Fodboldbutikken ApS Anmeldelser 78

1,6

Jeg undres over forretningsmåden... For længe siden bestilte jeg produkter - dag til dag. Modtager ordrebekræftelse - ser ikke skyggen af noget... mails besvares ikke - produkter kommer... Se mere

1,6

Dårlig

Har ventet snart en måned på mit tøj og …

Har ventet snart en måned på mit tøj og har intet hørt. Har kontakt dem via mail og får ikke noget svar. Pengene er trukket. Har en lille dreng som går dag efter dag og spørg efter hans fodboldtøj. Vil have mine penge tilbage så jeg kan finde noget andet til ham.

31. januar 2018

Besvarelse fra Fodboldbutikken ApS

Tror det vil være det bedste hvis du anmelder den rigtige hjemmeside.

Vi har ikke solg noget til dig efter vores systemer.

Trækning på Dankort efter annullering af ordre

Denne virksomhed hører sammen med SPORTSPLEJE.DK - og er umuligt at komme igennem til.
Se min anmeldelse under sportspleje.dk
De har trukket penge på en annulleret ordre og ikke sendt varer!!!!!

18. december 2014

Hej Pia,

Din ordre er afsluttet. Du skal skrive til info@sportspleje.dk, hvis du vil i kontakt med Sportspleje.dk

Fodboldbutikken

Manglende levering

December 2014.
Jeg har, næsten to mdr. efter min bestiling stadig ikke modtaget min vare. Har forsøgt at chatte med firmaet flere gange. Først var min bestilling gået galt på "fjernlageret" og senest lovede de mig at jeg ville få mail med leveringstidspunkt samme dag. Nu to dage senere har jeg stadigvæk intet hørt, til trods for at de både har mit telefonnummer og min mail.
Varen er "desværre" betalt for over en måned siden, ellers tror jeg nok jeg ville handle et andet sted, men håber stadigvæk på at jeg får det jeg har bestilt og betalt for.

4. december 2014

Hej Jimmy,

Din ordre er afsluttet - har du stadig spørgsmål kan du sende en e-mail til info@fodboldbutikken.dk

Er de i live...?

Bestiller en målmandstrøje med tryk d. 6/9 , får mailen om at de ikke trykker mere dagen efter. Øv, men jeg bekræfter indenfor en time at de så bare skal sende den så hurtigt som muligt... og så er der tavshed. Lige indtil d.18/9 hvor trøjen er blevet sendt til deres lager som de skriver i en mail.... Og har ikke siden hørt fra dem... Til orientering for fodboldbutikken er fodboldsæsonen slut for min søn i aften, og den glæde han ville have haft af at stå på mål i en U9 kamp i en spritny trøje bliver så ikke i denne sæson. ØV
Edit: idag (1/10 2014) har de så trukket penge fra min konto uden at jeg er blevet adviseret om at forsendelsen er på vej eller andet... Nu afventer jeg lige en kontakt fra firmaet, ellers må det anmeldes!!!

29. september 2014

Hej Peter,

Du er blevet kontaktet af kundesupport, og din ordre er dermed afsluttet. Har du spørgsmål dertil er du velkommen til at e-mail info@fodboldbutikken.dk

Hold jer langt væk!!!

Jeg lavede en ordre i går eftermiddags på et par målmandshandsker med tryk, hvor selve trykket var gratis, i dag modtog jeg så en mail om at min ordre var ændret til uden tryk da de ikke mere lavede tryk. Jeg gik ind på deres hjemmeside og stor blev min overraskelse da der stod at tryk på handsker og trøjer koster 100 kr. De laver altså stadig tryk men i dag koster det så bare 100 kr. Jeg skriver til dem i chatten men det får jeg intet ud af da de bare skriver at de ikke laver tryk mere og at jeg kan annullere hele ordren hvis jeg vil, hvilket jeg selvfølgelig gjorde. Magen til svindlerfirma skal man da lede længe efter så hold jer så langt væk fra dem som muligt

Hej Fodboldbutikken. I bliver ved med at påstå at i har gjort alt rigtigt, men det kan jeg altså ikke se at i har. Jeg bestiller målmandshandsker med tryk som i har på jeres hjemmeside og betaler den pris det koster. Da jeg dagen efter og det var dagen efter modtager en mail om at i ikke kan lave tryk mere og derfor ikke kan lever handskerne med tryk kan jeg jo se på jeres hjemmeside at i stadig laver tryk, men nu koster det 100 kr. I er i jeres gode ret til at sætte prisen op, men i må altså gennemføre de aftaler der er indgået inden, men i vælger igen og igen at sige i ikke laver tryk selv om det jo er tydeligt for enhver der går ind på jeres hjemmeside at i stadig laver tryk på målmandshandsker, også i dag 4 dage efter, forskellen er bare at det nu koster 100 kr. hvordan kan i så blive ved med at påstå at i ikke kan sælge mig de målmandshandsker med tryk jeg bestilte dagen før i satte prisen op. Kald i bare min udtalelse injurierende hvis i vil, det er ikke mig der ikke har overholdt indgåede aftale. Mit indlæg er kontrolleret og godkendt af Trustpilot.

Hilsen
Gerda Mikkelsen

15. september 2014

Hej Gerda,

Vi sender dig indenfor 30 minuter hvor du bestiller fra os, at vi ikke kan lavere den pågældende vare med tryk, og vi tilbyder derefter at vi kan give dig 15% rabat på varen, hvis du vil modtage den uden tryk.

Næste dag kontakter du os på chatten, hvor vi svare dig prompte og bekræfter indholdet. Herefter truer du vores kundesupporter med at vil lave et indlæg på Trustpilot, hvis ikke du får med tryk, men vi kan jo ikke levere varen med tryk, som vi fortæller igen. Vi tilbyder at annullere ordren hvilket du acceptere.

Senere kan vi nu læse denne meget negative og injurierende indlæg fra dig - du anklager os for svindel, som er et strafbart forhold, og det er dermed injurierende. Vi opfordre dig til at ændre din ordlyd, da vi ikke vil acceptere injurierende udtaleners.

Fodboldbutikken.dk

Aldrig mere!!! Find et andet sted at handle!

Bestilte 6 fodbolde for tre uger siden - har INTET hørt fra 'firmaet' om forsinkelser i leveringen. Da jeg kontakter dem via chatten får jeg besked på én leveringsdato og da denne blev overskredet med en uge uden at boldene er blevet leveret må jeg selv tage kontakt til dem igen for blot at få en ny søforklaring.

Vil ALDRIG handle hos dem mere - klart den mest amatøragtige webshop jeg nogensinde har handlet hos. Det er så amatøragtigt at man kunne mistænke dem for bevidst at ville svindle deres kunder!!!

12. september 2014

Hej Ulrik,

Vi har gennemgået den kontakt du har haft med vores kundesupport, og vi kan se du er blevet behandlet korrekt. Du har modtaget forklaring og du er blevet tilbudt i en leveringsdato - den afviser du, og du bliver spurgt om du så vil annullere ordren, hvilket du svarer ja til. Herefter bliver din ordre annulleret, hvilket du bliver medelt via chat og via e-mail. Efterfølgende laver du et indlæg her på Trustpilot, hvor du anklager os for svindel?

Det er ikke bare injurierende, men ogsā trist at du har kaldt vores kundesupporter for en amatør når hun har svaret på alle dine spørgsmål og behandlet dig professionelt. Vi håber du vil ændre ordlyden af begge dele i dit indlæg - Trustpilot indlæg skal være saglige, ellers bliver det til muderkastning, som ingen er tjent med.

Fodboldbutikken.dk

Den dårligste netbutik jeg har oplevet

Jeg har handlet i mange netbutikker og aldrig - aldrig - oplevet problemer. Før nu. Bestilte i juni en koordinationsstige og et stopur. Stigen kommer efter nogle dage og på følgesedlen er der sat et minus ud for stopuret.
Nå, det bliver jo nok eftersendt, for det fulde beløb er trukket på min konto.....Uret er så ikke blevet sendt endnu her 2 måneder efter og talrige løfter senere.
Har sendt mail (uden svar), ringet (uden at få fat i en levende person) og har brugt timer på at vente på at komme igennem på deres chat på hjemmesiden. Når jeg har fået fat på dem via chat er jeg igen og igen blevet lovet, at det var på vej. INTET sker.

Kan på ingen måde anbefale fodboldbutikken.dk - skulle måske have lavet lidt bedre research, men hjemmeside så ok ud, de holder til ikke så langt fra hvor jeg selv bor, der var kontaktmuligheder men for hulan hvor har det været en oplevelse, jeg ikke gider igen. Handler aldrig, aldrig der igen.
Kan slet ikke forstå, at de kan få positive anmeldelser. Det lugter lidt...

Update 17/9: Ja, jeg har fået de penge som fodboldbutikken.dk havde trukket uberettiget på min konto. Og ja, jeg er kommet mig over de hvide/sorte løgne som butikken kom med undervejs (når jeg endelig fik fat på dem) om at pakken var på vej/ville blive sendt i morgen/lige var sendt. Og nej, jeg kommer aldrig til at handle der igen.

22. august 2014

Hej Kasper,

Det er nu over 1 mdr. siden, at du modtog pengene retur for det stopur som manglede i din ordre. Vi har afventet at du skulle skrive her at sagen er løst, men det er ikke sket, så nu gør vi det.

Fik mine varer

Det tog lang tid, fik ikke min bold... alt i alt en underlig oplevelse men blev ikke snydt...

fik min koordinationsstige og kegler...

31. juli 2014

Hej Lene Hansen/Mumtaz Alam,

Du havde en bold som blev annulleret, da den ikke kunne fremskaffes i god tid, og den har du naturligvis heller ikke betalt for. Resten af din ordre er afsendt og afsluttet i vores system.

Vi afventer at du som lovet opdatere dit indlæg, som du selv lover vil ske.

Hold jer langt væk

Bestilte koordinationsstige mm uden tryk eller noget som helst den 1. Juli. Modtog straks ordrebekræftelse. Så langt så godt.

Hørte herefter intet fra Fodboldbutikken.
Den 11. juli kan jeg konstatere, at Fodboldbutikken har hævet penge svarende til min ordre på min bankkonto. Jeg hører stadig intet fra dem hverken på mail eller pr tlf. og modtager ingen varer.

Den 15. forsøger jeg at komme i kontakt med Fodboldbutikken. Jeg ringer i telefontiden, får telefonsvareren hver eneste gang. Skriver på chatten, mens symbolet er aktiveret nederst på deres hjemmeside, som de oplyser på hjemmesiden. Hver gang bliver chatten straks slukket, når jeg har trykket på send og der kommer intet svar.
Jeg udfylder formularen på hjemmesiden om, at jeg gerne vil ringes op i løbet af dagen. Det bliver jeg ikke.
Om aftenen skriver jeg både på deres formular på hjemmesiden, at jeg ønsker at blive kontaktet pr mail næste dag, idet de har hævet mine penge men ikke sendt mine varer og jeg sender en enslydende mail til den ekstra mailadresse, de henviser til på deres hjemmeside, hvis formularen ikke virker.
Om aftenen den 15. udfylder jeg ligeledes igen formularen på hjemmesiden om, at jeg gerne vil ringes op næste dag og jeg udfylder formularen der henvender sig direkte til chefen med min klage.

Næste dag hører jeg intet hverken pr telefon, pr mail og modtager ingen varer. Jeg forsøger denne dag igen at ringe og at chatte og udfylder diverse formularer på deres hjemmeside med ønske om, at de kontakter mig.

Nu er det den 25. juli og jeg har stadig intet hørt fra Fodboldbutikken, hverken pr mail, pr tlf og har heller ikke modtaget mine varer.

Jeg overvejer at melde dem til politiet for tyveri, da de har hævet penge uden at sende mine varer og ikke reagerer overhovedet på mine henvendelser.
Udover at det i sig selv har været en rigtig træls oplevelse, så er det også træls, at hele ferien nu er gået med at vente på, at det bestilte måske kom og min datter fik ikke trænet med det bestilte, da jeg ikke har villet købe noget andet, hvis nu tingene skulle dukke op.
En rigtig æv æv æv oplevelse.

Opdatering 23.09.14
Fodboldbutikken påstår nu, at de har tilbageført mine penge. Det er jo direkte løgn. Jeg har for lang tid siden selv anmodet min bank om at tilbageføre transaktionen. Det har jeg modtaget skriftlig dokumentation for, at de har gjort den 29.07.14. Det er altså ikke på fodboldbutikkens foranledning at pengene er tilbageført men på min egen. At de så nu ud af det blå mere end 2 måneder efter jeg bestilte varen og de hævede penge på min konto, vælger at indsætte penge på min konto, kan man jo kun trække på smilebåndet af. Jeg har i dag pr mail bedt dem oplyse et kontonr som jeg kan tilbageføre deres penge på.
De har som ovenfor beskrevet aldrig sendt besked om, at varen er afsendt og har ikke før i dag overhovedet givet lyd fra sig. De har heller ikke forsøgt at dokumentere overfor mig at de har sendt pakken, så det er jo nemt at påstå at den var afsendt.

25. juli 2014

Opdatering

Anne har modtaget pengene retur, og vi håber hun vil opdatere hendes Trustpilot indlæg, når hun har tid til det, så andre kan se det.

---------------------

Kære Anne,

Din ordre blev sendt med Post Danmark - normalt skal den komme direkte til dig, du skriver det ikke er sket, og vi vil ikke have det stående på os, at du ikke har modtaget din ordre. Vi har derfor tilbageført beløbet.

Fodbolbutikken.dk

Danmarks dårligste webbutik

Jeg vil ikke bruge mere af min tid på noget der har med fodboldbutikken.dk at gøre. Derfor ikke flere ord her, andet end et godt råd til dig, hvis du overvejer at handle hos dem: GØR DET IKKE

30. juni 2014

Kære Lasse og Hans,

Ja, vi nu lært at vi ikke kan gøre alle tilfreds - heller ikke efter vi har givet jer gavekort, gratis ting, kompensation og undskyldning.

Vi håber I nyder de mange ting I har modtaget.

Fodboldbutikken.dk

Ingen kontakt hverken pr telefon eller mail

Jeg købte den 28/5 3 trøjer med tryk og et par benskinner.
Pga menneskelig fejl gik der noget galt i posten så trøjerne ligger hos trykkeren og venter på benskinnerne og vv. Det er blevet lovet rettet op på 3 gange pr. telefon og 1 gang pr mail.
Siden 18/6 har jeg hverken fået svar pr mail eller kunne komme igennem pr. telefon på trods af mange forsøg, jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal råbe dem op og få svar, så vær meget varsom hvis du handler her.

Status 2/7:
Kasper Christiansen · Arbejder hos Nordea Bank Danmark A/S

"I løbende kontakt" er et stort ord her

Jeg skrev til jer den 18/6 efter flere telefonsamtaler og udbad mig en status. Jeg rykkede igen 24/6, 26/6, 30/6 og 1/7 før der kom svar at nu var ordren på vej.
Herefter beder jeg om yderligere info på hvorfor ordren er forsinket hvortil I svarer:

"Trøjerne er blevet trykt forkert, og derfor skal der laves nye. De valgte modeller og farver har været i rest, og derfor skal der nye til vores trykkeri, og det har taget tid - de er på vej, men vi kan desværre ikke se præcis hvornår de ankommer - det er forventet i slutningen af denne uge. Dertil er ordren ikke splittet op med stadig samlet."

Dette er jeg aldrig blevet informeret om på trods af flere forsøg. I tilbyder igen at annulere min ordre hvilket er fint, men det hjælper ikke når nu jeg har 3 drenge som venter på deres trøjer.
Desuden blev jeg den 18/6 lovet at ordren ville blive splittet og delleveret. Det er heller ikke sket, igen uden information til mig.

At komme igennem på telefon er ikke lykkedes mig fra den 24/6 og frem på trods at flere daglige forsøg.

Det vil jeg altså ikke kalde "i løbende kontakt".
Jeg ser frem til at få mine varer så min søn kan få hans fødselsdagsgave - som var den 11/6.

Status 11/07
Jeg er igen blevet lovet at trøjerne kommer i denne uge, og på trods af flere forespørgsler har jeg ikke hørt fra dem siden mandag - vurder selv om du orker at bruge så lang tid på at købe hos dem

Status 02/08
Jeg har ikke hørt noget siden sidst, har også kun rykket een gang for svar, men stadig ikke fået mine trøjer eller benskinner.

Status 22/08
Jeg får nu endelig kontakt pr telefon.
Min ordre er blevet annuleret fordi den er for gammel - det har de bare ikke informeret mig om på trods af at de mener at have sendt en mail til de FEM kunder der har en alt for gammel ordre.
Jeg spørger nu til hvorfor min ordre ikke er blevet delt som lovet 18/6. Det kan ikke lade sig gøre for jeg at vide af samme mand som har lovet at splitte den. Der kommer heller intet svar på hvad der er sket siden det ikke kan lade sig gøre længere og hvorfor jeg ikke er blevet informeret tidligere. Jeg må opgive at få et fornuftigt svar, og siger ok til at ordren bliver annulleret. Det beder jeg om at få på skrift - hvilket selvfølgelig ikke er sket endnu på trods af at det er en uge siden.
Jeg handler der ALDRIG igen - men vurder selv ud fra min historie og åbenbart også andre kunder, var han fjollet nok til at informere mig om :-)

30. juni 2014

Besvarelse fra Fodboldbutikken ApS

Vi har været og er i løbende kontakt med Kasper. Der er lavet en aftale med Kasper, og den afventer vi så bliver fuldført.

Til andre som måtte læse med, så kan vi kontaktes via 3 forskellige metoder

E-Mail
Chat
Telefon

Alle 3 kontakt metoder kan findes på Fodboldbutikken.dk - skulle en af metoder ikke lykkes, så prøv en af de andre metoder.

Normalt anbefaler vi Chat, da den giver hurtig og direkte kontakt til vores kundeservice.

Fodboldbutikken.dk

Jeg blev snydt og fik aldrig min vare!

Jeg bestilte en målmandstrøje inde på fodboldbutikken.dk med tryk. Jeg fik en mail om at varen blev behandlet, og at der ville gå nogle dage inden at jeg fik den. Jeg bestilte D. 28/05-14 og jeg har stadig ikke fået min vare! Pengene er blevet hævet fra min konto. Jeg har derefter skrevet ind til deres "kundeservice" for at høre hvor varen blev af. De reklamerer med at man får svar inden for 24 timer. Jeg sendte min for en uge siden, og jeg har stadig ikke fået svar. De er nogle svindlere og jeg vil ikke råde nogle som helst til at handle derinde! Jeg er ihvertfald blevet snydt på det groveste!

16. juni 2014

Hej Astrid,

Først, din ordre er aldrig blevet afsendt, men derimod annulleret, og vi har IKKE hævet beløbet fra din ordre. Vi vil meget gerne have at du bekræfter dette, ellers ser vi dit indlæg som værende injurriende.

Dernæst, hvis du ikke modtager svar fra os pr. e-mail kan det skyldes din e-mail ikke er modtaget af os. Derfor råder vi til, at du f.eks. prøver at kontakte os via vores chat, hvor du kan få hjælp med det samme.

Fejllevering og passiv kundeservice

Jeg bestilte 3 fodboldnet til 6-8 bolde og fik efter 2 dage en forkert leverance med 3 transporttasker i dårlig kvalitet som hver især kun transportere én bold. Samtidig var pengene trukket. Henvendte mig til firmaet for at få rettet fejlen. Modtog straks en bekræftelse om at de ville rette fejlen og sende de rigtige varer. Det krævede yderligere et par henvendelser fra min side inden der skete noget. Med næsten en måneds forsinkelse dukkede de korrekte varer op. De fejler til gengæld ikke noget.

11. april 2014

Kære Kunde,

Din ordre blev fejl pakket af vores lager, en menneskelig fejl, som er sjælden. Efter din bestilling gik de pãgældende boldnet i rest på vores lager, og det skulle du naturligvis have haft besked om, da du henvendte dig om fejlen, så du ogsā vidste der ville gå længere tid før du ville modtage din anden pakke. Da boldnettet endelig kom på lager blev det som det første sendt til dig.

Vi er glade for at du fik løst problemet beskrevet.

Til andre som måtte læse med, så kan man alle hverdage imellem kl. 10-15 ringe til os på tlf. 61314040. Vores chat er også åben alle hverage og vi svarer e-mails så hurtigt som muligt.

Tak for din ordre, og vi håber de gode boldnet kan bruges.

Fodboldbutikken.dk

Jeg kan ikke anbefale dem

Jeg returnerede en julegave i starten af januar måned og har trods utallige henvendelser ikke hverken hørt et ord eller modtaget mine penge tilbage.

9. april 2014

Maj 10/05/2014

Vi havde efterfølgende kontakt med "kunden", og fået løst reklamationen til begge tilfredsstillelse. Kunden har også ændret ordvalget i trustpilot indlægget, hvilket vi er tilfredse med.

April 10/04/2014

Kære "Kunden",

Vi har kontaktet dig via e-mail for få løst din reklamation.

Samtidig vil vi gøre opmærksom på, at din anmeldelse om svindel er en injurierende udtalelse, som kan straffes efter straffelovens § 267. Vi er klar over, at nettets anonymitet, mixet med frustration, kan få føelserne til at koge over. Derfor vil vi også opfordre til dig, at ændre dit Trustpilot indlæg, nu hvor du har fået kontakt til os.

Vi er mennesker af kød og blod ligesom dig, og vi håber på en fornuftig dialog og løsning.

Fodboldbutikken

Ny ejer løste problemerne

Efter Fodboldbutikken fik ny ejer, kom der gang i vores ordre og i løbet at få dage havde vi alle varerne. Han var hurtig til at ringe tilbage og skrive mails. Det var en fornøjelse og vi kan kun anbefale at bestille hos dem. Vi vil helt sikkert gøre det igen.

29. marts 2014

En skændsel for internethandelen. OBS: De har nu skiftet navn til: Elitrasport

Vi har 1½ måned efter vi købte vores varer ikke set skyggen af det bestilte.
Der er ingen mulighed for at kontakte firmaet via telefon, kun vi en meget dårligt fungerende chat.
Vi har ikke fået andet end henholdende svar på chatten, som man kun kan benytte hvis man har tålmodighed til at vente 5-15 minutter mellem hvert reply.

Irriterende at have spildt 1½ måned på et firma der burde have en lang snak med forbrugerombudsmanden.

Opdatering:
Jeg talte igen med deres kunderservice på chatten d. 28/1-2014.
Jeg postede 1. gang kl. 13.56
kl. 1403 blev jeg spurgt hvad de kunne hjælpe med, hvorefter jeg svarede.
Først kl. 14.30 vendte de tilbage og kl. 14.33 fik jeg lovning på at de ville ringe inden for 10 min..
kl. 14.56 skrev jeg at de 10 min var gået og efter yderligere et par minutter ringede de så op. Her fik jeg at vide at mine varer endnu ikke var sendt, men at de godt ville sørge for at de blev det snart. Da jeg afviste og sagde at jeg ville annulere ordren blev røret bare lagt på.
Men trods alt har de gjort sig fortjent til den ene stjerne, da jeg fik en mail med bekræftigelse af annuleringen efter få minutter.

20. januar 2014

Hej Jannik,

Vi tilfredse med at læse at vi fandt en løsning som vi begge er tilfreds med.

Til andre som måtte læse med, så kan man alle hverdage imellem kl. 10-15 ringe til os på tlf. 61314040. Vores chat er også åben alle hverdage og vi svarer e-mails så hurtigt som muligt.

Ualmindelig dårlig service

Vi bestiller 8/12-13 et par bukser samt en trøje med tryk på. Efter nogle rykkere uden svar fra butikken får vi d. 18/12-13 besked om at varerne er afsendt. Vi modtager dog kun bukserne og ingen besked om hvad der er blevet af trøjen. Endnu et par rykkere til fodboldbutikken resulterer i en opringning fra firmaet der tilbyder 3 løsninger: 1: andre vare for pengene, 2: vente på trøjen eller 3: pengene tilbage. Indtil da, juletiden taget i betragtning, en OK service. Da det jo var en gave fra sønnens ønskeseddel valgte vi at vente på trøjen. Siden da har vi intet hørt, trods daglige henvendelser pr. mail. Absolut ingenting! Det er meget dårlig service at ignorere kunden totalt. Som minimum indrøm at man ikke kan levere varen og før pengene retur.
Vi gav Fodboldbutikken chancen for at bevise at alle de dårlige bedømmelser ikke var korrekte. Desværre levede de op til fordommene. Helt sikkert et sted vi aldrig vil anbefale andre.

14. januar 2014

Besvarelse fra Fodboldbutikken ApS

Vi fandt en løsning sammen med Morten. Vi har både e-mail, chat og telefon, som alle kan findes på vores hjemmeside. Til andre som måtte læse med, så kommer de her:

Telefon åben alle hverdage kl. 10-15: +45 61314040
E-mail svares så hurtigt som muligt: info@fodboldbutikken.dk
Chatten er online, når man kan se den i nedereste højre hjørne på http://www.Fodboldbutikken.dk