Helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut. Det eneste der var vigtigt som forbruger er at have appen fremfor at bestille over hjemmesiden. Meget nemmere. Så 5/5
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Since 2004, Freetrailer has been committed to enhancing customer experience through our sharing economy solution. Our mission is simple: to offer free access to trailers and electric cargo bikes for those in need. Our principle, "We make sharing easy," is brought to life with our award-winning app, enabling self-service pick-ups and returns. With partners like IKEA, Elgiganten, Byggmax and POWER on board, accessing a Freetrailer is convenient, affordable and easy, ensuring our users always find what they need close by.
Dampfærgevej 10, 2100, København, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Super dårligt information. Jeg blev afkrævet 283 DKK for ikke at bruge deres trailer mega dyrt! Jeg kørte i sted til Shell og lejede trailer til 255 kr, 4 timer ingen bøvl og ballade med aps, no show fees og dvs. gebyrer som “freetrailer” disker op med! Lad være med at bruge dem!

Besvarelse fra www.freetrailer.com
Super nemt at booke, hente og aflevere. Virkelig søde kundeservice medarbejdere, som hurtigt og effektivt sidder klar til at hjælpe.

Besvarelse fra www.freetrailer.com
Havde reserveret og betalt for leje et døgn. Men da jeg skulle afhente trailer fik jeg at vide at reservation var blevet annuleret og jeg skullebetale et no show fee. Det er bondefangeri.... Vil aldrig bruge dem nogensinde igen.
Free trailer har kontaktet mig efterfølgende og jeg er ikke blevet trukket penge :-) Det har dog været lidt forvirende og jeg har spildt lidt tid på at være frustreret. Men 4 stjerner for at følge op på mit indlæg

Besvarelse fra www.freetrailer.com
Nemt, billigt, overskueligt! Jeg vender tilbage og aflyser køb af privat trailer 😊👍

Besvarelse fra www.freetrailer.com
Super oplevelse. Ren og velkørende og app-en hjælper trin for trin. Tillykke med et godt produkt.

Nem booking, nem afhentning, nem returnering. Det spiller helt 100 det her

Besvarelse fra www.freetrailer.com
Langt mere økonomisk og miljøvenlig end at vi alle skal eje egen trailer.

Besvarelse fra www.freetrailer.com
Nem at bruge app. Men lidt irriterende at de fotos man tager i appen ikke kan ses på lejebeskrivelsen.