Se, hvad kunderne siger
Fijne en nuttige tip. Ben een beginner en ga door de cursus steeds meer en amders kijken naar het maken van foto's. Je kunt het echt doen in je eigen tempo, op zelfgekozen momenten en je krijgt f... Se mere
Ik heb de cursus nachtfotografie gedaan, en veel geleerd. Mooie foto’s gemaakt met hulp van Jeroen. Alles wat we geboekt hebben was duidelijke informatie en goed geregeld!
De cursus ‘Dierenfotografie’ gevolgd en dit was erg leuk! Veel tips gekregen over het fotograferen en de instellingen op de camera. Dank je wel voor de leuke cursus Jeroen.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Fotografie Ploeg is gespecialiseerd is het geven van Fotografie Workshops, Cursussen en coaching van Fotografen. Of je nu begint met fotograferen of al enige ervaring hebt, wij kunnen je altijd wat leren! Met ruim 50.000+ cursisten zijn wij een van de grootste aanbieders op het gebied van fotografie cursussen. Wij hebben diverse online fotografiecursussen; basiscursus, vervolgcursus, macrofotografie, portretfotografie, nachtfotografie, lightpainting, landschapsfotografie,
Wij zorgen voor een klik met je camera
Skrevet af virksomheden
- Iedereen kan bij ons leren fotograferen
- Met persoonlijke aandacht leren wij iedereen fotograferen, met of zonder ervaring. Dat maakt niet uit. Succes verzekerd, al ruim 50.000 cursisten gingen je voor.
Niet tevreden, geld terug!
Ruim 50.000 cursisten gingen je al voor.
Kontaktoplysninger
De Zodde 16, 1231 MB, Loosdrecht, Holland
- 06-34830972
- info@fotografieploeg.nl
- www.fotografieploeg.nl
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede en leuke workshop datbwas zeker…
Goede en leuke workshop datbwas zeker de afstand waard. We zullen zeker weer een workshop bij je boeken
Fijne en nuttig.
Fijne en nuttige tip.
Je kunt het echt doen in je eigen tempo, op zelfgekozen momenten en je krijgt feedback op de ingestuurde foto's.
Duidelijke en overzichtelijke kaarten…
Duidelijke en overzichtelijke kaarten met uitleg waarmee je aan de slag kan. Door handig formaat ook makkelijk mee te nemen.
De cursus ‘Dierenfotografie’ gevolgd en…
nachtfotografie…
Stap voor stap met duidelijke uitleg en…
Stap voor stap met duidelijke uitleg en toelichtingen. Absoluut een aanbeveling.
Ik heb de basiscursus gevolgd en ga…
Ik heb de basiscursus gevolgd en ga beginnen met de vervolg cursus. De basis cursus heb ik zeker dingen geleerd die ik nog niet wist!
Jeroen doet het gewoon leuk
Jeroen doet het gewoon leuk. Laat je niet dom voelen, neemt je goed mee en leert me altijd weer nieuwe dingen. Echt heel leuke workshop.
Goede online opleiding
Goede online opleiding, zeker de moeite als je niks van camera’s kent dan alleen maar de auto functie en wat al de rest betekend
De fotocursus waar je blij van wordt.
De fotocursus kan je op je eigen tempo volgen. De uitleg is duidelijk en goed begrijpend. Na elke les worden de instellingen van verschillende merken camera's besproken. Eerst de basiscursus gedaan. Zo veel geleerd, dus nu verder met de vervolgcursus.
Tijd voor goed advies
Ik ben in Assen bij de Baron goed en kundig geholpen. Ze namen de tijd om me goed te adviseren.
Keurige begrijpelijke cursus
Een fijne cursus.
Een duidelijke cursus. Fijn dat het online is, je kan het op je eigen tempo doen.
Super blij met de workshop online
Goede uitleg en fijne online workshop
Ben er nog mee bezig super uitleg
Goede service bij ploeg fotografie
Goede service, na bestelling ontvang je snel het gevraagde product. Er staan handige tips op de buddy, heel overzichtelijk gecategoriseerd.
Al met al echt een aanrader als je iets nodig hebt wat betreft fotografie!

Besvarelse fra Fotografie Ploeg
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.