Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle Anmeldelser 3.428

4,3

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 495 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets kompetence, empati og professionelle tilgang. Mange sætter pris på den stærke støtte og sparring, der føles både målrettet og menneskelig. Folk oplever at blive mødt med ro, nærvær og stor forståelse, og de føler sig trygge og godt behandlet gennem hele processen. Servicen beskrives som værende i top, med hurtige svar og en effektiv håndtering af henvendelser. Dog var nogle utilfredse med informationen omkring lønsikring, da de følte, at vigtige detaljer ikke blev kommunikeret klart. Der var også enkelte, der oplevede dårlig behandling og manglende rådgivning, samt problemer med gentagne opkald efter at have frabedt sig kontakt.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere fremhæver positiv aspekter af personalet. Kunderne roser medarbejdernes hjælpsomhed,... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv. Kunder roser den professionelle, hurtige og hjælpsomme service, især ved... Se mere

Customer service

Kunder havde positive oplevelser med kundeservice. Mange roser den professionelle, kompetente og hjælpsomme... Se mere

Customer communications

Kunder noterer tvetydige oplevelser med kontakt. Nogle oplever ubehagelige opkald fra telefonsælgere, der... Se mere

Response time

Mennesker rapporterer positive oplevelser med responstid. Kunder nævner hurtige svar og rådgivning, hvor... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg er ganske ny "aktør" i at skulle bruge min Fagforening & A-kasse, andet end at skulle betale til begge. Ved min første personlige samtale mødte jeg Mette, som sidder i Aarhus. Det var den store AH... Se mere

Fritstilling og feriedage. I forbindelse med min fritstilling, inkl. sætningen, ferie skal afholdes i fritstillingsperioden, kontaktede jeg Frie. Resultatet er at de trods alt ikke kan fordre... Se mere

Hos Frie får man meget mere end blot økonomisk tryghed. Deres lønsikring fungerer upåklageligt, men det er deres professionelle coaching, der for alvor gør en forskel. ​Jeg har oplevet en utrolig st... Se mere

Lone Werner Kragelund er yderst kompetent og professionel i hendes rådgivning og hun satte sig virkelig ind i min situation og var med til, på en let måde, at forklare mig mine muligheder. Lone... Se mere

1. Indtægtsbeskyttelsesforsikring
  2. Fagforening

Om Frie - a-kasse, fagforening og lønsikring for alle

Frie - med Danmarks højeste gratis lønsikring

Bedste a-kasse og fagforening for alle
Få gratis lønsikring op til 7.500 kr./md. ved medlemskab af a-kasse 555 kr./md og fagforening 139 kr./md.

A-kasse kun 555 kr. pr. md.
Vi hjælper dig med at få dagpenge, hvis du bliver ledig. Du kan få helt optil 25.070 kr. pr. md.

Et medlemskab af a-kassen omfatter også professionel hjælp ved jobsøgning, gratis e-learningskurser og adgang til rabatunivers.

Lønsikring fra kun 30 kr. pr. md.
Få en lønsikring hos os med Danmarks hurtigste dækning. Du vil efter kun 5 måneder være dækket og kan herefter få udbetalt lønsikring (op til enten 6 eller 12 måneder).

Med vores lønsikring kan du modtage op til 40.000 kr. pr. md. oveni dagpengene.

Forening for selvstændige kun 139 kr. pr. md.
Ubegrænset sparring og rådgivning omkring driften af din virksomhed, gratis personalejuridisk hotline, attraktive rabatter, forsikringer og pensionsordning og gratis inkassoservice m.m.

Om os
Frie er en demokratisk styret forening for lønmodtagere og selvstændige med godt 40.000 medlemmer og mere end 70 års erfaring

Vores ca. 130 medarbejdere gør alt for at hjælpe medlemmerne med at få det optimale ud af deres arbejdsliv. Vi støtter ingen politiske partier.

Kun hos Frie får du en gratis lønsikring helt op til 7.500 kr. med i dit medlemskab af a-kassen og fagforeningen, hvis du opfylder betingelserne.

Så altså – ta' os bare for pengenes skyld!

4,3

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Tilfreds med både a-kasse og fagforening

Jeg er meget tilfreds med både fagforening og a-kasse. Mette har været min karrierekonsulent i forbindelse med dagpenge, og det har været en fornøjelse – jeg er blevet lyttet til, opmuntret og set som et menneske uden for systemet. Samtidig har hjælpen inden start på dagpenge været upåklagelig også, og kommunikationen har været så nem og behagelig, lige meget hvor mange (meget specifikke) situationer, jeg har spurgt ind til.

26. februar 2026

Hej Ditte
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse – den betyder virkelig meget for os at læse.

Det glæder os, at du er tilfreds med både a-kasse og fagforening, og at forløbet med Mette som karrierekonsulent har været en fornøjelse. At du har følt dig lyttet til, opmuntret og set som et menneske – og ikke bare som en sag i systemet – er altid vigtigt for os, så det betyder særligt meget, at du har haft den oplevelse.

Det er også rigtig dejligt at høre, at hjælpen før opstart på dagpenge har været upåklagelig, og at kommunikationen har været nem og behagelig, selv når dine spørgsmål har været meget specifikke. Vi giver naturligvis din ros videre til Mette.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – det er vi virkelig glade og taknemmelige for.

Frie

Reel kompetenceudvikling og solid lønsikring

Efter at have været medlem af flere fagforeninger, herunder HK og Business Danmark, har jeg valgt at blive hos Frie gennem mange år.

Trods visse bump, som man altid vil opleve, når man har været medlem så længe, anbefaler jeg dem til min omgangskreds.

Jeg har især haft gavn af deres lønsikring og de tilhørende karriererådgivere. Deres webinarer og workshops leverer konkret og brugbar værdi. Særligt Lars Ginderskov har været en skarp og seriøs sparringspartner; han er yderst kompetent og forstår at motivere og udfordre på de rigtige tidspunkter.

Lars fokuserer ikke blot på de kortsigtede mål, men formidler metoder til reel kompetenceudvikling.
Frie og deres lønsikring får derfor min klare anbefaling.

Hej,
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os, at du har valgt at blive hos Frie gennem mange år, også efter erfaringer med andre fagforeninger.

Det er rigtig dejligt at høre, at du især har haft gavn af lønsikringen og de tilhørende karriererådgivere, og at du oplever webinarer og workshops som konkret og brugbar værdi. Din beskrivelse af Lars som en skarp og seriøs sparringspartner, der både kan motivere og udfordre på de rigtige tidspunkter – og som samtidig giver metoder til reel kompetenceudvikling – rammer præcis det, vi gerne vil levere. Vi sørger selvfølgelig for, at din ros bliver givet videre til ham.

En særlig tak for, at du anbefaler os videre i din omgangskreds – og for din klare anbefaling af både Frie og lønsikringen. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det har stor værdi for os - og vi håber, at du fortsat vil være medlem i mange år fremover.

Frie

En god behandling og god forklaring på det hele 🤩

Jeg har fået en god behandling
En rigtig god oplevelse
Har fået hjælp til det hele
Danmark 🇩🇰 bedste fagforening
Med venlig hilsen Michael Petersen 😊

Hej Michael
Tusind tak for virkelig flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du har haft så god en oplevelse og følt dig godt hjulpet hele vejen.

Det betyder meget for os at læse, at du har fået en god forklaring på det hele og en behandling, du er tilfreds med. Og tak for de meget flotte ord om os – det sætter vi virkelig stor pris på.

Frie

Jeg er blevet rigtig godt vejledt af…

Jeg er blevet rigtig godt vejledt af den juridiske afdeling hos Frie, medarbejderen skrev et fyldestgørende vejledning jeg kunne følge. Jeg er meget tilfreds med den vejledning og guidning jeg har modtaget fra Frie, og vil derfor gerne anbefale Frie...

11. marts 2026

Hej Lars
Tusind tak for din positive anmeldelse – det er rigtig dejligt at høre, at du har fået en fyldestgørende vejledning fra vores juridiske afdeling, som du kunne bruge helt konkret.

Vi er glade for, at du har følt dig godt guidet undervejs, og en særlig tak for, at du vil anbefale Frie videre. Det betyder meget for os, at du har lyst til at dele din gode oplevelse med andre.

Frie

Skiftede fra 3F for et par år siden på…

Skiftede fra 3F for et par år siden på grund af prisforskellen, men da jeg så blev fyret for nylig og søgte dagpenge, har det været en lang sej kamp, hvor jeg stadig ikke har fået en krone udbetalt. Og når man så ringer til dem for at få svar, får man bare at vide, at de har 4 ugers behandlingstid. Det kan godt være, det er dyrt hos 3F, men de rider i det mindste samme dag, som de sadler.

Hej Michael
Først og fremmest tak for din anmeldelse, selvom det er på en træls baggrund.

Vi har nu undersøgt sagen og beklager fejlen.
Vi er oprigtigt kede af, at du har stået i en situation, hvor du endnu ikke har fået udbetalt dagpenge. Det forstår vi godt har været både frustrerende og utrygt.

Efter din dialog med a-kassen, sørger vi for, at du allerede modtager en aconto-udbetaling i dag, så du ikke skal vente længere på udbetaling.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på din oplevelse – det tager vi alvorligt.

Frie

Man skal lige undersøge fakta inden man…

Man skal lige undersøge fakta inden man skifter sin fagforening.
Jeg fik af vide lønsikring også gælder hvis man tjener under 26 tusind før skat. Hvilket var ikke det de fortalte. Han fortalte det gælder uanset løn.
Så gik tilbage til min gamle fagforening igen. Dårlig stil og lyve overfor kunderne for at tiltrække nye. Kan absolut ikke anbefales

Hej Michelle
Det er vigtigt for os at være tydelige og transparente om vilkår og betingelser, og vi beklager, hvis kommunikationen i dit tilfælde ikke har været klar nok.

Vi vil meget gerne finde den konkrete sag, så vi kan følge op internt. Du må meget gerne dele dine oplysninger med os via Trustpilot, så vi kan finde forløbet frem.

Frie

Jeg er kunde hus frie for fire år og…

Jeg er kunde hus frie for fire år og jeg har haft altid godt oplevelser og hurtigt og effektivt.
Og jeg vil også takke Andres Klemmed Meldgaard for rigtig godt service, hvis man kan give mere en 5 stjerner så han fortjener 10 stjerner 🙏🏻

11. marts 2026

Hej Jawad
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre, at du gennem de sidste fire år har haft gode oplevelser med hurtig og effektiv hjælp hos Frie.

Og en særlig tak for dine ord om Anders. Det betyder meget, og vi er stolte af, at du mener han fortjener “10 stjerner” – vi sørger selvfølgelig for at give din ros videre til ham.

Vi er rigtig glade for din anmeldelse!

Virkelig sød og hjælpsom

Generelt er Frie meget søde. Anders er virkelig sød og hjælpsom, og man føler sig hørt og forstået. Stor anbefaling

10. marts 2026

Hej Victoria
Tusind tak for din skønne anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre, at du generelt oplever Frie som imødekommende, og at Anders har været så sød og hjælpsom.

Vi ved, at følelsen af at blive både hørt og forstået, betyder meget – og det glæder os, at det er oplevelsen når man tager fat i os. Du skal have en særlig tak for din store anbefaling – det er vi meget glade og taknemmelige for.

Frie

Tak for støtten og den gode rådgivning…

Tak for støtten og den gode rådgivning i forbindelse med udarbejdelsen af jobansøgningerne og forbedringsforslagene til mit CV.

15. januar 2026

Hej Rene
Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har fået god støtte og konkret rådgivning i arbejdet med både jobansøgningerne og forbedringerne af dit CV. Den slags sparring kan virkelig gøre en forskel i jobsøgningen, så det glæder os, at du har haft gavn af den.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Frie

Jeg har haft Frie som fagforening samt…

Jeg har haft Frie som fagforening samt A-kasse i en årrække efterhånden, og de har altid været behjælpelige med stærke faglige kompetancer og ikke mindst venlige sagsbehandlere, uagtet om det var omkring spørgsmål og hjælp til dagpenge, fagforening eller egen virksomhed. Jeg har altid ønsket en a-kasse/fagforening som kunne hjælpe i svære situationer og at jeg ligeledes følte mig hørt og hjulpet. Jeg kan kun anbefale Frie - hvis du vil have en hjælpende hånd, som reelt giver dig opbakning i en ledighedsperiode eller kompetent vejledning og sagshåndtering ved arbejdsmæssige udfordringer.

9. marts 2026

Hej Debbie
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at læse.

Det glæder os, at du gennem årene har oplevet både stærke faglige kompetencer og venlige sagsbehandlere, uanset om det har handlet om dagpenge, fagforening eller din egen virksomhed. At du har følt dig hørt og reelt hjulpet – især i de svære situationer – er præcis den tryghed og opbakning, vi gerne vil være kendt for.

Og en særlig tak for, at du anbefaler Frie videre. Det betyder meget, når du sætter ord på, at hjælpen ikke bare er “på papiret”, men noget du faktisk har mærket i praksis. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Frie

En meget kompetent medarbejder som gav…

En meget kompetent medarbejder som gav gode konstruktive råd og var meget nem at snakke med da hun forstod min situation

15. oktober 2025

Hej Lisbeth
Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået gode, konstruktive råd og samtidig følt, at det var nemt at tale sammen, fordi du blev mødt med forståelse for din situation. Den kombination af faglighed og menneskelig indsigt er noget, vi lægger stor vægt på i vores rådgivning.

Vi er utrolig glade for, at du har valgt at dele din oplevelse!

Handler/omsætter ved problemstillinger…

Handler/omsætter ved problemstillinger og muligheder.

9. marts 2026

Hej Sandra

Det er en virkelig fin måde at beskrive det på – at vi handler, når der opstår problemstillinger, og samtidig hjælper med at få øje på mulighederne.

Hvis der er noget, vi kunne have gjort anderledes for at gøre oplevelsen helt i top, hører vi det meget gerne. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Positiv feedback!

Jeg har fået hjælp i forbindelse med spørgsmål til a-kasse, fagforening og karriererådgivning. Har kun positiv feedback at give! Klare svar, søde og imødekommende medarbejdere.

17. februar 2026

Hej Sofie
Tusind tak for din fine anmeldelse – den gør os virkelig glade at læse.

Det er dejligt at høre, at du har fået klare svar på dine spørgsmål på tværs af a-kasse, fagforening og karriererådgivning, og at du har oplevet vores medarbejdere som søde og imødekommende. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give, når man tager fat i os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din positive feedback – det sætter vi stor pris på.

Frie

Når behandling af medlem der har betalt…

Når behandling af medlem der har betalt a kasse i over 1 år så bliver man fyret og ingen hjælp derfra hvorfor så betale

Hej Susanne
Tak for din anmeldelse – vi er oprigtigt kede af at høre, at du står tilbage med følelsen af ikke at have fået hjælp, da du blev fyret. Det lever ikke op til den støtte, vi ønsker at give vores medlemmer.

Vi vil meget gerne forstå, hvad der konkret er sket i dit forløb, så vi kan undersøge sagen og følge op. Vil du derfor dele dine oplysninger med os via Trustpilot, så vi kan finde din sag frem og se nærmere på den?

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Frie

Super professionel hjælp fra alle tre enheder: A-kassen, fagforeningen (juridisk rådgivning) samt lønsikring.

I en svær situation efter en fritstilling har jeg modtaget særdeles professionel hjælp. Især karriererådgiver Bettina Rosenkrantz, som med sin positivitet hjalp mig ud af min tristhed og som har støttet mig på vejen til et nyt job, samt juridisk konsulent Gitte Bjerring, der håndterede min fratrædelsesaftale yderst empatisk og hjælpsomt. Sidst, men ikke mindst, a-kassens karrierekonsulent Marianne Moore, som jeg fik fornøjelsen af at møde ved en sidste samtale, og som gjorde mig opmærksom på mange af de ting, Frie kan tilbyde dig som medlem – også når du ikke er jobsøgende. :-)

Hej Vinni
Tusind tak for din meget flotte og grundige anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at læse, at du har følt dig så godt hjulpet i en svær tid efter din fritstilling.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet professionel hjælp på tværs af a-kassen, den juridiske rådgivning og lønsikringen. Og hvor er det skønt, at Bettina med sin positivitet og støtte har været med til at løfte dig og hjælpe dig på vej mod et nyt job. Samtidig er vi glade for, at Gitte har håndteret din fratrædelsesaftale med den empati og hjælp, du havde brug for, og at Marianne har givet dig et godt overblik over de muligheder, du har som medlem – også når du ikke er jobsøgende.

Vi sørger naturligvis for, at din ros bliver givet videre til både Bettina, Gitte og Marianne. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse så grundigt – det er vi meget taknemmelige for.

Efter afslutning af arbejdsforhold

Efter afslutning af arbejdsforhold, opstod der usikkerhed omkring de indgåede aftale, jeg fik hurtig og meget kyndig hjælp fra Jette Ingemann Jessen hos frie, og hun fik hurtig afklaret hvad der var op og ned i twisten.
Jette havde en dejlig åben og ærlig dialog og var klædt på til opgaven.
Meget tilfreds med forløbet.

Hej Jakob
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det er rigtig dejligt at høre, at du fik hurtig og kyndig hjælp, da der opstod usikkerhed omkring aftalen efter afslutningen af dit arbejdsforhold.

Det betyder meget for os, at Jette kunne skabe klarhed i “twisten” og samtidig møde dig med en åben og ærlig dialog. Vi giver selvfølgelig din ros videre til Jette – den vil hun uden tvivl blive glad for.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – det sætter vi stor pris på.

Frie

Tak til verdens bedste Karriererådgiver!

Tak til verdens bedste Karriererådgiver, Dorthe Jensen. Uden din hjælp, var jeg ikke kommet så hurtigt og tilfredsstillende i mål! Jeg kan på det varmeste anbefale at tage en snak med Dorthe, når din nuværende arbejdssituation ser bøvlet ud - hun er fremragende!

27. februar 2026

Hej Daniel
Sikke en skøn anmeldelse – tusind tak for dine ord om Dorthe.

Det gør os virkelig glade at høre, at hendes hjælp har været med til, at du kom hurtigt og godt i mål, og at du stod tilbage med en tilfredsstillende løsning. Vi sender selvfølgelig din ros videre til Dorthe – den er fuldt fortjent.

Og en særlig tak for, at du på det varmeste anbefaler andre at tage en snak med hende – det betyder meget for os, at du vil anbefale os videre. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Frie

De ringede mig op uden jeg havde givet…

De ringede mig op uden jeg havde givet lov til dette, og accepterede ikke umiddelbart at jeg ikke havde lyst til at tale med dem. Spurgte ind til om “det var hemmeligt” hvor jeg var i fagforening, fordi jeg ikke havde lyst til at fortælle sådan en personlig oplysning til en eller anden fremmed telefonsælger
Meget ubehagelig oplevelse.

5. marts 2026

Hej Ditte
Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det er vi oprigtigt kede af at høre.

Det er ikke sådan, vi ønsker, at en samtale med os skal opleves. Særligt ikke når du beskriver, at dit nej ikke blev respekteret med det samme, og at du blev mødt på en måde, der føltes ubehagelig og for grænseoverskridende. Det beklager vi.

Vi vil meget gerne undersøge den konkrete samtale nærmere, så vi kan følge op internt og sikre, at det ikke sker igen. Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne sende os dine oplysninger via Trustpilot, så vi kan finde sagen frem.

Fra hjertet TAK❤️

Jeg kan ikke med ord beskrive den fantastiske hjælpsomhed, jeg har modtaget fra Frie, især Marianne Moore.

Både kommunikationsmæssigt, opmærksomhedsmæssigt og behandlingsmæssigt har jeg følt mig mødt med en helt særlig professionalisme, respekt.

Jeg har oplevet en tryghed, som har haft uvurderlig betydning for mig – en følelse af at blive taget alvorligt, lyttet til og støttet hele vejen.

Der skal lyde utallige roser for den grundige og omsorgsfulde kommunikation, der ydes.

For mig er det ganske enkelt verdens bedste fagforening og a-kasse❤️

Fra hjertet TAK❤️

3. marts 2026

Hej Lene
Tusind tak for din rørende anmeldelse – den gør os enormt stolte og glade.

Det betyder enormt meget for os, at du har følt dig mødt med professionalisme og respekt, og at du har oplevet den tryghed, der kommer af at blive taget alvorligt, lyttet til og støttet hele vejen. Det er præcis den type oplevelse, vi håber, alle vores medlemmer får, når de har brug for os.

En særlig tak for dine ord om Marianne. Vi sørger selvfølgelig for, at hun får din ros – og vi er meget glade for, at hendes måde at kommunikere og følge op på har gjort en mærkbar forskel for dig.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – det betyder virkelig meget.

Frie

Flink til at oplyse om reglerne og…

Flink til at oplyse om reglerne og forklare processen omkring manglende udbetaling af g-dage

4. marts 2026

Hej Daniel

Det er godt at høre, at du har oplevet, at vi var flinke til at oplyse om reglerne og forklare processen. Vi ved, at reglerne kan virke lidt tunge at navigere i, så det betyder meget, når forklaringen giver overblik.