Hvis du på nogen måde kan undgå Fjordline, så gør det. Jeg bookede fra Hirtshals til Kristiansand kl 12.10 men opdage efter et par dage at de havde booket mig til en forkert afgang. Jeg ringede for... Se mere
Er lige kommet hjem fra vores 3. minicruise med Fjord Line. Denne gang et Eurovision cruise. Sikke en dejlig besætning der er ombord - altid smilende og hjælpsomme. Der er desuden altid pænt og re... Se mere
Super god service fra især Daniel og Helene i baren men alle vi mødte var alle sammen imødekommende, servicemindede og søde. Vi har haft en fantastisk tur og kommer gerne igen.
Total dejlig tur. Fik turen i 60 års gave, min mand havde ringet til Fjord line, om de kunne lave en overraskelse til mig. Lækker kahyt med ee rigtig flot fødselsdags hilsen, og 1 flaske rødvin. Glad... Se mere
We are a young ferry company that has grown a lot in recent years through adding new, modern ships to our fleet, expanding our route network and providing our guests and freight customers with exceptional service and value for money. Fjord Line is based on sound business values. Everything we do is with vigour, responsibility, respect and commitment. The company has about 800 employees and transports over 1.4 million passengers annually. Our four ships operate five routes between Norway and Denmark. In addition to passenger traffic, we also transport commercial vehicles and goods.
Containerkajen 4, 9850, Hirtshals, Danmark
- +45 97963000
- info@fjordline.com
- www.fjordline.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Dårlig indtjekning i Hirtshals, men fantastisk sejltur
Der var meget dårlig information omkring indtjekning ved Hirtshals samt guide til baner efterfølgende. Blev oplevet noget kaotisk med irriterende lang ventetid.
Fantastisk oplevelse af service ved køren ombord på færgen samt ombord under sejlturen. Dejlig pæn og ren færge med fin kahyt, der indeholdt det der var behov for.
Så en FANTASTISK sejltur, som gerne kunne være fortsat til Bergen.
Amazing tur
Havde en rigtig god tur til Kristiansand med fjodline fin og rolig overfart
Vildt useriøst selskab vil ikke ændre…
Vildt useriøst selskab vil ikke ændre på deres egne fejl.

Super service.
Jeg havde lavet en fejlbooking, sendte straks en e-mail, 30 minutter senere fik jeg svar, rejsen blev annulleret, selv om det var samme dag.
Det er en fantastisk service, der er også super service ombord, vil klart anbefale Fjordline.
Dejlig tur fra Hirtshals- Stavanger med…
Dejlig tur fra Hirtshals- Stavanger med flot og lækker buffet både aften og morgen. Kahyt var pæn ren og i orden.
store prisudsving. Bestil ikke i god tid!
Vi købte billet i god tid da Fjordline anbefaler dette i sommeren. Vi kommer af med over 6.000 DKK. 10 dage efter får vi et "sommertilbud" på mail hvor prisen er ca. 2.500 DKK - et godt tilbud til medlemmer, som vi netop er. En meget stor prisforskel på præcis de samme afgange, men vi kan ikke ændre billetten selvom vi har købt direkte gennem Fjordline. Det er ikke småpenge og man burde kunne gøre noget. De vælger at tale grimt og nedladende til os og lyver om at færgen er udsolgt. Det er den ikke for vi har netop forsøgt at booke samme overfart til denne gode pris. Selvfølgelig kan de refundere prisforskellen til os hvis de vil.

Alt fungerede perfekt
Alt fungerede perfekt, flink personale, rimelige priser
Buffeten er ikke hvad den har været
Hirtshals - kristiansand. Generelt en god oplevelse. Hjælpsomt personale, rent og pænt, effektiv til og frakørsel.
Eneste anke er at buffeten er blevet er forringet. Var med samme færge for nogle år siden og da var udvalget af retter væsentligt bedre og til en lavere pris. Nu er buffeten lidt af en skuffelse.
Så fine færge
Alt fungerede perfekt
Alt fungerede perfekt, lige fra bestilling af billet til afgang fra færgen. Fantastisk buffet. Alt var pænt og rent. Serviceminded personale fra indtjekning, restaurant , reception og til afgang i Norge
Fjordline - en rædselsoplevelse.
1. Meget dårlig eller slet ingen information i passagerterminalerne i Hirtshals og Bergen. Alt er gætværk, ingen, eller få medarbejdere gør det hele meget utrygt.
2. Hjemmesiden er ligeså hjælpeløs, når det kommer til informationssøgning, som nemmest kan ske ved at bruge Google søgning. Tvetydig og meget dårlig navigation og visuelt design. Alt hvad angår Fjordline.com virker – inden jeg når ombord i Hirtshals – som klar dig selv. Vi hjælper Dig ikke, hvis Du er i tvivl om noget.
3. Check-in terminalerne i Hirtshals virker ikke - og flere ryger i fælden.
4. Sengen i min kahyt 10118 på Bergensfjord, har samme konsistens som Preikestolen i Norge – granit.
5. Maden ombord – får ikke afhjulpet det dårlige indtryk, men i det mindste fik jeg noget at spise.
6. Hjemturen, først nu går alting rygende galt for fjordline.com – og Stavangerfjord, og utilfredsheden bliver både synlig og hørbar hos undertegnede.
7. Kahyt 10-111 på Stavangerfjord. Sengen er stadig hård som granit. Jeg kan ikke trække rullegardinet ned, så jeg bliver vækket kl. 04:30. Dynebtrækket magter slet ikke opgaven, så dynen forsvinder stille og roligt ud af dynebetrækket i løbet af natten.
8. Morgen- og aftensmad, som jeg havde bestilt og betalt for må jeg opgive. Det er en fysisk umulighed at prøve at komme frem til restauranten i en 30-40 m. lang kø af mennesker, hvor indtil flere passager ikke har den fjerneste pli og bare mosler sig foran i køen, og en enkelt endda begynder at berøre min krop mens jeg står i køen foran ham.
9. Heldigvis var der en lille café, hvor jeg kunne købe kyllinge-wrap og wienerbrød til at overleve på, og natklubben serverede en dejlig fadøl. Men et regulært måltid var ikke muligt i løbet af de 18 timer hjemturen tog.
10. Alt ombord, ud og hjem, virker amatøragtigt og uengageret. Da vi lagde til i Hirtshals, kunne man ikke få at vide hvilket dæk der er landgang fra, for gående passagerer. Det ved alle da er fra dæk 7.
11. Jeg har aldrig oplevet et rederi, et flyselskab et hotel, en kro, et togselskab, en lufthavn eller lignende der i den grad har kastet håndklædet på alt, og bare lader stå til, mens passagerer må gætte sig frem til alt – og klare sig selv.
12. Og jo, jeg har noget at sammenligne med, 14 dage ombord på hurtigrutens MS Trollfjord.

Hirtshals-bergen
Sikke en dejlig oplevelse. Jeg havde en kahyt med vindue, kan klart anbefales. Fint og rent. Morgenmadsbuffet var uovertruffen, personale meget effektiv.
Fyi drinks er billige 😉
6 stjerner herfra
Helt igennem venlig, imødekommende og professionel oplevelse.
Jeg havde købt et Cruise Hirtshals/Kristiansand.
Af forskellige årsager var jeg forsinket til chek ind og blev ringet op af en venlig medarbejder, som ville sige videre, at jeg var forsinket 👍🏻❤️
Den norske dame i informationen var yderst imødekommende og gav mig råd om transit bus og passede på min rygsæk og svarede smilende på mine spørgsmål 👍🏻❤️
Damen i caféen gav mig isterninger og råd imod søsyge 👍🏻❤️
De sødeste flittige unge mennesker i restauranten og lækker mad der 👍🏻❤️
Pænt og rent alle steder… helt igennem en god oplevelse som også afspejlede sig i glade kunder overalt.
Jeg glæder mig allerede til at sejle med dem igen 😀
10 tal fra os
10 tal fra os. Maden var helt fantastisk. Sød og vennelig betjening ligemeget hvor man var.
En helt igennem god oplevelse
En helt igennem god oplevelse - dog med lidt plads til forbedring.
Har været afsted på en lille mini-cruise fra Hirtshals til Stavanger og Bergen.
Kan i den grad VARMT ANBEFALE DET !
Det gode:
MADEN
Maden ombord var generelt meget godt. Jeg kan især anbefale Restaurant Grieg, som i den grad laver god mad. Der er god og personlig betjening - og - man sidder godt. Restauranten er hyggelig og rummelig.
Den store buffet er også god, med plads til store som små. En detalje her er de røde pølser - det er i den grad kvalitetspølser - og - siger rigitg meget om resten af maden. Det er god kvalitet og man får rigtig meget for pengene. Udsigen er fantastisk. Stolene er gode - og - der er god plads at komme rundt på.
Morgenmaden er også god - kæmpe udvalg og yderst friske råvarer. Der er endda så man kan tage en lille kop to-go-kaffe med sig :) en rigtig god detalje.
KAHYTTERNE
Vi havde kahyt med koøje - det kan i den grad anbefales. Udsigten op langs Norges kyst er fantastisk - også fra kahytten. Sengen var god. Fjernsynet virkede. Og - der var i den grad rent og pænt. Stor ros til rengøringspersonalet.
BAREN
På hjemturen var vi baren længst fremme i skibet. Underholdningen var god - og - priserne var på ingen måde horrible. En tur i "gaden" i Aalborg ville ha været langt mere bekostelig.
PERSONALET
Bedre personale findes simpelthen ikke. Personlig, hjertevarme og yderst imødekommende. Den stemning der var mellem personalet var i den grad også god. SÅ tydeligt at de er glade for at arbejde med hinanden. Der lod til at være et godt kammeratskab og et godt sammenhold.
Da vi skulle af igen i Hirtshals, var der endda en af personalet, der hilste på os i gangen og sagde "kom godt hjem". Det var så dejlig en dejtale. Vi følte os i den grad hjemme ombrod, takket være det gode personale.
REJSEFIF:
Køb kahyt med udsigt - det er penge værd.
Ta lidt sodavand og slik med hjemmefra og fyld køleskaet.
Husk solbeskyttelse.
Nyd Restaurant Grieg på første aften - det er en god ro at starte turen på.
PLADS TIL FORBEDRING:
Temperaturen er svær at styre i kahytterne med koøje - vi kom ved fejl til at tænde for gulvvarmen på badeværelset første aften, da vi troede det var A/C. En vejledning til hvordan man holder hhv. kahytten kølig og varm ville være en god ide. Generelt mulighed for bedre køling af kahytterne ville være godt :)
Strømmen til kahytten skal "tændes" ved at sætte bordingkortet i en "holder" lige indenfor døren til kahytten. Information om hvordan det virker til nye rejsende, ville være et stort plus.
Taxfree er forholdt de norske rejsende. Ikke meget at spare ud fra danske priser - men - det er jo heller ikke for at handle, man tager på sådan en tur <3
Information til nye rejsende om at bordingkortet også er nøgle til kahytten, ville være en god ide.
Drikkevarerne i Commandor Buffeten var ikke kolde - hverken vand, juice eller sodavand. Mælken var dog dejlig afkølet. En ide kunne være en isterningeautomat. Også gerne større glas til sodavand og vand.
Information til nye rejsende om at vandet i vandhanerne i kahytterne godt kan drikkes, ville være et plus.
Vil jeg på tur igen? HELT KLART JA !!!
rigtig fin tur
God service ombord
God service ombord. Fin buffet. Gode senge på overfarten.
Mærkelig procedure
Mærkelig procedure. De beder om en lægeerklæring som du selv skal betale ved afbestillingen grundet sygdom. Jeg har betalt rejseforsikring. Der står ikke noget om at man selv betaler lægeerklæringen her. Mit eget forsikringsselskab dækker også lægeerklæringen.