FolkeFerie.dk Anmeldelser

3,8

Min mand og jeg er Mellieha Holliday Center for første gang. ALT er godt. Ganske enkelt. Fra servicen i flyet til modtagelse i lufthavnen til receptionen og guidekontoret. . . Vi skulle lige orien... Se mere

Er lige vendt hjem efter en uge på Mellieha Holiday Center. Vi rejste 2 voksne og 2 halvvoksne teenagere. Dejlig ferie, centret byder på mange aktiviteter, alle gratis. Man kunne låne udstyr til nærm... Se mere

Vores ferie til Porto Santo blev aflyst på grund covid19. Vi blev kontaktet af Folkeferie,som oplyste vi enten kunne vælge en ny ferie, eller få pengene retur. Vi skulle blot oplyse bookingnummer og... Se mere

Ingen hjælp at hente hos dansk FolkeFerie.dk ved uheld 20 dage inden ferie.. ferie kan ikke rykkes, ingen tilgodebevis. Fair nok de ikke giver penge retur, men de har åbenbart den indstilling at de h... Se mere

1. Rejseselskab
  2. Rejsearrangør

Siden 1938 har vi gjort vores bedste for at opfylde vores gæsters feriedrømme. Året rundt tilbyder vi alt lige fra solskinsferier og temarejser til langtidsferier, grupperejser og ferier i Danmark. Find din næste ferie på: www.folkeferie.dk

God

Svarer typisk inden for 2 uger

ØV hvor sølle

ØV, at de ikke tager ens klage alvorligt. Min mor har lagt 106000 kr for en familie rejse til 14 Pers og til trods for vi føler os snydt for flere ting, kommer man kun med en sølle undskyldt pr mail og intet godtgørelse. Kan IKKE anbefale at rejse med Dansk Folkeferie.

5. september 2022

Alt i topklasse

Bestilte en ferie i Syvota Grækenland 5 uger før afgang.
Var noget spændt både pga anmelderne herinde og fordi jeg ikke har rejst på
Charterferie i mange år.
Har rejst rundt selv, men da vi gerne ville til netop Syvota var det både nemmere og billigere end gøre det selv.
Havde en helt fantastisk ferie og kan kun give folkeferie de bedste anbefalinger.
Alt fint fra indtjekning til hjemrejse.
Søde guider på feriestedet, hvor de samarbejder med bl.a Århus charter.
Nemme at komme i kontakt med og for min rejsekammerat var det væsentligt at alt kunne foregå på dansk. Havde også en app hvor de hurtigt svarede på eventuelle spørgsmål også før afrejse.
Ikke noget at klage på.
Super lækkert hotel - boede på domotel Agios Nikolaus - Ren luksus.

23. juni 2022

Aldrig er der blevet talt sådan til mig…

Aldrig er der blevet talt sådan til mig af nogen rejsebureauer.
Vi har rejst charterferie i over 45 år og har aldrig oplevet noget lignende. Vi havde bestilt en rejse til Malta i august 2022. Jeg spørger derfor pænt inde på deres facebookside om Folkeferie også påtænker at opkræve for ekstra brændstoftillæg? Jeg får da et svar om at det vil de overveje løbende men ikke har taget stilling endnu. derefter er der 2 kunder som skriver, at de har da fået denne efterregning. Det kommenterer jeg med, at det vil vi forholde os til. Vi vil derfor afbestille vores ferie og skriver en mail herom. Jeg bliver fluks ringet op og det første der bliver sagt, er at Folkeferie siger, at jeg har påstået, at de lyver. Jeg bliver gal i skralden og siger, at det ord har jeg aldrig brugt men har forholdt mig til fakta som de selv har svaret på. Vi har nu afbestilt vores ferie og vi kommer aldrig til at rejse med dem igen. de har åbenbart nok kunder i forvejen.

17. juni 2022

Sidste Rejse med Dansk FolkeFerie

Kan kun skrive det er den værste rejse oplevelse,7 dage på Malta lyder jo godt og det kunne det også have været hvis Dansk FolkeFerie havde været sit ansvar bevist, de 7 dage blev til 5 dage da flyet som skulle afgå 4/6 kl.6.35 først afgik 5/6 kl.19.45 ingen information , overnatning + mad måtte vi selv sørge for de penge som vi fik for de 2 mistede dage dækkede lige mad og Hotel ,så vi har rejst for sidste gang med Dansk FolkeFerie

15. juni 2022

Sjælden oplevet så dårlig og flabet…

Sjælden oplevet så dårlig og flabet kundeservice.
Ingen hjælp eller imødekommen, tværtimod arrogant og afvisende monolog, da hvert eneste spørgsmål blev afbrudt før man kunne tale ud.
Påstand om tekst i en mail, som ikke svarer til sandheden.
Og oven i købet et afsluttende arrogant af medlidenhed lydende ønske om held og lykke med foretagenet.

9. juni 2022

God oplevelse

God oplevelse.
Vi rejste til Malta med familien. Man var mandsopdækket (på den gode måde) af rigeligt og meget behjælpeligt personale. Flyet var rummeligt, transferen til hotellet var nem og i det hele taget var alt time og tilrettelagt.
Prisen var ikke høj og derfor var det heller ikke overraskende, at en væsentlig del af faciliterne var noget udtjente. Ville give 3,5 stjerne, men runde op.

30. april 2022

Det gøres bare ikke bedre Brian.

Har aldrig før været på Malta. Har aldrig tidligere rejst med Folkeferie.
Men sikken da en utrolig flot hjælp fra salgskonsulent Brian.
Det var lige fra; betaling, om booking til hjælp med indrejse formularen.
Rejser 5 - 6 gange årligt med enten Bravo tours, Spies, Apollo og Tui.
Viste faktisk ikke der var noget der hed Folkeferie.
Hvis rejsen lever op til den flotte start, så er det absolut ikke sidste gang rejserne vil foregå med Folkeferie samt partner. (Primo tours).
Brian, slå et smut ind forbi, den lokale Bager, køb flødeskumskager til hele afdelingen. Send sms med beløbet til mig Allan Max Christensen.
23862032, så overføre jeg penge til dig via mobilepay. Hilsen Allan

1. februar 2022

For det første: hvorfor besvarer I ikke anmeldelserne ?

Vi har rejst med Dansk Folkeferie tidligere.
Porto Santo ... fin ferie .. en idrætshøjskole var her samtidig, men eleverne opførte sig eksemplarisk 👍
Det gjorde det blot lidt sværere at booke ledige tider i spa afdelingen ..
For en måneds tid siden, nuppede vi så rejse til Kreta med D.F .. det blev en udmattende udtur !!
Flyet var 5 en halv time forsinket .. vi ankom kl 2-halv 3 om natten .. næstkommende feriedag var total lost ... samtlige gæster var udmattede ...
En guide kikkede forbi på en runde een af de første dage .. jeg nævnede forsinkelsen og svaret var, at der ville komme en rundspørge en af de nærmeste dage om, hvordan vi havde oplevet det ... der kom INTET ...
Tilbage til ankomsten i lufthavnen klokken 1-halvto om natten : En veloplagt guide oplyste, at de, som havde bestilt halvpension ville få en bid mad, når vi ankom til hotellet .
Nævnte også " at vi jo var blevet " en smule forsinket " !
Ellers gled hun let og elegant henover, at vi var mange, som var totalt udmattede .... vi, som ikke havde bestilt halvpension, havde absolut ingen mulighed for at få en bid brød ... hm ... men det gik jo endda ...
Efter hjemkomsten kontaktede jeg via mail D.F. og fremlagde oplevelsen i nøje detaljer.
Det kunne de desværre ikke gøre noget ved .... at guiden skulle have negligeret vores uacceptabelt sene ankomst benægtede hun med : Det er ikke sandt ", men HUN var jo ikke med i bussen ..!!!
Det værste fadæse i svaret retur begik denne person bag denne besvarelse : Beklager, at I fik så dårlig en oplevelse ved HJEMREJSEN !!!
Hun kan da ikke have læst min klage ordentlig igennem ... da det tydeligt stod skrevet, at det var UDREJSEN, som kiksede !
Nu har jeg sat punktum for det her ... Dansk Folkeferie kan sgu ikke være det bekendt !!!

20. november 2021

Ferie Mellieha Holiday Feriecenter

Vi havde et ferieophold på Mellieha Holiday Feriecenter i uge 40. Stedet er rigtig dejligt med gode omgivelser. Selve boligen er i en dårlig stand. Det ser ikke ud til at Folkeferie bruger penge på vedligeholdelse af boligerne. Låger hang på et hængsel i køkkenet. Ingen opvaskemaskine, rustne radiatorer osv. Tv'et havde 15 kanaler hvoraf de 13 var nyhedskanaler, alt på engelsk. Man kunne ikke låne HDMI kabel eller chromecast for tilslutning af sin mobil enhed. Boligerne er ret dyre så man må kunne forvente en højere standard. Folkeferie burde bruge et væsentligt beløb til opdatering af boligerne. Ved ankomst måtte vi vente, i vores efterårstøj, i 2 timer før vi kunne komme ind i vores bolig og få skiftet til sommertøjet. Ved udtjekning kl. 07:00 fik meddelelse om at flyet var forsinket i 3 timer, men ingen egentlig begrundelse for forsinkelsen. Man oplyste heller ikke sine gæster om de rettigheder man har for at søge flyselskabet om erstatning for forsinkelsen. Vi har indgivet erstatningssagen til Flypenge.dk. Vi havde, trods disse ovenstående situationer, en rigtig god ferie.

12. oktober 2021

God oplevelse

Har rejst med Folkeferie for første gang. Turen gik til Malta.

God information inden afrejsen. Flyturen med Atlantic Airways var helt fantastisk. God forplejning og service ombord.

Modtagelsen af rejselederne ved ankomst fantastisk. Et plus er, at rejselederne følger med i bussen både ved ankomst og ved afrejse fra hotellet. Det ser man ikke hos ret mange rejseselskaber.

Kan klart anbefales.

11. oktober 2021

Rejse til Porto Santo

Rejse til Porto Santo. Kort før afrejse bliver vi informeret om at vores valgte lejlighed ikke var ledig. Den lejlighed vi i stedet fik havde en slem lugt fra kloakken, så det ene badeværelse var ubrugeligt. Det hjalp ikke at henvende sig til personalet. Generelt er hotellet slidt og det vrimlede med kakerlakker. Generelt var personalet flinke, undtaget ved strandbaren, hvor de tydeligvis ikke gad være på arbejde. Golfbanen var heller ikke vedligeholdt. De danske guider var flinke, men virkede til at være helt nye på destinationen og manglede lidt overblik.

20. juli 2021

Har rejst med Folkeferie gentagne…

Har rejst med Folkeferie gentagne gange. Kan kun give varmeste anbefalinger. Super service og i disse coronatider hvor flere mangler tilbagebetaling af aflyste rejser har vi på under en uge fået vores betaling tilbage. Vil helt klart benytte dem som rejsearrangør næste gang👍

19. juli 2021

Dårlig kundeservice

Jeg bestilte den 16. maj 2021 en rejse til Sivota i Grækenland via folkeferie.dk. Da jeg bestilte hotelværelset på Hotel Agios Nikolaus var der 3 værelser ledige via jeres hjemmeside. D.v.s at der var flere værelser ledige i den uge jeg bestilte hotel. Jeg overførte kort efter det fulde beløb for rejse inkl. Tilvalg. Jeg modtog en mail den 26. maj 2021 om at de havde modtaget det fulde beløb. Vi fik herefter løbende mails om hvordan vi skulle forberede os til rejsen til Sivota. Rejsen var på dette tidspunkt købt og betalt.

Torsdag den 8. juli, knap 2 måneder efter at have bestilt rejsen, bliver jeg ringet op af Folkeferie som oplyser, at Hotellet var overbooket!. Der er på dette tidspunkt 17 dage til afrejse. Folkeferie tilbyder os en erstatningsrejse til Kreta på hotel Panorama. Rejsemålet og Hotel Panorama er på ingen måde af samme standard som Hotel Agios Nikolaus i Sivota. Folkeferie oplyste mig om, at de har forsøgt at skaffe et alternativt hotel i Sivota, men det var ikke muligt idet ALT I SIVOTA VAR UDSOLGT. Jeg fik den klare fornemmelse at jeg blev ”spist af” med et middelmådig alternativ og at der ikke var gjort en indsats for at løse problemet. Jeg spurgte ind til hvordan det kunne lade sig gøre at overbooke, når man bestiller direkte via deres hjemmeside. Hertil fik jeg svaret, at deres hjemme side ikke er direkte bestilling på hotellet. Derfor undrer det mig at der skal gå knap 2 mrd. Før jeg får besked om at hotellet er overbooket.?

Vi var i vildrede nu vores ferie var aflyst. Jeg valgte at få pengene refunderet idet vi ikke ønskede rejsen til Kreta. Jeg kunne til min store overraskelse se, at flere Konkurrerende rejseselskaber havde adskillige rejser ledige til netop Sivota. På booking.com var der mange ledige hoteller i Sivota. Rejserne var dog noget dyrere idet der kun var 14 dage til afrejse. Derfor virker det ikke som om at Folkeferie har gjort en reel indsats for at løse problemet, men blot tilbudt os en middelmådig rejse, eller at refundere pengene. Så var problemet ude af verden.

Jeg har nu bestilt en sammenlignelig rejse via Apollo til Sivota på Hotel Sivota Retreat, som var kr. 7000.- dyrere.

Folkeferie har i mine øjne ikke udøvet rettidig omhug og har stillet os i et dilemma, hvor vi stod uden rejse 14 dage før vores ferie. Vi har nu måtte bestille en rejse som er væsentlig dyrere hos et konkurrerende rejseselskab. Besøget hos Folkeferie har kostet os ca. kr. 7.000.-

Hold jer væk fra Folkeferie.dk

17. juli 2021

Helt fantastisk service

Jeg kan kun rose folkeferie og deres fantastiske service. Vores sommerferie var planlagt til Malta og vi glædede os helt vildt, desværre lukkede Malta ned for alle der ikke er færdig vaccineret hvilke betød os. Den måde som folkeferie håndterede dette på var helt fantastisk, i stedet for at læne sig tilbage og sige det er bare ærgerligt, kom de op med forskellige muligheder.
Jeg kan kun varmt anbefale at booke rejser her igennem

12. juli 2021

5 Kokkehuer!

Som altid fik vi en fin service af Folkeferie, standarden er høj på Mellieha Feriecenter, restauranten er god og der er imødekommende personale på hele centeret..
Vi var så begejstrede for opholdet, at vi fik det forlænget, hvilket Brian fra kontoret i Kbh., klarede til UG.

11. juli 2021

første og sidste gang.

Endelig efter 2 år kom vi afsted på ferie til Malta, og vi havde glædet os som aldrig før til at komme ned i varmen og slappe af på FolkeFerie's destination 'Mellieha holiday centre' som de anbefaler for par og børnefamilier. Det viste sig at FolkeFerie også havde solgt turen til en hel efterskole fyldt med teenagere, som vi skulle tilbringe vores "ferie" med. Et unormalt højt støjniveau dagligt ved hele poolområdet og generelt på hele hotellet faktisk eftersom de er mange som er afsted, resultere i at vi må henvende os i receptionen flere gange for at bede om lidt normal adfærd. Men støjen fortsatte hele ugen. Vi gav det en chance hver dag men måtte flytte os til et "stille område" som der var og selv der kom de også ind og larmede og sprøjtede med vand så vi endte med selv at måtte bede dem om at slappe lidt af. Vi forsøgte os også med stranden, simpelthen fordi der dag efter dag var unormalt højt støjniveau. Vi ender med en af de sidste par dage på selve ferien faktisk, at sende en email til Folkeferie, da vi har betalt en stor sum penge for at komme på en ferie som på ingen måde var afslappende og behagelig. FolkeFerie's reklamation afdeling viser absolut ingen form for forståelse og havde kun flabede modsvar til når vi forsøgte at forklare vores synspunkt på ferien. Magen til "service" skal man lede længe efter. Vi har fuld forståelse for at der skal være plads til alle og der er selvfølgelig plads til grine og springe rundt men dette var som sagt en hel efterskole som kørte et unormalt højt støjniveau som gjorde at vi måtte forsøge os at ligge andre steder, dog uden held for at få en afslappende ferie. Og der var som beskrevet ingen hjælp at hente hos Folkeferie. En super øv oplevelse og absolut sidste gang vi ligger vores penge her.

13. juni 2021

Efter to lange år uden rejser (grundet…

Efter to lange år uden rejser (grundet COVID-19), havde vi skisme glædet os til denne ferie. Jeg har enormt mange gode barndomsminder med Folkeferie og ikke mindst Mellieha Holiday Centre, hvor jeg som barn, selv havde min første rigtige charter ferie. Den oplevelse ville jeg give videre til min egen lille familie. Desværre skulle dette langt fra blive samme gode oplevelse.
Folkeferie selv beskriver hotellet som “ Det ideelle feriested for par, børnefamilier eller flere generationer som rejser sammen”.
Dagen efter vi ankommer, tjekker en hel efterskole også ind. Vores ferie har hverken været rolig eller afslappende. På trods af at vi flere gange har gjort hotellets personale, samt Folkeferies eget personale opmærksom på dette, så fortsætte støjen. Vi måtte gang på gang gå fra poolområdet, på trods af at vi endda forsøgte i “stille zonen” også. Da vejret desværre var meget svingende, var stranden heller ikke en mulighed. Vi har derfor brugt det meste af ferien i vores lille feriehus (“de helt nye 2-værelses feriehuse”),- der i øvrigt også har været flere problemer med, i form af fugt. Vi sidder med en rigtig ærgelig oplevelse af det, der har været en absurd dyr rejse.
Vi kontakter kundeservice/reklamations afdelingen ved hjemkomst. Her bliver vi mødt af en medarbejder, der ingen sympati har overhovedet, mildest talt. Hun mener at vi skulle have optaget det. Optaget andre mennesker i deres private, der formentlig ikke ved at de bliver optaget. Aldrig har jeg været mere skuffet over måden, at håndtere eller måske nærmere “ikke håndtere” sine kunder på. Aldrig har jeg fået så dårlig service, eller nærmere ingen service’. Det er under ALT kritik og helt uhørt.
Der skal være plads til os alle, men der skal skisme også være plads til de fuldbetalende gæster, der kommer ned for at slappe af.

11. juni 2021

Den bedste service

Det er længe siden, vi har brugt et rejsebureau, da vi tidligere selv har arrangeret vores rejser. Men hold op hvor har vi fået god service og hjælp af Brian Wilk Rasmussen, der har gjort et stort arbejde med vores sommerferie til Siviota Grækenland. Vi kan kun anbefale Dansk Folkeferie til andre, der sætter pris på god service.

22. februar 2021