Havde bestilt Force USA C20 multirack, sliding bench, vægtplader, og gulv til stort hjemmefitnessrum. Jeg fik Fitshop til at installere gulv, samle maskinen, og sætte det hele op. Alt gik nemt og smer... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Din træningspartner når det gælder fitnessredskaber og -tilbehør. Med over 7.000 forskellige produkter og motionsredskaber, kan vi hjælpe dig med at opnå dine personlige træningsmål. Er du interesseret i redskaber til privat- eller erhvervsbrug? Vores kvalificerede og sportsbegejstrede medarbejdere yder kompetent vejledning over telefonen, via livesupport eller giver personlig rådgivning i vores butikker Se hele vores sortiment på www.fitshop.dk Besøg vores butik/showroom i Brønshøj (Tlf.: +45 38281080) eller Slesvig (Tlf.: +45 80901650) og test vores motionsudstyr til privat og professionel brug. Test og sammenlign forskellige redskaber direkte i en af vores fagbutikker!
Frederikssundsvej 316, 2700, Brønshøj, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Super hurtig levering af varen og super god kundeservice ☺️ Havde fået betalt to gange og de tog selv kontakt til mig, for refundering. Super service.
Anbefaler FITSHOP

Besvarelse fra FITSHOP.DK
Jeg kan desværre ikke anbefale Fitshop.
Vi bestilte en trampolin forrige mandag, og oplevelsen har været virkelig skuffende.
Behandlingen og afsendelsen af ordren var ekstrem langsommelig, og oveni bruger Fitshop et fragtfirma, der kræver at man holder sig hjemme i et 10 timers tidsrum for levering. Jeg tog fri fra arbejde for at være hjemme i det anmeldte tidsrum på det anmeldte tidsrum – men de dukkede slet ikke op.
Ikke en mail, ikke et opkald, ikke så meget som en sms om at de ikke kunne levere på den oplyste dato.
Det er længe siden, jeg har oplevet så dårlig service ved en onlinehandel. Meget frustrende oplevelse.

Besvarelse fra FITSHOP.DK
Et træningsbænksæt i gave - modtageren er meget tilfreds med kvaliteten. Blev sendt fra Tyskland - der gik lidt galt med speditøren, men det blev ordnet så de leverede til tiden. God kundeservice hos Fitshop!

Besvarelse fra FITSHOP.DK
Jeg købte et udendørs joola bordtennisbord igennem Fitshop og kan kun udtrykke min store tilfredshed med bordet og Fitshops håndtering af leveringen👍👍
Kan ikke gøres bedre 🙏😇
Produkterne virker som god kvalitet! De er lige ankommet og ikke arprøvet endnu. Vi valgte at tage i forretningen i Kbh. Dejlig forretning med stort udvalg! Grunden til de 3 stjerner er de ansatte. De lignede 2 visne stueplanter. Lidt ærgerligt at man ikke kan få bedre arbejdskraft. Intet smil, ingen venlighed. De gjort hvad de fik besked på, men virkede ikke ikke som om de gad at være der. Så et godt råd - få nogle bedre ansatte!

Besvarelse fra FITSHOP.DK
Hurtig til at levere, godt produkt og god pris. Er meget tilfreds.
Vi har bestilt en motionscykel, håndvægte samt en sadel.
Vi er ovenud tilfredse med både levering, cykel og vægte. Kun sadlen er en anelse hårdere end forventet at sidde på.
Super god service efter købet - jeg havde lidt problemer, men Fitshop hjalp hele vejen igennem, og nu virker det hele som det skal. Mange anbefalinger herfra.

Besvarelse fra FITSHOP.DK
Varene er sådan set dine nok - men irriterende at modtage produkter i original emballage hvor fragtfirmaet sætter deres label direkte på emballagen og ødelægger de informationer som er på original emballagen.

Besvarelse fra FITSHOP.DK
God service og virkelig god vejledning vedr produkt

Besvarelse fra FITSHOP.DK
Hurtig levering og god kommunikation på dansk undervejs. Leveringen viste sig desværre at have en beskadiget vægtstang,
men Fitshop var meget hjælpsomme og fik sendt ny vægtstang uden bøvl og beregning.

Besvarelse fra FITSHOP.DK
Bestiller 1 vægtstang og 2 vægtskiver d. 25.06.25.
Modtager stangen d. 30.06.25. Modtager den ene vægtskive d. 03.07.25 og går og venter på den sidste. Denne er blevet væk ved UPS hvor Fitshop sender en ny og efterlyser den anden pakke.
Modtager både den nye og den vægtskive der er blevet væk d. 16.07.25. Ringer og forhører mig omkring den ekstra vægtskive som jeg nu skal til at koordinerer at Fedex skal komme og afhente og kører retur.. Virkelig bøvlet og lang tid at gå at vente på sine ting..

Besvarelse fra FITSHOP.DK
Lynhurtigt svar og oprigtig interesse for mit problem.
Det er anden gang jeg har kontakt til dem, og begge gange har været en god oplevelse.

Besvarelse fra FITSHOP.DK
Hurtig levering. Der manglede desværre en del til det jeg havde købt, men det klarede kundeservice hurtigt og effektivt 👌🏼 stor anbefaling.

Besvarelse fra FITSHOP.DK
Jeg fik god vejledning i telefonen og produktet er fint men servicen/levering var for dårligt!

Besvarelse fra FITSHOP.DK
Jeg er meget glad for romaskinen. Levering foregik uden problemer og der var super service fra vognmanden, som var så sød at rulle den helt hen til døren, så den var nem at få ind. Anbefaling herfra

Besvarelse fra FITSHOP.DK
Jeg har købt en Duke fitness stepper Plus.Hurtig levering, nem at samle man skal bare følge brugsanvisningen der er med i kassen.
Jeg kan både træne hårdt og få pulsen op, og hygge træne når jeg har lyst, da den står herhjemme.
Kan varmt anbefale Duke fitness stepper Plus.