Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Velkommen til Danmarks nye teleselskab! Vi har billige mobilabonnementer uden lir. Hos os er alt 100% nemt, 100% digitalt og 100% billigt. Vores vision er at skabe et nyt teleselskab sammen med vores kunder
Danmark

Besvarelse fra Flexii
Det er nu anden gang jeg bliver presset til at give en anmeldelse.
Jeg har endnu ikke modtaget mit sim-kort, og kører derfor stadig på det gamle abonnement.
Det virker mere som chikane end kundeservice.
Til jeres svar: Jeg har ikke brug for hjælp overhovedet. Men det var da dejligt hvis I ville regulere jeres egen opførsel.

Besvarelse fra Flexii
Billigt - luksus at man selv kan bestemme sin pakkeløsning, i stedet for mærkelige pakker, hvor man alligevel ikke bruger halvdelen af det

Besvarelse fra Flexii
Det er forholdsvis let at skifte til Flexii. Eneste "problem" er, når man skal have skiftet/flyttet 3 abonnementer til Flexii på een gang. Så skal man finde hvert enkelt abonnement enkeltvis. Ville være smartere, hvis der fandtes en mulighed for at flytte alle 3 abonnementer på samme tid

Besvarelse fra Flexii
Fik SIM-kort kort tid efter bestillingen, de klarede nummer overflytningen og opsigelse ved mit gamle teleselskab. Så indtil videre meget tilfreds med mit valg. Så må jeg se om det også er en nem overgangs fase.

Besvarelse fra Flexii
Stærkt netværk rigtig lave priser.
Har 3 numre - det ene på den helt store pakke til data og streaming i egen router.
Samlet pris 250,- mdr. efter introduktionsprisen
(Router generation 6 tjent hjem på 5 mdr.)

Besvarelse fra Flexii
Alt fungerede super fint. Havde fået 5 stjerner hvis det var muligt at have forskellige kort tilknyttet forskellige numre og man blev oplyst i processen med de kr. 45 for fysisk sim.

Besvarelse fra Flexii
Savner en person der tager ansvar evt med et opkald

Tilføjet:
Efterfølgende morgen kunne vi aktivere vores eSIM uden problemer.
Havde kontaktet kundeservice pr. mail aftenen inden, som efterfølgende morgen svarede tilbage at de havde bestilt nye eSIM til os. Disse blev dog ikke nødvendige at aktivere, da vores nye abonnementer på dettte tidspunkt var kommet op at køre.
Hurtig og venlig kundeservice, og indtil videre har der ikke været problemer med forbindelse el. andet efter aktiveringen.
Ændrer derfor fra 1 til 3 stjerner, da det nu fungerer og kundeservice reagerede hurtigt. Desværre skabte det meget frustration, at det ikke virkede på det tidspunkt det skulle, og som vi havde fået orientering om.
Oprindelig anmeldelse:
Har bestilt nyt abonnement via Flexii. Har modtaget mail om at vores eSIM er klar.
Dette er dog ikke tilfældet. Vores gamle abonnent er ophørt og på “mit flexii” står der afventer nummerflytning. Chatbotten er ikke til nogen hjælp.
Nu står husstanden uden dækning på telefonerne, hvilket absolut ikke er optimalt - særligt ikke med små børn, som kan blive ramt af sygdom o.lign i institutionen, uden personalet kan kontakte os.
Det er virkelig ikke godt nok.

Besvarelse fra Flexii
Syns det er realistisk priser hjemmeside er rigtig bruger venligst og nem at finde ud af når man skal vælge virkede et abonnement man kun Tænke sej + at hjemmeside mit flexii er os super nem at manorere rundt i i alt i super fed oplevelse

Besvarelse fra Flexii
Sød venlig og billigt abonnement har kun.godt at sige,kan anbefale.Flexil helt sikkert