FITSHOP.DK Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 53 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er generelt meget tilfredse med produkterne, hvor mange fremhæver deres kvalitet og hvor godt de lever op til forventningerne. Den fremragende service og det hjælpsomme personale roses ofte for deres professionalisme, kompetente rådgivning og hurtige problemløsning. Leveringen beskrives som hurtig, effektiv og problemfri, og mange værdsætter muligheden for at aftale specifikke datoer. Dog oplevede nogle kunder udfordringer med leveringstjenesten, herunder lange ventetider, udeblevne aftaler og manglende kommunikation om status. Enkelte bemærkede også, at produkter ankom med beskadiget originalemballage fra fragtetiketter.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produkter, hvor mange roser den gode kvalitet og det brede udvalg, med... Se mere

Delivery service

Kunder havde positive oplevelser med leveringsservice, hvor mange roser den hurtige levering og gode service.... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv og rapporterer konsekvent om en god og hurtig service, med mange der... Se mere

Quality

Kunder deler positive meninger om kvaliteten, hvor mange udtrykker tilfredshed med produkternes... Se mere

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet, hvor mange roser den enormt gode service og hjælp, de... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Havde bestilt Force USA C20 multirack, sliding bench, vægtplader, og gulv til stort hjemmefitnessrum. Jeg fik Fitshop til at installere gulv, samle maskinen, og sætte det hele op. Alt gik nemt og smer... Se mere

Et træningsbænksæt i gave - modtageren er meget tilfreds med kvaliteten. Blev sendt fra Tyskland - der gik lidt galt med speditøren, men det blev ordnet så de leverede til tiden. God kundeservice hos... Se mere

Vi har fået en fantastisk kundeservice: Hjælp til et praktisk problem mht. fjernbetjening til gå-bånd og ny betjeningsvejledning pr. mail. Gå-båndet var købt i 2022, og alligevel var vores ordre stad... Se mere

1. Butik med fitnessudstyr
  2. Engrossalg af fitnessudstyr

Din træningspartner når det gælder fitnessredskaber og -tilbehør. Med over 7.000 forskellige produkter og motionsredskaber, kan vi hjælpe dig med at opnå dine personlige træningsmål. Er du interesseret i redskaber til privat- eller erhvervsbrug? Vores kvalificerede og sportsbegejstrede medarbejdere yder kompetent vejledning over telefonen, via livesupport eller giver personlig rådgivning i vores butikker Se hele vores sortiment på www.fitshop.dk Besøg vores butik/showroom i Brønshøj (Tlf.: +45 38281080) eller Slesvig (Tlf.: +45 80901650) og test vores motionsudstyr til privat og professionel brug. Test og sammenlign forskellige redskaber direkte i en af vores fagbutikker!

Svarer typisk inden for 2 uger

58 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Rigtig fin support

Fitshop leverede varen - en motionscykel til tiden, meget hurtig ekspedition. Jeg havde nogle problemer efter et par måneders brug, hvor den ene pedal faldt af. Men jeg fik meget hurtigt svar på hvordan jeg løste problemet, og reservedele blev leveret hurtigt. I det hele en meget fin og hurtig behandling af sagen.

23. december 2025

Meget fin kundeservice

Vi har fået en fantastisk kundeservice:
Hjælp til et praktisk problem mht. fjernbetjening til gå-bånd og ny betjeningsvejledning pr. mail. Gå-båndet var købt i 2022, og alligevel var vores ordre stadig i systemet. Venlighed og styr på tingene. TAK for det ; )

4. december 2025

Lunken oplevelse

Lunken oplevelse. Langsom afsendelse (som jeg kan se flere oplever) og så bliver de ved at sende mails efter modtagelse for at høre, hvad man synes om produktet. Stop venligst med at spamme mig. Det har jeg ikke brug for. Var der noget galt havde jeg taget I jer, og omvendt er I i tvivl om, hvorvidt Jeres produkter er gode, kan det være I selv skal afprøve dem:)

1. september 2025

Håbløs fragt og ingen kommunikation

Personalet i butikken i København er fremragende og hjælpsomme. Men de er udfordret af håbløs fragt og ingen kommunikation. Vi har købt et løbebånd som skulle leveres torsdag mellem 7-17 men det dukkede aldrig op. Fredag formiddag fik vi via butikken besked om at det blev leveret fredag eftermiddag, fragtfirmaet ville ringe en time før. Det skete heller ikke. Nu er det lørdag, alt er lukket, ingen kan fortælle os hvor løbebåndet er eller hvornår det bliver leveret og vi har allerede spildt to dage på at vente hjemme. Kan se det ikke er første gang, de har udfordringer så måske det er på tide at skifte fragtfirmaet ud

8. november 2025

Hej Stine.

Vi sætter pris på din anmeldelse af jeres forløb, og beklager selvfølgelig mange gange de udfordringer i har oplevet omkring leveringen. Det i har oplevet lever ikke op til de standarder vi bestræber os på at have. Det er noget vi tager med videre internt.

Vi vil gerne takke for de flotte ord til vores personale i København, og skal nok sørge for at de kommer videre.

Vi håber på trods af udfordringerne, at i bliver glade for det udstyr i har købt hos os.

Dbh. Fitshop

Har været inde og bestille en all in…

Har været inde og bestille en all in one træningsmaskine hos jer. Jeg har brugt den i snart to måneder og er super tilfredsstillet med mine resultater.
Grunden til mine fire stjerner er simpelthen fordi at jeg synes det er en ekstremt underlig måde man udføre sine et benede baglårs øvelse på.

29. oktober 2025

Hej August.

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre at du grundlæggende er tilfreds med det udstyr du har købt hos os.
Vi er selvfølgelig kede af at produktet ikke leverer i høj nok grad til den femte stjerne.

Du er meget velkommen til at kontakte vores butik på KBH@fitshop.dk, hvis du har brug for vejledning i brugen af udstyret.

Super god kommunikation

Super god kommunikation, levering og service! Kun de varmeste anbefalinger.

20. oktober 2025

Hej Linette.

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du har været tilfreds med at handle hos os :-)

Gode produkter

Gode produkter af et kendt mærke og super god service.
Kan klart anbefales

17. oktober 2025

Hej Line.

Vi er glade for at høre at produktet du har købt hos os lever op til dine forventninger, og at den service du har modtaget har været tilfredsstillende.

Mange tak for anmeldelsen,

Dbh. Fitshop

Jeg købte en spinning bike Cardiostrong…

Jeg købte en spinning bike Cardiostrong IB50 det er den mest lækre spinning bike jeg noglesinde har prøvet den er dejlig af kører på man kan kører mange programmer på den kører kino map er fedt af cyklen hejser sig og sænker sig som om du kører op eller ned stigninger cyklen fylder ikke det store nem af indstille og leveringen kørte jfejlfrit kan desværre ikke gi 10 stjerner for så havet jeg gjort det jeg vil klart anbefale fitshop.dk

4. marts 2025

Lever op til forventningen

Lever op til forventningen, fin og god crosstrainer

27. august 2025

Hej Pia.

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at du er glade for din nye crosstrainer.

Du kan altid kontakte os hvis du skulle have nogle spørgsmål i fremtiden.

Dbh. Fitshop

Meget kompetent rådgivning i salgs…

Meget kompetent rådgivning i salgs fasen, og det leverede udstyr levede i den grad op til vores forventninger. Rigtig lækker kvalitet som bare virker.

5. august 2025

Hej René.

Mange tak for din meget flotte anmeldelse. Vi er glade for at du har været tilfreds med den vejledning du har modtaget, og det produkt som i har fundet frem til sammen med vores personale.

Skulle i have brug for assistance i fremtiden, er i altid velkomne til at tage fat i os.

Dbh. Fitshop

Varerne er fine, personalet ikke

Varesortimentet er fint, og min motionscykel ligeså. Men personalt er en tam forestilling. Aftalte levering. Efter en uge kontaktede jeg forretningen, der sagde, at der ikke var aftalt levering. Det måtte være en tastefejl, og 'det kan jo ske'. Jeg kunne selv afhente eller vente yderligere 4-5 dage på en levering. Ingen undskyldning, kun beskeden 'det kan jo ske'. Få dog nyt personale, der kan behandle kunderne professionelt, ikke laver tastefejl, og hvis de gør det, så sig i det mindste undskyld.

4. september 2025

Hej Jørgen.

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med produktet du har købt hos os.

Vi er selvfølgelig kede af at du har haft en oplevelse omkring leveringen som ikke lever op til det vi bestræber os på at levere. Det tager vi selvfølgelig til efterretning, og bestræber os på at forbedre.

Vi tager en samtale i butikken omkring hvad der er gået galt i håndteringen af din ordre, så vi kan sikre os at det ikke gentager sig i fremtiden.