Fotografie Ploeg Anmeldelser

10.705
TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb al een aantal online cursussen van Jeroen van der Ploeg gevolgd. Verwachtingen voor de workshop macrofotografie waren hoog gespannen, en zijn in alle aspecten uitgekomen. De beoordelingen ware... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Workshop Macrofotografie in de Hortus van Leiden gevolgd. Met een paar uur begeleiding in de macrofotografie is de belichting van mijn foto's een stuk beter geworden. Jeroen is enthousiast, legde held... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De cursus heeft een duidelijke en logische opbouw, waarbij de basisinstellingen stap voor stap worden uitgelegd. Tijdens de groepscursus was er volop ruimte om vragen te stellen. Jeroen zorgt voor ee... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Heb zelf de complete basis 3 delen van de foto buddy besteld. Deze helpen mij enorm met het leren kennen van de basis met afstellen van mijn camera. De buddy werd snel bezorgd en is zelfs voor een beg... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Fotografuddannelse
  2. Karriere- og uddannelsesudbyder
  3. Uddannelsesinstitution
  4. Fotograf
  5. Fotokursus

Skrevet af virksomheden

Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,

Wij zorgen voor een klik met je camera

Skrevet af virksomheden

Iedereen kan bij ons leren fotograferen
Met persoonlijke aandacht leren wij iedereen fotograferen, met of zonder ervaring. Dat maakt niet uit. Succes verzekerd, al ruim 50.000 cursisten gingen je voor.

Niet tevreden, geld terug!

Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.

Niet tevreden, geld terug! Direct beginner met onze online cursussen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(10.705)

808 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Leerzame workshop fotografie

Ik heb een fotocursus in diergaarde Blijdorp gedaan. Jeroen is erg enthousiast en geeft goede, duidelijke uitleg over het fotograferen en veel persoonlijke aandacht tijdens het fotograferen. Ik ben een beginnend fotograaf en kon met al mijn vragen bij Jeroen terecht. Geduldig liet hij zien hoe iets moest of hoe iets beter kon. Maar geeft altijd aan dat fotograferen persoonlijk is wat hij mooi vindt hoef jij niet mooi te vinden. De feedback op 4 van je gemaakte foto's tijdens de dag van de cursus is ook heel leerzaam. In een video zie je alle foto's van je medecursisten en hoor je alle feedback, echt super! Deze cursus is zijn geld zeker waard. Ik ben van plan om er nog meer volgen. Binnenkort ga ik weer met de camera op pad om het geleerde in praktijk te brengen!

Besvarelse fra Fotografie Ploeg

Wat een prachtige review. Bedankt dat je zo uitgebreid jouw ervaring hebt gedeeld! Geweldig om te lezen dat de workshop dierenfotografie in Blijdorp je als beginnende fotograaf zoveel zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik vind het belangrijk dat er ruimte is voor ieders eigen stijl en dat je altijd vragen kunt stellen. Ook mooi dat de persoonlijke feedbackvideo je heeft geholpen om niet alleen van je eigen foto's, maar ook van die van anderen te leren. Heel veel plezier met het toepassen van alles wat je hebt geleerd. Ik kijk ernaar uit om je binnenkort weer te zien bij een volgende workshop fotografie!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De cursus fotografie voor beginners was heel leerzaam!

De cursus fotografie voor beginners was leuk, heel leerzaam en zeer toegankelijk. Genoeg tijd voor vragen van alle cursisten. Zeker een aanrader!

15. juni 2026

Besvarelse fra Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Fijn om te horen dat de workshop fotografie voor beginners zo toegankelijk was en dat er voldoende tijd was om alle vragen te beantwoorden. Juist die combinatie van duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht helpt om met meer vertrouwen te fotograferen. Ik wens je heel veel plezier met je camera en hoop je nog eens terug te zien bij een volgende workshop of online fotocursus.

Makkelijk uitgelegd.

Ziet er allemaal goed uit. Ik ben net begonnen maar de eerste paginas waren makkelijk te begrijpen.

29. juni 2026

Besvarelse fra Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je jouw eerste indruk hebt gedeeld! Fijn om te horen dat de online fotocursus vanaf het begin duidelijk en makkelijk te volgen is. Dat is precies de bedoeling, zodat je stap voor stap meer leert over fotografie. Heel veel plezier met de rest van de cursus en ik ben benieuwd wat je straks allemaal gaat maken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede cursussen met duidelijke uitleg

Goede cursussen met duidelijke uitleg, goede tips en bij vragen over de cursus of nadere uitleg over de ingeleverde opdracht krijg je heel snel feedback. Ook de bestelde buddy's worden heel snel geleverd.
Een echte aanrader.

27. juni 2026

Besvarelse fra Fotografie Ploeg

Wat een mooi compliment. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen! Geweldig om te horen dat je de online fotocursussen duidelijk vindt en dat de tips en persoonlijke feedback je goed helpen. Ook fijn dat je tevreden bent over de snelle levering van de Foto Buddy's. Ik wens je nog veel plezier met fotograferen en hoop je nog vaak terug te zien!

Workshop

Onlangs een workshop in de dierentuin bij Jeroen gevolgd. Ontzettend leuk en super leerzaam en zeker voor herhaling vatbaar. Ik ben net begonnen met fotograferen en mede door de cursussen en deze workshop nog gemotiveerder en enthousiaster geworden. Jeroen legd goed uit, positief, rustig en op een manier dat een beginnende hobby fotograaf het goed snapt. Dikke vijf sterren!!!!!!

Besvarelse fra Fotografie Ploeg

Wat een prachtige review. Bedankt dat je jouw ervaring zo uitgebreid hebt gedeeld! Geweldig om te horen dat de workshop dierenfotografie je nog enthousiaster heeft gemaakt en mooi aansluit op de online fotocursussen. Ik vind het belangrijk om alles rustig en begrijpelijk uit te leggen, zodat iedere beginnende fotograaf met meer zelfvertrouwen op pad gaat. Hopelijk zie ik je snel weer terug bij een volgende workshop!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een absolute aanrader voor iedere…

Een absolute aanrader voor iedere fotograaf!

De workshop dierenfotografie in Blijdorp (13 juni) was super leerzaam. Dankzij de persoonlijke aandacht en de vele tips en tricks heb ik ontzettend veel nieuwe dingen geleerd. De kers op de taart was de feedback van Jeroen op de 4 ingeleverde foto's; zijn professionele blik geeft net dat extra zetje om in de toekomst nog mooiere foto's te maken. Top georganiseerd!

Besvarelse fra Fotografie Ploeg

Wat een geweldige review. Dank je wel dat je jouw ervaring zo uitgebreid hebt beschreven! Fantastisch om te lezen dat de workshop dierenfotografie in Blijdorp je zoveel nieuwe inzichten heeft gegeven. Ik vind persoonlijke aandacht en uitgebreide feedback op de ingestuurde foto's erg belangrijk. Mooi dat je daar zoveel aan hebt gehad. Hopelijk zie ik je snel weer terug bij een volgende workshop!

extra geheugen

ik had de kaartjes besteld en gekregen en die zijn een super geheugen steuntje .

13. juli 2026

Besvarelse fra Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je jouw ervaring deelt! Fijn om te horen dat de Foto Buddy kaarten voor jou een handig geheugensteuntje zijn tijdens het fotograferen. Ik hoop dat ze je nog vaak helpen om snel de juiste instellingen te kiezen.

Blij met de fotobuddy

Blij met de fotobuddy, snel ontvangen en heel erg praktisch. Fotografie Ploeg heeft vele mogelijkheden om je mooie hobby goed te ondersteunen.

28. juni 2026

Besvarelse fra Fotografie Ploeg

Wat mooi dat je jouw ervaring met mij deelt! Fijn om te horen dat de Foto Buddy snel is geleverd en je helpt tijdens het fotograferen. Leuk dat je ook de andere mogelijkheden van Fotografie Ploeg waardeert. Ik help je graag om nog meer uit je fotografie te halen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima cursussen en materiaal…

Prima cursussen en materiaal beschikbaar via fotografieploeg.nl
Ook de support is prima en snel toppie

28. juni 2026

Besvarelse fra Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je jouw ervaring deelt! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de online fotocursussen, het lesmateriaal en de snelle support. Ik doe mijn best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen. Veel plezier met fotograferen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

heel helder uitgelegd en jeroen geeft…

heel helder uitgelegd en jeroen geeft uitgebreid aan hoeveel mogelijkheden de smartphone heeft. echt heel informatief en leerzaam. top!
Karin

11. juli 2026

Besvarelse fra Fotografie Ploeg

Wat een mooi compliment, Karin. Bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Fijn om te horen dat de cursus smartphone fotografie je heeft laten zien hoeveel mogelijkheden er met een smartphone zijn. Ik wens je veel plezier met het toepassen van alle tips en het maken van nog meer mooie foto's.

Besvarelse fra Fotografie Ploeg

Wat fijn dat je jouw ervaring deelt! Mooi om te horen dat je de online fotocursus een goede prijs-kwaliteitverhouding vindt en dat de lessen direct praktisch toepasbaar zijn. Veel plezier met alles wat je nog gaat leren.

Goede uitleg

Goede uitleg. Tips ook super.

11. juli 2026

Besvarelse fra Fotografie Ploeg

Dank je wel voor je review! Geweldig om te horen dat de online fotocursus duidelijk is en dat je zoveel hebt aan de praktische tips. Ik wens je veel plezier met het toepassen ervan tijdens het fotograferen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuke en leerzame cursus!

Ontzettend leuke en leerzame cursus die mij enthousiast heeft gemaakt om het fotograferen te leren. Jeroen kon alles ontzettend goed uitleggen

24. juni 2026

Besvarelse fra Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je jouw ervaring hebt gedeeld! Fantastisch om te horen dat de online basiscursus fotografie je zo enthousiast heeft gemaakt om verder te leren. Ik vind het belangrijk om alles stap voor stap en begrijpelijk uit te leggen. Veel plezier met je verdere ontdekkingsreis in de fotografie!

Duidelijke lessen

Duidelijke lessen. Prima prijzen.

Besvarelse fra Fotografie Ploeg

Dank je wel voor je review! Mooi om te horen dat de online fotocursus duidelijk is en dat je de prijs-kwaliteit zo waardeert. Ik wens je veel plezier met het verder ontwikkelen van je fotografie.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Duidelijke uitleg en handige voorbeelden.

Mooie duidelijke uitleg. Verzorgde voorbeelden en een handig mapje.

22. april 2026

Besvarelse fra Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je jouw ervaring deelt! Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk is en dat de voorbeelden je goed op weg helpen. Ook mooi dat de Foto Buddy met het handige mapje een fijne ondersteuning is tijdens het fotograferen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helemaal tevreden echt top en een hele…

Helemaal tevreden echt top en een hele goede uitleg. Zeker een dikke aanrader

24. juni 2026

Besvarelse fra Fotografie Ploeg

Wat mooi om te horen dat je zo tevreden bent! Fijn dat de online fotocursus je bevalt en dat de uitleg duidelijk en prettig te volgen is. Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met alles wat je nog gaat leren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had de verkeerde cursus besteld

Ik had de verkeerde cursus besteld. Eén telefoontje en het was geregeld en kreeg gelijk de goede cursus. Super vriendelijk, goede service!!

Besvarelse fra Fotografie Ploeg

Wat fijn dat je jouw ervaring deelt! Gelukkig kon ik je na één telefoontje direct helpen en de juiste online fotocursus voor je klaarzetten. Goede service vind ik belangrijk. Veel plezier met de cursus en bedankt voor je mooie woorden!

Buddy kaarten 3 delen.

De buddy kaarten zijn een goede steun bij het maken van foto's in diverse situaties, echte buddy 's.

Besvarelse fra Fotografie Ploeg

Wat leuk dat je jouw ervaring deelt! Fijn om te horen dat de Foto Buddy kaarten je ondersteunen in verschillende fotografiesituaties. Dat ze echt als een handige buddy met je meegaan tijdens het fotograferen, is precies waar ze voor zijn gemaakt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben ontzettend blij dat ik deze cursus

Ik ben ontzettend blij dat ik deze cursus heb gevolgd. Je leert je camera echt kennen, van de basis tot de meer uitgebreide instellingen. Wat ik ook erg fijn vond, is dat de handleidingen van verschillende camera's gewoon in de cursus staan. Daardoor hoef je niet zelf eindeloos op zoek naar informatie.
De uitleg van Jeroen is duidelijk, rustig en goed te volgen. De video's zijn van goede kwaliteit, het beeldmateriaal is helder en de app werkt zonder problemen. Alles speelt soepel af, zonder haperingen, waardoor je je volledig kunt concentreren op de les.
Ik werk in de zorg en heb daardoor onregelmatige werktijden. Juist daarom is deze cursus ideaal. Ik kan de lessen volgen wanneer het mij uitkomt en in mijn eigen tempo.
De werking en instellingen van de camera worden stap voor stap uitgelegd. Dankzij de uitleg van Jeroen snap ik eindelijk de belichtingsdriehoek. Dat onderwerp vond ik altijd lastig, maar nu is het me echt duidelijk geworden. Ook wordt uitgebreid uitgelegd welke instellingen en functies je camera heeft, wat ze doen en welke verschillende lenzen er zijn en waarvoor je ze gebruikt.
Ik kan deze cursus van harte aanbevelen aan iedereen die zijn camera echt wil leren begrijpen. Ik ben heel blij dat ik deze cursus heb gevolgd.

20. april 2026

Besvarelse fra Fotografie Ploeg

Wat een geweldige review. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring zo uitgebreid te delen! Fantastisch om te lezen dat de online basiscursus fotografie je heeft geholpen om je camera echt te begrijpen en dat zelfs de belichtingsdriehoek nu duidelijk is. Fijn dat je de cursus door je onregelmatige werktijden op je eigen tempo kunt volgen. Ik wens je heel veel plezier met alles wat je hebt geleerd en hopelijk zie ik je terug bij een vervolgcursus of een van mijn workshops.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het wordt duidelijk en goed uitgelegd

Het wordt duidelijk en goed uitgelegd. Zeer tevreden en al veel geleerd

22. juni 2026

Besvarelse fra Fotografie Ploeg

Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! Fijn dat de online fotocursus duidelijk is opgebouwd en dat je in korte tijd al zoveel hebt geleerd. Ik wens je veel plezier met het verder ontdekken van de mogelijkheden van je camera.

Groeten Jeroen

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.