FolkeFerie.dk Anmeldelser

3,8

Min mand og jeg er Mellieha Holliday Center for første gang. ALT er godt. Ganske enkelt. Fra servicen i flyet til modtagelse i lufthavnen til receptionen og guidekontoret. . . Vi skulle lige orien... Se mere

Er lige vendt hjem efter en uge på Mellieha Holiday Center. Vi rejste 2 voksne og 2 halvvoksne teenagere. Dejlig ferie, centret byder på mange aktiviteter, alle gratis. Man kunne låne udstyr til nærm... Se mere

Vores ferie til Porto Santo blev aflyst på grund covid19. Vi blev kontaktet af Folkeferie,som oplyste vi enten kunne vælge en ny ferie, eller få pengene retur. Vi skulle blot oplyse bookingnummer og... Se mere

Ingen hjælp at hente hos dansk FolkeFerie.dk ved uheld 20 dage inden ferie.. ferie kan ikke rykkes, ingen tilgodebevis. Fair nok de ikke giver penge retur, men de har åbenbart den indstilling at de h... Se mere

1. Rejseselskab
  2. Rejsearrangør

Siden 1938 har vi gjort vores bedste for at opfylde vores gæsters feriedrømme. Året rundt tilbyder vi alt lige fra solskinsferier og temarejser til langtidsferier, grupperejser og ferier i Danmark. Find din næste ferie på: www.folkeferie.dk

God

Svarer typisk inden for 2 uger

17 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Exceptionelt rejseselskab!

Jeg bestilte en rejse til Malta, Melia Holiday Center, hvilket var en fantastisk guided rejse fra Folkeferies side. Skønne boungalouwer at opleve rejsen i. På Jeres tur til "Den Blå Lagune" var en oplevelse for livet.

Tak for en rejse jeg sent vil glemme!

12. juli 2011

Mellieha holder og prisen i juni er ualmindelig rimelig

Clublux hus er alle pengene værd. Det bedste er den utrolig gode housekeeping service. Arkitekturen er fantastisk og naturen har gjort stedet bedre med årene. Adgang til stranden gennem tunnelen er nem, indtil man når på strandsiden. Her er det besværligt, særligt med klapvogn. Stranden er god, 2 stole med parasol koster 12 euro pr. Dag, det er ok.
Baren og supermarkedet på MHC fungerer godt. Restaurantmaden lader en hel del tilbage at ønske.
Da det analoge TV signal blev slukket den 15.6. 2016 stod vi uden og uden forklaring.
WIFI Funger PERFEKT.

31. januar 2011

skønt på malta

go service, men noget misvisende reklame ind imellem, med priser som ikke altid er så billige som i annoncen.
lækre feriemål, er vild med malta! men prisen er godt nok helt vild...

19. januar 2011

Fantastisk service

Efter at have rejst med mange forskellige selskaber i mange år, var det en sand fornøjelse at rejse til Malta med FolkeFerie.dk. Magen til professionalisme skal man lede længe efter.

Lige fra rejsen blev bestilt hos den mest kompetente rejsekonsulent, Kim Pedersen, jeg endnu har mødt, til vi stod på destinationen var alt simpelthen perfekt.
På destinationen var alt lige så glimrende arrangeret, lige fra indkvartering på det lækre center til super udflugter med lokal dansk guide.

Så kære venner FolkeFerie.dk er vejen frem i rejsebranchen.

Nils Hansen

8. februar 2010

sælgerne snyder kunderne

Som en del af en større gruppe blev der allerede et år inden rejse bestilt 10 bungalows på melieha holliday center. Da orderebekræftelsen kom var prisen større end forventet. Efter et tlf.opkalde til sælgeren Kim Petersen blev det oplyst at det var fordi der var blevet valgt superiour-kategori huse. Dette var ikke ønsket af os, men sælgeren oplyste at det var en fordel fordi man så kom til at bo nærmere ved receptionen og poolområdet. Da gruppen bestod af flere gangsbesværede og små børn, accepterede man denne forhøjelse af prisen. Ved ankomst fik vi anvist huse længst væk fra de nævnte områder med beskeden at dette kunne man ikke bestemme i Danmark , men var noget hotellet bestemte og at der ikke stod nogle steder at dette var ønsket og at ALLE huse iøvrigt var superior. Så snydt for 3500,00 kr i en ellers fremragende ferie.Og i et særdeles godt ferieområde

13. oktober 2008
Vis anmeldelser på alle sprog. (184 anmeldelser)