Flexii Anmeldelser 2.094

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 1.178 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med priserne, som ofte beskrives som fair, billige og konkurrencedygtige. Mange fremhæver også den brugervenlige hjemmeside og den nemme proces med at oprette og administrere abonnementer, hvilket bidrager til en god samlet oplevelse. Dog var nogle utilfredse med kundeservicen, idet de oplevede langsomme svartider, standardiserede svar fra bots, eller at de blev smidt af chatten. Derudover nævner enkelte problemer med abonnementsoverførsel, hvor numre ikke fungerede korrekt, eller at de blev spærret for data i udlandet, hvilket skabte frustration.

Det, folk taler mest om

Service

Forbrugere finder service tvetydig. Mens nogle roser hurtig nummerflytning, nem oprettelse og god... Se mere

Price

Kunder udtrykker stor tilfredshed med priserne. Mange fremhæver, at priserne er lave og billige, og at de... Se mere

Subscription

Kunder deler tvetydige meninger om abonnementer. Mange forbrugere roser de billige priser og den gode... Se mere

User experience

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med brugeroplevelsen. Mange fremhæver en hurtig og nem... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kundeservice. Mens nogle kunder roser hurtig, venlig og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fik SIM-kort kort tid efter bestillingen, de klarede nummer overflytningen og opsigelse ved mit gamle teleselskab. Så indtil videre meget tilfreds med mit valg. Så må jeg se om det også er en nem over... Se mere

Alt fungerede super fint. Havde fået 5 stjerner hvis det var muligt at have forskellige kort tilknyttet forskellige numre og man blev oplyst i processen med de kr. 45 for fysisk sim.

1. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Mobilnetoperatør

Velkommen til Danmarks nye teleselskab! Vi har billige mobilabonnementer uden lir. Hos os er alt 100% nemt, 100% digitalt og 100% billigt. Vores vision er at skabe et nyt teleselskab sammen med vores kunder

4,1

God

2 t anmeldelser

Nem og hurtig overflytning

Nem og hurtig overflytning. Forbindelse, data virker godt.

28. marts 2026

Hej Tine

Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Det er dejligt at høre, at overflytningen var nem og hurtig, og at både forbindelse og data fungerer godt. Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give.

Mikkeline

Det er nu anden gang jeg bliver presset…

Det er nu anden gang jeg bliver presset til at give en anmeldelse.
Jeg har endnu ikke modtaget mit sim-kort, og kører derfor stadig på det gamle abonnement.
Det virker mere som chikane end kundeservice.

Til jeres svar: Jeg har ikke brug for hjælp overhovedet. Men det var da dejligt hvis I ville regulere jeres egen opførsel.

25. marts 2026

Hej Huldaa

Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse med os.

Det er vi virkelig kede af at høre. Vi forstår godt, at det føles frustrerende at blive kontaktet flere gange og samtidig ikke have modtaget dit SIM-kort endnu. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på din sag og få styr på både levering og din oplevelse. Du er velkommen til at skrive til os på trustpilot@flexii.dk så vi kan hjælpe dig videre.

Billigt - luksus

Billigt - luksus at man selv kan bestemme sin pakkeløsning, i stedet for mærkelige pakker, hvor man alligevel ikke bruger halvdelen af det

10. februar 2026

Hej Mio

Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Det er dejligt at høre, at du er glad for både prisen og fleksibiliteten i selv at kunne sammensætte din løsning. Det er netop den frihed, vi gerne vil give.

Mikkeline

Det er forholdsvis let at skifte til…

Det er forholdsvis let at skifte til Flexii. Eneste "problem" er, når man skal have skiftet/flyttet 3 abonnementer til Flexii på een gang. Så skal man finde hvert enkelt abonnement enkeltvis. Ville være smartere, hvis der fandtes en mulighed for at flytte alle 3 abonnementer på samme tid

28. marts 2026

Hej Flemming

Tak for din anmeldelse og for din feedback.

Det er vi glade for at høre, at du oplever det som let at skifte til Flexii. Vi forstår også godt, at det kan være lidt besværligt, når flere abonnementer skal flyttes enkeltvis.

Din input giver rigtig god mening, og vi tager det med videre i forhold til at gøre processen endnu nemmere.

Hvis der er noget, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse yderligere, hører vi meget gerne fra dig.

Mikkeline

Fik SIM-kort kort tid efter…

Fik SIM-kort kort tid efter bestillingen, de klarede nummer overflytningen og opsigelse ved mit gamle teleselskab. Så indtil videre meget tilfreds med mit valg. Så må jeg se om det også er en nem overgangs fase.

Hej Søren

Tak for din anmeldelse og for din fine feedback.

Det er dejligt at høre, at både levering, nummerflytning og opsigelse er gået nemt og som forventet. Vi håber selvfølgelig, at resten af din oplevelse bliver lige så gnidningsfri.

Hvis der er noget, vi kan gøre for at gøre overgangen endnu bedre, hører vi meget gerne fra dig.

Mikkeline

Stærkt netværk rigtig lave priser.

Stærkt netværk rigtig lave priser.
Har 3 numre - det ene på den helt store pakke til data og streaming i egen router.
Samlet pris 250,- mdr. efter introduktionsprisen
(Router generation 6 tjent hjem på 5 mdr.)

Hej KG

Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Det er virkelig fedt at høre, at du er tilfreds med både netværket, priserne og din samlede løsning med flere numre. Det lyder som en rigtig god opsætning.

Gode priser og nemt og overskueligt

Gode priser og nemt og overskueligt

Hej Gerda

Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Det er dejligt at høre, at du oplever både gode priser og en løsning, der er nem og overskuelig. Det er lige præcis det, vi arbejder for.

Alt fungerede super fint

Hej Snorre

Tak for din anmeldelse og for din feedback.

Det er vi glade for at høre, at alt fungerede fint. I forhold til betaling er det korrekt, at alle abonnementer på samme profil samles på én betaling. Hvis man ønsker at opdele betalingen, kræver det separate konti.

Vi forstår godt dit ønske og tager det med videre i vores overvejelser. Er der noget, vi kan gøre for at løfte din oplevelse til 5 stjerner, hører vi meget gerne fra dig.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

Hej Marwan

Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever Flexii som nemt og hurtigt. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give.

Nemt for g hurtigt

Nemt for g hurtigt

Hej Marwan

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os!

Vi er glade for at høre, at du oplever Flexii som nemt og hurtigt. Det er lige præcis det, vi stræber efter.

Mikkeline

Savner en person der tager ansvar evt…

Savner en person der tager ansvar evt med et opkald

Hej Per

Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse med os.

Det er vi kede af at høre. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, hvis du savner personlig kontakt og en, der tager ansvar. Hos Flexii tilbyder vi ikke telefonisk kundeservice, men vi gør vores bedste for at hjælpe hurtigt og grundigt skriftligt.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på din sag og hjælpe dig videre. Du er velkommen til at skrive til os på trustpilot@flexii.dk så vi kan finde en god løsning sammen.

Dejlig nemt

25. marts 2026

Hej Ann

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede det som dejlig nemt 💙

Fint

Fint, nemt og uden bøvl

Hej Kjeld

Tusind tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at alt har været fint og nemt i forbindelse med dit abonnement hos os💙

Cecilie

Ingen dækning grundet manglende nummerflytning

Tilføjet:
Efterfølgende morgen kunne vi aktivere vores eSIM uden problemer.
Havde kontaktet kundeservice pr. mail aftenen inden, som efterfølgende morgen svarede tilbage at de havde bestilt nye eSIM til os. Disse blev dog ikke nødvendige at aktivere, da vores nye abonnementer på dettte tidspunkt var kommet op at køre.
Hurtig og venlig kundeservice, og indtil videre har der ikke været problemer med forbindelse el. andet efter aktiveringen.

Ændrer derfor fra 1 til 3 stjerner, da det nu fungerer og kundeservice reagerede hurtigt. Desværre skabte det meget frustration, at det ikke virkede på det tidspunkt det skulle, og som vi havde fået orientering om.

Oprindelig anmeldelse:
Har bestilt nyt abonnement via Flexii. Har modtaget mail om at vores eSIM er klar.
Dette er dog ikke tilfældet. Vores gamle abonnent er ophørt og på “mit flexii” står der afventer nummerflytning. Chatbotten er ikke til nogen hjælp.

Nu står husstanden uden dækning på telefonerne, hvilket absolut ikke er optimalt - særligt ikke med små børn, som kan blive ramt af sygdom o.lign i institutionen, uden personalet kan kontakte os.
Det er virkelig ikke godt nok.

Hej Emile

Tak for din grundige feedback. Vi forstår godt, at det har været frustrerende, at nummerflytningen ikke fungerede som forventet, og at I stod uden dækning i en periode. Det er godt at høre, at alt nu fungerer, og at du oplevede hurtig og venlig hjælp fra kundeservice efterfølgende. Vi tager din oplevelse til os og håber, at det fortsætter problemfrit fremover.

Det var super nemt.

Det var super nemt.

Hej Niels

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede, det var super nemt 💙

Det fungerer bare

Det fungerer bare, dækning og fakturering er i top!

21. marts 2026

Hej Tif

Tusind tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at alt fungerer, og at du er tilfreds med dækningen 💙

Rosalina

Ja kanon realistisk pengerså Aller kan være med på

Syns det er realistisk priser hjemmeside er rigtig bruger venligst og nem at finde ud af når man skal vælge virkede et abonnement man kun Tænke sej + at hjemmeside mit flexii er os super nem at manorere rundt i i alt i super fed oplevelse

22. marts 2026

Hej Nicki

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du synes priserne er realistiske, og at både hjemmesiden og Mit Flexii er nemme at bruge. Det betyder meget for os! 💙 Hvis der er noget, vi kan gøre for at gøre din oplevelse helt i top, hører vi meget gerne fra dig. Vi vil altid gerne lære, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for dig.

Hurtig god service

21. marts 2026

Hej David

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du oplevede hurtig og god service hos os 💙

Cecilie

Sød venlig og billigt abonnement har…

Sød venlig og billigt abonnement har kun.godt at sige,kan anbefale.Flexil helt sikkert

19. marts 2026

Hej Hanne

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse! Tak for de pæne ord og for anbefalingen – det betyder meget for os 💙