Fodboldbutikken ApS Anmeldelser

1,6

Har ventet snart en måned på mit tøj og har intet hørt. Har kontakt dem via mail og får ikke noget svar. Pengene er trukket. Har en lille dreng som går dag efter dag og spørg efter hans fodboldtøj. Vi... Se mere

Jeg undres over forretningsmåden... For længe siden bestilte jeg produkter - dag til dag. Modtager ordrebekræftelse - ser ikke skyggen af noget... mails besvares ikke - produkter kommer... Se mere

Jeg bestilte 3 fodboldnet til 6-8 bolde og fik efter 2 dage en forkert leverance med 3 transporttasker i dårlig kvalitet som hver især kun transportere én bold. Samtidig var pengene trukket. Henvend... Se mere

Bestilte 6 fodbolde for tre uger siden - har INTET hørt fra 'firmaet' om forsinkelser i leveringen. Da jeg kontakter dem via chatten får jeg besked på én leveringsdato og da denne blev overskredet m... Se mere

Dårlig

Sikke noget svindel

Virker som om hele setuppet er nøje udtænkt...desuden opdateres kontaktformularen fra dag til dag med "Vigtigt d. xx-xx-xx er telefonerne lukket da de opdaterer systemet..." men datoen skifter bare fra dag til dag....
Arrrg! Det var lige 3000 kroner!

Hvad kan man gøre?? Utroligt at denne hjemmeside ikke bliver lukket af politiet...jeg har sendt det til Kontant nu og vil høre om andre herinde kunne være interesseret i at tage ud til fyren i Århus og fortælle ham hvad vi mener om hans forretning og få pengene igen?

1. maj 2012

Hej Tobias,

Fredag d. 26/10/2012 overgik Fodboldbutikken til et nyt kundesupport system og team. Et team som jeg er en del af, og jeg vil nu prøve, at hjælpe dig.

Jeg kan se der har været flere fejl på din ordre, og det har heller ikke hjulpet du haft problemer med, at komme i kontakte med den tidligere support. Jeg har løst de fejl, som var på din ordre, og den kan nu afsendes som normal.

Andre der har brug for hjælp og som måtte læse med er velkommen til at sende e-mail til info@fodboldbutikken.dk , så lover jeg at vi give et hurtigt svar.

Med venlig hilsen,

Jane
kundeservice

FIk ingenting

Har ventet på mine varer længe, og har fået et par autosvar fra deres mailsystem når jeg rykker for dem.

Det er umuligt at komme i kontakt med dem, men heldigvis har de ikke taget nogle penge - endnu.

21. marts 2012

Kære Christian,

Vi vil meget gerne i kontakt med dig, da der er sket meget siden dit indlæg her på TrustPilot - det er meget meget meget lang tid siden du handlede hos os, og Trustpilot nægter at udlevere information om hvordan vi kan komme i kontakt med dig, så nu prøver vi her :)

Vi har fāet løst problemer mange ordre igennem tiden, men det har ikke stoppet os for at gøre mange nye tiltag, og ændret på nogle ting, som gør at vi idag er endnu mere sikre på, at vi kan levere en god købsoplevelse.

Vi sender hverdag pakker ud til tilfredse kunder over hele landet, og vi håber at måske en af disse pakker kunne blive til dig. For du har godt nok været vred på os her på Trustpilot, men vi vil gerne have en chance til - og denne gang er det på vores regning. Du skal bare e-mail til os på info@fodboldbutikken.dk, også giver vi et gavekort, så du kan opleve det for dig selv.

Du har intet at tabe på det, du kan få nogle gratis varer, og vi forlanger ikke du skal skrive godt om os tilgengæld, eller du skal rette antallet af stjerner du har givet os - vi håber dog at vi kan give en fremstrækt hånd, og dermed lave en "happy ending" på din Trustpilot anmeldes, som vi ikke syntes helt vi fortjener idag her i august 2013.

Fodboldbutikken.dk

Butikken tager imod ordre men eksisterer ikke

Jeg har bestilt en varer i denne butik men har endnu ikke modtaget den. Jeg så desværre ikke Trustpilot før det var for sent.

Man kan tilsyneladende godt købe vare på deres site, men man får dem aldrig. De svarer hverken på mail eller telefon. Det telefonnummer der er registreret i forbindelse med internet domænet eksisterer ikke mere.

Så lad være med at handle her. Butikken eksisterer ikke mere. Heldigvis har de ikke trukket penge fra mit kort… Endnu….

23. februar 2012

Kære Peer,

Helt til grin !!!

Jeg har den 10/10 bestilt varer hos den såkaldte fodboldbutik. De er endnu ikke modtaget trods dag til dag levering af de bestilte varer.

Gentagne mails er blevet sendt og tlf opringninger er ikke blevet besvaret.

Jeg kan derfor kun anbefale folk til IKKE AT BENYTTE fodboldbutikkens ydelser. De kan slet ikke leve op til deres ansvar.

Den ene stjerne de får er fordi der SKAL rates

---------------------------------------------
Opfølgende svar til Fodboldbutikkens respons.

Hvis I brugte ligeså meget tid på at pakke ordrer, som I gør på at copy/paste svar herinde, er jeg helt sikker på at Jeres rating går op.
Men det er der desværre intet der tyder på. I vil give mig et gavekort, ja til hvad?
I havde da vel ikke forventet at jeg vil spilde min tid på noget der har med Jeres såkaldte butik at gøre, udover dette sidste svar.
Jeg står ved min udtalelse, og håber stadig at folk vil tænke mere end en gang inden de besøger Jeres hjemmeside.

20. oktober 2011

26-08-2013

Kære Jonas,

Vi er kede af at læse du ikke vil tage imod undskyldning og fremstrækt hånd fra os. Vi har haft flere tusinde ordre siden din ordre hos os - det er gjort mange erfaringer og optimeret siden da. På Trustpilot har vi givet alle det samme tilbud, og vi er da glade for at flere har taget imod det. Du har så valgt ikke at gøre det, og det er vi jo kede af. Skulle du ombestemme dig, så kan du e-maile os info@fodboldbutikken.dk - vi vil tage imod med et smil.

Med venlig hilsen,

Kære Jonas,

Fodboldbutikken.dk

dårlig information og stadig ingen varer...

Bestilte på fodboldbutikken sidste søndag og har indtil i dag (onsdag - 10 dage efter) endnu ikke set mine varer. Alle de bestilte varer reklamerede med næste dags afsendelse.
Jeg har skrevet flere emails til dem som aldrig er blevet besvaret.
Første gang jeg ringede til dem (tirsdag efter bestilling), fik jeg at vide fra en salgsmedarbejder at mine varer ville blive sendt samme dag og at det var en fejl og fair nok - det kan jo ske..
Men da jeg så stadig hverken ser nogle varer eller hører noget fra dem, begynder jeg sidst på ugen at ringe til dem, men nu er det pludselig umuligt at få fat på dem. Skriver igen til dem uden at få svar..
Har siden forsøgt at ringe til dem og efterladt flere beskeder, men først tirsdag ringer de retur og her får jeg en sang om at den er afsendt og at de vil afsende nogle nye varer til mig og at jeg vil modtage information via mail når de bliver afsendt og 24 timer efter har jeg stadig ikke modtaget nogen email eller andet...

10. august 2011

Kære Jesper,

Fodboldbutikken.dk

Fint uden dog at leve op til dag-til-dag-levering

Mit indkøb gik helt som ventet og håbet, med den undtagelse at jeg måtte vente lidt over to døgn på min pakke, selvom de skrev dag-til-dag-levering hos samtlige produkter jeg købte. Det kan naturligvis have været Post Danmarks værk(probably), men det er i hvert fald det eneste som trækker ned

13. juni 2011

Nemt at bestille, hurtig levering - gode priser!

Har handlet flere gange og har kun haft gode oplevelser med køb på Fodboldbutikken.dk. Det er nemt at bestille, tingene er af god kvalitet, og de kommer hurtigt (seneste køb af 10 stk. fodbolde samt et par målmandshandsker kom dagen efter).

Kan varmt anbefale Fodboldbutikken.dk!

12. juni 2011

Lang leveringstid og ikke til at få fat på.

Jeg købte for noget tid siden et par handsker med en handsketaske. Bestilling, køb og valg foregik uden problemer, og jeg synes at jeres side er god og nem at finde rundt på. Det skal I have ros for. Men så gik der 3-4 dage, uden at jeg så meget havde fået en mail om, at tingene var blevet afsendt, og der stod på hjemmesiden, at der var dag - dag levering. Fair nok, jeg bestemte mig så for at ringe til jer. Det eneste jeg kunne få fat på var en telefonsvarer med det svar, at jeg kunne skrive en mail. Det gjorde jeg så, igen.

Der gik yderligere en uge og jeg bestemte mig for at ringe til Sports Company, som er deres juridiske navn. Der fik jeg så fat i en, som ville hjælpe. Han lovede at sende mine ting samme dag og endda opgradere mine handsker til nogle bedre uden at det kostede mig noget.

Så gik der yderligere nogle dage, hvor jeg intet hørte. (Grunden til at jeg så hurtigt skrev en mail var, at jeg skulle bruge tingene hurtigst muligt. Det måtte jeg så hurtigt glemme igen, da tingene simpelthen ikke kom). I hele tidsrummet har det været umuligt for mig at komme i kontakt med en person, udover ham som lovede at opgradere mine handsker. Jeg har stadig ikke fået noget som helst respons på mine mails, hvilket jeg synes er dybt uacceptabelt.

Efter noget tid fik jeg så mine ting, dog uden den lovede opgradering. Det kan jeg leve med, men jeg var godt nok skuffet over jeres måde at behandle kunderne på. Ingen muligheder for at komme i kontakt med nogen, lover ting som der ikke bliver opfyldt, sørger ikke for at holde kunderne opdateret om deres varer osv.

Grunden til, at jeg gav jer 3 stjerner i stedet for en, var kvaliteten af varerne. De lever op til det, som i skriver på hjemmesiden, og som sagt tidligere, så er jeres hjemmeside nem og hurtigt at finde rundt på. Lidt ros skal I have med, selvom jeg overordnet er utilfreds med behandlingen.

30. maj 2011

Efter 5min fik jeg mine penge tilbage

Jeg købte et par målmands Kickers her den 06 april og fik nogen kickers hvor man skulle binden dem på tyggen og dan lab der normalt er på ryggen sidder i fronter

jeg tror de ikke hævet pengene fordi de viste denne fejl. men nej over en månede og 10 dage efter hæver de min sidste penge.

Men jeg fik mine penge tilbage og returner varen
selve det med at de hæver penge efter 1 månede pg 10 dag er ikke godkendt!!!!!

men god service efterfølgne!!!!

17. maj 2011

Varer kommer ikke - men kom dog til sidst

Jeg havde lovet min knægt på 7 år en ny fodbold, og vi fandt netop den han ville have på fodboldbutikkens hjemmeside.
Da fodbolden+pumpe+olie ikke er kommet efter 12 dage, ringer jeg til salgsafdelingen hvor jeg bliver spurgt om jeg stadig ønsker varen.
Hertil svarer jeg at det da kommer an på leveringstiden.
Han svarer at de har alt på lageret og at han kan få det sendt samme dag. Senere modtager jeg en track&trace til PostDanmark.
Her 2 dage senere kender PostDanmark stadig ikke forsendelsen, og jeg ringer til Fodboldbutikken uden at komme igennem.

Hvis ikke PostDanmark har registreret forsendelsen i aften, skriver jeg og afbestiller.
Det er da den ringeste forretning jeg har handlet i, og jeg kan tilsyneladende stole mere på et 7-års barn end jeg kan på hvad denne forretning lover.

12. maj 2011

Kære Peter,

Fodboldbutikken.dk

Modtager noget, efter afbestilling. (RETTET LÆS MIN SIDSTE KOMMENTAR)

Ville ønske, jeg havde kigget her, inden jeg gik på fodboldbutikken.dk

Bestilte noget på fodboldbutikken.dk for nogle uger siden.
Jeg skulle så ikke have det alligevel og skriver derfor en mail, hvor jeg afbestiller varen.

Nu modtager jeg så en mail, her 2-3 uger efter om at min ordre er afsendt.

Det syntes jeg er for dårligt, jeg føler mig røvrendt af fodboldbutikken.
Efter jeg ikke har modtaget svar på mail eller telefon, dagen efter jeg bestilte varen. (Skrev mail og ringede, men kom ikke igennem)

Har prøvet at ringe til dem i dag, men kommer ikke igennem, har prøvet flere gange inde for åbningstider. Men intet sker.

Jeg kan på det stærkeste fraråde fodboldbutikken.dk

10. maj 2011

Kære Jakob,

Dårlig service

Jeg bestilte varer den 21/2. Alle varer var med dag-til-dag levering. Modtog herefter ordrebekræftelse, men herefter skete der ikke noget.

Varerne var til gave den 26/2, men det havde jeg ikke gjort butikken opmærksom på.

Prøvede at kontakte butikken flere gange først ved mail - senere telefonisk.

Fik autosvar på min mail den 23/2, hvor det blev oplyst, at butikken ville vende tilbage.

Når jeg ringede til butikken var der to muligheder: Salg eller spørgsmål til ordren. Valgte jeg"salg" skete der intet. Valgte jeg i stedet "spørgsmål til ordre", fik jeg at vide, at jeg kunne sende en mail.

Den 28/2 modtog jeg mail om, at varen var afsendt samt et track-and-trace nr. Når jeg forsøgte at følge trackingnummeret kunne forsendelsen ikke findes?!?

Anmeldte herefter fodboldbutikken.dk med to tjerner.

Den 3/2 fik jeg en ny mail med et nyt trackingnummer.

Senere samme dag fik jeg følgende mail:

"Jeg har forsøgt at ringe til dig idag vedr. din ordre, som har været forsinket, og hvor du efterfølgende har haft problemer med at komme i kontakt med os.

Din ordre er blevet fra vores, og du har en e-mail med tracking nummer til Post Danmark. Ønsker du ikke at modtage din ordre, så skal blot nægte at modtage pakken, og den vil blive returneret til os.

Pga. problemerne med at få fat i os, har vi gjort ordren fragtfri.

Vi afventer med at hæve beløbet fra din ordre til vi har hørt om du stadig ønsker at modtage ordren eller ej.

Tak for din tålmodighed."

Den 4/3 modtog jeg varerne. Alt var som aftalt, og der blev kun hævet penge for varer ekskl. fragt.

2. marts 2011

Manglende levering m.m.

Jeg undres over forretningsmåden...

For længe siden bestilte jeg produkter - dag til dag.
Modtager ordrebekræftelse - ser ikke skyggen af noget...

mails besvares ikke - produkter kommer sjovt nok heller ikke, til gengæld modtages jævnligt nyhedsbreve med ferieture til Barcelona m.m.

Det virker ganske ubegribeligt at der kan drives forretning på denne måde - jeg ved i hvert fald, hvor mine fremtidige ordrer ikke skal lægges...

26. februar 2011

Kære Lasse,

Fodboldbutikken.dk

Manglende svar og manglende levering

Jeg har d.25/11-10 bestilt mine varer, alle dag til dag levering. Modtog også ordrebekræftelse, men siden er der ikke sket noget.
Har efterfølgende prøvet at kontakte dem flere gange, både via telefon og mail. Får på min mail en standardmail tilbage at de behandler sagen. Men så sker der heller ikke mere.
Ringer man til dem, er der to valgmuligheder, salg eller spørgsmål til ordre. Lige meget hvad man vælger får man ikke fat i nogen. Man kan så lægge en besked hvis de skal ringe dig op. Det gør de heller ikke!!
Pinligt!!!!
Kan slet ikke se hvordan man kan drive virksomhed på den måde!

9. december 2010

Kære Frederik,

Fodboldbutikken.dk

Lang leveringstid. Ikke de bestilte varer, men til gengæld i en rigtig ringe kvalitet. Svare ikke på hverken mails eller pr telefon.

Er umulige at få fat i,når det drejer sig om reklamationer.
Varer svarer ikke til den kvalitet som man betaler for.
Kan kun advare mod denne butik.

26. oktober 2010

Kære Mich,