FolkeFerie.dk Anmeldelser

3,8

Min mand og jeg er Mellieha Holliday Center for første gang. ALT er godt. Ganske enkelt. Fra servicen i flyet til modtagelse i lufthavnen til receptionen og guidekontoret. . . Vi skulle lige orien... Se mere

Er lige vendt hjem efter en uge på Mellieha Holiday Center. Vi rejste 2 voksne og 2 halvvoksne teenagere. Dejlig ferie, centret byder på mange aktiviteter, alle gratis. Man kunne låne udstyr til nærm... Se mere

Vores ferie til Porto Santo blev aflyst på grund covid19. Vi blev kontaktet af Folkeferie,som oplyste vi enten kunne vælge en ny ferie, eller få pengene retur. Vi skulle blot oplyse bookingnummer og... Se mere

Ingen hjælp at hente hos dansk FolkeFerie.dk ved uheld 20 dage inden ferie.. ferie kan ikke rykkes, ingen tilgodebevis. Fair nok de ikke giver penge retur, men de har åbenbart den indstilling at de h... Se mere

1. Rejseselskab
  2. Rejsearrangør

Siden 1938 har vi gjort vores bedste for at opfylde vores gæsters feriedrømme. Året rundt tilbyder vi alt lige fra solskinsferier og temarejser til langtidsferier, grupperejser og ferier i Danmark. Find din næste ferie på: www.folkeferie.dk

God

Svarer typisk inden for 2 uger

17 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk guide

Min søn og svigerdatter valgte igår at blive gift på deres datters fødselsdag. Kæmpe surprice….
Her til morgen havde de planlagt en ferie - nu en bryllupsrejse - med Folkeferie til Malta.
Familien havde derfor brug for at få sendt en vingave og en kage til brudeparret.
Efter kontakt fra hovedkontoret ( med god service ) fik jeg tlf.nr. Til guiden Bianka.
En ualmindelig sød og helt fantastisk serviceminded person.
Hun oplyste, at normalt kunne man sende en “gave” via hovedkontoret…men da de først åbner mandag, ville hun gerne hjælpe.
Jeg kunne derfor overføre penge til hendes mp - og så ville hun sørge for, at der blev indkøbt en gave med både vin og kage og snacks.
Efterfølgende sendte Bianka billeder til os af de fine sager.
Hold nu op….virkelig en super super medarbejder hos Folkeferie.
Og Folkeferie havde derudover også valgt at sætte en vingave på deres vegne.
1000 tak for en super god service fra Bianka - og en stor fleksibilitet fra Folkeferie
Mvh Helle

19. august 2023

Kære Helle

Først og fremmest beklager jeg det sene svar, men vi er først lige begyndt at besvare Trustpilot anmeldelser.

Vi sætter stor pris på de fine ord og de 5 stjerner, og hvor bliver man bare varm om hjertet af at læse din historie. Det må have været noget af en overraskelse med brylluppet, men jeg er glad for at høre, at vi kunne bidrage til at få jeres hilsen til dem i hus.

Jeg skal bestemt sende de rosende ord videre til Bianka med det samme, og så håber jeg, at vi kan byde dig velkommen på et af vores rejsemål en skønne dag.

Super sted 3 generationer

Der findes ikke noget bedre sted at holde ferie 3 generationer. Et fantastisk sted med ordnede forhold . God stemning og altid frisk og imødekommende personale. Kan varmt anbefales

21. juli 2023

Kære Bent,

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner, den sætter vi stor pris på.

Jeg håber, at vi kan byde dig velkommen en anden god gang på et af vores skønne rejsemål.

FolkeFerie.dk

Dejlig ferie på Porto Santo - men for lang ventetid på værelserne ved ankomst.

TAK for en dejlig ferie på Porto Santo. Alt fungerede superfint, og guiderne var til at komme i kontakt med udover de faste træffetider på hotellet - Hotel Vila Baleira. Der var god service ift ture, booking af restaurant og pick-up services. Guiderne var gode på turene og vidste meget om øen og historien - og var gode til at formidle det. Dejligt hotel, som ydede en god service, en meget hjælpsom reception og super rengøring på værelserne. Grunden til at jeg ikke kan give 5 stjerner er, at vi regnede med at kunne komme på værelserne ved ankomsten omkring middagstid. Det var længe at vente på keycards til værelserne efter ankomsten. Der burde I være bedre til at lave aftale med hotellet omkring ankomsten, så der er mulighed for at udnytte de timer til andet end ventetid. Vi rejste 5 voksne, og skulle fordeles i 3 dobbeltværelser, her var det lidt ærgerligt at 1 kom på dobbeltværelse på hotellet og de øvrige 4 fik værelser ved siden af hinanden på den anden side af hotellet. Men, rejser gerne med jer igen. Booking m.m. ifm. ferien skete ved telefonisk kontakt med jeres medarbejder Brian, som gjorde det supergodt. Han tog højde for alt omkring rejsen og bookingen, og der var bare styr på det. Også da vi ændrede maden på flyet. Hurtige tilbagemeldinger pr. mail og hele tiden opdaterede og korrekte rejsepapirer. Alt fungerede da også superfint ift rejsen, og Atlantic Airways er gode at flyve med.

14. juli 2023

Kære Lone,

Jeg er glad for at høre, at i havde en rigtig dejlig ferie på Porto Santo, og jeg vil bestemt sende de rosende ord videre til vores rejseledere på Porto Santo og til Brian.

Det er netop i dialog med vores gæster, at vi bliver opmærksomme på områder, der kan forbedres. Jeg beklager, at i oplevede en lang ventetid på værelserne ved ankomst, og vi vil bestemt se på mulighederne for at forbedre dette i fremtiden i samarbejde med hotellet.

Med hensyn til placeringen af de værelser i havde bestilt, så gør hotellet deres bedste for at placere værelserne ved siden af hinanden, desværre er det ikke altid en mulighed.

Jeg håber på, at vi kan byde jer velkommen en anden god gang på et af vores skønne rejsemål.

14 dage som gidsel på Plataria Seaside Resort

14 dage som testpersoner. Det er, hvad vi følte, vi var, da vi i år havde valgt at forkæle os selv med en luksusferie på Folkeferies nyeste ferietilbud, "Plataria Seaside Resort" i ferieområdet Sivota.
Vel modtaget i lufthavnen og vel informeret under de 80 min.s buskørsel, ankom vi til resortet, der bestemt levede op til billederne på Folkeferies hjemmeside.
Men derefter dalede begejstringen så også kun....
Vi fandt hurtigt ud af, at vi var "fanget på stedet".
Der var ingen kioskmuligheder, så billigt vand og frugt mv. var ikke en mulighed. Og ønskede vi at besøge den nærliggende by, Plataria, der blev beskrevet som liggende i gåafstand kun 2,7 km. fra hotellet, skulle man lige tillægge den gåtur en stigning på > 100 m. op - og tilsvarende ned - hver vej. En ikke ubetydelig udfordring, der krævede en vis fysik.
OG - der kører ikke lokalbusser i området, ligesom der ikke tilbydes shuttlebus fra hotellet. Så eneste mulighed var at køre med taxa. Hvilket kostede 5 Euro til Plataria og 27 - 30 Euro til Sivota - hver vej.
Ønskede man at deltage i flere af Folkeferies udflugter, udgik de også fra Sivota, hvilket jo så betød en fordyrelse af udflugten på 54 - 60 Euro til taxakørsel.....

De unge guider kunne af gode grunde ikke gøre så meget ved disse forhold og forsøgte bare at holde den positive tilgang til stedet og dets fortræffeligheder.
Disse blev dog i betydelig grad nedtonet af den kendsgerning, at man som feriegæst gerne selv vil sætte lidt præg på sin ferie - inden for rammerne af den økonomiske formåen ens feriebudget nu engang giver mulighed for.....
At vi så fik nogle løse oplysninger om, at der måske til næste sæson vil være koisk- og transportmuligheder, gør bestemt ikke vores oplevelse i år bedre :(
Det er på ingen måde fedt at føle, at man er prøveklud for et projekt, der på mange måder fremstod som etableret på et for løst og ufuldstændigt grundlag. Folkeferie har fuldstændig udeladt væsentligt objektive faktorer som transport- og indkøbsmuligheder på trods af, at Folkeferie burde være lige så bekendt/fortrolige med deres gæsters behov som alle øvrige rejsebureauer synes at være.
Jeg har vanskeligt ved at tro, at Folkeferie har vundet os som deres fremtidige kunder!!!!!

23. juli 2023

Kære Jørn,

Først og fremmest beklager jeg det sene svar, men vi er først nu begyndt at besvare Trustpilot anmeldelser.

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at jeres ferie på Plataria Seaside Resort i 2023 ikke levede op til jeres forventninger. Jeg vil gerne understrege at i bestemt ikke har været testpersoner og både FolkeFerie.dk samt Plataria Seaside Resort er derfor også kede af, at i står tilbage med denne følelse. Det er korrekt, at det var FolkeFerie.dks første sæson på hotellet, vi havde dog haft gæster på hotellet siden maj 2023, og vi kan nævne, at vi ikke tidligere havde modtaget lignende kommentarer omkring resortet.

Ang. transportmulighederne fra hotellet er det korrekt, at der på daværende tidspunkt ikke har været mulighed for at benytte lokalbus eller shuttlebus, og dette har vi heller ikke reklameret med. Dertil skal det nævnes, at vi nu har fået etableret forbedrede transportmuligheder i samarbejde med hotellet, som bl.a. tilkøb af shuttlebus, leje af minibus og leje af elcykler.

Derudover er der indkøbsmuligheder på campingpladsen lige ved siden af hotellet i form af en kiosk.

Til trods for, at ferien ikke levede op til jeres forventninger håber jeg dog alligevel, at vi kan byde jer velkommen på et af vores skønne rejsemål i fremtiden.

FolkeFerie.dk

Folkeferie er ikke, hvad det har været

Vi har før rejst med folkeferie og har været tilfredse. Da vi bestilte vores ferie på Kreta hotel Elotia, pointerede vi og lagde meget vægt på at få et roligt værelset væk fra vejstøj og pænt stort. Vi betalte selvfølgelig ekstra for dette. Da vi kom fik vi et lille værelse lige ud til vejen, hunden overfor gøede hele natten hver gang, der kom nogen eller noget forbi. Vi fik ikke lukket et øje hele ugen, det var forfærdeligt. Vi nævnte for guiden at vi ikke kunne sove på grund af støjen fra hunden på vejen. Hendes kommentar var: “ sådan er det i Grækenland.”. Morgen maden var elendig, hvidt brød og kage, syntetisk juice, en dåsebønner væltet ud på et fad. Dog var der yoghurt. De må da selv købe ordentlig mad.
Badeværelset var minimalt, det var forfærdeligt, at man fik Legionella på grund af lunkent vand i bruseren.
Igen da vi kom hjem, reklamerede vi til dansk folkeferie. De var overhovedet ikke lydhør for det og fraskrev sig ethvert ansvar.
Ferien var ødelagt for os, og vi tør ikke bruge dansk folkeferie mere.

4. juni 2023

Kære Kurt,

Jeg er meget ked af at høre, at jeres ferie i 2023 ikke levede op til jeres forventninger. Som du også selv skriver, kan jeg se, at i har været i kontakt med os ang. jeres ferie. Derfor vil jeg ikke kommentere yderligere på denne sag.

Du ønskes en rigtig god dag.

FolkeFerie.dk

tak for hjælpen til Henriette og super…

tak for hjælpen til Henriette og super service over telefonen 🤗

26. juni 2023

Kære Stine

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Jeg vil fluks sende de søde ord videre til min kollega Henriette.

FolkeFerie.dk

Vi foretrækker altid at rejse med…

Vi foretrækker altid at rejse med Folkeferie, hvor vi hver gang har været yderst tilfredse og det er dejligt med danske guider. Vi har været på Malta, Tenerife og Kreta med Folkeferie.

15. maj 2023

Kære Stella,

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner, det sætter vi stor pris på. Hvor er det dejligt at høre, at i har haft gode ferier sammen med os. Jeg håber, at vi kan byde jer velkommen igen en anden gang på et af vores skønne rejsemål.

FolkeFerie.dk

Porto Santo endnu ingen værelse til os

Er ankommet til Porto Santo i dag kl. 13 på Hotel Vila Balerie.Her kl. 15.37 har vi stadig ikke fået vores værelse. Receptionen bliver ved med at sige 10 min , 10 min., og de danske rejseledere gør intet. De vil ikke skrive under på, at vi her 2 timer og 37 min efter ankomst stadig ikke har fået vores værelse. Overhørte receptionisten fortælle, at gæsterne på vores værelse ikke var tjekket ud kl. 1530. Dansk Folkeferies kontor har selvfølgelig lukket om søndagen. Efterfølgende fortalte de rejselederen, at de slet ikke har nok rengøringspersonale. Det er en parodi. Bookede netop denne afgang for at få noget ud af dagen, da vi ville ankomme på øen kl. 11. Flyet var forsinket pga strejke i Frankrig....
Fik værelset kl. 1610...

2. april 2023

Kære MKB,

Jeg er ked af at høre om jeres oplevelse på ankomstdagen på jeres rejse i 2023. Jeg kan dog se, at i har været i kontakt med os ang. denne hændelse, og i den forbindelse også er blevet tilbudt kompensation. Derfor vil jeg ikke kommentere yderligere på denne sag, og anser den for at være afsluttet.

Til trods for jeres oplevelse på ankomstdagen håber jeg, at i ellers havde en god ferie.

Jeg håber på, at vi kan byde jer velkommen en anden gang på et af vores rejsemål.

Golfrejse uden golf

På Folkeferies ‘Golfrejse’ til Porto Santo kan man ikke regne med at spille golf, da man skal slås med andre rejseselskaber om tee-tiderne. Selv guiderne, som gør hvad de kan for at hjælpe kunderne, virker frustrerede.

22. marts 2023

Blandet fornøjelse at købe rejse hos…

Blandet fornøjelse at købe rejse hos FolkeFerie. Vi fik et tilbud på mail, og købte en rejse med rabat hvilket vi var meget tilfredse med. Men 10 dage senere modtager vi en ny mail med et bedre tilbud. Altså samme hotel og samme rejse, bare 2200 kr. billigere. Så den glæde der var ved at have købt en rejse til en god pris er nu blevet ødelagt. Derfor afmelder jeg nu nyhedsmailen fra DanskFolkeferie - da jeg ikke ønsker at få min ferie yderlige ødelagt.

10. marts 2022

Vi rejste med Folkeferie.dk God oplevelsetil Porto…

Vi rejste med Folkeferie.dk til Porto Santo i vinterferien 2023. Vi havde en god oplevelse. Rejselederne møder os i lufthavnen, er med i bussen fra og til lufthavn. Der var styr på alt, dejligt hotel med wellness område, mini all-inclusive, den mest fantastiske strand lige ved hotellet, rene værelser(junior-suite). Der var med i opholdet daglig spa adgang, daglig gratis lån af cykler i 4 timer, 2 gratis vandreture i det fantastiske område - med rejseledere. Daglige arrangementer på hotel. Søde og venlige rejseledere, der gerne hjalp med booking af cykler, arrangerede booking af restaurant med shuttleservice osv. Vi rejser gerne med Folkeferie igen.

11. februar 2023

Vi har haft 4 dejlige ophold i…

Skønne Malta.
Vi har haft 4 dejlige ophold i Mellieha. Sidste gang i marts '22. Alle ture i enten februar eller marts måned.
Der er rig mulighed for gode traveture i det smukke, kuperede område. Hele øen er let tilgængelig med lokalbusser og der er masser af historie, kultur, natur at udforske. Vi er ikke færdige med Malta.
Altid venligt personale og god service.

5. marts 2022

Ferie byen er en god oplevelse

Ferie byen er en god oplevelse . Desværre blev en af vores deltagere alvorligt syg .
Den empati og hjælp vi mødte fra chef rejseleder Marianne og personale var en uvurderlig hjælp .
Dem kan Folkeferie være stolte af.

28. oktober 2022

Jeg er helt målløs over den gode…

Jeg er helt målløs over den gode service. Både under corona, hvor vi automatisk fik pengene tilbage uden at løfte en finger og nu hvor vi desværre har måtte aflyse pga. sygdom. Det er næsten for meget af det gode, så jeg bukker mig i støvet og takker!

6. oktober 2022

Fugt/skimmel i husene

Vi er 4 generationer på Mellieha Holiday Centre på Malta i uge 40 2022 og har glædet os et helt år.
Vi er desværre en familie med allergi/astma og pga. fugt/skimmel i husene, er ophold indenfor sundhedsskadeligt for os.
Vi har flyttet huse og haft affugtere samt aircondition kørende, men intet har hjulpet og vores medicinering er mere end fordoblet.
Det danske personale fortæller, at de godt er klar over, at der er fugt i husene og det skyldes, at væggene ikke kan nå at tørre efter regnvejr…… men de kan ikke hjælpe os yderligere.
Vores ferie er ødelagt og vi glæder os til at rejse hjem om 3 dage.
Til alle jer med allergi/astma - HOLD JER LANGT VÆK fra Mellieha Holiday Centre på Malta.

1. oktober 2022

har rejst flere gange med Dansk…

har rejst flere gange med Dansk Folkeferie, som nu tilsyneladende stort set kun er et rejsebureau for folk bosat på Sjælland. Har rejst en del gange, også store familieferier, med stor tilfredshed. Men er nu helt uforstående overfor, hvorfor man nu kun kan rejse til Malta, ud af Jylland. Derfor aldrig mere Dansk Folkeferie.

1. oktober 2022

Folkeferie

Vi har netop fra den 4/9 til 11/9 været på Kreta.
Vi er vant til at passe os selv efter 13 år i Egypten på allinklusive hoteller.
Men vi havde det dejligt.
Guiderne var gode og hjælpsomme.
Kritik, ja, det kunne jeg nok finde, men umiddelbart var alt ok.
Vi er i hvert fald klar til at vende tilbage til Forum Suites

4. september 2022

Virkelig dårlig (og sidste) oplevelse…

Virkelig dårlig (og sidste) oplevelse at rejse med Dansk FOlkeferie. Kom frem på hotellet i Porto Santo men den 2-værelses lejlighed med køkken vi havde bestilt var ikke klar og vi blev indlogeret i et lille værelse (4 personer) og blev bedt om at tjekke ud og komme ned med vores kufferter dagen efter inden kl 12 da det værelse også var lejet ud. Det gjorde vi men vores oprindelige lejlighed, som vi havde betalt for var stadig ikke ledig og vi havde således 4 timer med små børn uden en lejlighed og måtte klæde om nede i lobbyen. Vi fik senere på dagen vores lejlighed men ikke den standard vi havde forventet. Feks gik den ene kogeplade ind og slog al strømmen fra så vi kunne heller ikke lave mad. Generelt dårlig standard på hotellet som trænger til renovering. Ingen børneklub som lovet på Dansk Folkeferies hjemmeside osv... Vi fik en ringe kompensation på differencen mellem priserne på de to værelser hvilket er ingen ting værd i forhold til de 1 1/2 rejsedøgn vi fik ødelagt. Uden tøven sidste gang vi rejser med Dansk Folkeferie.

6. september 2022