Ik heb al een aantal online cursussen van Jeroen van der Ploeg gevolgd. Verwachtingen voor de workshop macrofotografie waren hoog gespannen, en zijn in alle aspecten uitgekomen. De beoordelingen ware... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Workshop Macrofotografie in de Hortus van Leiden gevolgd. Met een paar uur begeleiding in de macrofotografie is de belichting van mijn foto's een stuk beter geworden. Jeroen is enthousiast, legde held... Se mere
De cursus heeft een duidelijke en logische opbouw, waarbij de basisinstellingen stap voor stap worden uitgelegd. Tijdens de groepscursus was er volop ruimte om vragen te stellen. Jeroen zorgt voor ee... Se mere
Virksomheden har svaret
Heb zelf de complete basis 3 delen van de foto buddy besteld. Deze helpen mij enorm met het leren kennen van de basis met afstellen van mijn camera. De buddy werd snel bezorgd en is zelfs voor een beg... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,
Wij zorgen voor een klik met je camera
Skrevet af virksomheden
- Iedereen kan bij ons leren fotograferen
- Met persoonlijke aandacht leren wij iedereen fotograferen, met of zonder ervaring. Dat maakt niet uit. Succes verzekerd, al ruim 50.000 cursisten gingen je voor.
Niet tevreden, geld terug!
Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.
Kontaktoplysninger
De Zodde 16, 1231 MB, Loosdrecht, Holland
- 06-34830972
- info@fotografieploeg.nl
- www.fotografieploeg.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fantastische workshop Burgers zoo
Wat hebben we een fantastische ochtend gehad met de dierenfotografie in Burgers zoo.
Wij hebben wel wat ervaring, maar ook vaak nog ana het stoeien met hoe krijg ik mijn foto's nu goed scherp. Technieken werden deze ochtend goed uitgelegd en natuurlijk werden er veel foto's gemaakt.
Per persoon mochten we 4 foto's uiteindelijk inleveren waar we feedback op kregen.
Ook met deze feedback kunnen wij weer goed aan de slag.
Dus een geslaagde workshop en er enorm veel van geleerd.

Besvarelse fra Fotografie Ploeg
Duidelijke uitleg over verschillende…
Duidelijke uitleg over verschillende technieken en achteraf fijne opbouwende feedback op foto’s. Voor mij was het leerzaam!

Workshop Dierenfotografie Beekse Bergen
Jeroen is een enthousiaste fotograaf.
Hij geeft duidelijke uitleg, bekijkt persoonlijk naar iedereen zijn camera en instellingen en geeft goede feedback.
Wij hebben veel geleerd van deze workshop.

leerzame ervaring qua fotografie
Duidelijke uitleg qua instellingen van de camera.
Goede tips tijdens de cursus
Fijn in de omgang
Fijne leerzame ochtend gehad

Workshop Avifauna
Gisteren een workshop gehad in Avifauna. Zeer geslaagd met een fijne begeleiding van Jeroen. Jeroen legt het duidelijk uit en heeft tijdens de shoot voor iedereen persoonlijke aandacht met goede tips & tricks. Ik ga in de toekomst zeker meer workshops volgen bij Jeroen! Dankjewel voor deze leuke dag met heel veel prachtige foto’s!

Besvarelse fra Fotografie Ploeg
Een must voor beginnende fotografen
Bijna een jaar geleden gestart met de basis-fotografie cursus. De cursus is chronologisch goed opgebouwd met leuke opdrachten erin verwerkt. Als je vragen hebt dan kun je die in het portal van Jeroen kwijt of Jeroenngeeft je hints of mede cursisten geven antwoord.
De studie portal van Jeroen van de Ploeg is erg overzichtelijk. Naast basis-fotografie heb ik ook de cursus Macro fotografie en Adobe Lightoom aangeschaft. Zonder de cursus lightroom van Jeroen, zou ik volledig de weg kwijt zijn in LRC. Zoals gezegd de opbouw van de cursussen zijn erg goed en Jeroen brengt het prettig en helder over

Besvarelse fra Fotografie Ploeg
Jeroen is een zeer enthousiaste…
Jeroen is een zeer enthousiaste cursusleider die me heel veel geleerd heeft hoe ik mooie foto’s kan maken. Hij doet dit geduldig en heel duidelijk. Ook de bespreking van de gemaakte foto’s is leerzaam.
Vond het een geweldige middag in een heel warm burgers zoo.

Workshop bergen op zoom
2e workshop gedaan bij jeroen.
Zoals de eerste workshop was het weer erg leerzaam.
Binnenkort nog een workshop maar welke weet ik nog niet.

Goede interactieve workshop!
Jeroen is een enthousiaste docent, helder in uitleg. Hij neemt de tijd om ieder persoonlijk te helpen met zijn/haar eigen camera. Het resultaat is dat we de camera’s beter “ begrijpen” en dat we de belangrijkste items (diafragma, sluitertijd, ISO en witbalans) nu op de juiste wijze kunnen toepassen. Er was ruimte voor vragen waar hij ook serieus op in gaat. Alles was goed verzorgd.
Het heeft er toe geleid dat fotograferen voor ons een diepere dimensie heeft gekregen.
Echtpaar 60+

Duidelijke en fijne uitleg
Duidelijke en fijne uitleg. Makkelijk te volgen om nog meer uit je camera te halen.

Positieve presentatie
Positieve presentatie, overtuigend vakmanschap en duidelijke begeleiding.

Dierenfotografie voor 1e maal door een amateur
Ik had de cursus Dierenfotografie kado gekregen van mijn kinderen op mijn 67e verjaardag. Had tot dan toe altijd in de automaatstand foto’s gemaakt. Werd in Dierenpark Wildlands Emmen op een bloedhete vrijdag als het ware voor de leeuwen gegooid om alles handmatig in te stellen. Werd hierin ook goed gesteund door Jeroen. Heb de foto’s onbewerkt ingestuurd en kreeg hier een goede terugkoppeling op. Ik ga meer foto’s maken op de handmatige stand voortaan.
Teunis van der Veen

Besvarelse fra Fotografie Ploeg
Ik had een online cursus besteld
Ik had een online cursus besteld , waar een fotobuddy bij geleverd zou worden . Deze fotobuddy had ik al dus is er in overleg met mij een andere geleverd.

Besvarelse fra Fotografie Ploeg
Pas enkele weken bezig, en nu al verslaafd.
Al ben ik nog maar kort bezig: de challenge opdrachten zijn leuk en leerzaam. Ik vind het een uitdaging, die lijkt op het Perfecte plaatje uitdagend en inspirerend. Zo als ik het nu zie, zal ik er zeker mee doorgaan.

Besvarelse fra Fotografie Ploeg
Leerzame en inspirerende workshop straatfotografie
Ik heb de workshop straatfotografie bij Jeroen van der Ploeg gevolgd en kan hem zeker aanbevelen. De workshop zat vol met praktische tips en tricks die je direct kunt toepassen. De combinatie van fotograferen in de stad en het uitgebreide feedbackmoment achteraf werkte erg goed. Jeroen geeft duidelijke, persoonlijke feedback en laat je met een andere blik naar straatfotografie kijken. Een leerzame en leuke ervaring!

Leuke fotoworkshop met Jeroen van der Ploeg
Leuke fotoworkshop met Jeroen van der Ploeg van Fotografie Ploeg. Kleine groep, veel individuele aandacht met nuttige, eenvoudige tips en trucs. Ook de nabesprekiing van de ingeleverde foto's was zeer leerzaam en leuk!

Aanschaf Foto Buddys
dankzij de foto Buddys die ik heb aangeschaft heb, de mogelijkheid na te kijken hoe ik het beste iets kan aanpakken.
Met bijvoorbeeld verschillende foto locaties en weer omstandigheden.
Dankzij dit maak ik als hobby fotograaf mooiere platen.

Besvarelse fra Fotografie Ploeg
leuke fotoworkshop in Blijdorp ik zeg doen.
leuke fotoworkshop in Blijdorp gehad van de dieren. En goeie feedback op de foto's gehad. Instructies die je krijgt op de dag zelf zijn goed.

Besvarelse fra Fotografie Ploeg
Foto’s maken met mobiele telefoon
Het was een leuke, leerzame cursus over verschillende manieren om foto’s met je mobiel te maken. Goede uitleg. Echt een aanrader!