Jeg er ganske ny "aktør" i at skulle bruge min Fagforening & A-kasse, andet end at skulle betale til begge. Ved min første personlige samtale mødte jeg Mette, som sidder i Aarhus. Det var den store AH... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Overgade 24, 5000, Odense C, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Dårlig rådgivning fra sælger og ingen hjælp fra kundeservice.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg har været igennem en rigtig svær periode, og her har min fagforening været en kæmpe støtte. Fra start har jeg oplevet professionel rådgivning, ærlig vejledning og en oprigtig interesse i at hjælpe mig godt igennem situationen.
De har været tilgængelige, tydelige i deres råd og har skabt ro i en ellers presset tid. Jeg har hele vejen følt, at jeg ikke stod alene.
Det er først, når man virkelig har brug for dem, at man finder ud af, hvad ens fagforening er værd – og her har de leveret. En klar anbefaling herfra og særlig tak til Gitte Bjerring for hendes engagement og hjælpe fra start til slut.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg havde en rigtig givende karriere samtale med Anders.
Han forstod mine udfordringer, og kom med gode input til min jobsøgning.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Har mig bekendt ikke bedt om en salgs opringning. Jeg siger pænt at jeg ikke kan tale pga jeg er på arbejde og at jeg ikke er interesseret. Salgspersonen ignorerer så dette og taler videre....dybt dybt uprofessionelt og useriøst.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg er blevet ringet op gennem flere måneder for at få mig til at flytte også selvom vi har aftalt at jeg selv ville kontakte dem ved interesse. Jeg er navne- adresse beskyttet så egentlig må de slet ikke have mit nr.?
Besluttede mig for at læse herinde og takker for alle de anmeldelser om lønsikring, som var sælgeres argument for at jeg skulle flytte, uden egentlig ønske eller behov.
Da jeg takkede nej og han bad om- hvad jeg formoder er værdifuld feedback og bonus info at modtage- blev sælgeren sygt modbydelig og jeg burde ikke have spildt noget af alt den tid jeg havde tilladt ham at afbryde mine afvisninger og forsøg at overbevise mig. Han endte med at ligge på mit i samtalen og jeg måtte skrive egen anmeldelse, da jeg synes det er frækt at bede folk om årsagen og så nægte at acceptere den, ved at ligge på.. men heldigvis vil jeg aldrig tvivle efter det- så tak frie- at i har så frække sælgere at jeg ikke er det mindste i tvivl om at blive hvor jeg er🙏☺️

Hej
Jeg har absolut været meget glad for at tale med Marianne Moore som er karrierekonsulent , vejleder men føler hun lytter til , hjælper kommer med gode ideer
så mange tak til Marianne ...

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg har lige afsluttet min 3 samtale med konsulent Anne-Dorte og hun er noget af det sødeste jeg endnu har stødt på så der er kun gode ting at sige herfra

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg vil gerne dele en meget positiv oplevelse med Dina Nielsen fra A-kassen Frie.
Dina har været utrolig empatisk og imødekommende, vist stort hensyn og virkelig gjort en forskel i min situation. Hun sikrede ikke blot, at jeg fik den bedst mulige oplevelse, men også at jeg fik præcis den hjælp og rådgivning, jeg havde brug for.
En kæmpe anerkendelse og stor ros til Dina for hendes professionalisme og menneskelige tilgang. Hun er uden tvivl en meget kompetent medarbejder, som De Frie kan være særdeles glade for.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg har haft den store fornøjelse af at have Bettina Rosenkrantz som min rådgiver. Hun har virkelig formået at lytte, inspirere og give gode råd, men mest af alt har hun givet mig motivationen til at kæmpe videre og tro på mig selv.
Alle, der får Bettina som deres rådgiver, er heldige og i rigtig gode hænder.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
De er ALTID til at komme i kontakt med.
De har din ryg i svære tider og spørgsmål.
Venlige og imødekommende.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg havde brug for hjælp til at udarbejde et tilbud og fik en grundig og klar vejledning. Jeg blev guidet trin for trin i, hvordan det skulle opstilles, og oplevede en professionel og imødekommende service. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg skiftede til Frie tilbage i april 2025. Her stod jeg midt i et sygemeldingsforløb. Fra dag 1 blev jeg mødt med smil og hjælpsomhed. Frie viste sit værd allerede et par måneder efter, da jeg mødte udfordringer fra tidligere arbejdsgiver. En jurist fra Frie stod til rådighed med det samme og hjalp mig gennem forløbet. Da jeg gik over til ledighed og som jobsøgende startede jeg forløb med jeres karrierekonsulent Zenia, som mødte mig fuldstændig hvor jeg var i livet. Zenia viste mig tillid, forståelse og motiverede mig til hver eneste samtale.
Jeg kan varmt anbefale Frie. Her er man ikke bare en brik, men egentlig bare et menneske.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
God service og hurtig svar , i forbindelse med min opsigelse pga. Konkurs i firmaet

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Rigtig god oplevelse. Hurtig adgang til juridisk afdeling med hjælp og dialog. Dejligt med den løbende opfølgning fra Frie side, man føler sig ikke alene eller glemt på noget tidspunkt.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg vil hermed give Lars fra Frie lønsikring 5 ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ .
Tak for alle dine godt rådgivninger om jobsøgning, AL mm.
Hilsen Laila

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Kære alle selvstændige, vær opmærksom på at dit overskud af virksomhed skal være ca. 300.000,-
før du kan få udbetalt understøttelse!
Jeg har været medlem i 20 år som selvstændig, og har lige erfaret at regler og love ikke indbefatter støtte, hvis du lukker dit firma og har haft underskud de sidste 3 år. Spar kontingentet indtil du begynder at have et solidt overskud!

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
For første gang i 28 år skulle jeg opleve at blive opsagt og fritstillet. Det var en mavepuster. Jeg var superglad for at jeg havde en lønforsikring i baghånden. Jeg er overvældet af tilfredshed med karriererådgiverne jeg fik, Casper er en person som virkelig interesserer sig for at hjælpe med at komme videre uden at presse unødvendigt på, især i starten hvor man lige skal finde ud af hvad der er op og ned. Jeg fik virkelig god sparring til hvordan jeg kunne trimme min LinkedIn profil, og rådgiving om aktivering af netværk, gennemgang af CV og ansøgningsmateriale. Hvert er onlinemøde jeg havde med ham var et brugbart vej frem mod mit næste job. Casper er en type som er empatisk og følelsen er at hans formål kun er at hjælpe dig. I en tid hvor der er mellem 150-200 ansøger på de stillinger som var relevant for mig, så kan det godt føles lidt op ad bakke. Men Casper fik mig på sporet hver gang så jeg kunne bibeholde det værd min profil har. Da jeg endelig kom igennem nåleøjet til jobsamtale, så tilbød han at stå til rådighed hvis jeg havde brug for taktik. Og det var fantastisk at have i baghånden. Jeg landede mit næste drømmejob og er super tilfreds med at have valgt Fries 100% lønforsikring. jeg nåede kun at aktivere min lønforsikring i 1,5 måned. Og glæder mig til at starte mit nye job.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Ifbm kedelig fyring har Frie været støttende. I første omgang fik jeg nemt og hurtigt udbetaling via A-kassen. Dernæst, uden besvær eller ventetid blev jeg hjulpet med "dagpenge-lån" da juridisk afdeling i fagforeningen påtog sig at føre sag an mod min tidligere arbejdsgiver. Det var en lang sag, der var vanskelig, da den administrative del af virksomheden ikke er i Danmark.
Jeg er løbende informeret om sagen, opdateret på retssager, inkasso osv, uden forventninger til at jeg skulle yde en masse.
Sagen er afsluttet - med MEGET tilfredsstillende resultat.
Både A-kasse og fagforening har været en kæmpe hjælp.
Slutlig har jeg været virkelig glad for den vejledning, hjælp og forstående støtte jeg fandt i A-kassen i søgen efter nyt job.
Herfra alle de bedste anbefalinger ❤️

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Yderst ringe dømmekraft ... Jeg er medlem i 3F faglig afd og medlem i Frie Akasse som kører en faglig sag med mit tidligere job en bortvisning som jeg forklarer at der nok er en grund til 3F kører en sag. Frie fastholder bortvisningen og giver mig 3 ugers karantæne selvom sagen kører i Faglig Voldgift ... Aldrig har jeg oplevet magen til ringe dømmekraft fra en Akasse .... Hold jer langt væk

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg har haft en god samtale med Marianne Moore.
hilsen Dan Krag-Andersen.