samtidig nærvær til at spørge yderligere til planlagt tur og gode råd i den forbindelse 👍

3. august 2025

Hej Flemming
Dejligt at høre det gik smidigt med din reklamation.
Kundeservice

Jeg foretrækker andre butikker til…

Jeg foretrækker andre butikker til outdoor. Jeg købte for mindre end et år siden et par Meindl sienna. De er ikke særligt slidte og er brugt ca 1 gang om ugen. Nu er der hul i sålen, tydeligvis en fejl. Manden i butikken siger at det pga måden jeg går på. Latterlig påstand. Dårlig kundeservice og dårligt produkt…..prisen på skoene er i øvrigt tæt på 2000 kr ….25/6 til Jakobs svar, nej det er ikke korrekt at jeg har takket nej til at indlevere skoene til reklamation. Tværtimod så har jeg takket ja. Men da jeg havde skoene på i butikken den dag, så var det vanskeligt at gå hjem uden sko. Men jeg forstår godt, at du gerne vil have mig til at fremstå som en dårlig kunde. 18/7 det er fint at du har fjernet din ukorrekte kommentar, tak for det. Nu venter vi fortsat på svar på reklamationen som blev indleveret for snart en måned siden. Det er helt urimeligt at det skal tage så lang tid.

24. juni 2025

Hej JohnD
Jeg kan forstå at du har været forbi med dine sko i går og vise dem frem. Det er korrekt at ekspedienten henviste til at det kunne være måde du gik på, de sålen er slidt helt igennem, men skulle vi bedømme dem bedre skulle vi have dem ind.
Du velkommen til at indleverer dem når du kan undvære dem og så kan vi bedre få kigget på skoene og se om det er en fejl ved sålerne eller det er almindelig slitage.

Sjuskede og inkompetente

Jeg vil starte med at sige, at jeg har gode erfaringer med Friluftslands fysiske butik i Aarhus. Men jeres webshop og den dertilhørende “ekspertise” er jeg dybt skuffet over.

I skilter med hurtig levering. Jeg bestilte for flere tusind kroner for 14 dage siden - de er end ikke sendt afsted.

Først skriver I, at én af varerne ikke er på lager som angivet. Den fjerner I fra bestillingen med mit samtykke. Dage senere uden at jeg hører fra jer, spørger jeg til status. Nu er der åbenbart en anden vare, der er udsolgt. Den tilbyder I at bytte ud med en TILSVARENDE, dyrere vare, som jeg kan få til samme pris. Jeg takker ja som et plaster på såret. Desværre begår jeg den store fejl ikke at nærlæse på det produkt, I har tilbudt mig - det er hele 300g tungere end det, jeg havde bestilt (mere end en fordobling af det oprindelige produkt i vægt), og det har i øvrigt ikke, så vidt jeg kan se, de specifikationer, I skrev ville være bedre end på det foregående produkt.

Jeg ved ikke, hvad det er for nogle friluftseksperter, I har siddende i jeres webshop, men der hvor jeg kommer fra, er 300g en anseelig vægtforøgelse i tasken, for ikke at nævne pakkestørrelsen. Det kan på ingen måde kategoriseres som et tilsvarende produkt. Jeg tør dog ikke skrive og bede om et andet produkt af frygt for yderligere forsinkelser. Den klarer jeg i en fysisk butik. Jeg håber snart, I får taget jer sammen til at sende mine varer. I er søde og rare, men sikke noget sjusk og hvilken inkompetence.

21. juni 2025

Hej Thrine
Beklager at der er flere ting som har gået galt med ordren.
Jeg ved at det er rettet op på og varerne er sendt til dig.
Jeg håber du bliver tilfreds med de leveret varer og eller kontakter du og blot igen.
Kundeservice

Stol ikke på denne webshop

Stol ikke på denne webshop.
Varerne kom ikke. Så jeg annullerede ordren. De trak alligevel mine penge.

16. juni 2025

Hej Soren
Jeg kan se at du allerede har send en mail til vores kundeservice, så vi har de oplysninger vi har brug for. Jeg kan se at du har bestilt en webordre d. 9 juni, hvor der har været et produkt med en leveringstid på 5-7 dage, som der også stod på vores hjemmeside og på den ordre bekræftelse som du fik på mail. Ordren er sendt fra os d. 13 juni, så hurtigere end de forventet 5-7 dage. Da du så mailer os d. 13 om eftermiddagen for at annullerer, så er pakken allerede sendt afsted og vi kan ikke stoppe den, så her får du besked på at varerne er sendt. Vi skriver også til dig at ønsker du ikke pakken, afviser du den og så refunderer vi når den er retur. I den mail med track og trace som du har fået på mail, har du også kunne følge pakken.
så send pakken retur eller kom ind i en af vores butikker så får du selvfølgelig refunderet det du ikke ønsker.

Hej Soren
Jeg beklager hvis der er noget noget galt med din ordre. Vi kan ikke trække pengene med mindre vi sender en ordre afsted, det er ikke muligt i vores system at gøre dette. Og hvis vi trækker penge fra kunders konto, så ville vi nok ikke eksisterer så længe.
Kan du ikke maile til mig på jhh@friluftsland.dk med dit ordrenummer så kan jeg se hvad der skulle være gået galt og vi kan få løst en evt. sag.
Friluftsland

Jeg vil rigtig gerne anbefale

Jeg vil rigtig gerne anbefale.
Jeg har bestilte et par gange fra deres hjemmeside, i starten var jeg lidt usikker men hver gange jeg fik varer, var jeg meget tilfreds med ! Min oplevelse er:
Hurtigt levering
Rigtig god indpakning
Varer er meget god Kvalitet og i god pris.
Følger retur sedlen med!
“Effektiv “
Tak

13. juni 2025

Hej
Tak for de rosende ord.
Kundeservice

Fejl og slid er ikke det samme

Jeg havde d. 10/06/2024 købt et par Scarpa Mojito GTX i str. 45 fra Friluftsland. Nogle måneder efter bemærker jeg, at gummiet (sålen) på hælen er ved at skilles fra resten af skoen. Dette affejer jeg i første omgang, men da den anden sål også skilles fra sålen skoen, valgte jeg at udforme en reklamation. Jeg fremsender billeder af skoen og får at vide, at skoen skal vurderes fysisk. Ved ankomst i Friluftslands butik på Frederiksborggade 50-52 mødes jeg af en ekspedient, der har lagt grundlaget for denne anmeldelse. Vedkommende påstår nemlig, at de sko, jeg altså har købt for netop ét år siden er udtjente. De er simpelthen færdige. Det undrer mig, at Scarpa, en velrenommeret skofabrikant, kun kan lave sko, der kan holde ét år, hvorefter de er udtjente. Det tror jeg ikke på. Jeg får derefter at vide, at jeg ikke har passet på mine sko (og derfor var de udtjente). De er selvfølgelig ikke nye, men kigger man eksempelvis under sålen, er det absolut ingen tegn på slid. Hermed insinuerer vedkommende jo også, at den nærværende fejl netop skyldes min mangel på vedligehold, og at det derfor er min egen skyld, og ligeledes at jeg forsøger at reklamere for slid. Hvor han så bruger et eksempel med, at man heller ikke reklamerer for et par bildæk, når disse slides. Og nej; jeg reklamerer ikke for bildæk, der slides, men jeg reklamerer for en fejl, der åbenlyst IKKE er skabt af slid, men af en fejl fra fabrikantens side. For hvordan kan jeg slide en sål af hælen, der sidder bag på og ikke er i kontakt med underlaget nogensinde? Hertil skal der knyttes den pointe, at jeg er i besiddelse af et andet par Scarpa Mojito, der er 5 år gamle og var blevet brugt dagligt op til købet af de andre, som ikke udviser samme fejl. Jeg købte også et par andre Mojito i samme farve, som så heller ikke besidder den nærværende fejl.
Jeg synes, det er aldeles frækt, at jeg både får at vide, at fejlen skyldes, at jeg ikke vedligeholder mine sko ordentligt; og at det indikeres, reklamationen ikke er gyldig. Specielt når det er åbenlyst fordi, der er en fejl ved skoen, og yderligere fordi, beslutningen bliver taget af Scarpa selv. Friluftsland skulle tage og få ansat nogle ekspedienter, der ved, hvad de taler om, og hvordan man behandler kunderne godt.

11. juni 2025

Hej Thorbjørn
Vi har været i kontakt på mail efter din anmeldelse og som vi har mailet sammen om så ved jeg ikke hvad der er sket i det nævnte sag i butikken, men igen vi beklager hvis du har haft en dårlig oplevelse,
Som vi også har mailet sammen om så er det en reklamationsag og det er der ingen tvivl om. Skoene er sendt videre til behandling hos vores reklamationsafdeling.

Dårlig kundeservice

Kundeservice og butikspersonale kender tilsyneladende ikke almindelige reklamationsregler og deres kundeservice-abc i øvrigt.

Selvom det lykkedes til sidst, var det usædvanligt omstændigt og frustrerende at få sine penge retur i en helt banal sag.

9. april 2025

Hej Jacob
Vi kender skam godt til den danske reklamationsret som man som forbruger har.
Du er velkommen til at sende mig en mail på jhh@friluftsland, med dit reklamationsnummer, så vil jeg kigge mere ind I sagen og se om der har været noget som er gået galt eller en misforståelse.
Kundeservice

Største anbefaling til Roskilde-afd.

Største anbefaling til forretningen i Roskilde. I jagten på erstatningen til en snart 20 år gammel jakke fik vi sublim og meget seviceminded og kompetent betjening - vel vidende at det hurtigt blev klart, at forretningen ikke kunne matche vores behov. Her fik vi ved selvsyn oplevet, hvad det netop er de fysiske forretninger kan - og selvom de ikke havde varen i dette tilfælde, så ved vi godt, hvor vi går hen næste gang, at vi mangler outdoor-gear😊

15. marts 2025

Fantastisk god og lynhurtig service ved…

Fantastisk god og lynhurtig service ved postforviklinger, reklamation og ombytning til fejlfri vare ved køb af lækre Panama Jack Womens Fara Igloo Trav (Sort) vinterstøvler mv. ved online handel, ( - min varmeste anbefaling - og tak :-) begået af:
Kasper i kundeservice
Friluftsland A/S
Frederiksborggade 52
DK-1360 København K

7. marts 2025

Odense +5

Odense!
Fantastisk personale, og service. Jeg havde via Odense købt flere bukser, og fjernes prismærker osv.
Jeg tog derind fik byttet, og rådgivet med smil, og opmærksomhed.
Jeg har nu af flere omgange været i butikken, og personale, og ledelse er super.
De får hermed i Odense de bedste anbefalinger.

7. marts 2025

Lynlås til jakke

09.02.2024 afleverede jeg en næsten ny jakke (The North Face Mountain Light Climate) fordi lynlåsen i længere tid "skillede". Efter lang ventetid fik jeg den endelig tilbage. Lige op til juletiden begyndte det igen med samme problem og jeg afleverede den endnu engang til Friluftsland den 22.01.2025 og sagde jeg ikke vil have den jakke.
De undskyldte og sagde de ville kontakte North Face. Der gik mange dage og jeg ringede til kundeservice og talte med en Kasper/Karsten. Jeg forklarede endnu engang at jeg IKKE vil have den jakke, med så dårlig kvalitet (jeg kan altså ikke finde andre grunde til at den går itu). Jeg blev bare mistænkeliggjort af ham Kasper/Karsten, - at jeg havde slidt den ned. Han ville dog ville have inderjakken med.
Det skal dertil sides at jeg har 4 vinterjakker udover den jakke, så slitagen må være kraftig overdrevet af denne kundefjendtlige mandsperson. Og når jeg endelig bruger jakken er det, i ½delen af tiden kun inderjakken jeg bruger (lynlåsen fejler ikke noget på den). Så alt ialt er det vel et par måneder jeg har brugt den indenfor det knap 10 måneder imellem lynlåsen er gået i stykker.
Jeg har handlet i Friluftsland igennem en del år og har haft rigtig god kunderservice, de få gange jeg har været nødsaget til at kontakte dem, indtil nu. Specielt denne mistænkeliggørelse, påstand om at jeg skulle have slidt lynlåsen er uacceptabel.
Jeg vil ikke have den jakke, at den måske er 2. sortering de sælger som 1. sortering og prøve at smøre den af på mig, er bare, et skoleeksempel på hvordan du IKKE behandler en kunde der har et problem med det produkt jeg har købt hos dem.
Efter flere ugers venten, sagde jeg til Kaster/Karsten at jeg vil give tid til den weekend, der lige er overstået, før jeg skriver i trustpilot og andre medier for at sprede min ekstrem dårlige oplevelse i Friluftsland. Jeg ville bedømme servicen til under 1 stjerne.
Jeg vil ikke have den jakke!

Jeg har sidenhen haft kontakt med en anden person fra kundeservice. Det hele endte med, at jeg fik en anden jakke af meget bedre kvalitet. Processen var altfor lang, men endte godt.

21. januar 2025

Hej Per
Det var dejligt at høre at sagen blev løst tilfredsstillende til sidste.
Som vi har været i dialog omkring så blev processen bl.a. forsinket af at du ikke afleverede hele produktet til reklamation i først omgang og vi derfor skulle vente på at få resten af jakken ind.

Friluftsland Roskilde - ekstremt arrogant opførsel

Den 27. december 2024 købte jeg to jakker hos Friluftsland i Roskilde. En vinterjakke og en skaljakke.

Allerede ved købet havde medarbejderen problemer med lynlåsen, men endte dog med at konkludere at den virkede fint.

Efter at have brugt jakken 2-3 gange kunne jeg desværre konstatere at lynlåsen ikke virkede ordentligt.

Jeg tog derfor til butikken i dag, 1. februar, med jakke og kvittering.

Den første medarbejder jeg talte med var flink, men overlod derefter sagen til hvad jeg tror er butikschefen.

Sjældent har jeg mødt en så arrogant og ubehagelig person i en butik. Han ville ikke tage jakken ind til reklamation, da den ikke var nyvasket. Jeg forklarede at den havde været brugt få gange, men at hvis han hentede en klud, så skulle jeg nok fjerne den ene plet den havde.

Han blev ved med at henvise til deres leverandørs procedure, og jeg blev ved med at forklare at det var mig uvedkommende hvilke rigide regler deres leverandør havde. Han svarede mig heller ikke rigtigt, da jeg spurgte om han altid kørte sin bil i vaskehallen inden den kom på værksted.

Efter 5 minutters diskussion med en lang række tilskuere hentede han modvilligt en klud og tørrede pletterne af. Derefter tog han i stor protest jakken ind til reparation, men tog alle forbehold for at reklamationen muligvis bliver afvist, da jakken ikke er vasket.

1. februar 2025

Jeg har en Arcteryx Zeta AR Jacket

Jeg har en Arcteryx Zeta AR Jacket, pris var ca. 4800. Efter 3,5 år gik lynlåsen i stykker. Friluftsland sendte den til deres leverandør der afviste reklamationen. Jeg var nedslået og nu noget tid efter ville jeg vaske den så jeg kunne få lynlåsen lavet for egen regning, og jeg ser nu at limminger er gået op flere steder. Det er et ringe produkt og friluftsland smider problemet videre til leverandørledet og fremstår ikke som et ansvarligt mellemled der tager en kamp for slutbrugeren.

26. januar 2025