Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bij iedere storting als je meter onder 0 staat steekt Fluvius 35% in eigen zakken. Duizenden euro's stelen ze op deze wijze. Mensen met een pre paidmeter kunnen meestal de rekening niet betalen... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ze sturen een SMS dat de technieker tussen 12u30 en 16u de gasinstallatie komen afkoppelen, zoals afgesproken. Kom ik aan aan het pand en bleek dat ze al een uur eerder begonnen zijn, binnengelaten do... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Gewoonweg dieven zijn het… totaal niet klantvriendelijk, niet empatisch , niet oplossingsgericht maar wel op het einde van het jaar hun winst onderling verdelen. Brengt niet op van hier het hele verha... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Eerst gebeld voor afspraak in oktober na 20 minuten wachten eindelijk iemand die opnam. Er werd mij medegedeeld dat er geen plaats meer was in 2025 om digitale meter komen te installeren. na enkele we... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Energiforsyningsselskab
  2. Elselskab
  3. Gasselskab
  4. Leverandør af grøn energi
  5. Solenergiselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Meer weten over elektriciteit, aardgas, meterstanden, zonnepanelen, premies, BENOveren, budgetmeter, aansluitingen en nog meer? We helpen je graag op weg!

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

wat een belachelijke firma

wat een belachelijke firma, ik als vijgezel man, die bijna nooit thuis is en geen verwarming heb opstaan, moet met een budget meter meer dan 125€ betalen alleen aan gas, en als je belt kunnen ze niet helpen en zoek het maar uit, echt te belachelijk gewoon

21. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Digitale meters laten instaleren…

Digitale meters laten instaleren ,gelijkvloers en 1ste verdiep,blijkt nu dat de meters gewoon zijn omgewisseld gelijkvloers heeft nu een groot maandelijks bedrag ipv een minimum bedrag ,1ste verdiep heeft nu een super klein bedrag mevrouw moet nu 227 euro betalen ipv 37 euro, vervolg van het verhaal afspraak voor de gasmeters Vrijdag gemaakt stonden er al op woensdag, nu vrijdag hebben ze de juiste verbindingen niet bij !!! een regelrechte klucht ,weer een andere afspraak

14. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dit zijn veruit de meest onbeleefde...

Dit zijn veruit de meest onbeleefde, klantonvriendelijke en blijkbaar ongeschoolde mensen die ik ooit contacteerde.. Kennis of inzicht van zaken is er niet en er word maar vewacht dat je thuis bent tijdens de werkuren wanneer het hun past zonder enige garantie dat deze werken kunnen uitgevoerd worden. Het weigeren een afspraak te verzetten en dan zogezegd doorverbinden waarna je weer gewoon in de wachtrij komt.. knappe firma!

18. februar 2025

Dikke 0

Zoals velen kreeg ik een mail met datum wanneer fluvius de analoge door digitale meters ging komen vervangen. Op de mail zelf kon ik niet reageren wegens “no reply” enkel een nr om in geval het niet past de afspraak te veranderen. Door de vele negatieve ervaringen hier had ik toch wat vragen ivm de aansprakelijkheid na de wissel van de meters. Geen mail, geen telnr te vinden en bij hen kan je blijkbaar ook niet binnen zonder badge. Ze steken zich gewoon weg terwijl je mails/brieven krijgt met als aanhef “Beste klant”. Ik heb nooit kunnen kiezen voor een andere netbeheerder dus ben ik een soort “verplichte klant”. Het zou fluvius wel sieren het woord klant te vervangen door “gebruiker” wat een correcte benoeming is. Het is spijtig te moeten vaststellen dat men voor toch wel serieuze zaken te doen heeft met een organisatie die je niet kan bereiken, laat staan om simpele vragen zoals de mijne te beantwoorden. Misschien kan je hen best bereiken via jouw gemeentelijke schepen die in de raad van bestuur zit en zitpenningen krijgt om gewoon aanwezig te zijn.
Enfin, voor “klantvriendelijkheid” een dikke 0 omdat ze eigenlijk niks met jou te maken willen hebben. Bovendien is de mail waarin ze de voordelen van de digitale meter opsommen niet volledig en leugenachtig omdat ze vergeten te vermelden dat je toch wel een ernstig financiëel verlies kan lijden wegens geen terugdraaiende teller meer. Spijtig voor de technieker die dan maar mijn vragen mocht beantwoorden voor hij aan zijn werk kon beginnen…

13. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Echte grappenmakers daar bij Fluvius.

Er is een Facebook pagina die gewijd is aan het reilen en zeilen in Koekelare. Daarop komen alledaagse weetjes: iemand heeft een kat gevonden en zoekt de eigenaar, iemand is eigenaar van een kat en zoekt zijn kat, iemand die aan crowdfunding doet voor een bepaalde zaak,.... U weet ongetwijfeld wat ik bedoel. Nu mijn dochter kijkt nu en dan eens naar die pagina en die viel bijna van haar stoel toen ze mijn naam zag passeren. Nu wat is er gebeurd, een persoon die woonachtig is op een adres waar ik zelf gewoond heb heeft een brief ontvangen van Fluvius die aan mij gericht was. Nu zult u wel denken, ja met een verhuis en zo kan het wel zijn dat een brief op het oude adres terecht komt. Wel het fijne van het verhaal is dat we daar al meer dan 14 jaar niet meer wonen. Dus Fluvius stuurt een brief aan mij gericht naar een adres waar ik al meer dan 14 jaar niet meer woon met de vraag om de meterstanden op te geven van mijn huidig adres. Dus op die brief staan 2 adressen: het adres waar ik al 14 jaar niet meer woon en mijn huidig adres en met de vraag om de meterstanden op te geven op mijn huidig adres. Tja wat moet er nu gebeuren? Moet de persoon die die brief ontvangen heeft bij mij de meterstanden komen opnemen? Nu laten we wel wezen, op deze site scoort Fluvius gewoon slecht (1.6 op 5), zal met mijn review niet veel verbeteren. Wat een gepruts en het fijne van al is als ze een fout maken dat in uw nadeel is, trek het dan maar eens recht. Dus 1 ster maar het hadden er nul moeten zijn en trustpilot moet er toch eens werk van maken dat we gewoon '0' sterren kunnen geven want dat verdienen ze bij Fluvius echt wel.

13. februar 2025

Werken onaangekondigd

Werken onaangekondigd. Zonder enig commentaar breken ze voetpad open en beschadigen ons net aangelegde oprit en boordstenen. Herplaatsen tegels voetpad slecht uitgevoerd met de nodige plassen bij regenweer.

13. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Brandgevaar door installatie digitale meters

Lang verhaal kort:
Unit-T komt in 20(?!) min mijn digitale meters installeren. Helemaal verkeerd en met brand gevaar. 3 maal moeten bellen naar Fluvius voor een medewerker te pakken te krijgen die de ernst inzag.

Technieker van Fluvius zei dat het echt niet oke was dat er vonken uit mijn zekeringkast kwamen (de man van unit-t had aan alle kabels liggen trekken en de digitale meter bengelde aan deze kabel ipv vastgemaakt te zijn in de muur).

Ik heb begin september klacht ingediend omdat ik vergoeding wil voor de gemaakte kosten hierdoor. (Nog geen €30)
Helaas nog steeds geen reactie en beloven ze steeds mij binnen 5 werkdagen terug te contacteren.

Edit: vandaag 16 maart nog steeds geen reactie, enkel een stalkende unit-t werknemer. Die blijkbaar mij uit eigen zak moet terugbetalen. Hij wilt dan ook niet het volledige bedrag betalen.

10. september 2024

Etant wallon

Etant wallon, il m'est impossible de remettre à Fluvius mes consommations car il ne réponde qu'en flamand que je ne comprends pas du tout de plus en essayant par internet, tout est bloqué, mon contrat ENGIE à débuté le 18-02-2024. et je ne suis pas responsable de cette situation. Jean COLSON

4. februar 2025

criminelen

Ze doen gewoon wat ze willen door wettelijke achterpoortjes. Ze plaatsen ZONDER communicatie met ons of de buurt een hoogspanningscabine op 50cm afstand van onze tuin waar kinderen van 1 en 5 constant spelen en dus blootgesteld zullen worden aan te hoge magnetische straling zoals aangegeven in nota VR 2023 3203 DOC.0327/1BIS Maar fluvius kan hiervoor een beetje geld uitsparen dus dan doen ze wat ze willen he. Liever een paar euro besparen en mijn. kinderen een verhoogde kans geven op leukemie. het zien gewoon criminelen die zich verbergen achter een wettelijk rechtvaardig kader.

20. januar 2025

Digital counter installed

Digital counter installed, but after 2 weeks not yet active due to another company needing to fix something. After 10x contacting Fluvius, no additional actions from there side. Hope reimbursement will be made in a fair way, as this monopoly driven company is full of lies (excuses to make pipo switch to digital counter, but then 2 years after still not making an effort from their side)

20. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verzet gemeld tegen afsluiten…

Verzet gemeld tegen afsluiten electriciteit van heel de straat, terwijl het in de nacht vriest en overdag het een paar graden haalt. Dit voor vervangen tellers bij een appartementsgebouw( dit kunnen ze het hele jaar doen)
Ik krijg dossiernr en iemand zou mij opbellen. Uiteindelijk staan ze hier wel. Geen verwarming of warm water meer. Empathie is ver te zoeken, dat je zulk werk putje winter doet en iedereen in de kou zet, raakt hun verste kleren niet

16. januar 2025

Heel incompetente firma.

Heel incompetente firma.
In mei 2023 kreeg ik een mail dat mijn melding van zonnepanelen goed ontvangen werd. Na maximum 180 dagen zou ik een antwoord krijgen of mijn dosseir volledig was.
Eind december, dus 1,5 jaar later kreeg ik 2 aangetekende brieven voor 2 onbetaalde facturen die ik nooit gekregen hab
- factuur 1 voor te laat aangeven van de zonnepanelen, waar ik noch een factuur noch een herinnering gekregen heb.
- factuur 2 voor prosumenten tarief, waar ik geen factuur maar wel herinneringen gekregen heb.
Als ik bel met het contact Center is men niet,in staat om mij door te sturen naar de juiste dienst om te weten waar het over gaat.
Enkel de klachtendienst blijkt goed te marcheren.
Blijkbaar zijn er ongeveer 20.000 klachten per jaar bij Fluvius.

31. december 2024

TEAPLUS

TEAPLUS, onderaannemer voor Fluvius, laat weten dat een digitale meter moet geplaatst worden, waarvoor de tellerkast moet toegankelijk gemaakt worden voor die plaatsing, en vraagt daarbij ook nog om alle elektronische apparaten af te koppelen en vooral aanwezig te wezen op dit adres van 12 tot 18.

Om 17 uur zien we nog steeds niemand (en trouwens werd er niets in de bus gedropt) dus bellen we om te horen dat er iemand hier voorbij kwam om 12.15 uur en ook zorgvuldig de kleur van de poort en de bakstenen gevel zou genoteerd hebben.

Alleszins belde hier niemand aan - de kleur van een poort en een gevel zal je ook wel in Google street view kunnen vinden om zo je tijdsgebruik te verklaren...

Andere dingen die wel wat meer opvallen werden trouwens niet vermeld.

Er lijken toch wel problemen te zijn met hun zakelijk model om het voorzichtig uit te drukken...

7. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fluvius plaatst tijdelijk een generator…

Fluvius plaatst tijdelijk een generator ipv transformator owv omschakelwerken, dat begrijp ik nog wel. Maar generator is slecht ingesteld (frekwentie te hoog 51 Hz) waardoor alle omvormers (batterijen, zonnepanelen) in storing blijven liggen... Grote paniek, en niemand weet iets...

17. december 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Installatie digitale meters

Vandaag 12/12/24 onderaannemer Fluvius op bezoek om digitale meters water en elektriciteit te installeren. Vorige week een partner van deze installateur op bezoek gekregen om een afspraak te maken. Mijn buurman heeft op dat vlak al enkele negatieve ervaringen, omdat na verschillende afspraken niemand kwam opdagen en dit zonder verwittigen...Hussein, de installateur van mijn digitale meters, was daarentegen wel op de afspraak en leverde correct en verzorgd vakwerk. Hij deed na de werken een check up en gaf me duidelijke info. Bedankt voor de deskundige en vriendelijke service.

12. december 2024

Geen sterren eigenlijk

Incompetente firma die jouw geld probeert te stellen wanneer het lukt. Ze namen mijn contact over en begonnen direct volledige tarieven aan te rekenen wanneer zagen ze dat ik recht op sociale tarieven had. Maanden lang betaalde ik te veel en nu doen ze moeilijk om geld terug te geven. Aan telefoon zijn ze ook niet altijd vriendelijk. Gewoon dieven

3. december 2024

Incompetent bedrijf

Incompetent bedrijf. OPLICHTERS!!!! Verplichten mij digitale meter te zetten. Sturen zonder mijn weten onderaannemer die de fases verkeerd aansluit waardoor mijn machines omgekeerd draaien met ongekende schade tot gevolg. Vergoeden enkel de waarde op het moment. Wat de verloren werktijd betreft heb ik geen antwoord. Ik heb duidelijk gezegd dat men mij niet moet doorverbinden met hun onderaannemer. Zij moeten het maar oplossen. Pas op met dit bedrijf na schade komen ze af met de regels die zij volgen. Hun wil is wet, een schande voor een bedrijf dat tot onze overheid behoort. Wij zouden dit is moeten doen. Als je niet op een afspraak bent rekenen ze wel de uren en verplaatsingen technieker aan maar omgekeerd houden ze geen rekening met economische schade die een zelfstandige lijdt.
PAS OOK OP MET HUN ONDERAANNEMER 3DM JACOBS!!!!
FLUVIUS AMATEURS!!!!!!

28. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Als je met een prepaid meter werkt…

Als je met een prepaid meter werkt stelen ze 50 procent van wat je stort als je negatief staat.Ik storte 60 euro en kon maar voor 32 euro gebruiken.Ook telefonisch werd je hier niet wijzer van ???

27. november 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.