FNV Anmeldelser

1.455
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed bijgestaan bij een geschil met werkgever, wat een stukje druk en stress wegneemt. Je hoeft het gevecht niet alleen aan te gaan. Mijn geschil begon in januari, vanaf februari juridische hulp vanui... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

FNV en dienstverlening zijn eigenlijk altijd hand in hand gegaan. Ze leveren top hulp voor alle leden. De juristen die zij betrekken zijn deskundig en vriendelijk. Dit was niet de eerste keer dat ik v... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geholpen door fnv met de keuzes die je kan maken als je met vroegpensioen gaat.Er zijn veel verschillende mogelijkheden hoe je je pensioen en rvu uitkering ontvangt.Daar duidelijke uitleg over gehad,e... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jurist was vriendelijk, duidelijk in haar antwoord, snel, niet alles per mail maar gewoon bellen: fijn!

Virksomhedsoplysninger

1. Fagforening

Skrevet af virksomheden

De FNV is de grootste vakbond van Nederland. Wij komen op voor jouw belangen op het gebied van werk en inkomen. Een vakbond is een groep werknemers die zich verenigt. Zodat de werkgever niet de enige is die ‘macht’ heeft op de werkvloer. Als je uitzoomt, is ‘de vakbond’ dus het totaal aan mensen die lid zijn. Concreet doen bestuurders voor de leden bijvoorbeeld de cao-onderhandelingen, behartigen hun belangen in Den Haag, geven juridische hulp en voeren campagne voor betere arbeidsomstandigheden voor alle werknemers. Om dat werk te laten uitvoeren betalen de leden iedere maand contributie. Bij het lidmaatschap van de FNV komen allerlei persoonlijke voordelen: - Invloed op je arbeidsvoorwaarden (meepraten over jouw cao) - Hulp bij een toekomstig arbeidsconflict (gedoe op je werk? Wij helpen je) - Hulp bij letselschade en beroepsziekte (word je ziek? Wij kennen jouw rechten) - Persoonlijk advies over werk en loopbaan (als je vragen hebt, kun je altijd bellen) - Korting met je ledenpas (voordelen speciaal voor leden)

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 52 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.455)

559 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

als je er niet met de werkgever eens…

als je er niet met de werkgever eens wordt dan gewoon zeggen we komen er niet uit dan ga ik de fnv inschakelen.
wordt hij brommig dan kun je zeggen kom met een goed voorstel .
dan gewoon na 48 uur de fnv inschakelen en zelf geen actie naar hem doen

13. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fnv ... vraag me af of ik lid moet blijven

Ik stond onder een verkeerde werkgever en cao in de computer. Feestdagen is niets over geregeld, we zijn maar geldslaven. Kijk en focus je op de werknemers . Die afspraken die er gemaakt worden zijn niet echt werknemersvriendelijk te noemen.

Besvarelse fra FNV

Beste Christiane, vervelend om te lezen dat je onder een verkeerde werkgever/CAO bij ons in het systeem stond. Via het Mijn FNV-profiel op onze website kan je aan ons doorgeven bij welke werkgever je werkzaam bent, wij passen dat dan zo spoedig mogelijk voor je aan zodat je weer correct bij ons in het systeem staat.

Met betrekking tot de afspraken die er binnen jouw CAO zijn gemaakt over de feestdagen: als lid zijnde heb je inspraak in wat onze inzet voor de toekomstige CAO zou moeten zijn, het is dus belangrijk dat je daarbij aangeeft dat je vindt dat er andere afspraken moeten worden gemaakt over de feestdagen. Dan kunnen onze onderhandelaars daar rekening mee houden.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Absurd and excessive cancellation period

I am extremely disappointed with how FNV handles membership cancellations.

What I find absurd is that FNV has a three‑month cancellation period, which is not clearly specified upfront when you become a member, before signing up. This is already excessive, but it gets worse: the notice period only starts on the first day of the following month. This means that if you cancel just after the 1st of the month, you effectively end up paying almost four months instead of three.
In my case, I stopped my membership without being aware that this would still result in additional paid months. Had this information been made explicit, I would have never become a member.

A long cancellation period combined with poor transparency feels unfair and misleading. For an organisation that claims to represent workers, this practice is frankly unreasonable and outdated.

Besvarelse fra FNV

Dear Koen, we are sorry to read that you are disappointed with how we handle membership cancellations.

The three month cancellation period has been determined by our members in the member-parliament and is included in our terms and conditions. Next to that, it is also mentioned on our website. See: https://www.fnv.nl/lidmaatschap/voordelen-van-het-lidmaatschap?broncode=&lang=en-US

The same goes for the fact that the notice period starts in the month following the month in which you cancelled your membership. This is common practice for most organisations in the Netherlands.

Kind regards, FNV Webcare

Onbereikbaar telefonisch

Zoals zoveel andere klachten hier het in de wacht hangen van bijna 30 minuten telkens en dan nog niemand te spreken krijgen! Ben nu al vele jaren lid maar overweeg over te stappen want ben er nu wel klaar mee!

Reactie van FNV hieronder nu is zo standaard!!! Ik lees dezelfde klachten al jaren eerder!!!!

Besvarelse fra FNV

Beste Geert, onze excuses voor het feit dat het je zoveel moeite moet kosten om telefonisch in contact te komen met ons. Het is op dit moment helaas ontzettend druk waardoor de wachttijden behoorlijk zijn opgelopen. We doen ons best om de bereikbaarheid zo spoedig mogelijk te verbeteren.

Ongelofelijk slecht

Ongelofelijk slecht , echt niet normaal

14. april 2026

Besvarelse fra FNV

Beste Tahir, je bent helaas pas lid van ons geworden op het moment dat jouw juridische kwestie al speelde. Om die reden hebben we jou daarin niet kunnen bijstaan, aangezien wij alleen juridische ondersteuning kunnen bieden bij kwesties die ná aanvang van het lidmaatschap zijn ontstaan.

Telefonische bereikbaarheid drama

Telefonische bereikbaarheid is een drama

13. april 2026

Besvarelse fra FNV

Beste I Kruis, onze excuses voor het feit dat het je zoveel moeite moet kosten om telefonisch in contact te komen met ons. Het is op dit moment helaas ontzettend druk waardoor de wachttijden behoorlijk zijn opgelopen. We doen ons best om de bereikbaarheid zo spoedig mogelijk te verbeteren.

fnv weigert juridische ondersteuning

fnv weigert ondersteunend cruciaal advies te geven bij conflict met werkgever en beroept zich daarbij op algemene voorwaarden. je denkt terug te kunnen vallen op de fnv als je werkgever gaat reorganiseren maar niets bleek minder waar in mijn geval. eerst krijg ik geen ondersteuning vanwege het ontbreken van een schriftelijke motivering vanuit mijn werkgever en wordt daardoor gedwongen om extern advies in te winnen en die weet wel schriftelijke motivatie te krijgen. Kom je terug bij de fnv blijken er uitgebreide voorwaarden te bestaan die het recht op ondersteuning uitsluiten van wege het betrokken zijn van een externe partij. mijn conclusie fnv weg ermee !!!

13. april 2026

Besvarelse fra FNV

Beste Ronald, spijtig om te lezen dat je zo teleurgesteld bent in onze juridische dienstverlening. Het is helaas wel zo dat wij in onze algemene voorwaarden hebben opgenomen dat we geen kwesties in behandeling kunnen nemen die al door een derde partij in behandeling zijn genomen. Dit kan je teruglezen in artikel 5.1.3 van onze algemene voorwaarden.