Se, hvad kunderne siger
Eigenlijk nog geen ster waard. Begin december een onderdeel in Gouda besteld voor een kast die nog geen half jaar oud was. Zou 6 weken duren. Na 8 wkn gebeld. Zou de week erna binnenkomen en Zou ik e... Se mere
Online ervaring is erg goed. Veel keuze, zeer overzichtelijk en snelle levering. Producten komen altijd goed aan. Prijs kwaliteit verhouding is goed.
Virksomhedsoplysninger
Om Leen Bakker
Skrevet af virksomheden
De nieuwste trends voor een Leen Bakker prijs Bij Leen Bakker vind je altijd de nieuwste trends voor een Leen Bakker prijs. Zo maken we mooi wonen toegankelijk voor iedereen. En wat je smaak ook is, met ons uitgebreide assortiment wonen, slapen en tuin vind je bij Leen Bakker altijd wat je zoekt. Altijd dichtbij Met 170 winkels in Nederland en België vind je ons altijd bij je in de buurt. En bestel je via onze webshop dan krijg je jouw bestelling gemakkelijk thuisbezorgd. Vrijwel al onze producten zijn uit voorraad leverbaar, en met maar liefst 100 dagen bedenktijd kun je zorgeloos genieten van jouw bestelling. Laat je inspireren Ontdek op leenbakker.nl al onze aanbiedingen en inspiratie om van jouw huis een thuis te maken. Volg ons op social voor de laatste trends en de leukste tips en maak het thuis gezellig.
Kontaktoplysninger
Karperweg 3, 4941SH, Raamsdonksveer, Holland
- 088 - 78 60 200
- info@leenbakker.nl
- www.leenbakker.nl
Har besvaret 99 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Werd goed geholpen en er werd…
Werd goed geholpen en er werd meegedacht.
Eigenlijk nog geen ster waard.
Eigenlijk nog geen ster waard.
Begin december een onderdeel in Gouda besteld voor een kast die nog geen half jaar oud was. Zou 6 weken duren. Na 8 wkn gebeld. Zou de week erna binnenkomen en Zou ik een berichtje krijgen. Na 2 weken weer gebeld. Bestelling was nergens bekend. Ook zou de winkel in Gouda dichtgaan dus moesten we het maar ophalen in Capelle aan den IJssel. Nu nog steeds niks gehoord. Mailen geen reactie, bellen uur wachttijd. Waardeloze service. Leen Bakker pak je verantwoordelijkheid!
Ik nam uitgebreid de tijd om rond te…
Ik nam uitgebreid de tijd om rond te kijken en ik had veel vragen! De medewerker liep echter met mij mee, gaf advies als ik erom vroeg en beantwoordde al mijn vragen. Als hij niet zeker van was, raadpleegde hij een collega. Ik heb uren in de winkel doorgebracht en heb geen moment het gevoel gehad, dat ik te lang bezig was of dat men van mij verveelde.
tevreden over de levering…
Ik ben wel tevreden over de levering afspraak ,,mooi op tijd en duidelijk te volgen waar de auto is . Wel jammer dat we zelf nog gaten moesten boren ( die zijn ze denk ik vergeten ) om de leuningen aan de bank te bevestigen .
Online ervaring is erg goed
Producten komen altijd goed aan.
Prijs kwaliteit verhouding is goed.
Klant vriendelijk en begripvol
Wel goed qua webshop. Winkelvoorraad niet zo best
Voorraad van artikelen in de aanbieding en als je in de winkel dat artikel dan wil/moet bestellen moet het niet vele malen langer duren dan het te bestellen via de webshop zodat je kosten moet maken voor het bezorgen.

Snellere mail verkeer
Sneller een mail voor het afhalen van artikelen
Ivm zelf vervoer regelen

Besvarelse fra Leen Bakker
Ze hebben mij aan de telefoon met alle respect te woord gestaan. Dank U.
het is altijd fijn om in Leen Bakker te winkelen. Het personeel is altijd correct en altijd behulpzaam als ik vragen heb. Dank U daarvoor.

Besvarelse fra Leen Bakker
Matras gekocht bij Leen Bakker Op de…
Matras gekocht bij Leen Bakker Op de bon “ binnen 100dagen kunt u ruilen” Dat kan echter niet blijkt later toen ik de Leen Bakker client service had gebeld , omdat het matras niet hard is zoals ik in de winkel had aangegeven te zoeken en ik dit matras vanwege mijn rug (vier hernia operaties en een Spinal Cord Stumulator) Ik was dus niet tevreden met dit matras Men had mij daar ook niet gewezen op wat er op de site stond . Men wilde het matras niet terug nemen want dat moet dezelfde dag terug Dat is onmogelijk want eenmaal uitgepakt moeten zulke matrassen eerst vorm Krijgen Verder zij men mij dat het vanwege de hygiëne was Er zat een molton en een laken op dat matras en ik slaap in een schone pyjama Veel leveranciers nemen matrassen gewoon terug Vaak duurdere merken Blijkbaar denk Leen Bakker dat mensen die niet kopen bij deze leveranciers omdat ze daar het geld niet voor hebben , minder hygiënisch zijn Foam Matrassen zakken een beetje door in het midden Ik was daarvan niet op de hoogte Op het randje gaan zitten dan glij je er vanaf want het matras zakt door Ik was hier ook niet op de hoogte en hierover niet ingelicht Boven de model matrassen bij het filiaal staat” hard” Pas toen ik ging graven op google kwam ik erachter dat foam matrassen niet echt hard zijn . Ik ben dus niet goed en niet volledig ingelicht Het product doet niet waarvoor hij wordt verkocht en de service is niet op orde Ik wil dat Leen Bakker dit product op komt halen en mij mijn geld terug geeft

Besvarelse fra Leen Bakker
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.