Min mand og jeg er Mellieha Holliday Center for første gang. ALT er godt. Ganske enkelt. Fra servicen i flyet til modtagelse i lufthavnen til receptionen og guidekontoret. . . Vi skulle lige orien... Se mere
Ingen hjælp at hente hos dansk FolkeFerie.dk ved uheld 20 dage inden ferie.. ferie kan ikke rykkes, ingen tilgodebevis. Fair nok de ikke giver penge retur, men de har åbenbart den indstilling at de h... Se mere
Siden 1938 har vi gjort vores bedste for at opfylde vores gæsters feriedrømme. Året rundt tilbyder vi alt lige fra solskinsferier og temarejser til langtidsferier, grupperejser og ferier i Danmark. Find din næste ferie på: www.folkeferie.dk
Søndre Fasanvej 98, 2500, Valby, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Skulle have været til Malta i efteråret, men det blev aflyst pga. Corona. Fik automatisk alle pengene tilbage og endda mulighed for at skubbe min bestilling til næste efterår med store rabatter. Det er meget lang tid siden jeg sidst har fået så god service, samtidig med at jeg købte noget så billigt.
Lægger mig i støvet og takker !
Peter H.A. Petersen
Vi havde i 2019 bestilt en rejse til Malta. På grund af corona kom vi ikke af sted. Folkeferie har oplyst om situationen på Malta, senest torsdag den 27.8, hvor de aflyste turen. Dagen efter var rejsens pris sat ind på vores konto. Det er en super information og tilbagebetaling. Vi rejser gerne med Folkeferie igen når det er muligt.
Vores ferie til Porto Santo blev aflyst på grund covid19. Vi blev kontaktet af Folkeferie,som oplyste vi enten kunne vælge en ny ferie, eller få pengene retur. Vi skulle blot oplyse bookingnummer og reg.nr og kontonummer,. så ville pengene blive sat ind. Helt igennem en fair behandling. Ikke sidste gang vi har bestilt rejse hos Folkeferie
Har lige fået vores rejse aflyst pga nye rejsevejledninger - der gik under 48 timer før pengene var tilbage på kontoen og de var super søde. Håber vi kan rejse med jer en gang i fremtiden.
Vi havde bestilt en rejse til Mellieha Holiday Center i august 2020. For første gang en pakkerejse, som vi havde bestilt i oktober 2019. Vi havde derfor fået book-billigt rabat. Da Folkeferie valgte at aflyse rejsen fik vi besked på at vi kunne få rabatten med, hvis vi bookede på ny.
De valgte dog at kun oprette rejse fra CPH, så vi kunne ikke komme dertil fra Billund. Vi bookede derfor egne flybilletter og ville booke bolig hos dem.
På trods af at vi havde bestilt rejse tidligere blev vi behandlet mega dårligt og de ville kun leje boligen ud til mere end hvad rejsen kostede med fly. De var enormt arrogante at tale med og sagde at de jo ikke kunne hjælpe os. Jeg korrigerede ham til at de ikke VILLE, da de selvfølgelig kan udleje os en lejlighed, som står tom til en pris, som koster mindre end hvad det koster med fly og transfer.
Det er godt vi i forvejen havde booket en anden bolig lige ved siden af til kun halvdelen af prisen.
Umiddelbart har jeg intet dårligt at sige om Dansk Folkeferie andet end jeg synes det er super urimeligt at jeg/vi skal betale vores afbestillingsgebyr for rejsen der aflyses af Dansk Folkeferie..! Jeg har intet problem med, at hvis jeg benytter eller ikke benytter den bestilte forsikring fordi vi er afsted på rejsen, at jeg selv hæfter for den. Men at den afbestilles på deres foranledning/Covid 19 synes jeg det er HELT unfair at jeg ikke får fuld refundering af rejsen. Jeg ser andre har fået FULD refundering. Er det så fordi de ikke havde afbestillingsforsikring.? Og hvad med dem som ikke bestilte med afbestillingsforsikring - er der taget et depositum fra dem eller er det bare "bad luck" for os, at vi rent faktisk tog den beslutning af "forsikre" os, for så var der noget, man fra Dansk Folkeferie side, kunne vælge ikke at tilbagebetale.? I denne omgang en dårlig beslutning at forsikre os, hvilke jo er lidt modsat i forhold til hvorfor en forsikring tegnes.
Så jeg kan bestemt ikke tilslutte mig, omend jeg rigtig gerne ville, at alt er refunderet fra Dansk Folkeferies side. Dårlig stil..!
Ekstremt langsom betjening, når man skal have penge tilbage fra en aflyst rejse. Efter en måned venter jeg stadig på de penge, der er mine. Hvor svært kan det være at aflevere, hvad der tilhører andre? Meget kedelig stil fra rejsefirmaet.
Blev kontaktet af Folkeferie og oplyst at vores ferie var blevet aflyst. Jeg skulle ikke engang spørge vedr vores depositum. Det blev tilbage betalt meget hurtigt.
Vi siger mange tak til Folkeferie, at vores annuleret rejse er blevet afviklet så godt og at vi har fået rejsebeløbet tilbage.
Hans-Juergen og Ulla Wismann
Vores rejse til Malta blev af FolkeFerie annulleret som følge af corona.
Vil gerne rose FolkeFerie for den hurtige udmelding og profesionelle håndtering af situationen.
Virkelig god hjemmeside😁. Har mange gange været inde og læse om Mellieha Holliday de sidste 3 måneder og har IKKE mødt nogen tekniske vanskeligheder. Så jer der har haft problemer handler nok ikke om Dansk Folkeferies hjemmeside
9 ud af 10 gangekan jeg ikke komme ind på siden med Mellieha Holliday Feriecenter. Det ender ofte med en tekst om, at der er problemer med siden, og få gange med at ALT er udsolgt, Det har stået på i flere måneder. Jeg har skrevet til Dansk Folkeferie, der har svaret, at ikke alt et udsolgt, og at jeg bare kan ringe. Det er for ringe. Havde i januar 2020 en dejlig ferie på stedet, og vi planlægger at tage afsted i marts/april, men hjemmesiden gør det vanskelig at planlægge.
Det er vel som det er, men folkeferie havde den 3/1 -2020 et lagersalg, som kun varede een dag (det var der ikke gjort opmærksom på på hjemmesiden). Jeg fandt en rejse som var sat til en rigtig god pris og jeg ville jo selvfølge gerne lige vende det med familien, så det gjorde vi så fredag aften og nu her Lørdag morgen, hvor jeg vil bestille er tilbuddet ikke gældende mere!! - Jeg ringer til folkeferie for at høre, hvad der er sket og får at vide at tilbuddet kun galdt en dag. Jeg mødte ingen forståelse fra medarbejderen og han nægtede at lade mig tale med hans chef. Føler mig lidt snydt :(
Folkeferie Melliah Malta har fået nyrenoverede restauranter. 2 af restauranterne har fået nyt navn, den tredie hedder fortsat Great Dane. Samlet set har spisestederne fået et betydelig ansigtsløft i form af mere lys, nye vinduer som kan skydes op/i, taget er ikke længere utæt, der virker væsentlig mere hygiejnisk og maden er bedre og præsenteres mere appetitlig. Køkkenpersonalet har fået væsentlig bedre arbejdsforhold og køkkenet fremstår ikke længere lukningstruet af diverse myndigheder herunder Arbejdstilsynet - og tilsyn for hygiene og sundhed.
Møblementet lader imidlertid meget tilbage at ønske. Great Dane fremstår med gule og blå metalstole til hvide pladsborde som et cafeteria i Brøndby boldklub. Stolene er tunge og svært håndterbare for især børn. Et plus er at stolene kan vaskes af, modsat de tidligere plettede og snavsede stole. Møblement og mad som helhed giver et lidt dårligere helhedsindtryk fordi den gul/blå metalpræsentation tager noget af fornemmelsen af afslapning, hygge, feststemning etc etc
Selve rammen omkring renovationen lader meget tilbage at ønske og når ikke trestjerner. Flere steder er vinduesrammerne malet, hvor vinduesglasset ligeledes er malet over, hvilket unægtelig giver et sjusket præg (1*) går man udenfor og ser på restauraterne fra bagsiden bliver det også kun en stjerne med eroderede og smuldrede sandsten;/fundament og Skæve strømkabler, der snor sig over det trist udseende fundament. Personalet er veltrænet, imødekommende og venlige, men deres fortjente 4-5 stjerner kan/skal ikke løfte helhedsindtrykket. Den samlede pris for renovationen - sådan omkring en 11mill. Dk kr, penge som turisterne kommer til at betale synes ikke helt at stå mål med fornyelsen, selvom den på nogle måder er fin.
Påtalt i forhold til en knap så servicemindet københavnermedarbejder (Folkeferie) fremgik det en smule groft formuleret, at man jo burde kunne se ud over det her nævnte og notere sig det smukke møblement i de to andre restauranter.
Tja - præcis det samlede serviceniveau hhv i København og Melliha får et andet kapitel i Trustpilot.
Så har vi været på Malta melliha holiday center.. kan se at der ikke er nogen respons på nogle af anmeldelserne, så tror ikke lige det har deres interesse.
Deres guider dernede skal have super ros, de skal sørme finde sig i meget.. Men ville nok reklamere dette ferie sted til familie med små børn.. vi rejste 4 stk en på 83 - 52 og to drenge på 21 og 27 og må indrømme at tog, vi ikke selv nogle tiltag og derved tog taxa til at få noget ordentlig mad skal lige sige 3 kvarters kørsel hver gang ja så var vi døde af sult. Maden på hotellet er elendigt. Vi tog selv på jeep safari på GoZo og det kan helt klart anbefales.. DEN BLÅ LAGUNE hold jer væk eller læst anmeld. på tripadv. Ville ønske vi havde.. Bondefangeri ved højlys da, virkelig!! En stand der er 3 mtr lang 1 mtr bred til 1000 mennesker og både med folk blev ved at ligge til.. Folk stod stuvet sammen på de farlige klipper..Andre tissede i vandet der hvor man ellers kunne være heldig at komme til vandet.
Boligerne er rigtigt fine og har bestemt intet at klage over. Men der er 4 stole i gårdhaven som bestemt ikke er gode at sidde i.. savner lidt hygge i gårdhaverne og en parasol der ikke er ødelagt. Tror det er et super fint sted til folk med små børn, men for os var det virkeligt kedeligt og vi glæde os til at komme hjem .
Vi er lige kommet hjem efter en fantastisk ferie på Melliha holiday center her i uge 36.
Guiderne er fantastisk gode. De er så gode til at være der for børn og voksne.Det skal de have Max ros for.
Vi havde en fantastisk guide til den rødeborg Christian. Han skal have Max ros. Han var virkelig god til at fortælle og meget nærværende som guide. Ham kan de godt være stolte af.
Vi spiste i Great Dane Hold op hvor var det lækkert. Maden er i top lækker morgenmad buffet og aftensmad buffet. Der også et lækkert menukort. Der er intet at klage over.
Det er blevet totalt renoveret .De udendørs spise pladser. Vinduerne kan skubbes til side og taget rulles af. Virkelig hyggeligt lyst og venligt med en smuk udsigt.
Servicen er i top virkelig godt personale.
Der er en over tjerner der hedder Stephen. Han har været der i 36 år. Han er virkelig fantastisk utrolig nærværende. Han skal simpelthen have Max ros.
Vi holdte 80 års fødselsdag. Hurtigt var han med flag og han er så hyggelig.
Stephen kan man ikke rose nok.
Mange hilsner fra hus 129 og 130
4 gang med folkeferie til Melieha holiday center,, og vi kommer gerne igen..... Men men men. For det første tager man ikke penge for at børn skal deltage i et Børne disko. Selv de voksne tilskuere skulle betale. Ikke godkendt. Tag selv rundt på egen hånd og spar masser af euro. Malta har et fantastisk bus net, og folkeferie tager alt for mange penge for deres ture. Vi tager selv rundt for en brøkdel af deres pris. Skal i handle ind så tag op i Melieha med bus ud det nye supermarkedet valyou, så har i sparet mange euro ift centrets købmand. Som oven i en kold sodavand tager 0,2 euro fordi den er kold!!! Guiderne for unge og uerfarne. Det er ikke Ibiza det her, lidt mere modenhed ville foretrækkes. Men Malta er og bliver bare en skøn ø, oplev den selv og bliv meget rigere.
Er lige vendt hjem efter en uge på Mellieha Holiday Center. Vi rejste 2 voksne og 2 halvvoksne teenagere. Dejlig ferie, centret byder på mange aktiviteter, alle gratis. Man kunne låne udstyr til nærmest alt: tennis, fodbold, minigolf osv. Vi nød det meget
MEN MEN MEN - Vi bliver nød til at fremhæve guiderne som det helt store. Søde, smilende, altid hjælpsomme med humor. De var tilstede, og hjalp ud over det forventende. Har rejst med mange forskellige rejseselskaber men har ALDRIG mødt bedre guider som den her skønne flok :-)
Har netop været på Mellieha på Malta.
Måtte vente i over 2 timer før vores hus var klar.
Ville følge valget den 5 juni på TV. Det virkede ikke. Og blev ikke lavet. Guiden sagde der blev arbejdet på det.
Stoppet afløb i brusenichen.
Meget knagende seng i hus 160, hver gang jeg vendte mig.
Mapper på stedet ikke opdateret vedr. bustider og hvor lang tid det tager eks.vis til Håndværkerlandsbyen. Det tog 2 timer. I mappen stod der 40 min.
Dejlig ferie på PORTO SANTO
Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk ferie på hotel Vila Baleira på PORTO SANTO. Hotel, personale, rengøring, udsigt, strand, all inklusive ja alt var top klasse. Første gang vi rejser med FolkeFerie, og det gør vi helt sikkert igen.