Jeg er ganske ny "aktør" i at skulle bruge min Fagforening & A-kasse, andet end at skulle betale til begge. Ved min første personlige samtale mødte jeg Mette, som sidder i Aarhus. Det var den store AH... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Overgade 24, 5000, Odense C, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg er meget tilfreds med både fagforening og a-kasse. Mette har været min karrierekonsulent i forbindelse med dagpenge, og det har været en fornøjelse – jeg er blevet lyttet til, opmuntret og set som et menneske uden for systemet. Samtidig har hjælpen inden start på dagpenge været upåklagelig også, og kommunikationen har været så nem og behagelig, lige meget hvor mange (meget specifikke) situationer, jeg har spurgt ind til.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Efter at have været medlem af flere fagforeninger, herunder HK og Business Danmark, har jeg valgt at blive hos Frie gennem mange år.
Trods visse bump, som man altid vil opleve, når man har været medlem så længe, anbefaler jeg dem til min omgangskreds.
Jeg har især haft gavn af deres lønsikring og de tilhørende karriererådgivere. Deres webinarer og workshops leverer konkret og brugbar værdi. Særligt Lars Ginderskov har været en skarp og seriøs sparringspartner; han er yderst kompetent og forstår at motivere og udfordre på de rigtige tidspunkter.
Lars fokuserer ikke blot på de kortsigtede mål, men formidler metoder til reel kompetenceudvikling.
Frie og deres lønsikring får derfor min klare anbefaling.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg har fået en god behandling
En rigtig god oplevelse
Har fået hjælp til det hele
Danmark 🇩🇰 bedste fagforening
Med venlig hilsen Michael Petersen 😊

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg er blevet rigtig godt vejledt af den juridiske afdeling hos Frie, medarbejderen skrev et fyldestgørende vejledning jeg kunne følge. Jeg er meget tilfreds med den vejledning og guidning jeg har modtaget fra Frie, og vil derfor gerne anbefale Frie...

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Skiftede fra 3F for et par år siden på grund af prisforskellen, men da jeg så blev fyret for nylig og søgte dagpenge, har det været en lang sej kamp, hvor jeg stadig ikke har fået en krone udbetalt. Og når man så ringer til dem for at få svar, får man bare at vide, at de har 4 ugers behandlingstid. Det kan godt være, det er dyrt hos 3F, men de rider i det mindste samme dag, som de sadler.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Man skal lige undersøge fakta inden man skifter sin fagforening.
Jeg fik af vide lønsikring også gælder hvis man tjener under 26 tusind før skat. Hvilket var ikke det de fortalte. Han fortalte det gælder uanset løn.
Så gik tilbage til min gamle fagforening igen. Dårlig stil og lyve overfor kunderne for at tiltrække nye. Kan absolut ikke anbefales

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg er kunde hus frie for fire år og jeg har haft altid godt oplevelser og hurtigt og effektivt.
Og jeg vil også takke Andres Klemmed Meldgaard for rigtig godt service, hvis man kan give mere en 5 stjerner så han fortjener 10 stjerner 🙏🏻

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Generelt er Frie meget søde. Anders er virkelig sød og hjælpsom, og man føler sig hørt og forstået. Stor anbefaling

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Tak for støtten og den gode rådgivning i forbindelse med udarbejdelsen af jobansøgningerne og forbedringsforslagene til mit CV.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg har haft Frie som fagforening samt A-kasse i en årrække efterhånden, og de har altid været behjælpelige med stærke faglige kompetancer og ikke mindst venlige sagsbehandlere, uagtet om det var omkring spørgsmål og hjælp til dagpenge, fagforening eller egen virksomhed. Jeg har altid ønsket en a-kasse/fagforening som kunne hjælpe i svære situationer og at jeg ligeledes følte mig hørt og hjulpet. Jeg kan kun anbefale Frie - hvis du vil have en hjælpende hånd, som reelt giver dig opbakning i en ledighedsperiode eller kompetent vejledning og sagshåndtering ved arbejdsmæssige udfordringer.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
En meget kompetent medarbejder som gav gode konstruktive råd og var meget nem at snakke med da hun forstod min situation

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Handler/omsætter ved problemstillinger og muligheder.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg har fået hjælp i forbindelse med spørgsmål til a-kasse, fagforening og karriererådgivning. Har kun positiv feedback at give! Klare svar, søde og imødekommende medarbejdere.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Når behandling af medlem der har betalt a kasse i over 1 år så bliver man fyret og ingen hjælp derfra hvorfor så betale

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
I en svær situation efter en fritstilling har jeg modtaget særdeles professionel hjælp. Især karriererådgiver Bettina Rosenkrantz, som med sin positivitet hjalp mig ud af min tristhed og som har støttet mig på vejen til et nyt job, samt juridisk konsulent Gitte Bjerring, der håndterede min fratrædelsesaftale yderst empatisk og hjælpsomt. Sidst, men ikke mindst, a-kassens karrierekonsulent Marianne Moore, som jeg fik fornøjelsen af at møde ved en sidste samtale, og som gjorde mig opmærksom på mange af de ting, Frie kan tilbyde dig som medlem – også når du ikke er jobsøgende. :-)

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Efter afslutning af arbejdsforhold, opstod der usikkerhed omkring de indgåede aftale, jeg fik hurtig og meget kyndig hjælp fra Jette Ingemann Jessen hos frie, og hun fik hurtig afklaret hvad der var op og ned i twisten.
Jette havde en dejlig åben og ærlig dialog og var klædt på til opgaven.
Meget tilfreds med forløbet.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Tak til verdens bedste Karriererådgiver, Dorthe Jensen. Uden din hjælp, var jeg ikke kommet så hurtigt og tilfredsstillende i mål! Jeg kan på det varmeste anbefale at tage en snak med Dorthe, når din nuværende arbejdssituation ser bøvlet ud - hun er fremragende!

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
De ringede mig op uden jeg havde givet lov til dette, og accepterede ikke umiddelbart at jeg ikke havde lyst til at tale med dem. Spurgte ind til om “det var hemmeligt” hvor jeg var i fagforening, fordi jeg ikke havde lyst til at fortælle sådan en personlig oplysning til en eller anden fremmed telefonsælger
Meget ubehagelig oplevelse.

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Jeg kan ikke med ord beskrive den fantastiske hjælpsomhed, jeg har modtaget fra Frie, især Marianne Moore.
Både kommunikationsmæssigt, opmærksomhedsmæssigt og behandlingsmæssigt har jeg følt mig mødt med en helt særlig professionalisme, respekt.
Jeg har oplevet en tryghed, som har haft uvurderlig betydning for mig – en følelse af at blive taget alvorligt, lyttet til og støttet hele vejen.
Der skal lyde utallige roser for den grundige og omsorgsfulde kommunikation, der ydes.
For mig er det ganske enkelt verdens bedste fagforening og a-kasse❤️
Fra hjertet TAK❤️

Besvarelse fra Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle
Flink til at oplyse om reglerne og forklare processen omkring manglende udbetaling af g-dage